2015 Şubat Anneleri

Bak şimdi ben de buna taktım. B grubu olanlar ağır mı sarılık oluyormuş gerçekten. Bizim B grubu olma olasılığı %25. İnşallah sağlıklı doğar Allahım korur bebişleri.
Öyleymiş canım bende yeni öğrendim. Sonra baktım etrafımda ağır geçiren bi kardeşim var ınun kan grubuda B. Tuttu yani

selam kızlar sitede dünden beridir sorun vardı sanırım giremedim herkes iyidir umarım. ben yarın sabah şeker yüklemesini yaptırıcam umarım bir sıkıntı olmaz. erken yatmam lazım kalkabilmek için

Arkadaşlar mevlütte dağıtmak için Yasin-i Şerif fotoğrafı koymuştum. Unuttuğumu zannetmeyin:) fiyatını yazıcam. Eşim biraz yoğun bu aralar. Ama sık boğaz ediyorum en kısa zamanda fiyat vericek bana:)

Sağol canım. Ben biraz daha araştırayım en iyisi.

Kızlar çok şükür mobilya işini hallettik dün siparisi verdik 1 ay sonra Eylülcugumun odası hazır olacak inşallah :)
Çok güzelmiş acayip beğendim. Güle güle büyüsün bebişin içinde inşallah

yaptırırsan daha iyi tabi
belinde sıkıntı varsa hiç düşünme bence
benim boy uzun avantajını kullanırım
Bende orta boyluyum 1,68im,kısa sayılmam yani.ama boy uzun olunca eğilip bükülmek daha zor olmuyor mu senin için?dikkat et bence kendine canım

selam kızlar sitede dünden beridir sorun vardı sanırım giremedim herkes iyidir umarım. ben yarın sabah şeker yüklemesini yaptırıcam umarım bir sıkıntı olmaz. erken yatmam lazım kalkabilmek için
Ya banada seker yuklemesi yapilacakmis ac gelmeni soyledilermi bana bisi demediler yarın acmi gitsem bilemedim ben

Yaa facede bi grupta gördüm kayinvalidem bayildi ama 11 tl dio tanesine pahali geldi bayya daha uygun olursa kesinlikle benide bilgilendirirmisin cnm akli kaldi kadinin :)

cok tesekkür ederim canım :)

Yaa facede bi grupta gördüm kayinvalidem bayildi ama 11 tl dio tanesine pahali geldi bayya daha uygun olursa kesinlikle benide bilgilendirirmisin cnm akli kaldi kadinin :)
Tamam cnm yazıcam buraya inşaAllah. Dediğim gibi bu ara biraz yoğun ama halledicez:)

tesekkür ederim canım modokoda festival bebe diye bi magazadan verdik siparişi.. bu mobilyalara ek bi de emzirme koltugu aldık 5 bin e anlastık toplamda
Yaa cok guzelmis cidden bende soruyorum pek cok yere 5 binden asagi fiyat cok zor ya pahali gelio banada ama sonunda mecbur alcaz bebisimiz odasiz kalmasin :) gule gule kullanin canim
Tamam cnm yazıcam buraya inşaAllah. Dediğim gibi bu ara biraz yoğun ama halledicez:)
Esin matbaacimi cnm ?

Güzelmiş canım hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah.

Yaa cok guzelmis cidden bende soruyorum pek cok yere 5 binden asagi fiyat cok zor ya pahali gelio banada ama sonunda mecbur alcaz bebisimiz odasiz kalmasin :) gule gule kullanin canim
tesekkür ederim canım gönlüne göre bişi alırsın insallah sen de :) hersey bebişler için :)

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

tanesi 11 tl olursa ben yaptırmam o zaman dış kapağa farklı birşey düşünmek gerekir. burada yaratıcı arkadaşlar var beyin jimnastiği yaparız birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…