2015 Şubat Anneleri

Günaydın anneler. İki saat uyudum gün nasıl geçer bilmiyorum.

günaydınlar şeker yüklemesi için erkenden kalktım birazdan gidecem sağlık ocağına. off şimdiden midem kazındı benim nasıl dayanıcam hayırlısı
İyi haberlerle gel inşallah. Biraz acıkıyorsun sonra geçiyor. Sen zaten geç uyanıyordun öyle düşün acıkınca

İyi haberlerle gel inşallah. Biraz acıkıyorsun sonra geçiyor. Sen zaten geç uyanıyordun öyle düşün acıkınca

ya akşam bir şey yemedim doğru düzgün sanırım onun da etkisi oldu bu sabah midemin kazınmasına. artık hayırlısı olsun inşallah sıkıntısız atlatırım.

Kızlar günaydın bol tepikler hepimize. Ben yine yorgun ve halsiz biraz ayağa kalkayım diyorum başım dönüyor oturuyorum ne olucam ben ama yavrum iyi olsun yeter inşAllah onu sıkıntıya sokmuyorumdur.

Esobacım bende sabahları uyandığımda dinlenmiş uyanmak yerine daha da çok yorulmuş şekilde uyanıyrm :/
Ne güzel bir gün senin için. Dr bana göstermiyor artık zaten görsemde parça parça bir şey anlamıyorum. Sadece iyi olduğunu biliyorum. Yedi aydan sonra daha sık doktora gideceğiz heralde

Kızlar günaydın bol tepikler hepimize. Ben yine yorgun ve halsiz biraz ayağa kalkayım diyorum başım dönüyor oturuyorum ne olucam ben ama yavrum iyi olsun yeter inşAllah onu sıkıntıya sokmuyorumdur.
Günaydın. İzinli misin işe gidexek misin?

günaydın kızlaarrr... bi haftadır giremiyorum, memleketten annem ve anneannem geldi, işten izin aldm bi hafta onlarla geçirdim.. çok yoruldum ama. dün de yemekli misafirim vardı, kayınvalidem görümcem onun kayınvalidesi çok yorucuydu ya.. sırt ağrısı olan varmı? ben artık kaburgalarımın ağrıdığını hissediorum.. bu sabahta bebeğim çok hareketsiz korktum çok mu yorum die.. çok yorulmaktan bebeğe bişey olmaz dimi? sonuçta eskiden tarlada çalışırlarmış benm yorgunluğum ne ki onların yanında..

selam kızlar, Şeker yüklemesi kaç mg'lık yapılıyor?
ben doktoruma gitmeden bir poliklinikte yaptıracağım da onlara güvenmiyorum o yüzden?

Günaydın kızlar , bgn yine bebişim çok hareketli saolsun da sol kasığımda kesik gibi batma gibi bi acı var korktum ya

Ne güzel bir gün senin için. Dr bana göstermiyor artık zaten görsemde parça parça bir şey anlamıyorum. Sadece iyi olduğunu biliyorum. Yedi aydan sonra daha sık doktora gideceğiz heralde
günaydın canım 13 kasımda benim randevum var o randevudan sonra 15 güne bir gelceksin dedi sıklaştırıyor.

Gunaydin herese guzel bir gun olsun.
Ben de hic dinlenmiyorm uyurken. Oglum az once ben uyudum dinlendim sen dinlenmemissin dedi bana nasil suratsizsam artik

günaydın canım korkma bişey olmaz biz yorulunca onlarda yoruluyo sadece bendede sırt ağrısı başladı gece çok ağrıyo

günaydın canlar, sayfalar akıp gitmiş yarısını okudum gözlerim ağrıdı sonrası kaldı , hasta olanlara geçmiş olsun , bende bu gece midem yanıyor sandım ama galiba kaburgama baskı yapıyordu bebek ayrımına varamadım yanma mıydı baskı mıydı , sabah yoktu bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…