2015 Şubat Anneleri

Canım diyet listesini paylaşman mümkün mü? Şeker için verilen diyeti merak ediyorum. Ben daha diyetisyene gidemedim bu hafta içi inşallah.

Açlık şekerin düşük. 75 g mı yükleme yapıldı? Sanki sadece ilk saat yüksek gibi geldi. Belki on gün sonra tokluk şekerin normal çıkar stres yapma sakın canım.

Açlık 88 miş yanlış yazmışım ,senin düzelmişmiydi litchi,seninde yüksek çıkmıştı,2. seferde yükleme mi yapıldı,açlık tokluk a mı bakıldı ?

Açlık şekerin düşük. 75 g mı yükleme yapıldı? Sanki sadece ilk saat yüksek gibi geldi. Belki on gün sonra tokluk şekerin normal çıkar stres yapma sakın canım.

Açlık 88 miş yanlış yazmışım ,senin düzelmişmiydi litchi,seninde yüksek çıkmıştı,2. seferde yükleme mi yapıldı,açlık tokluk a mı bakıldı ?
Canım diyet listesini paylaşman mümkün mü? Şeker için verilen diyeti merak ediyorum. Ben daha diyetisyene gidemedim bu hafta içi inşallah.

yazayım:)

yamuldum canım bi sıcak bi rüzgar bi yağmur dengesiz havalar geçiş mevsimini hiç sevmiyorum

50likte yüksek çıkınca ikinci sefer 100lük yapıldı canım. 100lükte bir değerim yüksek çıktı normalde şeker diyebilmek için iki değer yüksek olmalıymış. Ama Dr um ilki de yüksekti en iyisi bir diyetisyene görün dedi. Açlık 88 de düşük aslında. 110 sınır sanırım. Yani birsürü şekeri içiriyorlar sonra vay efendim niye şeker yüksek. İçmeden önce düşük ama :)

yamuldum canım bi sıcak bi rüzgar bi yağmur dengesiz havalar geçiş mevsimini hiç sevmiyorum
Antalya daha geçmişte di mi ankara gece buz olmaya başladı bile.
evet tatlım öğleyin kızceyle parka gidicez teyzesii çokk tatlı bi hava var ama montları alıyorum artık bi saat sonrası fırtına kopabiliyor tam hasta eden havalar

kızcelerrrr yarın 24 haftalık oluyorum inşş rahmim ağrıyor yaaa bebek büyüyor tabii normal ama yinede korku sarıyor içimi artık oğluşun hareketlerini eşimde rahatlıkla hissediyor allah bebişlerimizi korusun inşşş zamanında doğururuz

Kahvaltı-09:=00
1 su bardağı şekersiz açık çay(limonlu)
1 dilim beyaz peynir
1 yağsız yumurta,6 adet zeytin,2ceviz içi,Bol söğüş sebze (yağsız),3 ince dilim esmer ekmek (75 gr)

Kuşluk-11:=00
1 porsiyon meyve+1 çay bardağı süt(100 ml)

Öğlen-14:=00
1 kepçe çorba veya 1 ince dilim ekmek
8-10 yemek kaşığı sebze yemeği(susuz)
1 su bardağı yoğurt(200 gr )
Bol mevsim salata (yağsız)
3 ince dilim esmer ekmek(75 gr)

İkindi-16:30
1 dilim beyaz peynir
1 ince dilim esmer ekmek
1 porsiyon meyve

Akşam-19:00 ı geçmesin.
1 kepçe çorba veya 1 ince dilim ekmek
4-6 yemek kaşığı sebze yemeği(susuz)
3 köfte kadar et/tavuk/balık (50 gr)
1 su bardağı yoğurt(200 gr )
Bol mevsim salata (yağsız)
3 ince dilim esmer ekmek(75 gr)

Gece-21:30
1 çay bardağı süt(pastörize,şekersiz)
1 porsiyon meyve
5 fındık

Ekmekler uno markanın ölçüleri ideal dedi,bide değişimler var mesela pirinç pilavının 3 silme (tepeleme değil) kaşığı 1 dilim ekmeğe bedel...

İyice gece miden kazınırsa 1 çay bardağı patlamış mısır ya da yarım çay bardağı leblebi yiyebilirsin dedi....

Geçmişte yazmış telefon geçişte olucaktı. Antalya'yı seviyorum hele lara tarafı çok hoşuma gidiyor. Belediye de güzel çalışıyor orda parkları da çok güzel. Ankara'da çok park yok maalesef. Olanlar da eve uzak. Benim olduğum yer ormanlık güya ama yuruyus yıllarında bile merdiven var. Bebiş arabası süreceğim parklar istiyorum ben :)

bende doğum ve sonrasından korkuyorum :) bizde kızımla çok iyiyiz... yemek yiyoruz, geziyoruz, iş yapıyoruz, uyuyoruz :)

Yapabilirmiyim,becerebilirmiyim telaşı sardı şimdiden Ama yaparız herhalde herkes anasının karnında mı öğreniyor...:)

ayy canım evet merdivenli yolar zor oluyor tabii ama arabaya alışınca süpermen gibi oluyosun ben şimdi düşündümde o yolları nasıl çıkıyodum kuş gibi sende alışırsın canım bebişinle antalyayada gelirsin denizde cıp cıp yapar kıpırcann

Hmm makarna pilav yerine ekmek veyor. Esmer dediği tam bugday olsa gerek. Sebzelerden hiç ayırdı mı havuç patates yeme diye. Meyveden de üzüm ya da muz? Anladığım kadarıyla sütü de az içiriyor daha çok yoğurt veriyor. Burada hepsine uyarım belki de süt içiyorum ben yaa yoğurt yiyemiyorum pek.

Ayyy inşallah canım benim. Allahım o günleri de gösterir inşallah.

bende doğum ve sonrasından korkuyorum :) bizde kızımla çok iyiyiz... yemek yiyoruz, geziyoruz, iş yapıyoruz, uyuyoruz :)

Yapabilirmiyim,becerebilirmiyim telaşı sardı şimdiden Ama yaparız herhalde herkes anasının karnında mı öğreniyor...:)

Aynen ya,bebeğe bişey olmasa kendimi takmıycam da,bebeğin şeker hastası olma riski oluyomuş diye biliyorum...

Aynen ya,bebeğe bişey olmasa kendimi takmıycam da,bebeğin şeker hastası olma riski oluyomuş diye biliyorum...

tam buğday ekmeği,hiç ayırmadı,sadece artı bişeyler yiyorsan ekmeğin miktarını düşüreceksin,bide meyvelerden mümkün olduğunca,orta boy ve ya küçük boy tüketeceksin, ve 1 tane... Sütü ben günde 1 bardak içebiliyorum dediğim için öyle ayarlamış olabilir,bir de senin listene bakalım bakalım,ne gibi farklılıklar olacak...

Kızlar toparlayamadım demiştim ya bugünde doktora geldim son çare serum taktı ishal beni benden aldı ishal karın ağrısı yaşayan olursa dikkate alın
ayyy inanmıyorum yaaa ablamda demişti ishal salgını var die benim karnım çok ağrıyor tam ishal demiyim ama gibiyimm bende rahim büyüyor die düşünmüştüm bol bol muz yiyim bari salı dr a gidicem bakalım ne diycek

canım 75 lik şeker yüklemesi yapıcam salı günü aç gidiliyor dimi 1 saat arayla ikincisinede bakıcaz dediler bana

12 saat aç olman gerekiyor,gidince açlık şekeri için kan alıyolar,sonra hemen kantinden 75lik şeker den aldırdılar 5 dk içinde iç dediler,idrar verdim sonra,1 saat sonra tekrar kan aldılar ve 1 saat sonra tekrar aldılar,toplamda 3 kez kan veriyorsun,inşallah iyi çıkar sonucun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…