- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
çok tşk ederim canım benim akşam yemeğini yiyip keseyim o zaman inşş iyi çıkar canım12 saat aç olman gerekiyor,gidince açlık şekeri için kan alıyolar,sonra hemen kantinden 75lik şeker den aldırdılar 5 dk içinde iç dediler,idrar verdim sonra,1 saat sonra tekrar kan aldılar ve 1 saat sonra tekrar aldılar,toplamda 3 kez kan veriyorsun,inşallah iyi çıkar sonucun...
Seni bilmiyorum ama ben çok hastayım iştahsızım hiç bişey yemek istemiyor canım acıkıyorum ama iştah uok halsizim sabah 10 dak nefesalalım dedik yürüyüşe çıktık kendimi içeriye zor attım gözüm karardı baygınlık geldi resmen bilmiyorum napıcam yavrumu nasıl beslicem Allahım yardım et durup durup ağlıyırum başka bişey yapamıyotum serum bile kar etmediBi biziz herhalde şekerden bu kadar çok etkilenen. Ağzımın tadı yok ne yesem zorla yiyorum. Zaten öncesinde de iştahım çok yoktu ama şimdi canım bişey istemiyo. Tuzlu şeyler belki ilgimizi çekebilir.
Salgın mı bilmiyorum şeker yüklemesinden sonra kendimi böyle buldum karın ağrısı önemsiz görme dr a sor mutlaka bende ilk gün o şekilde hastaneye gittimayyy inanmıyorum yaaa ablamda demişti ishal salgını var die benim karnım çok ağrıyor tam ishal demiyim ama gibiyimm bende rahim büyüyor die düşünmüştüm bol bol muz yiyim bari salı dr a gidicem bakalım ne diycek
Beni korkuttunuz şimdi dün azıcık pembe kan gelmiş bende. Ama bebeğim hareketleri normal diye panik yapmadım. Doktoru mu arasam ya ? Benim gbi olan varmı varsa bişi yazabilirmi ?Bunuda dün gittigim doktora sordum hangisinin once gelecegi belli olmazmis her bünye farklı tepki verirmis en ufak bi kanama nokta kadarda olsa, suyun gelmesi ve agrilar siddetliyse hmn hastaneye git dedi yani bunlardan bir tanesinin olmasi durumunda acile gitcez insallah zamaninda gelir minisler
doktorunu ara canimBeni korkuttunuz şimdi dün azıcık pembe kan gelmiş bende. Ama bebeğim hareketleri normal diye panik yapmadım. Doktoru mu arasam ya ? Benim gbi olan varmı varsa bişi yazabilirmi ?
Arkadaşlar yaa bence pozitif doğum hikayelerine odaklanalım. Bilinç altı diye birşey var sonuçta :) Gerçekten bilmemek bazen en iyisi. Olumlu düşünelim bol bol dua edelim hepimizin doğumu kolay ve rahat geçsin. Biz çok araştırıyoz kurcalıyoz yeni nesil anne adayları olarak, bazen anneme anlatıyorum şu şöleymiş bu böyleymiş diye. Çok abartıyosun tevekkül et biraz diyor :/Bir film vardı anestezi diye, orda adamı ameliyat etmeden önce bayıltıyorlar ama adam herbişeyi hissediyordu. Bilmemkaç binde kişi hissedermiş
İşte abuk sabuk rüyalar dediğim öyle rüyalarda. Dillendirmemiştim pek. Allahım hayır etsin korusun bebişleri inşallah.
fox.com.tr yada canlıdiziizleyin.comInternet'ten izliyorsan onun adresini verirsen o daha makbule geçer :) tv izlemiyorum şimdi açsam Fox kanalını bulamayabilirim
çok tşk ederim canım benim akşam yemeğini yiyip keseyim o zaman inşş iyi çıkar canım
Kızlar merhaba herkese iyi pazarlar. Benim kan değerlerimde her seferinde wbc değeri yüksek çıkıyor. Vücüdünda bir enfeksiyon var diyolarlar ama kaynağını bulamıyorlar. kronik faranjitim var ondan olabilirmi dedim boğazıma baktı birşey yok şuan dedi. idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyorlar ama hiçbir belirti yok bende , yanma olması gerekiyormuş enfeksiyonda. sadece sık tuvalate gidiyorum o da bebek baskı yapıyo ondan diye biliyodum. sizde hiç ağrı ,yanma vb. olmadan idrar yolu enfeksiyonu geçiren oldu mu?
Yapabilirmiyim,becerebilirmiyim telaşı sardı şimdidenAma yaparız herhalde herkes anasının karnında mı öğreniyor...:)
Aynen ya,bebeğe bişey olmasa kendimi takmıycam da,bebeğin şeker hastası olma riski oluyomuş diye biliyorum...
tam buğday ekmeği,hiç ayırmadı,sadece artı bişeyler yiyorsan ekmeğin miktarını düşüreceksin,bide meyvelerden mümkün olduğunca,orta boy ve ya küçük boy tüketeceksin, ve 1 tane... Sütü ben günde 1 bardak içebiliyorum dediğim için öyle ayarlamış olabilir,bir de senin listene bakalım bakalım,ne gibi farklılıklar olacak...
canım 75 lik şeker yüklemesi yapıcam salı günü aç gidiliyor dimi 1 saat arayla ikincisinede bakıcaz dediler bana
Seni bilmiyorum ama ben çok hastayım iştahsızım hiç bişey yemek istemiyor canım acıkıyorum ama iştah uok halsizim sabah 10 dak nefesalalım dedik yürüyüşe çıktık kendimi içeriye zor attım gözüm karardı baygınlık geldi resmen bilmiyorum napıcam yavrumu nasıl beslicem Allahım yardım et durup durup ağlıyırum başka bişey yapamıyotum serum bile kar etmedi
Salgın mı bilmiyorum şeker yüklemesinden sonra kendimi böyle buldum karın ağrısı önemsiz görme dr a sor mutlaka bende ilk gün o şekilde hastaneye gittim
Iliski sonrasi fln olabiliyor tahristen. Oyle degilse bence doktorunu ara bir sor. Tedbir olsn diyeBeni korkuttunuz şimdi dün azıcık pembe kan gelmiş bende. Ama bebeğim hareketleri normal diye panik yapmadım. Doktoru mu arasam ya ? Benim gbi olan varmı varsa bişi yazabilirmi ?
idrar yolu enfesiyonu gizli de olabiliyor. Idrar kulturu bakilinca cikiyor diye biliyorum ama emin degilimKızlar merhaba herkese iyi pazarlar. Benim kan değerlerimde her seferinde wbc değeri yüksek çıkıyor. Vücüdünda bir enfeksiyon var diyolarlar ama kaynağını bulamıyorlar. kronik faranjitim var ondan olabilirmi dedim boğazıma baktı birşey yok şuan dedi. idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyorlar ama hiçbir belirti yok bende , yanma olması gerekiyormuş enfeksiyonda. sadece sık tuvalate gidiyorum o da bebek baskı yapıyo ondan diye biliyodum. sizde hiç ağrı ,yanma vb. olmadan idrar yolu enfeksiyonu geçiren oldu mu?
İlişki sonrası değil. Normal kan değil pembe lekelenme adet döneminin ortalarında gördüğümüz. Ve 10 kr.paramız var ya onun boyutunda gelmiş çok az yani. Bebeğimin hareketleri gayet normal. Gecede karnımda gaz sancısıyla uyandım. O geçti eşim biraz ovuşturdu. Panik yapmalımıyım sancı olamdığı için devamı gelmediği için çok sakinim. Önemli bişey olabilir mi ? Bugün pazar dr.muayenehanesi de kapalıdır çünkü. Yarına kadar beklesem geç kalmış olur muyum şayet aksi bi durum varsa ? Benim gbi olan varmı varsa hazsın lütfenIliski sonrasi fln olabiliyor tahristen. Oyle degilse bence doktorunu ara bir sor. Tedbir olsn diye
idrar yolu enfesiyonu gizli de olabiliyor. Idrar kulturu bakilinca cikiyor diye biliyorum ama emin degilim
İlişki sonrası değil. Normal kan değil pembe lekelenme adet döneminin ortalarında gördüğümüz. Ve 10 kr.paramız var ya onun boyutunda gelmiş çok az yani. Bebeğimin hareketleri gayet normal. Gecede karnımda gaz sancısıyla uyandım. O geçti eşim biraz ovuşturdu. Panik yapmalımıyım sancı olamdığı için devamı gelmediği için çok sakinim. Önemli bişey olabilir mi ? Bugün pazar dr.muayenehanesi de kapalıdır çünkü. Yarına kadar beklesem geç kalmış olur muyum şayet aksi bi durum varsa ? Benim gbi olan varmı varsa hazsın lütfen
Nur2808 disle ilgili apse olabilir mi bahsettigin bogaza vuruyo gibi agri yapiyo bazen o da acile guveniosan git için rahat etsin
Günaydın kızlar. Üniversite yıllarımdan bu yana hiç bu kadar uyumamıştım. Tam 12 saat ve bu benim rekorum :)
Herkes iyidir umarım, mutlu pazarlarrr
O senin doğum yapacağın hastane uzak mı oraya gidebilirsin. Ben bir kez h.sonu öylesine gitmiştim kanama falan olunca bakıyoruz dedi. Eğer çok uzak değilse hem hastaneyi görmüş olursun hemde için rahat eder.İlişki sonrası değil. Normal kan değil pembe lekelenme adet döneminin ortalarında gördüğümüz. Ve 10 kr.paramız var ya onun boyutunda gelmiş çok az yani. Bebeğimin hareketleri gayet normal. Gecede karnımda gaz sancısıyla uyandım. O geçti eşim biraz ovuşturdu. Panik yapmalımıyım sancı olamdığı için devamı gelmediği için çok sakinim. Önemli bişey olabilir mi ? Bugün pazar dr.muayenehanesi de kapalıdır çünkü. Yarına kadar beklesem geç kalmış olur muyum şayet aksi bi durum varsa ? Benim gbi olan varmı varsa hazsın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?