2015 Şubat Anneleri

çok tşk ederim canım benim akşam yemeğini yiyip keseyim o zaman inşş iyi çıkar canım

Bi biziz herhalde şekerden bu kadar çok etkilenen. Ağzımın tadı yok ne yesem zorla yiyorum. Zaten öncesinde de iştahım çok yoktu ama şimdi canım bişey istemiyo. Tuzlu şeyler belki ilgimizi çekebilir.
Seni bilmiyorum ama ben çok hastayım iştahsızım hiç bişey yemek istemiyor canım acıkıyorum ama iştah uok halsizim sabah 10 dak nefesalalım dedik yürüyüşe çıktık kendimi içeriye zor attım gözüm karardı baygınlık geldi resmen bilmiyorum napıcam yavrumu nasıl beslicem Allahım yardım et durup durup ağlıyırum başka bişey yapamıyotum serum bile kar etmedi

Salgın mı bilmiyorum şeker yüklemesinden sonra kendimi böyle buldum karın ağrısı önemsiz görme dr a sor mutlaka bende ilk gün o şekilde hastaneye gittim

Beni korkuttunuz şimdi dün azıcık pembe kan gelmiş bende. Ama bebeğim hareketleri normal diye panik yapmadım. Doktoru mu arasam ya ? Benim gbi olan varmı varsa bişi yazabilirmi ?

Beni korkuttunuz şimdi dün azıcık pembe kan gelmiş bende. Ama bebeğim hareketleri normal diye panik yapmadım. Doktoru mu arasam ya ? Benim gbi olan varmı varsa bişi yazabilirmi ?
doktorunu ara canim
ulasamazsan hastaneye git, nolur nolmaz isi riske atma

Bir film vardı anestezi diye, orda adamı ameliyat etmeden önce bayıltıyorlar ama adam herbişeyi hissediyordu. Bilmemkaç binde kişi hissedermiş
Arkadaşlar yaa bence pozitif doğum hikayelerine odaklanalım. Bilinç altı diye birşey var sonuçta :) Gerçekten bilmemek bazen en iyisi. Olumlu düşünelim bol bol dua edelim hepimizin doğumu kolay ve rahat geçsin. Biz çok araştırıyoz kurcalıyoz yeni nesil anne adayları olarak, bazen anneme anlatıyorum şu şöleymiş bu böyleymiş diye. Çok abartıyosun tevekkül et biraz diyor :/
İşte abuk sabuk rüyalar dediğim öyle rüyalarda. Dillendirmemiştim pek. Allahım hayır etsin korusun bebişleri inşallah.

Kızlar merhaba herkese iyi pazarlar. Benim kan değerlerimde her seferinde wbc değeri yüksek çıkıyor. Vücüdünda bir enfeksiyon var diyolarlar ama kaynağını bulamıyorlar. kronik faranjitim var ondan olabilirmi dedim boğazıma baktı birşey yok şuan dedi. idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyorlar ama hiçbir belirti yok bende , yanma olması gerekiyormuş enfeksiyonda. sadece sık tuvalate gidiyorum o da bebek baskı yapıyo ondan diye biliyodum. sizde hiç ağrı ,yanma vb. olmadan idrar yolu enfeksiyonu geçiren oldu mu?

Benimde wbc hatta bakteri falanda yüksek ama 1-2 değer,doktor bol su iç,ilaç vermiycem dedi.

Tamam canım gidince paylaşırım listeyi.

Vucuttaki elektrolit dengesi bozulduğu için halsizlik var soda içebilirsin belki tuzu artırabilirsin şekerden tamamen uzak kalma. Meyva şekeri iyi gelebilir.

Iliski sonrasi fln olabiliyor tahristen. Oyle degilse bence doktorunu ara bir sor. Tedbir olsn diye

idrar yolu enfesiyonu gizli de olabiliyor. Idrar kulturu bakilinca cikiyor diye biliyorum ama emin degilim

Iliski sonrasi fln olabiliyor tahristen. Oyle degilse bence doktorunu ara bir sor. Tedbir olsn diye

idrar yolu enfesiyonu gizli de olabiliyor. Idrar kulturu bakilinca cikiyor diye biliyorum ama emin degilim
İlişki sonrası değil. Normal kan değil pembe lekelenme adet döneminin ortalarında gördüğümüz. Ve 10 kr.paramız var ya onun boyutunda gelmiş çok az yani. Bebeğimin hareketleri gayet normal. Gecede karnımda gaz sancısıyla uyandım. O geçti eşim biraz ovuşturdu. Panik yapmalımıyım sancı olamdığı için devamı gelmediği için çok sakinim. Önemli bişey olabilir mi ? Bugün pazar dr.muayenehanesi de kapalıdır çünkü. Yarına kadar beklesem geç kalmış olur muyum şayet aksi bi durum varsa ? Benim gbi olan varmı varsa hazsın lütfen

Doktorunu ara bence,en azından bir ilaç falan önerir,mesela progestan,veya proluton iğne var,kanamalara karşı falan vuruluyor,belki önerir,aklında kalmamış olur.

Nur2808 disle ilgili apse olabilir mi bahsettigin bogaza vuruyo gibi agri yapiyo bazen o da acile guveniosan git için rahat etsin

Canım aslında benim perşembe günü akşamdan snra ve cuma günü ön dişimin eti şişmiş gibiydi bir garipti eşime göstermiştim iltihap kapmış olabilir dedi biraz beyaz beyaz duruyor dedi ertesi gün uyandığımda boğazım kötü olduğunu tam çene altımda ve sağa doğru sertlik ve şişlik farkettim işte. Dün eşim gelince dedim böyle böyle gidelim mi acile biraz buradaki devlet hast. beğenmediğimiz için birde gitsen sana ilaç vermeyebilirler dedi daha kötü olursan gidelim dedi. Snra adaçayı aldık zencefil karbonat aldık. Dün ballı zencefil yedim boğazımı yaktı biraz snra adaçayını y.bardak suda demledim gargara yaptım. Yatarken de karbonatla gargara yaptım diş etimde ki o gariplik şişlik acı gibi olan his gitmiş bu sabah uyandığımda şimdi senin yorumunu görünce de acaba dişten mi diye düşünüyorum. Ama kulaklarıma da ara ara ağrı ve batma vuruyor anlamadım bana ne oldu

Günaydın kızlar. Üniversite yıllarımdan bu yana hiç bu kadar uyumamıştım. Tam 12 saat ve bu benim rekorum :)
Herkes iyidir umarım, mutlu pazarlarrr

Slm kizlar bisey sorucam disim aagridiginda eczaci minoset 500 mg tablet vermisti hamile oldugumu solemistim ama acaba dogru minosetimi ictim cesitleri varmiki bi an korktum mg i yuksek geldi sanki

O senin doğum yapacağın hastane uzak mı oraya gidebilirsin. Ben bir kez h.sonu öylesine gitmiştim kanama falan olunca bakıyoruz dedi. Eğer çok uzak değilse hem hastaneyi görmüş olursun hemde için rahat eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…