2015 Şubat Anneleri


Doktorunu ara bence,en azından bir ilaç falan önerir,mesela progestan,veya proluton iğne var,kanamalara karşı falan vuruluyor,belki önerir,aklında kalmamış olur.

Anammm neden ağlıyorsun,ağlıycak biri varsa oda benim ama bebiş için ağlamıyorum,bambular hakkında bilgim yok ama benim mobilyayı aldığım yerdeki adam locla yada arap sabunuyla temizleyebilirsin demişti
 
Bende en ufak bir ağrı sızı olumsuzluk durumunda keşke eski durumundan şikayet etmeseydim keyfini çıkarsaydım diyorum ama sıkıntı geçince eskiye dönüyoruz.
Sıcak bir banyo yap. Ben sanıyorum bütün hastalıklar geçiyor banyo yapınca. 24 saat suda durabilirim.
 
Benimkide çatıda durmuş uzun zaman. Bilmiyorum yıkayınca bir defada bir şey olur mu?
Bizim balkonda bambu masa sandalye var onlara bir şey olmuyor ama aynı cinsler mi bilmiyorum
 
Litchi eski besikse orjinal bambudur o. Bir mobilyaciya sor ya da nette arattir istersen özel bir bakımı gerekblir. Bu arada herkese pazar rehaveti cokmus herhalde duygusallik hat safhada dertlnmeyin bakiimmm pistttt kendinize gelin
 
Kizlar ya kararmayin bunalima girmeyin. Stres bebege gidiyor benden soylemesi. Benim de gezesim yiyip icesim var ama oglan hasta evde onun basindayim. Bisey canim istiyor ama kendim pisirmeyeim abaskasi hazirlasin istiyorum. Erkek olmaliymisim mutfaga girmezdim ne guzel.
Alisverise baslamak iyi gelcek bana da araliga erteledim butce acisindan.
 

banyo kesinikle terapi gibi suyun sesine odaklncan bi de basindan asagi dokulurken sularin sıkırtısinı icinde duycan bak nasi iyi geliyor insana
 
Cidden pazar sıkıntısı. Yalnız sıkıntı çökenlere dikkat et hepimiz çalışan kişiler. İki bilemedin bir gün tatilinin var onda da evde sıkılıyoruz.
Sıkılmayanlar gezmede zaten. Hem evde pinekleyelim istiyoruz hem bunalıma giriyoruz.
 
12 saat iyi enerji vermiş sana ben bir iş yapsam yoruluyorum hiçbirşey yapamaz oldum.
Gerçekten çok iyi geldi. Bayadır bu kadar dinlenmiş uyanmamıştım. Bende çok iş yapamıyorum,nabzım hemen fırlıyo 120lere. Amaaan Bebeler doğunca yeterince yorulacaz zaten şimdi accık tembellik yapalım nolacak :)
 

Beni geren bes gun cocukla yalniz olcak olmam surekli ilgi beklio hareketli ve bol ceneli. Benimse kendme hayrim gucum yok uykum var surekli yorgunum.dun esim varken isleri hallettim bugun de cocujla gozum tek cikmayi yemedi disari mecburen evdeyim ee yarin klasik pazrtesi bi de onun sendromu var gel sıkılma
 
Evet cnm bende duş istiyorum aslında fakat saçımı taramak ve kurutmak bile gözümde büyüdü inan yattığım yerden kalkasım yok
 
Ayyy benimde sırt ağrılarım başladı. Birde sol kalçamda batma şeklinde ağrı oluyor. Resmen oturamıyorum. Pubik kemiğimde ağrıyor. Araştırdım doğuma yakın olurmuş. Ama dr sormuştum geçen kontrolde poposunu dayamış ondan ağırlık yapıyor dedi. Umarım erkenden gelmez:)
 

İlki göze daha güzel görünüyor ama 2. De bebek sağlığı için standartlara falan uygundur dio. İlkinin bebek sağlığına uygunluğunu bi araştır istersen.
 
Bana cevap yazanlara çok çok teşekkür edrim. Bişi söyliycem ama güleceksiniz kesin akıntım çok koyu bi sarı gelmiş pembe kan dediğimde meğerse iç çamaşırın baskısıymış. Velveleye vermeye yer aramışım resmen ben. Korkacak panikleyecek yer arıyorum. Onu görünce aklım çıktı ne yapacağımı şaşırdım erken doğumu bile düşündüm neler geçti aklımdan neler. İlk defa kullandığım iç çamaşırıydı giyerken dikkat etmemişim demekki görüncede hiç eğilip inceleyip bakmadım ama leke gibiydi rengi. Eşim getir inceleyelim deyince iyice baktık da anladık. Bunu hiç unutmuycam hatırlayıp hatırlayp gülcem bu halime. Cevap yazan herkese çok teşekkür ederim. En azından böyle bi durumda neler olabileceğini öğrenmiş oldum. Çok sağolun.
 
Cnmm buna cok sevindim iyi bari bisey yokmus..ben bile cok korktum senden haber bekliyordum..yinede eminsin dimi iyi incelediyseniz bisey yoktur cok dua ettim..burdaki herkesin inşallah zamaninda gelir minisleri
 

biz iki gün önce baby tech marka beşiğin siparişini verdik iki kademeli olması hoşuma gitti ..Ayrıca katlanabilme özelliği sayesinde yer kaplamaz kullanılmadıgı zamanlarda..ilk linkteki beşikte cok hoş onuda beğendim
 
Oh iyi bari. Yani telaslandirmamaya calistim ama pembe leke aninda doktora kosmayi gerektirir allah korusun hepimizi
 
Cnmm buna cok sevindim iyi bari bisey yokmus..ben bile cok korktum senden haber bekliyordum..yinede eminsin dimi iyi incelediyseniz bisey yoktur cok dua ettim..burdaki herkesin inşallah zamaninda gelir minisleri
İnceledik canım önde olan baskıyla aynı renk ve küçük bi bölgede. Fazla telaş yapmışım incelemeden. İnşaAllah hepimizin yavrusu zamanında gelir korkusu bile yetti bana. Olabilcek herşeyi düşündüm hemen bebeğin eşyalarını yıkamayı planladım çantayı hazır edecektim nerdeyse hemen. Allah yardımcımız olsun ya.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…