İnşallah,diyetisyen bir diyet listesi verdi,ben bunları zaten gün içinde tüketemiyorum,ama değeri yüksek çıkan arkadaşlara tekrarlayalım falan demiş doktorları,benimki sağolsun 15 inde gel açlık tokluk bakıcam olmazsa insüline geçicem deyince ağlıycaktım nerdeyse,bi de kan sulandırıcı kullanıyorum her yanım delik deşik oldu ...
Açlık şekerin düşük. 75 g mı yükleme yapıldı? Sanki sadece ilk saat yüksek gibi geldi. Belki on gün sonra tokluk şekerin normal çıkar stres yapma sakın canım.
Açlık şekerin düşük. 75 g mı yükleme yapıldı? Sanki sadece ilk saat yüksek gibi geldi. Belki on gün sonra tokluk şekerin normal çıkar stres yapma sakın canım.
Canım diyet listesini paylaşman mümkün mü? Şeker için verilen diyeti merak ediyorum. Ben daha diyetisyene gidemedim bu hafta içi inşallah.
Daha hicbisey almadim alcagim sseyler az Diye yaydikca yayiyorum
3.5 yasini biraz gecti. Kardesi dogunca tam 4 olacak insallah
Oyy kiyamam cok gecmis olsun insallah daha iyidit simdi
Aman dikkat et usutme canim bi sicak bi soguk akdeniz havasi fena yamultuyor
ayy yamuldum zaten 1 saat sıcacık 1 saat sonra rüzgar ve yağmur şu geçiş mevsimini hiç sevmiyorum
O teyzeye ben de hic dayanamadim
AAmiiiiinn amiiin
Onca kremden fayda goremeyip bu ayva cekirdegi jeliyle sifa bulmustum ben kesinlikle tavsiye ederim
Hic b12 bakmadilar sanki bana. Bu arada maltOferle aram iyi gidiyor canim tavsiyen cok makbule gecti saolasin
bu ara pek olmadi ama bazen oluyor
yamuldum canım bi sıcak bi rüzgar bi yağmur dengesiz havalar geçiş mevsimini hiç sevmiyorumDaha hicbisey almadim alcagim sseyler az Diye yaydikca yayiyorum
AAmiiiiinn amiiin
Onca kremden fayda goremeyip bu ayva cekirdegi jeliyle sifa bulmustum ben kesinlikle tavsiye ederim
Hic b12 bakmadilar sanki bana. Bu arada maltOferle aram iyi gidiyor canim tavsiyen cok makbule gecti saolasin
Açlık 88 miş yanlış yazmışım ,senin düzelmişmiydi litchi,seninde yüksek çıkmıştı,2. seferde yükleme mi yapıldı,açlık tokluk a mı bakıldı ?
yamuldum canım bi sıcak bi rüzgar bi yağmur dengesiz havalar geçiş mevsimini hiç sevmiyorum
yamuldum canım bi sıcak bi rüzgar bi yağmur dengesiz havalar geçiş mevsimini hiç sevmiyorumDaha hicbisey almadim alcagim sseyler az Diye yaydikca yayiyorum
AAmiiiiinn amiiin
evet tatlım öğleyin kızceyle parka gidicez teyzesii çokk tatlı bi hava var ama montları alıyorum artık bi saat sonrası fırtına kopabiliyor tam hasta eden havalarAntalya daha geçmişte di miankara gece buz olmaya başladı bile.
yamuldum canım bi sıcak bi rüzgar bi yağmur dengesiz havalar geçiş mevsimini hiç sevmiyorum
evet tatlım öğleyin kızceyle parka gidicez teyzesii çokk tatlı bi hava var ama montları alıyorum artık bi saat sonrası fırtına kopabiliyor tam hasta eden havalar
bende doğum ve sonrasından korkuyorum :) bizde kızımla çok iyiyiz... yemek yiyoruz, geziyoruz, iş yapıyoruz, uyuyoruz :)
ayy canım evet merdivenli yolar zor oluyor tabii ama arabaya alışınca süpermen gibi oluyosunGeçmişte yazmış telefon geçişte olucaktı. Antalya'yı seviyorum hele lara tarafı çok hoşuma gidiyor. Belediye de güzel çalışıyor orda parkları da çok güzel. Ankara'da çok park yok maalesef. Olanlar da eve uzak. Benim olduğum yer ormanlık güya ama yuruyus yıllarında bile merdiven var. Bebiş arabası süreceğim parklar istiyorum ben :)
Kahvaltı-09:=00
1 su bardağı şekersiz açık çay(limonlu)
1 dilim beyaz peynir
1 yağsız yumurta,6 adet zeytin,2ceviz içi,Bol söğüş sebze (yağsız),3 ince dilim esmer ekmek (75 gr)
Kuşluk-11:=00
1 porsiyon meyve+1 çay bardağı süt(100 ml)
Öğlen-14:=00
1 kepçe çorba veya 1 ince dilim ekmek
8-10 yemek kaşığı sebze yemeği(susuz)
1 su bardağı yoğurt(200 gr )
Bol mevsim salata (yağsız)
3 ince dilim esmer ekmek(75 gr)
İkindi-16:30
1 dilim beyaz peynir
1 ince dilim esmer ekmek
1 porsiyon meyve
Akşam-19:00 ı geçmesin.
1 kepçe çorba veya 1 ince dilim ekmek
4-6 yemek kaşığı sebze yemeği(susuz)
3 köfte kadar et/tavuk/balık (50 gr)
1 su bardağı yoğurt(200 gr )
Bol mevsim salata (yağsız)
3 ince dilim esmer ekmek(75 gr)
Gece-21:30
1 çay bardağı süt(pastörize,şekersiz)
1 porsiyon meyve
5 fındık
Ekmekler uno markanın ölçüleri ideal dedi,bide değişimler var mesela pirinç pilavının 3 silme (tepeleme değil) kaşığı 1 dilim ekmeğe bedel...
İyice gece miden kazınırsa 1 çay bardağı patlamış mısır ya da yarım çay bardağı leblebi yiyebilirsin dedi....
ayy canım evet merdivenli yolar zor oluyor tabii ama arabaya alışınca süpermen gibi oluyosunben şimdi düşündümde o yolları nasıl çıkıyodum kuş gibi sende alışırsın canım bebişinle antalyayada gelirsin denizde cıp cıp yapar kıpırcann
bende doğum ve sonrasından korkuyorum :) bizde kızımla çok iyiyiz... yemek yiyoruz, geziyoruz, iş yapıyoruz, uyuyoruz :)
50likte yüksek çıkınca ikinci sefer 100lük yapıldı canım. 100lükte bir değerim yüksek çıktı normalde şeker diyebilmek için iki değer yüksek olmalıymış. Ama Dr um ilki de yüksekti en iyisi bir diyetisyene görün dedi. Açlık 88 de düşük aslında. 110 sınır sanırım. Yani birsürü şekeri içiriyorlar sonra vay efendim niye şeker yüksek. İçmeden önce düşük ama :)
50likte yüksek çıkınca ikinci sefer 100lük yapıldı canım. 100lükte bir değerim yüksek çıktı normalde şeker diyebilmek için iki değer yüksek olmalıymış. Ama Dr um ilki de yüksekti en iyisi bir diyetisyene görün dedi. Açlık 88 de düşük aslında. 110 sınır sanırım. Yani birsürü şekeri içiriyorlar sonra vay efendim niye şeker yüksek. İçmeden önce düşük ama :)
Hmm makarna pilav yerine ekmek veyor. Esmer dediği tam bugday olsa gerek. Sebzelerden hiç ayırdı mı havuç patates yeme diye. Meyveden de üzüm ya da muz? Anladığım kadarıyla sütü de az içiriyor daha çok yoğurt veriyor. Burada hepsine uyarım belki de süt içiyorum ben yaa yoğurt yiyemiyorum pek.
ayyy inanmıyorum yaaa ablamda demişti ishal salgını var die benim karnım çok ağrıyor tam ishal demiyim ama gibiyimm bende rahim büyüyor die düşünmüştüm bol bol muz yiyim bari salı dr a gidicem bakalım ne diycekKızlar toparlayamadım demiştim ya bugünde doktora geldim son çare serum taktı ishal beni benden aldı ishal karın ağrısı yaşayan olursa dikkate alın
canım 75 lik şeker yüklemesi yapıcam salı günü aç gidiliyor dimi 1 saat arayla ikincisinede bakıcaz dediler banaAyyy inşallah canım benim. Allahım o günleri de gösterir inşallah.
canım 75 lik şeker yüklemesi yapıcam salı günü aç gidiliyor dimi 1 saat arayla ikincisinede bakıcaz dediler bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?