Bende ilkini daha çok beğendim. Ama dediğin gibi ayrıntıları yazmamışlar. Bi arayıp sormak lazım, sağolasınİlki göze daha güzel görünüyor ama 2. De bebek sağlığı için standartlara falan uygundur dio. İlkinin bebek sağlığına uygunluğunu bi araştır istersen.
Internet'ten mi aldınız canım beşiği? Hayırlı olsun,bebişin huzurla büyüsün içinde inşallah.Katlanabilmesi güzelmiş ama Biz 2. Bebişide 2-3 sene sonraya düşündüğümüz için Allah'ın izniyle boş kalmaz diye katlanabilen düşünmedim.bana ön korkuluğu inip çıkanlar pratik geliyo özellikle ona bakıyorum.biz iki gün önce baby tech marka beşiğin siparişini verdik iki kademeli olması hoşuma gitti ..Ayrıca katlanabilme özelliği sayesinde yer kaplamaz kullanılmadıgı zamanlarda..ilk linkteki beşikte cok hoş onuda beğendim
Bana cevap yazanlara çok çok teşekkür edrim. Bişi söyliycem ama güleceksiniz kesin akıntım çok koyu bi sarı gelmiş pembe kan dediğimde meğerse iç çamaşırın baskısıymış. Velveleye vermeye yer aramışım resmen ben. Korkacak panikleyecek yer arıyorum. Onu görünce aklım çıktı ne yapacağımı şaşırdım erken doğumu bile düşündüm neler geçti aklımdan neler. İlk defa kullandığım iç çamaşırıydı giyerken dikkat etmemişim demekki görüncede hiç eğilip inceleyip bakmadım ama leke gibiydi rengi. Eşim getir inceleyelim deyince iyice baktık da anladık. Bunu hiç unutmuycam hatırlayıp hatırlayp gülcem bu halime. Cevap yazan herkese çok teşekkür ederim. En azından böyle bi durumda neler olabileceğini öğrenmiş oldum. Çok sağolun.[/QUOTBE]
Bende diyorum şu durumda ne kanı bu.
Eminim çcanım çok şükür. Bende net.den baktım 2-3 damla kan bile önemli yazoyordu acile gitmeyi planlamıştıkki eşim getir bi daha bakalım miktarına diyince baktık ve öğrendik. Erken doğum korkum var ya heralde direk beynim o rengi nişan olarak algıladı. Bu aralar erken doğum korkusu ve suni sancı korkum var her gün yeni bi korku ekleniyo. Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alsak bi.pirelideve eminsin demi kiz, netden çkdim ama aklim sendydi, bu ayda nisan gelmesi erkek doguma kaadr girer Allah korusun ..
ben çalismiyorum ama benimde içim karariyor resmen, sabah esimede çattim, butun gun aramiz bozukdu simdi de ise gitti
ben kaldim çocuklarla
yarin sabah okul basliyor,erken yatsalar bari bende yaticam erkenden çok uykum var ..
aman oyle olsun canim Allah kimseye aysatmasin hevesleirmiz yarim kalmasinEminim çcanım çok şükür. Bende net.den baktım 2-3 damla kan bile önemli yazoyordu acile gitmeyi planlamıştıkki eşim getir bi daha bakalım miktarına diyince baktık ve öğrendik. Erken doğum korkum var ya heralde direk beynim o rengi nişan olarak algıladı. Bu aralar erken doğum korkusu ve suni sancı korkum var her gün yeni bi korku ekleniyo. Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alsak bi.
Benimkide çatıda durmuş uzun zaman. Bilmiyorum yıkayınca bir defada bir şey olur mu?
Bizim balkonda bambu masa sandalye var onlara bir şey olmuyor ama aynı cinsler mi bilmiyorum
Kızlar iki beşik arasında kaldım. Birinin görüntüsü daha güzel diğeride daha geniş. Yardım edin hadi sizinde havanız dağılsın.
http://turkiye.alkapida.com/products/nutty-baby-kral-kasasız-sepet-beşik-nb-1025
Diğeri de http://turkiye.alkapida.com/products/baby-tech-kuğu-70x130-bebek-beşiği-193
Benimde o korku aşırı derecede. Her gün hesap yapıyorum bir 30 haftalık olsa diye. Kilosunu hesaplıyorum, şimdi doğsa yaşar mı diyorum,erken doğum yapanlara soruyorum sürekli kaç kg.dı kaç hastalıktı diye üşüttüm iyice.Eminim çcanım çok şükür. Bende net.den baktım 2-3 damla kan bile önemli yazoyordu acile gitmeyi planlamıştıkki eşim getir bi daha bakalım miktarına diyince baktık ve öğrendik. Erken doğum korkum var ya heralde direk beynim o rengi nişan olarak algıladı. Bu aralar erken doğum korkusu ve suni sancı korkum var her gün yeni bi korku ekleniyo. Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alsak bi.
Disardan biz de keyfinde gorunuruz. Herkese anlatilmiyo cunku boyle korkular. Bence normal bu kadar dsunmek ama ben dillendirmiyorum.Benimde o korku aşırı derecede. Her gün hesap yapıyorum bir 30 haftalık olsa diye. Kilosunu hesaplıyorum, şimdi doğsa yaşar mı diyorum,erken doğum yapanlara soruyorum sürekli kaç kg.dı kaç hastalıktı diye üşüttüm iyice.
Bazende diyorum olumsuz düşünme her şey yolunda işte keyfine bak diye ama beynim oyun oynuyor sanki benimle.Rabbim hepinizi korusun,hepimizin kafa bulanık diye mi burda toplandık acaba. Çevremdeki hamileler keyfinde aleminde çünkü.
fox.com.tr yada canlıdiziizleyin.comInternet'ten izliyorsan onun adresini verirsen o daha makbule geçer :) tv izlemiyorum şimdi açsam Fox kanalını bulamayabilirim
boyayı saç kurutma makinası ile kurutYine sıkıcı bir pazar daha. Ne ayağa kalkasım var ne de bir şey yapasım.
Geçen hafta evi temizletmiştim.halılar yıkamadan yeni geldi onlar gelene kadar ev yeniden pis oldu.
Açmak için evi silmek gerekiyor ama kim silecek.
Kocanın halı takıntısı var halı olmadımı kendini kötü hissediyor.
En iyisi işimi halledip kapı süsümü yapayım. Onda da boya kurusun diye bekliyorum hemen sonuç alamayınca sıkıntı basıyor.
Biz birbirimizi bulduk bence :) herkes çok rahat ama ben olamıyorum inanırmısınız şimdiden bebek sarılığını ağır mı hafif mi geçirir yavrum diye düşünüyorum. Var bende bi tuhaflık. Hep böyleydim ileriyi düşüne düşüne hastalık sahibi edicem kendimi. 40 mevlüdünde neler yapacağımı bile düşündüm planladım şimdiden. Annem biz isim bile düşünmedik hiç. Doğduğunuz gün koyduk isminizi kesin olarak diyo.Benimde o korku aşırı derecede. Her gün hesap yapıyorum bir 30 haftalık olsa diye. Kilosunu hesaplıyorum, şimdi doğsa yaşar mı diyorum,erken doğum yapanlara soruyorum sürekli kaç kg.dı kaç hastalıktı diye üşüttüm iyice.
Bazende diyorum olumsuz düşünme her şey yolunda işte keyfine bak diye ama beynim oyun oynuyor sanki benimle.Rabbim hepinizi korusun,hepimizin kafa bulanık diye mi burda toplandık acaba. Çevremdeki hamileler keyfinde aleminde çünkü.
Internet'ten mi aldınız canım beşiği? Hayırlı olsun,bebişin huzurla büyüsün içinde inşallah.Katlanabilmesi güzelmiş ama Biz 2. Bebişide 2-3 sene sonraya düşündüğümüz için Allah'ın izniyle boş kalmaz diye katlanabilen düşünmedim.bana ön korkuluğu inip çıkanlar pratik geliyo özellikle ona bakıyorum.
Disardan biz de keyfinde gorunuruz. Herkese anlatilmiyo cunku boyle korkular. Bence normal bu kadar dsunmek ama ben dillendirmiyorum.
relax olun hanimlar
hep dua ediyoruz , geneldede dua aliyoruz , ne biliyim hamile oldugumu ogrenen bilen herkes hep ALLah tammaina erdirisn diyor, anali baabli buyutsun diyor, burda bile hep diyoruz okuyun eskiyi
insallah hersey çok guzel olucak
bebegimizn omru varsa, yiycek ekmegi varsa hayirilisyla dogacak Alalhin izniyle
kirkliycazda mevlutde yapicaz
pireli deve kiz sarilik nerden çikdi: ) , etrfainda sarilik olmu bebekmi gordun
oglumda avrdi yanlis hatirlmaiyorsam bi kaç saat isin tedavisi yaptilar duzeldi deyip yanima vermsilerdi
bol bol emzirirsin sutun çogalir sariliga iyi geli insallah ..
sariliga geleene kadar birusru takacak sey varda burda demeyim simdi onlarida takma kafana : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?