2015 Şubat Anneleri

İlki göze daha güzel görünüyor ama 2. De bebek sağlığı için standartlara falan uygundur dio. İlkinin bebek sağlığına uygunluğunu bi araştır istersen.
Bende ilkini daha çok beğendim. Ama dediğin gibi ayrıntıları yazmamışlar. Bi arayıp sormak lazım, sağolasın

Internet'ten mi aldınız canım beşiği? Hayırlı olsun,bebişin huzurla büyüsün içinde inşallah.Katlanabilmesi güzelmiş ama Biz 2. Bebişide 2-3 sene sonraya düşündüğümüz için Allah'ın izniyle boş kalmaz diye katlanabilen düşünmedim.bana ön korkuluğu inip çıkanlar pratik geliyo özellikle ona bakıyorum.

İyi

pirelideve eminsin demi kiz, netden çkdim ama aklim sendydi, bu ayda nisan gelmesi erkek doguma kaadr girer Allah korusun ..

ben çalismiyorum ama benimde içim karariyor resmen, sabah esimede çattim, butun gun aramiz bozukdu simdi de ise gitti
ben kaldim çocuklarla
yarin sabah okul basliyor,erken yatsalar bari bende yaticam erkenden çok uykum var ..

Eminim çcanım çok şükür. Bende net.den baktım 2-3 damla kan bile önemli yazoyordu acile gitmeyi planlamıştıkki eşim getir bi daha bakalım miktarına diyince baktık ve öğrendik. Erken doğum korkum var ya heralde direk beynim o rengi nişan olarak algıladı. Bu aralar erken doğum korkusu ve suni sancı korkum var her gün yeni bi korku ekleniyo. Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alsak bi.

aman oyle olsun canim Allah kimseye aysatmasin hevesleirmiz yarim kalmasin
ben kizimda 2-3 aykik falan hamileydim, is yerinde wc ye gittim,bi kirimzilik gordum bi saniyeligine aklimdan o kadar çok sey geçtiki, cebimden bi kirmizi kagit dusmus ama ben onun kan olamadigini anlayana basimdan kaynar sular dokulmustu, 7 sene olcak hiç unutmam o ani ..

Benimkide çatıda durmuş uzun zaman. Bilmiyorum yıkayınca bir defada bir şey olur mu?
Bizim balkonda bambu masa sandalye var onlara bir şey olmuyor ama aynı cinsler mi bilmiyorum

Yıkamadan silmek benim de içimden gelmiyor. Üzerinde cilası yok acaba suyu tamamen ekip bozulur mu ki dedim ben de.

Selamlar. Son bir iki sayfayi okuyabildim herkesin cani Sikkin gibi her hafta sonu gibi. Pirelideve sevindim birsey olmamasına inşallah hepimiz zamanında yapalim dogumlarimizi. Bense çok hastayim bogazim iltihapli günlerdir geçmiyor yapilacak birseyde yok bol c vitamini dişinda. Sukurki annem geldi.

Benimde o korku aşırı derecede. Her gün hesap yapıyorum bir 30 haftalık olsa diye. Kilosunu hesaplıyorum, şimdi doğsa yaşar mı diyorum,erken doğum yapanlara soruyorum sürekli kaç kg.dı kaç hastalıktı diye üşüttüm iyice.
Bazende diyorum olumsuz düşünme her şey yolunda işte keyfine bak diye ama beynim oyun oynuyor sanki benimle.Rabbim hepinizi korusun,hepimizin kafa bulanık diye mi burda toplandık acaba. Çevremdeki hamileler keyfinde aleminde çünkü.

Disardan biz de keyfinde gorunuruz. Herkese anlatilmiyo cunku boyle korkular. Bence normal bu kadar dsunmek ama ben dillendirmiyorum.

Internet'ten izliyorsan onun adresini verirsen o daha makbule geçer :) tv izlemiyorum şimdi açsam Fox kanalını bulamayabilirim
fox.com.tr yada canlıdiziizleyin.com
boyayı saç kurutma makinası ile kurut

Biz birbirimizi bulduk bence :) herkes çok rahat ama ben olamıyorum inanırmısınız şimdiden bebek sarılığını ağır mı hafif mi geçirir yavrum diye düşünüyorum. Var bende bi tuhaflık. Hep böyleydim ileriyi düşüne düşüne hastalık sahibi edicem kendimi. 40 mevlüdünde neler yapacağımı bile düşündüm planladım şimdiden. Annem biz isim bile düşünmedik hiç. Doğduğunuz gün koyduk isminizi kesin olarak diyo.

Hele beni goren ne rahat diyor. Arka arkaya cocuk yapti diyor. birine kavusasiya ne korkular yuasadim bilen yok. Biri hamile kan testi yaptirir yaptirmaz duyurdu herkese. Bana da diyorlar nasil sakladin. Bizde genetik sorun var ayni sorundan olanlarin 7 dusugu var. Her dusugu anlatayim da malzeme mi olayim. Duanin gucun inaniyorum. Instgramda gordm bebegin badisine ben kabul edilmis bir duayim yazdirmis biri. Benim de oyle. Allah istedi verdi ins saglikli olcak her sey diyorum, baska turlu cikis bulamiyorum oyle cok korkacak sey var ki

relax olun hanimlar
hep dua ediyoruz , geneldede dua aliyoruz , ne biliyim hamile oldugumu ogrenen bilen herkes hep ALLah tammaina erdirisn diyor, anali baabli buyutsun diyor, burda bile hep diyoruz okuyun eskiyi
insallah hersey çok guzel olucak
bebegimizn omru varsa, yiycek ekmegi varsa hayirilisyla dogacak Alalhin izniyle
kirkliycazda mevlutde yapicaz

pireli deve kiz sarilik nerden çikdi: ) , etrfainda sarilik olmu bebekmi gordun
oglumda avrdi yanlis hatirlmaiyorsam bi kaç saat isin tedavisi yaptilar duzeldi deyip yanima vermsilerdi
bol bol emzirirsin sutun çogalir sariliga iyi geli insallah ..

sariliga geleene kadar birusru takacak sey varda burda demeyim simdi onlarida takma kafana : )

ben internetten araştırıp bu marka ve modele karar vermiştim magazasında da görünce daha cok beğendim mağaza 10 gün sonra adrese teslim edecek istanbuldan gelecek ürün

genişliği ve iki kademe kullanımı katlanması artı bir özellik park yatak gibi ama ondan daha güzel göründüğü için tercih ettik

Disardan biz de keyfinde gorunuruz. Herkese anlatilmiyo cunku boyle korkular. Bence normal bu kadar dsunmek ama ben dillendirmiyorum.

Bende oyleyim hic bahsetmemek kimselere bütün arastirmalari yaparim içim içimi yer bir Esim bilir. Anneme dahi soylesem sinirlerin bozulma boktasina gelebiliyor çünkü.

her hamilede korku telaş var mı yoksa öncesinde kayıp yaşayanlarda daha mı çok?
ben ilkini kaybettiğimde hiçte olumsuz düşünmüyordum sağlıkla dogacak gözüyle bakıyordum ama olmadı sonra ikincisi derken bende korku tarif edilmez hal aldı..Şükürler olsun rabbime bu haftalara kadar geldik sağlıkla dogdugunuda görürüm inşş..
şimdide bişey alırken acaba erken mi diye düşünüyorum ablam cantanı hazırla diyor eksiklerimizi bir an önce tamamlama telaşındayız..Son aya bıraksak hem zaman hem maddiyat yönünden zorlar bizi koca göbekle mağaza gezmekte sıkıntı..Ay ay belirleyip bu ay şunu diğer şunu alalım dedik öylede yapıyoruz
çorap dahi alsam giydirebilecekmiyim diye düşünüp bütün sevincim hevesim kaçıyor
sanırım böyle düşüne düşüne 9 ayı tamamlayacağım birde hamileliğimi zehir ediyorum olumsuz düşünerek karmakarışık duygular işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…