- 12 Ocak 2014
- 4.124
- 3.414
- 448
Kardeşim ağır geçirmişti sarılığı 10 günlüktü hastaneye yatırılmıştı. Kan grubu b olanlar ağır geçiriyormuş meğerse ondanmış.relax olun hanimlar
hep dua ediyoruz , geneldede dua aliyoruz , ne biliyim hamile oldugumu ogrenen bilen herkes hep ALLah tammaina erdirisn diyor, anali baabli buyutsun diyor, burda bile hep diyoruz okuyun eskiyi
insallah hersey çok guzel olucak
bebegimizn omru varsa, yiycek ekmegi varsa hayirilisyla dogacak Alalhin izniyle
kirkliycazda mevlutde yapicaz
pireli deve kiz sarilik nerden çikdi: ) , etrfainda sarilik olmu bebekmi gordun
oglumda avrdi yanlis hatirlmaiyorsam bi kaç saat isin tedavisi yaptilar duzeldi deyip yanima vermsilerdi
bol bol emzirirsin sutun çogalir sariliga iyi geli insallah ..
sariliga geleene kadar birusru takacak sey varda burda demeyim simdi onlarida takma kafana : )
Kardeşim ağır geçirmişti sarılığı 10 günlüktü hastaneye yatırılmıştı. Kan grubu b olanlar ağır geçiriyormuş meğerse ondanmış.
her hamilede korku telaş var mı yoksa öncesinde kayıp yaşayanlarda daha mı çok?
ben ilkini kaybettiğimde hiçte olumsuz düşünmüyordum sağlıkla dogacak gözüyle bakıyordum ama olmadı sonra ikincisi derken bende korku tarif edilmez hal aldı..Şükürler olsun rabbime bu haftalara kadar geldik sağlıkla dogdugunuda görürüm inşş..
şimdide bişey alırken acaba erken mi diye düşünüyorum ablam cantanı hazırla diyor eksiklerimizi bir an önce tamamlama telaşındayız..Son aya bıraksak hem zaman hem maddiyat yönünden zorlar bizi koca göbekle mağaza gezmekte sıkıntı..Ay ay belirleyip bu ay şunu diğer şunu alalım dedik öylede yapıyoruz
çorap dahi alsam giydirebilecekmiyim diye düşünüp bütün sevincim hevesim kaçıyor
sanırım böyle düşüne düşüne 9 ayı tamamlayacağım birde hamileliğimi zehir ediyorum olumsuz düşünerek karmakarışık duygular işte
Bende ilkini daha çok beğendim ama 2. de hem tekerlek var hemde daha geniş ama tekerlekli olması bana çok elzem gelmedi? araştırmaya devamBen daha çok ilkini beğendim ama tekerlekleri yok sanırım. İlkine benzeyen tekerlekli bir beşik olabilir.
Enden ve boydan onar cm geniş çok farkeder mi acaba,bilemedim?Ruya27 iki beşikte güzel ama alttaki daha kullanisli bence. Dar olursa birkaç ay sonra sorun yasayabilirsin canim.
Rica etsem fotosunu yada linkini atabilir misin acaba?ben internetten araştırıp bu marka ve modele karar vermiştim magazasında da görünce daha cok beğendim mağaza 10 gün sonra adrese teslim edecek istanbuldan gelecek ürün
genişliği ve iki kademe kullanımı katlanması artı bir özellik park yatak gibi ama ondan daha güzel göründüğü için tercih ettik
Bende ilkini daha çok beğendim ama 2. de hem tekerlek var hemde daha geniş ama tekerlekli olması bana çok elzem gelmedi? araştırmaya devam
Enden ve boydan onar cm geniş çok farkeder mi acaba,bilemedim?
Rica etsem fotosunu yada linkini atabilir misin acaba?
Selamlar. Son bir iki sayfayi okuyabildim herkesin cani Sikkin gibi her hafta sonu gibi. Pirelideve sevindim birsey olmamasına inşallah hepimiz zamanında yapalim dogumlarimizi. Bense çok hastayim bogazim iltihapli günlerdir geçmiyor yapilacak birseyde yok bol c vitamini dişinda. Sukurki annem geldi.
her hamilede korku telaş var mı yoksa öncesinde kayıp yaşayanlarda daha mı çok?
ben ilkini kaybettiğimde hiçte olumsuz düşünmüyordum sağlıkla dogacak gözüyle bakıyordum ama olmadı sonra ikincisi derken bende korku tarif edilmez hal aldı..Şükürler olsun rabbime bu haftalara kadar geldik sağlıkla dogdugunuda görürüm inşş..
şimdide bişey alırken acaba erken mi diye düşünüyorum ablam cantanı hazırla diyor eksiklerimizi bir an önce tamamlama telaşındayız..Son aya bıraksak hem zaman hem maddiyat yönünden zorlar bizi koca göbekle mağaza gezmekte sıkıntı..Ay ay belirleyip bu ay şunu diğer şunu alalım dedik öylede yapıyoruz
çorap dahi alsam giydirebilecekmiyim diye düşünüp bütün sevincim hevesim kaçıyor
sanırım böyle düşüne düşüne 9 ayı tamamlayacağım birde hamileliğimi zehir ediyorum olumsuz düşünerek karmakarışık duygular işte
aynı şeyleri hissediyorum ve kendime kızıyorum... bugün çok mutluyum çünkü kızımızın mobilyasını aldık :) sonra eve geldim başladı salak saçma düşünceler burda yazmak bile istemiyorum kötüyü çağırmayayım diye iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum ama pek mümkün olmuyor
Çok güzelmiş canım. Bende buna benzer bi tane mağazada gördüm çok hoşuma gitti. Beni düşündüren kısmı bebek büyüdükten sonra alt kata aldığımızda eğilip bebeği yatırmak yada almak bizim için zor olur mu. Gittikçe ağırlaşacaklar benim belde sıkıntılı zaten. Bunun korkuluğu da inenlerden olsa süper olur. Çok şey istiyor galiba düzgün bi marangoz bulsam yaptırsam ne güzel olur :)Eki Görüntüle 1290253 Eki Görüntüle 1290254
ilk resimde ilk katı görünüyor bebek büyüyünce alt kata geçer park yatak mantıgında
bu beşiğin 70-130 ölçüsünde olanı aldık içinin uyku setini sevmediğimden aşağıdaki resimdeki beşiğin içi ile değitirdik sade olsun diye
Eki Görüntüle 1290256
Sen yine mersindesin alternatif daha çok. Ben mardindeyim burda doğru düzgün çarşı bile yok. Doktorada Diyarbakır'a gidip geliyorum zaten gitmişken orda bakıcam mağazalara. Ama fikir olsun diye internetten de bakıyorum olmadı sertifikalarını gönderirlerse internettende alabilirim. Ilki 60x120 ikinci 70x130 on'ar cm fark var. Sen tecrübeli annesin çok farkerder mi bu on'ar cm. 2-3 yaşa kadar idare edebilirmiyiz bu yataklarla?Ruya27 ilki cok sirin ama ilerde kucuk geleblir sanki. Ikinci model de guzel kullansli ben bu besik isinde hala kararszim fiyatlar genelde 600den basliyor sanirim hic arastrnadm ama burda magazadan alma alternatifim yok gibi olanlar hosuma gtmiyor internetten alacak olan var mi guvenir mi bu siteler
Sen yine mersindesin alternatif daha çok. Ben mardindeyim burda doğru düzgün çarşı bile yok. Doktorada Diyarbakır'a gidip geliyorum zaten gitmişken orda bakıcam mağazalara. Ama fikir olsun diye internetten de bakıyorum olmadı sertifikalarını gönderirlerse internettende alabilirim. Ilki 60x120 ikinci 70x130 on'ar cm fark var. Sen tecrübeli annesin çok farkerder mi bu on'ar cm. 2-3 yaşa kadar idare edebilirmiyiz bu yataklarla?
lavanta keselerine bakın
satış yapan yer bilmiyorum malesef, güzel görünce paylaşmak istiyorumCook şirinler mevlut icin ben de lavanta kesesi istiyorum ama nerden bakiyorsunuz bu urunlere satış yapan yerler biliyorsunuz orjinal urunlu yazin buraya da
Yok ben o kadar ileriyi düşünmedim o günlere ait hayal kuramıyorum hayallerim hep ilk kucağıma.aldığım.ve emzirdiğim anla ilgili.Biz birbirimizi bulduk bence :) herkes çok rahat ama ben olamıyorum inanırmısınız şimdiden bebek sarılığını ağır mı hafif mi geçirir yavrum diye düşünüyorum. Var bende bi tuhaflık. Hep böyleydim ileriyi düşüne düşüne hastalık sahibi edicem kendimi. 40 mevlüdünde neler yapacağımı bile düşündüm planladım şimdiden. Annem biz isim bile düşünmedik hiç. Doğduğunuz gün koyduk isminizi kesin olarak diyo.
çok güzel annesi hayırlı olsun :) bizde bugün hallettik şükür :) 2 aralıkta evimizdeKızlar çok şükür mobilya işini hallettik dün siparisi verdik 1 ay sonra Eylülcugumun odası hazır olacak inşallah :)
onceki hamileliklerinde bebebgini kaybedenler daha evhamlidir herhaldeher hamilede korku telaş var mı yoksa öncesinde kayıp yaşayanlarda daha mı çok?
Teşekkür ederim canım sizinki de hayırli olsun gule Güle kullansın yavrularimiz :)çok güzel annesi hayırlı olsun :) bizde bugün hallettik şükür :) 2 aralıkta evimizde
kotu bi anin oldugu belli canimKardeşim ağır geçirmişti sarılığı 10 günlüktü hastaneye yatırılmıştı. Kan grubu b olanlar ağır geçiriyormuş meğerse ondanmış.
çok guzel canim bunlar, dogumda mi dagitiliyor bunlar mevlutde falanmilavanta keselerine bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?