2015 Şubat Anneleri

Kardeşim ağır geçirmişti sarılığı 10 günlüktü hastaneye yatırılmıştı. Kan grubu b olanlar ağır geçiriyormuş meğerse ondanmış.

Kardeşim ağır geçirmişti sarılığı 10 günlüktü hastaneye yatırılmıştı. Kan grubu b olanlar ağır geçiriyormuş meğerse ondanmış.

Bak şimdi ben de buna taktım. B grubu olanlar ağır mı sarılık oluyormuş gerçekten. Bizim B grubu olma olasılığı %25. İnşallah sağlıklı doğar Allahım korur bebişleri.

aynı şeyleri hissediyorum ve kendime kızıyorum... bugün çok mutluyum çünkü kızımızın mobilyasını aldık :) sonra eve geldim başladı salak saçma düşünceler burda yazmak bile istemiyorum kötüyü çağırmayayım diye iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum ama pek mümkün olmuyor

Ben daha çok ilkini beğendim ama tekerlekleri yok sanırım. İlkine benzeyen tekerlekli bir beşik olabilir.
Bende ilkini daha çok beğendim ama 2. de hem tekerlek var hemde daha geniş ama tekerlekli olması bana çok elzem gelmedi? araştırmaya devam

Ruya27 iki beşikte güzel ama alttaki daha kullanisli bence. Dar olursa birkaç ay sonra sorun yasayabilirsin canim.
Enden ve boydan onar cm geniş çok farkeder mi acaba,bilemedim?

Rica etsem fotosunu yada linkini atabilir misin acaba?

ilk resimde ilk katı görünüyor bebek büyüyünce alt kata geçer park yatak mantıgında
bu beşiğin 70-130 ölçüsünde olanı aldık içinin uyku setini sevmediğimden aşağıdaki resimdeki beşiğin içi ile değitirdik sade olsun diye

Coo gecmis olsun hastalik yapisti ustumuze resmen

Cok sukur bir kayip yasamadim ama ilkini zor buldum tedavi oldugumuz surecte tam olumsuz sonuc aldigimizn ertrsi ayi kendiliginden gelmisti mucizem o yuzden gebelikte tedirginlkler yasadim ama ikinciye kiyaslarsam yine de ilk gebelik cehalet mutluluktur ilkesiyle ortustugunden mi nedir buna gore daha pozitfmisim hayaller hazrliklar planlar sanki hersey garantiymis gibi sukur ki saglikla digurduk kavustuk da buyuduler bile. Ama simdi bu ikincide hep bi tedrgin dur bekle diyen biyanim var.baslarda ufak bi kanamam da olmustu onun da tesiriyle
Bi de olablcekleri artik bildgnden mi nedr ne ismine ne hazrliklarina heves etmeye hayal kurmaya birakamiyorum ozgurce kendimi elimde degil

sen simdi unut herseyi o sirin mobilyalari hayal et kacrms keyfini

Ruya27 ilki cok sirin ama ilerde kucuk geleblir sanki. Ikinci model de guzel kullansli ben bu besik isinde hala kararszim fiyatlar genelde 600den basliyor sanirim hic arastrnadm ama burda magazadan alma alternatifim yok gibi olanlar hosuma gtmiyor internetten alacak olan var mi guvenir mi bu siteler

Çok güzelmiş canım. Bende buna benzer bi tane mağazada gördüm çok hoşuma gitti. Beni düşündüren kısmı bebek büyüdükten sonra alt kata aldığımızda eğilip bebeği yatırmak yada almak bizim için zor olur mu. Gittikçe ağırlaşacaklar benim belde sıkıntılı zaten. Bunun korkuluğu da inenlerden olsa süper olur. Çok şey istiyor galiba düzgün bi marangoz bulsam yaptırsam ne güzel olur :)

Sen yine mersindesin alternatif daha çok. Ben mardindeyim burda doğru düzgün çarşı bile yok. Doktorada Diyarbakır'a gidip geliyorum zaten gitmişken orda bakıcam mağazalara. Ama fikir olsun diye internetten de bakıyorum olmadı sertifikalarını gönderirlerse internettende alabilirim. Ilki 60x120 ikinci 70x130 on'ar cm fark var. Sen tecrübeli annesin çok farkerder mi bu on'ar cm. 2-3 yaşa kadar idare edebilirmiyiz bu yataklarla?

Dogru diyorsun canim senin orda imkanlar daha kisitlidir tabi ins gonlumuze gore buluruz netten de nasil bisey gelir muamma. Benm ilk kizimdan park yatak var saglam ama besikte de hevesm var kararszm o yuzden. Mumkun oldugunca yeriniz varsa ve uc yil gibi kullanmayi dusunuyorsun madem geniş olani tercih et. Hareketlendi mi genislik onemli oluyor bizimki uc aylikti gepgenis park yatakta sigdiramadik hic yatmadi hatta.kimi bebe sıkıntılı oluyor saga sola cok tepisiyor kolu bacagi sıkıştıriyor falan genis olursa daha iyi olur yani

Yok ben o kadar ileriyi düşünmedim o günlere ait hayal kuramıyorum hayallerim hep ilk kucağıma.aldığım.ve emzirdiğim anla ilgili.
Eskiden böyle değildi. Sanki kıymetini bilmiyoruz. Ben hatırlıyorum bez yoktu naylonla bezliyorlardı. Ne kıyafet vardı ne pişik kremi. Kundak sonrasında kumaştan kıyafet dikip,kız erkek farketmeden daldı güllü giydiriyorlardı.
Hazırlık olarak en fazla bez kesiyorlardır.
Biz hele sanki yeniden eğleniyoruz. Yinede sıfır memnuniyet.

Kızlar çok şükür mobilya işini hallettik dün siparisi verdik 1 ay sonra Eylülcugumun odası hazır olacak inşallah :)

Eklentiler

• IMG-20141101-WA0005.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 140
  • IMG-20141101-WA0002.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 108
  • IMG-20141101-WA0004.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG-20141101-WA0001.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG-20141101-WA0003.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 121
onceki hamileliklerinde bebebgini kaybedenler daha evhamlidir herhalde
insalalh bu sefer mutlu son olucak canim,ben yilbasindaki sezon indiriminde bakarim artik ihtiyaçlaara, son aya birakmayalim tabi
bide genelde herkes subatin absi galiba benimki subatin sonu hatta marti bile bulabilir. eksigimde az , hiç 4 ay sonra eve yeni biri gelecek havasi yok bende : )
heyecanimimi kaybettim naptim , niye boyle oluyorki
bendede var bi sorun ama ne bilmiyorum ..

kotu bi anin oldugu belli canim
e simdi senin çocuk b mi oalcakmis
ben çocuklarin kan grubunuda bilmiyorum iyimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…