İlişki sonrası değil. Normal kan değil pembe lekelenme adet döneminin ortalarında gördüğümüz. Ve 10 kr.paramız var ya onun boyutunda gelmiş çok az yani. Bebeğimin hareketleri gayet normal. Gecede karnımda gaz sancısıyla uyandım. O geçti eşim biraz ovuşturdu. Panik yapmalımıyım sancı olamdığı için devamı gelmediği için çok sakinim. Önemli bişey olabilir mi ? Bugün pazar dr.muayenehanesi de kapalıdır çünkü. Yarına kadar beklesem geç kalmış olur muyum şayet aksi bi durum varsa ? Benim gbi olan varmı varsa hazsın lütfen
Gereksiz yere duygusallık yapıp ağladım. Zaten balım ağrıyordu iyice ağrıyo şimdi. Bizim evde bambu bir beşik var. Yaklaşık yirmi senelik. Bu olur olmaz yerlerde durdu bodrumlarda falan şimdi evde. Ben bunu nasıl temizliyebilirim sizce. Pis değil ama o kasar yıl bekledi temizlemek gerekli diye düşünüyorum. Bambular nasıl temizleniyor?
Bende en ufak bir ağrı sızı olumsuzluk durumunda keşke eski durumundan şikayet etmeseydim keyfini çıkarsaydım diyorum ama sıkıntı geçince eskiye dönüyoruz.Yedim cnm zorla yiyorum yavrum için ama iştah kapandı kilo milo umrumda değl keşke yesemde alsam kiloyu bide halsizim ishal yaptı herhalde böyle başın dönüyor biraz hareket etsem dün bir lt serum verdiker o bile kendime getiremedi
Benimkide çatıda durmuş uzun zaman. Bilmiyorum yıkayınca bir defada bir şey olur mu?Gereksiz yere duygusallık yapıp ağladım. Zaten balım ağrıyordu iyice ağrıyo şimdi. Bizim evde bambu bir beşik var. Yaklaşık yirmi senelik. Bu olur olmaz yerlerde durdu bodrumlarda falan şimdi evde. Ben bunu nasıl temizliyebilirim sizce. Pis değil ama o kasar yıl bekledi temizlemek gerekli diye düşünüyorum. Bambular nasıl temizleniyor?
Bende en ufak bir ağrı sızı olumsuzluk durumunda keşke eski durumundan şikayet etmeseydim keyfini çıkarsaydım diyorum ama sıkıntı geçince eskiye dönüyoruz.
Sıcak bir banyo yap. Ben sanıyorum bütün hastalıklar geçiyor banyo yapınca. 24 saat suda durabilirim.
Gerçekten çok iyi geldi. Bayadır bu kadar dinlenmiş uyanmamıştım. Bende çok iş yapamıyorum,nabzım hemen fırlıyo 120lere. Amaaan Bebeler doğunca yeterince yorulacaz zaten şimdi accık tembellik yapalım nolacak :)12 saat iyi enerji vermiş sana ben bir iş yapsam yoruluyorum hiçbirşey yapamaz oldum.
Cidden pazar sıkıntısı. Yalnız sıkıntı çökenlere dikkat et hepimiz çalışan kişiler. İki bilemedin bir gün tatilinin var onda da evde sıkılıyoruz.
Sıkılmayanlar gezmede zaten. Hem evde pinekleyelim istiyoruz hem bunalıma giriyoruz.
Evet cnm bende duş istiyorum aslında fakat saçımı taramak ve kurutmak bile gözümde büyüdü inan yattığım yerden kalkasım yokBende en ufak bir ağrı sızı olumsuzluk durumunda keşke eski durumundan şikayet etmeseydim keyfini çıkarsaydım diyorum ama sıkıntı geçince eskiye dönüyoruz.
Sıcak bir banyo yap. Ben sanıyorum bütün hastalıklar geçiyor banyo yapınca. 24 saat suda durabilirim.
Kızlar iki beşik arasında kaldım. Birinin görüntüsü daha güzel diğeride daha geniş. Yardım edin hadi sizinde havanız dağılsın.
http://turkiye.alkapida.com/products/nutty-baby-kral-kasasız-sepet-beşik-nb-1025
Diğeri de http://turkiye.alkapida.com/products/baby-tech-kuğu-70x130-bebek-beşiği-193
Cnmm buna cok sevindim iyi bari bisey yokmus..ben bile cok korktum senden haber bekliyordum..yinede eminsin dimi iyi incelediyseniz bisey yoktur cok dua ettim..burdaki herkesin inşallah zamaninda gelir minisleriBana cevap yazanlara çok çok teşekkür edrim. Bişi söyliycem ama güleceksiniz kesin akıntım çok koyu bi sarı gelmiş pembe kan inşallahmde meğerse iç çamaşırın baskısıymış. Velveleye vermeye yer aramışım resmen ben. Korkacak panikleyecek yer arıyorum. Onu görünce aklım çıktı ne yapacağımı şaşırdım erken doğumu bile düşündüm neler geçti aklımdan neler. İlk defa kullandığım iç çamaşırıydı giyerken dikkat etmemişim demekki görüncede hiç eğilip inceleyip bakmadım ama leke gibiydi rengi. Eşim getir inceleyelim deyince iyice baktık da anladık. Bunu hiç unutmuycam hatırlayıp hatırlayp gülcem bu halime. Cevap yazan herkese çok teşekkür ederim. En azından böyle bi durumda neler olabileceğini öğrenmiş oldum. Çok sağolun.
Kızlar iki beşik arasında kaldım. Birinin görüntüsü daha güzel diğeride daha geniş. Yardım edin hadi sizinde havanız dağılsın.
http://turkiye.alkapida.com/products/nutty-baby-kral-kasasız-sepet-beşik-nb-1025
Diğeri de http://turkiye.alkapida.com/products/baby-tech-kuğu-70x130-bebek-beşiği-193
Oh iyi bari. Yani telaslandirmamaya calistim ama pembe leke aninda doktora kosmayi gerektirir allah korusun hepimiziBana cevap yazanlara çok çok teşekkür edrim. Bişi söyliycem ama güleceksiniz kesin akıntım çok koyu bi sarı gelmiş pembe kan dediğimde meğerse iç çamaşırın baskısıymış. Velveleye vermeye yer aramışım resmen ben. Korkacak panikleyecek yer arıyorum. Onu görünce aklım çıktı ne yapacağımı şaşırdım erken doğumu bile düşündüm neler geçti aklımdan neler. İlk defa kullandığım iç çamaşırıydı giyerken dikkat etmemişim demekki görüncede hiç eğilip inceleyip bakmadım ama leke gibiydi rengi. Eşim getir inceleyelim deyince iyice baktık da anladık. Bunu hiç unutmuycam hatırlayıp hatırlayp gülcem bu halime. Cevap yazan herkese çok teşekkür ederim. En azından böyle bi durumda neler olabileceğini öğrenmiş oldum. Çok sağolun.
İnceledik canım önde olan baskıyla aynı renk ve küçük bi bölgede. Fazla telaş yapmışım incelemeden. İnşaAllah hepimizin yavrusu zamanında gelir korkusu bile yetti bana. Olabilcek herşeyi düşündüm hemen bebeğin eşyalarını yıkamayı planladım çantayı hazır edecektim nerdeyse hemen. Allah yardımcımız olsun ya.Cnmm buna cok sevindim iyi bari bisey yokmus..ben bile cok korktum senden haber bekliyordum..yinede eminsin dimi iyi incelediyseniz bisey yoktur cok dua ettim..burdaki herkesin inşallah zamaninda gelir minisleri
Amin canım amin. Allah razı olsun sizde destek olmaya çalıştınız korkutmadan. Saolun hepinizOh iyi bari. Yani telaslandirmamaya calistim ama pembe leke aninda doktora kosmayi gerektirir allah korusun hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?