2015 Şubat Anneleri

Kızlar çok şükür mobilya işini hallettik dün siparisi verdik 1 ay sonra Eylülcugumun odası hazır olacak inşallah :)
bayildim canim çok guzelmis
yaatginiz buyyormu, baya kullanisliymis çunku uzun sure yeter size
gule gule kullanin guzel guzle buyusn insallah içinde eylul hanim

Prenses odası. Ben hala karar veremedim benek işimi olsun yoksa böyle mi olsun?
Bi Gez dolaş canım hangisi içine daha çok sinerse onu alırsın sen newjoy dan bi dolap patlasmistin yanlış hatirlamiyorsam dün oraya da girdik orda indirim var suan eğer dusunuyorsan bi görüş istersen

slm kızlar bu gün bebişime yenidoğan prima prim care 3 numara midi aldık 80 tanelilik indirimdeydi :)
Eee oğluşumun poposunuda düşünmek lazım
watsona gittik sabun şampuan vs için inidirim varmış ya bütchenların kokularını beğenmedim ben hiç ya doğal fln diolar ama napsam yinede alsak mı o markadan tecrübeli anneler

Ayrıca beşik konuşulmuş bizimde inş 9 kasımda gelecek sadece mobilya beşik aldık çünkü evimizde bir oda var ama ayrı odası yaza kadar olamayacak yatak odamda olsun istiyorum yatak odamda da beşiğe kısıtlı yer vardı o yüzden benim aldığım yerdeki adam dedi ki 60-120 ile 70-130 arasında çok fark olmaz ikisinde de 3-4 yaşına kadar yatar ortalama. Zaten dönen bebek sıkıntılı bebek olacaksa 70-130 a da sığmaz :) 10 cm çok farkettirmz die düşündük ve 60-120lık elit beyaz biraz oyması olan bir model beğendik bizim için ölçülerimzde 60-120 yapılıp gelecek. Birde eşim yaza tayin dilekçesi verecek tayinde olursak kurdurup bozdurmayalım die takım almadık yoksa son ana kadar eşim hep takımdan yanaydı. Hayırlısı böyleymiş :) İçinin yataşı kenarlıkları yastık yorganı cibinliği vs. hepsi dahil 680 tl ye aldık üstelik karta 6 a böldürdük. Peşin alsakta 650 tl oluyordu.
Resmini ekledim işte bakmak isteyenler olursa. İçindeki bizim setimiz değil dükkandaki mobilya bu 70-130 olan biz mavili beyazlı bir set seçtik uyku setini mobilyayıda bizim için 60-120 yapacaklar 9 unda getirip kuracaklar.

Eklentiler

• Fotoğraf0765.webp
    133,5 KB · Görüntüleme: 123
bayildim canim çok guzelmis
yaatginiz buyyormu, baya kullanisliymis çunku uzun sure yeter size
gule gule kullanin guzel guzle buyusn insallah içinde eylul hanim
Teşekkür ederim canım evet yatak ilerde karyola oluyor mağazada genç odası hali de vardı baya şık duruyordu biz beğendik eylülde huzurla uyur içinde insallah :)

Bi Gez dolaş canım hangisi içine daha çok sinerse onu alırsın sen newjoy dan bi dolap patlasmistin yanlış hatirlamiyorsam dün oraya da girdik orda indirim var suan eğer dusunuyorsan bi görüş istersen
modoko da mutlu bebeden aldık biz kulplarının bazıları kedicik olacak fotoğraf çekmeyi unuttum

Güle güle kullansın bebisin canım çok hoş

Baktım.onlarada orda kuşlu takım var cicili bicili onlarıda beğendim.hepsini beğendim.
Kararsız biriyim. Çok kalsik şeyleri seven biri değilim böyle odada benden bir şeyler olsun istiyorum.
Şu lambayı yapıcam 200 tl koçtaş da kendim yapayım dedim.üstteki çiçekli

Eklentiler

• DSC_0459_20141102211854112.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 106
Bir film vardı anestezi diye, orda adamı ameliyat etmeden önce bayıltıyorlar ama adam herbişeyi hissediyordu. Bilmemkaç binde kişi hissedermiş
o filmden sonra ameliyat fikri bile kabusum olmustu
Kızlar çok şükür mobilya işini hallettik dün siparisi verdik 1 ay sonra Eylülcugumun odası hazır olacak inşallah :)
Bayildim:) Allah odasnda misil misil uyumayi oynamayi nasip etsn

modoko da mutlu bebeden aldık biz kulplarının bazıları kedicik olacak fotoğraf çekmeyi unuttum
Biz de modokoda festival bebe den aldık canım :) oda kurulunca çeker koyarsin artık fotoları :)
aa o kuslu takımı da gördük :) hatta kuslar sticker değil cam falan diye anlattı kadın :) lamba da güzelmiş elinden öyle işler geliyorsa kendin yapman ne güzel ben hiç beceremem..şimdiden Güle güle kullansın tatlı emek :)

Buda arkadaşın odası. Demirkapıda 2800 tl ye yaptırmış uygun geldi.

Eklentiler

• IMG-20141030-WA0004.webp
    53,8 KB · Görüntüleme: 113
  • IMG-20141030-WA0002.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 114
  • IMG-20141030-WA0001.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG-20141030-WA0000.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 102

yaptırırsan daha iyi tabi
belinde sıkıntı varsa hiç düşünme bence
benim boy uzun avantajını kullanırım

temkinli davranıyorsundur belkide çok havaya girmemek adına bende öyleyim çünkü
bizim dogum 24 şubatı gösteriyor bakalım belki şubat ortasıda olur
o günleride görelim sağlıkla sıhhatle inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…