2015 Şubat Anneleri

babası AB ise sen O yada B olursan bebeğiniz B grubu olma olasılığı var benim kızım O olacak - mi + mı orası belli değil işte :)
Neden birinizin negatif birinizin pozitif mi?
Bizimde 0 ya da A olacak.ikiside çok bulunan kan.

Benim göbeğim bir haftada birden büyüdü. Eskiden şişerdi ama sabahları içerdi.şimdi taş gibi oldu böyle koca göbekli hamile oldum.
Şimdi böyle ise 3 ay sonra nasıl olur acep.

evet ben - eşim +
Emek ; A+ ise çok şanslı O - olursa pek bulunmuyor canım
Yok ikimizide + ikimizin + iken - olmaz sanırım. Bir kan grubu kalmıştı konuşmadığımız
Bu hafta şeker işimiz biter bakalım.neler konuşcaz.
Bundan sonra eşya konuşuruz heralde.Allah sağlık versin de eften püften konuşalım.

sen foto koymadın demi
Yok koymadım eski hali vardı.
göz.zevkiniz bozulmasın. Ben aynaya bile bakmıyorum.
Hamilelik bazı kadınlara güzellik verir benim yüzümün bile şekli değişti. Sivilceler sardı,eskiden olmayan ne varsa gördüm hepsini. Burnum bile büyüdü.
Bilmiyorum doğumdan sonra eski ben olur muyum?

Yaa facede bi grupta gördüm kayinvalidem bayildi ama 11 tl dio tanesine pahali geldi bayya daha uygun olursa kesinlikle benide bilgilendirirmisin cnm akli kaldi kadinin :)
Tamam cnm yazıcam buraya inşaAllah. Dediğim gibi bu ara biraz yoğun ama halledicez:)

Diyarbakırda hangi doktora geliyorsun,ben diyarbakırdayım malum :) bi daha geldiğinde haber verirsen iki gurbet kuşu ve topik arkadaşı olarak buluşabiliriz ayrıca mağazalar konusunda yardımcı olabilirim sana ilk biz tanışmışmız oluruz topikte

Benim göbeğim bir haftada birden büyüdü. Eskiden şişerdi ama sabahları içerdi.şimdi taş gibi oldu böyle koca göbekli hamile oldum.
Şimdi böyle ise 3 ay sonra nasıl olur acep.
Ben de öyle, her sabah ayrı şoka giriyorum her gun büyüyor cook hızla.

Olursun olursun , Benm çevremdeki herkes fena dağıldı hamileyken:)) şimdi Fıstık oldular en geç bi yıl sürdü :)

Günaydın kızlar 3 gündür bebeğimin hareketleri çok azaldı tetanoz oldum onla bi alakası varmıdır acaba canım çooook sıkkın((

tanesi 11 tl olursa ben yaptırmam o zaman dış kapağa farklı birşey düşünmek gerekir. burada yaratıcı arkadaşlar var beyin jimnastiği yaparız birlikte
bayya güzel ama o gordugum tulle kaplamislar uzerine Allah yazili bi brosla birlestirmisler ama onu evde kendimizde yapabiliriz onemli olan bebislerimizin adi yazili yasin yaptirmak bi matbaaci arkadasim var unv den izmirde ben bide onla konusuyum bakalim oda bi fiyat versin yeni aklima geldi :)

Günaydın kızlar 3 gündür bebeğimin hareketleri çok azaldı tetanoz oldum onla bi alakası varmıdır acaba canım çooook sıkkın((
Tetanozla alakasinin oldugu sanmiorm cnm ama bu ara biraz fazla yorulmussan cok normal benimde oluo misafir falan gelsin az yorulayim hareketi kesio internette okumuştum bebisler anneleri cok hareket edince besik misali sallanır uyurlarmis. Tatli bisiler ye sirt üstü yat biraz dinlen bak nasil tekmelicek :)

Bebek hareketlerini etkileyen çok şey var ama bana doktorum dedi ki bir şeyler yedikten sonra sol tarafına yat,1 saat içinde en az 3 kere hareket ediyorsa sıkıntı yok.. Benim kızımın kafası yukarda olduğunda hareketlerini daha az hissediyorum,aç ve yorgunsam da.. Kafana çok takıp strese sokma miniğini annesi :)

günaydınlar şeker yüklemesi için erkenden kalktım birazdan gidecem sağlık ocağına. off şimdiden midem kazındı benim nasıl dayanıcam hayırlısı

Ya banada seker yuklemesi yapilacakmis ac gelmeni soyledilermi bana bisi demediler yarın acmi gitsem bilemedim ben

aç gidiliyor canım. ilk önce açlık şekerine bakılıp daha sonra şeker testi yapılıyor.

yasa ayirmiyor da ozellerde cok.duydum kullandirmadiklarini. Bankaci arkadas ucretsiz iin alamamisti mesela yasal.olarak hakki var sanirim
Neden kullandırmak istemezler anlamıyorum Zaten maaş vermeyecekler Raporluyuz SGK ödeyecek. Ben görüştüm sorun yok gibi. Ayda bir kaç gün gelecem ama sorumluluklarımız var. aylık yapılan rutin işler onlarıda bir kaç saatte halleder kızımın yanına dönerim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…