2015 Şubat Anneleri

Slm kizlar bisey sorucam disim aagridiginda eczaci minoset 500 mg tablet vermisti hamile oldugumu solemistim ama acaba dogru minosetimi ictim cesitleri varmiki bi an korktum mg i yuksek geldi sanki
Minoset Plus değilse içiliyor diye biliyorum.

Sanci kasilma vs yoksa bekle dicem de bazen belirtisiz oluyor. Acil bir durum olsa aranacak dr olmali doktorumuz. Yarini bekleyeceksen de yat kalkma. Yani muayene ile anlasilir sebebin ne oldugu. Senin gibi olan biri yazsa da herkesin sebebi farkli olabilir

Yine sıkıcı bir pazar daha. Ne ayağa kalkasım var ne de bir şey yapasım.
Geçen hafta evi temizletmiştim.halılar yıkamadan yeni geldi onlar gelene kadar ev yeniden pis oldu.
Açmak için evi silmek gerekiyor ama kim silecek.
Kocanın halı takıntısı var halı olmadımı kendini kötü hissediyor.
En iyisi işimi halledip kapı süsümü yapayım. Onda da boya kurusun diye bekliyorum hemen sonuç alamayınca sıkıntı basıyor.

Halilar nemli olabiliyor kapali bekletme kokar sonra. Cocuk olmasa hali sermem ben halisiz temizlik daha kolay. Egilmeden bastirmadan supuruluyor. Buharli temizleyicilerle de silceksin oh mis. Kocanin takintisi varsa supursun sersin halilari alistirma oyle hep senin ypmana. Cocuk dogunca daha lazim oluyor isin ucundan tutmalari. Yavas ogreniyorlar hamilelik iyi firsat bunun icin

Kızlar şu an size ne kadar özeniyorum bi bilseniz sağlıklı olmak kendimi iyi hissetmek ve başka şeylerden konulmak istiyorum artık sağlık çok önemliymiş aptal saptal şeyleri takıntı yapmıcam bi iyileşsem canım da sıkkın hastalığın yanıbda psikolojimde bozuldu kimse yok eşimde zavallı adam sıkıldı artık napacağını şaşırdı kendini parçaladı kaç gündür kendi işini yapıyor ama işe gidemiyor bakacak kimsemiz yok çünkü bide üstüne babası çok yaşlı bugün düşüp kalçasını kırmış bi ona koşuyor bi bana Allahım bu günler geçsin sağlığımıza kavuşalım nolur sizde dua edin bebişime ve bana ben burda kimin sıkıntısı olsa dua ediyorum birebir.

Kızlar şu an size ne kadar özeniyorum bi bilseniz sağlıklı olmak kendimi iyi hissetmek ve başka şeylerden konulmak istiyorum artık sağlık çok önemliymiş aptal saptal şeyleri takıntı yapmıcam bi iyileşsem canım da sıkkın hastalığın yanıbda psikolojimde bozuldu kimse yok eşimde zavallı adam sıkıldı artık napacağını şaşırdı kendini parçaladı kaç gündür kendi işini yapıyor ama işe gidemiyor bakacak kimsemiz yok çünkü bide üstüne babası çok yaşlı bugün düşüp kalçasını kırmış bi ona koşuyor bi bana Allahım bu günler geçsin sağlığımıza kavuşalım nolur sizde dua edin bebişime ve bana ben burda kimin sıkıntısı olsa dua ediyorum birebir.

Canim saglik en onemli sey. Benim de oglum hasta hayat durdu sanki. Ama psikolojini saglam tutmalisin. Gerekli mudahele yapuldiktan sonra iyilesmen senin ruh haline de bagli. Sakin ol. Pek sakin biri degilsin gibi ama elbet iyilesirsin stres yapip bebegini de etkileme

Beni korkuttunuz şimdi dün azıcık pembe kan gelmiş bende. Ama bebeğim hareketleri normal diye panik yapmadım. Doktoru mu arasam ya ? Benim gbi olan varmı varsa bişi yazabilirmi ?
Doktorunu ara yada hemen hastaneye git nolur nolmaz icin rahat etsin

Gereksiz yere duygusallık yapıp ağladım. Zaten balım ağrıyordu iyice ağrıyo şimdi. Bizim evde bambu bir beşik var. Yaklaşık yirmi senelik. Bu olur olmaz yerlerde durdu bodrumlarda falan şimdi evde. Ben bunu nasıl temizliyebilirim sizce. Pis değil ama o kasar yıl bekledi temizlemek gerekli diye düşünüyorum. Bambular nasıl temizleniyor?

Yok canım nerde o günler. Düğüne gitti sevgili kocam. Yemek falan yapar ama evle ilgili şeyleri yapmaz.her sabah yatağı düzeltmeme kızıyor ama alıp kendisi düzeltmiyor. Ona göre ev doğum olana kadar pis durabilir bende temizlemiyim o da. Kafa bu erkek kafası. Bebeğe bakarım diyor ama olunca görebileceğiz onuda.

Halsiz misin? Şu anda neyin var? Bir şeyler ye zorlada olsa yoksa nasıl toparlanacaksın

Bizim evde de halı yok. Boşver temizleme yaa yorulursun ya da sadece oturacağınız yerin halısını ser yeter. Istiyorsan her gün bir odayı siler serersin. Hiçbirşey yapmak istemiyorum ben.

Günaydın. son zamanlarda bende de aşırı uyuma var.
Ben hamileliğim başladığından beri ilk defa bu kadar uyudum :)

Bir öneri:önce boyama işini yap onun kurumasını beklerken işini halledersin böylelikle beklerken sıkılmazsın.sonra kapı süsünü tamamlarsın
Çok geçmiş olsun hem sana hem de kayınbabana. Hepimiz sıkıntı içindeyiz gerçekten. Bende yeni bir şehirde yeni bir iş yerine alışmaya çalışıyorum, bizimde burda kimsemiz yok. Haftabaşında hastalandım eşime de bulaştırdım ikimiz ayrı kanepelerde yatıyoruz ruh gibi,kapımızı çalan yok. Ama herşeye rağmen karnımızdaki mucizelerimizi düşünüp mutlu olmak var. Kurduğum hayaller beni motive ediyor.sende moralini yüksek tutmaya çalış. İnş hepimiz saağlıkla alıcaz bebelerimizi kucağımıza

12 saat iyi enerji vermiş sana ben bir iş yapsam yoruluyorum hiçbirşey yapamaz oldum.

Halsiz misin? Şu anda neyin var? Bir şeyler ye zorlada olsa yoksa nasıl toparlanacaksın
Yedim cnm zorla yiyorum yavrum için ama iştah kapandı kilo milo umrumda değl keşke yesemde alsam kiloyu bide halsizim ishal yaptı herhalde böyle başın dönüyor biraz hareket etsem dün bir lt serum verdiker o bile kendime getiremedi

Bizim evde de halı yok. Boşver temizleme yaa yorulursun ya da sadece oturacağınız yerin halısını ser yeter. Istiyorsan her gün bir odayı siler serersin. Hiçbirşey yapmak istemiyorum ben.
Zaten kalkacağım yok sırtüstü yatıyorum. Hiç halim yok birde iki gündür mide bulantısı çıktı.
Eski halimi unuttum. Şaka maka 9 ay aslında uzun bir süre.çoğu gitti azı kaldı.
İnsan hamile iken kendi bedenini istediği gibi kullanma hakkını kaybediyor. O beden iki kişinin oluyor. İlginç bir durum

Dışardan Hamburger menü söyle tuzlu tuzlu ye onu. Üzerine içine limon sıkılmış maden suyu iç. Bir film aç mısır patlatıp ye düzeliyor.

Sen direk sezeryan iste o zaman :) ohh genel anestezi istiorum beni bol bol uyutun de :)

Ay yok kiz agzindan yel alsin allah korusun uykunun tadi halt etsin benim gonlum duam normal dogumda ilkinde nasip olmadi bu defa rabbim nasip eder insallah. Kaldiki zarureten sezeryan olma durumu olsa bile yine isistemem Bayilmayi yavrumun vuslatina tanik olmak varken Ilkinde oldugu gibi spinali tercih ederim oyle bi mecburytte. Rabbim saglikli normal dogum yazsin nasibime insallah Cani gonulden duam bu

günaydın kızlar herkese hayırlı günler
ya 2 gündür rüyamda hep bebeğimi kaybettiğimi görüyorum çok mutsuzum

Canim korkular bilincalti ruyalara karsiyor zaten karisik ruyalar goruyoruz bu donem hep aldirmamaya calis sonucta sadece ruya kendine olumlu telkin yap

yamuldum canım bi sıcak bi rüzgar bi yağmur dengesiz havalar geçiş mevsimini hiç sevmiyorum

Aynen burasi da oyle bi 12 derece bi 28 derece felegimiz sasti hastaliktan kurtulamioz

Uc kez gecrdim idrar yolu enfeksiyinu bu gebelgmde biri cok siddetli bulanti kusma karin agrisiylaydi ki onda kum da dokuyornusum. Biri sadece bulanti ve idrari tam yapamama sikayetiyleydi yanma yoktu. Digerinde hicbir belirti yoktu genel tahlilde cikti tesaduf belirtisiz.

Canim ihmale gelmez az da olsa pembe lekelnmen olmus iliski sonrasi da degildi diyorsun sen tedbirini al muhakkak kadin dogum acili olan biyere git muayeneni ol. Hangi ildeydin sen ?

olabilir canim dis agrisi da bogaz agrisi da kulaga vurabiliyor

bugun temizle yarina pis oluyor temizlik nankor is. Bi supuruversn esin ser gitsin napcan ufrascak gucun yoksa. Pazarlari benm icin de sikici hele bugun daha da sikici esim yok cadi kizim tepemde evde pineklioz uykum da var yatip uyuma luksum nerdee

canim sen iyice coktun moralmen ilk oldugundan tek oldugundan boyle gucsuz hissetmen normal ama iyi tarafndan bak dermansz derdin yok gecici bisey yasiyorsun ve esin destek olmaya calisiyor bu cok onemli. Sen de iyi dusuncelerle destek ol bedenine ki cabuk toprlan. Az cikablcek gucu bulursan temiz havada yuru biraz esinle oksijen temiz hava moralini de duzeltir hem. Sagligin sukrunu boyle zamnlrda anliyoruz iste sukiretmye vesile bu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…