Minoset Plus değilse içiliyor diye biliyorum.Slm kizlar bisey sorucam disim aagridiginda eczaci minoset 500 mg tablet vermisti hamile oldugumu solemistim ama acaba dogru minosetimi ictim cesitleri varmiki bi an korktum mg i yuksek geldi sanki
Sanci kasilma vs yoksa bekle dicem de bazen belirtisiz oluyor. Acil bir durum olsa aranacak dr olmali doktorumuz. Yarini bekleyeceksen de yat kalkma. Yani muayene ile anlasilir sebebin ne oldugu. Senin gibi olan biri yazsa da herkesin sebebi farkli olabilirİlişki sonrası değil. Normal kan değil pembe lekelenme adet döneminin ortalarında gördüğümüz. Ve 10 kr.paramız var ya onun boyutunda gelmiş çok az yani. Bebeğimin hareketleri gayet normal. Gecede karnımda gaz sancısıyla uyandım. O geçti eşim biraz ovuşturdu. Panik yapmalımıyım sancı olamdığı için devamı gelmediği için çok sakinim. Önemli bişey olabilir mi ? Bugün pazar dr.muayenehanesi de kapalıdır çünkü. Yarına kadar beklesem geç kalmış olur muyum şayet aksi bi durum varsa ? Benim gbi olan varmı varsa hazsın lütfen
Halilar nemli olabiliyor kapali bekletme kokar sonra. Cocuk olmasa hali sermem ben halisiz temizlik daha kolay. Egilmeden bastirmadan supuruluyor. Buharli temizleyicilerle de silceksin oh mis. Kocanin takintisi varsa supursun sersin halilari alistirma oyle hep senin ypmana. Cocuk dogunca daha lazim oluyor isin ucundan tutmalari. Yavas ogreniyorlar hamilelik iyi firsat bunun icinYine sıkıcı bir pazar daha. Ne ayağa kalkasım var ne de bir şey yapasım.
Geçen hafta evi temizletmiştim.halılar yıkamadan yeni geldi onlar gelene kadar ev yeniden pis oldu.
Açmak için evi silmek gerekiyor ama kim silecek.
Kocanın halı takıntısı var halı olmadımı kendini kötü hissediyor.
En iyisi işimi halledip kapı süsümü yapayım. Onda da boya kurusun diye bekliyorum hemen sonuç alamayınca sıkıntı basıyor.
Canim saglik en onemli sey. Benim de oglum hasta hayat durdu sanki. Ama psikolojini saglam tutmalisin. Gerekli mudahele yapuldiktan sonra iyilesmen senin ruh haline de bagli. Sakin ol. Pek sakin biri degilsin gibi ama elbet iyilesirsin stres yapip bebegini de etkilemeKızlar şu an size ne kadar özeniyorum bi bilseniz sağlıklı olmak kendimi iyi hissetmek ve başka şeylerden konulmak istiyorum artıksağlık çok önemliymiş aptal saptal şeyleri takıntı yapmıcam bi iyileşsem canım da sıkkın hastalığın yanıbda psikolojimde bozuldu kimse yok eşimde zavallı adam sıkıldı artık napacağını şaşırdı kendini parçaladı kaç gündür kendi işini yapıyor ama işe gidemiyor bakacak kimsemiz yok çünkü bide üstüne babası çok yaşlı bugün düşüp kalçasını kırmış bi ona koşuyor bi bana Allahım bu günler geçsin sağlığımıza kavuşalım nolur sizde dua edin bebişime ve bana ben burda kimin sıkıntısı olsa dua ediyorum birebir.
pPlplus yazmiyo sadece minoset 500mg tablet yaziyo kirmizi gri kutu ay bian mg yuksek gorunce korktun ama icmis bukundumMinoset Plus değilse içiliyor diye bum.
Doktorunu ara yada hemen hastaneye git nolur nolmaz icin rahat etsinBeni korkuttunuz şimdi dün azıcık pembe kan gelmiş bende. Ama bebeğim hareketleri normal diye panik yapmadım. Doktoru mu arasam ya ? Benim gbi olan varmı varsa bişi yazabilirmi ?
Yok canım nerde o günler. Düğüne gitti sevgili kocam. Yemek falan yapar ama evle ilgili şeyleri yapmaz.her sabah yatağı düzeltmeme kızıyor ama alıp kendisi düzeltmiyor. Ona göre ev doğum olana kadar pis durabilir bende temizlemiyim o da. Kafa bu erkek kafası. Bebeğe bakarım diyor ama olunca görebileceğiz onuda.Halilar nemli olabiliyor kapali bekletme kokar sonra. Cocuk olmasa hali sermem ben halisiz temizlik daha kolay. Egilmeden bastirmadan supuruluyor. Buharli temizleyicilerle de silceksin oh mis. Kocanin takintisi varsa supursun sersin halilari alistirma oyle hep senin ypmana. Cocuk dogunca daha lazim oluyor isin ucundan tutmalari. Yavas ogreniyorlar hamilelik iyi firsat bunun icin
Halsiz misin? Şu anda neyin var? Bir şeyler ye zorlada olsa yoksa nasıl toparlanacaksınKızlar şu an size ne kadar özeniyorum bi bilseniz sağlıklı olmak kendimi iyi hissetmek ve başka şeylerden konulmak istiyorum artıksağlık çok önemliymiş aptal saptal şeyleri takıntı yapmıcam bi iyileşsem canım da sıkkın hastalığın yanıbda psikolojimde bozuldu kimse yok eşimde zavallı adam sıkıldı artık napacağını şaşırdı kendini parçaladı kaç gündür kendi işini yapıyor ama işe gidemiyor bakacak kimsemiz yok çünkü bide üstüne babası çok yaşlı bugün düşüp kalçasını kırmış bi ona koşuyor bi bana Allahım bu günler geçsin sağlığımıza kavuşalım nolur sizde dua edin bebişime ve bana ben burda kimin sıkıntısı olsa dua ediyorum birebir.
Yine sıkıcı bir pazar daha. Ne ayağa kalkasım var ne de bir şey yapasım.
Geçen hafta evi temizletmiştim.halılar yıkamadan yeni geldi onlar gelene kadar ev yeniden pis oldu.
En iyisi işimi halledip kapı süsümü yapayım. Onda da boya kurusun diye bekliyorum hemen sonuç alamayınca sıkıntı basıyor.
Ben hamileliğim başladığından beri ilk defa bu kadar uyudum :)Günaydın. son zamanlarda bende de aşırı uyuma var.
Bir öneri:önce boyama işini yap onun kurumasını beklerken işini halledersin böylelikle beklerken sıkılmazsın.sonra kapı süsünü tamamlarsınYine sıkıcı bir pazar daha. Ne ayağa kalkasım var ne de bir şey yapasım.
Çok geçmiş olsun hem sana hem de kayınbabana. Hepimiz sıkıntı içindeyiz gerçekten. Bende yeni bir şehirde yeni bir iş yerine alışmaya çalışıyorum, bizimde burda kimsemiz yok. Haftabaşında hastalandım eşime de bulaştırdım ikimiz ayrı kanepelerde yatıyoruz ruh gibi,kapımızı çalan yok. Ama herşeye rağmen karnımızdaki mucizelerimizi düşünüp mutlu olmak var. Kurduğum hayaller beni motive ediyor.sende moralini yüksek tutmaya çalış. İnş hepimiz saağlıkla alıcaz bebelerimizi kucağımızaKızlar şu an size ne kadar özeniyorum bi bilseniz sağlıklı olmak kendimi iyi hissetmek ve başka şeylerden konulmak istiyorum artıksağlık çok önemliymiş aptal saptal şeyleri takıntı yapmıcam bi iyileşsem canım da sıkkın hastalığın yanıbda psikolojimde bozuldu kimse yok eşimde zavallı adam sıkıldı artık napacağını şaşırdı kendini parçaladı kaç gündür kendi işini yapıyor ama işe gidemiyor bakacak kimsemiz yok çünkü bide üstüne babası çok yaşlı bugün düşüp kalçasını kırmış bi ona koşuyor bi bana Allahım bu günler geçsin sağlığımıza kavuşalım nolur sizde dua edin bebişime ve bana ben burda kimin sıkıntısı olsa dua ediyorum birebir.
Ben hamileliğim başladığından beri ilk defa bu kadar uyudum :)
Bir öneri:önce boyama işini yap onun kurumasını beklerken işini halledersin böylelikle beklerken sıkılmazsın.sonra kapı süsünü tamamlarsın
Çok geçmiş olsun hem sana hem de kayınbabana. Hepimiz sıkıntı içindeyiz gerçekten. Bende yeni bir şehirde yeni bir iş yerine alışmaya çalışıyorum, bizimde burda kimsemiz yok. Haftabaşında hastalandım eşime de bulaştırdım ikimiz ayrı kanepelerde yatıyoruz ruh gibi,kapımızı çalan yok. Ama herşeye rağmen karnımızdaki mucizelerimizi düşünüp mutlu olmak var. Kurduğum hayaller beni motive ediyor.sende moralini yüksek tutmaya çalış. İnş hepimiz saağlıkla alıcaz bebelerimizi kucağımıza
Yedim cnm zorla yiyorum yavrum için ama iştah kapandı kilo milo umrumda değl keşke yesemde alsam kiloyu bide halsizim ishal yaptı herhalde böyle başın dönüyor biraz hareket etsem dün bir lt serum verdiker o bile kendime getiremediHalsiz misin? Şu anda neyin var? Bir şeyler ye zorlada olsa yoksa nasıl toparlanacaksın
Zaten kalkacağım yok sırtüstü yatıyorum. Hiç halim yok birde iki gündür mide bulantısı çıktı.Bizim evde de halı yok. Boşver temizleme yaa yorulursun ya da sadece oturacağınız yerin halısını ser yeter. Istiyorsan her gün bir odayı siler serersin. Hiçbirşey yapmak istemiyorum ben.
Kızlar şu an size ne kadar özeniyorum bi bilseniz sağlıklı olmak kendimi iyi hissetmek ve başka şeylerden konulmak istiyorum artıksağlık çok önemliymiş aptal saptal şeyleri takıntı yapmıcam bi iyileşsem canım da sıkkın hastalığın yanıbda psikolojimde bozuldu kimse yok eşimde zavallı adam sıkıldı artık napacağını şaşırdı kendini parçaladı kaç gündür kendi işini yapıyor ama işe gidemiyor bakacak kimsemiz yok çünkü bide üstüne babası çok yaşlı bugün düşüp kalçasını kırmış bi ona koşuyor bi bana Allahım bu günler geçsin sağlığımıza kavuşalım nolur sizde dua edin bebişime ve bana ben burda kimin sıkıntısı olsa dua ediyorum birebir.
Sen direk sezeryan iste o zaman :) ohh genel anestezi istiorum beni bol bol uyutun de :)
günaydın kızlar herkese hayırlı günler
ya 2 gündür rüyamda hep bebeğimi kaybettiğimi görüyorum çok mutsuzum
yamuldum canım bi sıcak bi rüzgar bi yağmur dengesiz havalar geçiş mevsimini hiç sevmiyorum
Kızlar merhaba herkese iyi pazarlar. Benim kan değerlerimde her seferinde wbc değeri yüksek çıkıyor. Vücüdünda bir enfeksiyon var diyolarlar ama kaynağını bulamıyorlar. kronik faranjitim var ondan olabilirmi dedim boğazıma baktı birşey yok şuan dedi. idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyorlar ama hiçbir belirti yok bende , yanma olması gerekiyormuş enfeksiyonda. sadece sık tuvalate gidiyorum o da bebek baskı yapıyo ondan diye biliyodum. sizde hiç ağrı ,yanma vb. olmadan idrar yolu enfeksiyonu geçiren oldu mu?
İlişki sonrası değil. Normal kan değil pembe lekelenme adet döneminin ortalarında gördüğümüz. Ve 10 kr.paramız var ya onun boyutunda gelmiş çok az yani. Bebeğimin hareketleri gayet normal. Gecede karnımda gaz sancısıyla uyandım. O geçti eşim biraz ovuşturdu. Panik yapmalımıyım sancı olamdığı için devamı gelmediği için çok sakinim. Önemli bişey olabilir mi ? Bugün pazar dr.muayenehanesi de kapalıdır çünkü. Yarına kadar beklesem geç kalmış olur muyum şayet aksi bi durum varsa ? Benim gbi olan varmı varsa hazsın lütfen
Canım aslında benim perşembe günü akşamdan snra ve cuma günü ön dişimin eti şişmiş gibiydi bir garipti eşime göstermiştim iltihap kapmış olabilir dedi biraz beyaz beyaz duruyor dedi ertesi gün uyandığımda boğazım kötü olduğunu tam çene altımda ve sağa doğru sertlik ve şişlik farkettim işte. Dün eşim gelince dedim böyle böyle gidelim mi acile biraz buradaki devlet hast. beğenmediğimiz için birde gitsen sana ilaç vermeyebilirler dedi daha kötü olursan gidelim dedi. Snra adaçayı aldık zencefil karbonat aldık. Dün ballı zencefil yedim boğazımı yaktı biraz snra adaçayını y.bardak suda demledim gargara yaptım. Yatarken de karbonatla gargara yaptım diş etimde ki o gariplik şişlik acı gibi olan his gitmiş bu sabah uyandığımda şimdi senin yorumunu görünce de acaba dişten mi diye düşünüyorum. Ama kulaklarıma da ara ara ağrı ve batma vuruyor anlamadım bana ne oldu
Yine sıkıcı bir pazar daha. Ne ayağa kalkasım var ne de bir şey yapasım.
Kızlar şu an size ne kadar özeniyorum bi bilseniz sağlıklı olmak kendimi iyi hissetmek ve başka şeylerden konulmak istiyorum artıksağlık çok önemliymiş aptal saptal şeyleri takıntı yapmıcam bi iyileşsem canım da sıkkın hastalığın yanıbda psikolojimde bozuldu kimse yok eşimde zavallı adam sıkıldı artık napacağını şaşırdı kendini parçaladı kaç gündür kendi işini yapıyor ama işe gidemiyor bakacak kimsemiz yok çünkü bide üstüne babası çok yaşlı bugün düşüp kalçasını kırmış bi ona koşuyor bi bana Allahım bu günler geçsin sağlığımıza kavuşalım nolur sizde dua edin bebişime ve bana ben burda kimin sıkıntısı olsa dua ediyorum birebir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?