ya akşam bir şey yemedim doğru düzgün sanırım onun da etkisi oldu bu sabah midemin kazınmasına. artık hayırlısı olsun inşallah sıkıntısız atlatırım.
günaydın kızlaarrr... bi haftadır giremiyorum, memleketten annem ve anneannem geldi, işten izin aldm bi hafta onlarla geçirdim.. çok yoruldum ama. dün de yemekli misafirim vardı, kayınvalidem görümcem onun kayınvalidesiçok yorucuydu ya.. sırt ağrısı olan varmı? ben artık kaburgalarımın ağrıdığını hissediorum.. bu sabahta bebeğim çok hareketsiz korktum çok mu yorum die.. çok yorulmaktan bebeğe bişey olmaz dimi? sonuçta eskiden tarlada çalışırlarmış benm yorgunluğum ne ki onların yanında..
Gunaydin herese guzel bir gun olsun.
Ben de hic dinlenmiyorm uyurken. Oglum az once ben uyudum dinlendim sen dinlenmemissin dedi bana nasil suratsizsam artik
Günaydın KızlarBizim Kızın Hareketleri Dünden Beri Çok Az ve Kibar. Hayır Yani Şuan Yerinde Var Vursana Şöle Sert Sert İçim Rahat Etsin. Paso Uyuyo Galiba
50 mg yapılıyo canım. En zararsızı o
Hayırlısı olsun canım bende dün alışveriş yaptım çok güzel bi duygu herşeyi alası geliyor insanın içdış zıbın tırnak seti emzik kabı- tutacağı lavantaları için malzemeler bide mevlüt takımını aldık çok uygundu bulmuşken alalım dedik keza yorulduğumu hissettim sonra gidip dolaşamam yani :)bu arada dün kızcemin ateş ölçeriyle , telsizini aldık , çok değişik oluyor ya bebek eşyaları almak , çok tatlıı
Ben de artık ufaktan hazirliyim diyorum bu arada arkadaşım doğumdan sonra hasta kulotlarindan kullanmış çok rahat ettim diyor benim de kafama yattı bi de onlardan alicamgünaydın bayanlar. dün akşam kendime doğum çantası listesi yaptım. ne çok eksiğim varmış. hiçbişi almamışım resmennedense telaş yaptım sanki şimdi doğurcam hemen netten bişiler aldım. çantasını hazırlayan var mı ? nolur nolmaz erken doğum vs olabilir allah göstermesin tabi.
ben henüz yaptırmadım bu ay sonunda yapılacakşeker yüklemesini yaptırmayan varmı ??
canım benim de bebeğim bikaç gün hareketsiz kalmıştı dr yorulmuşsun demmişti hakkatende yorulmuştum. ayrıca sırt ve kuyruk sokumu kemiğim çok ağrıyo benim de vücut doğuma hazırlıyor kendini :sgünaydın kızlaarrr... bi haftadır giremiyorum, memleketten annem ve anneannem geldi, işten izin aldm bi hafta onlarla geçirdim.. çok yoruldum ama. dün de yemekli misafirim vardı, kayınvalidem görümcem onun kayınvalidesiçok yorucuydu ya.. sırt ağrısı olan varmı? ben artık kaburgalarımın ağrıdığını hissediorum.. bu sabahta bebeğim çok hareketsiz korktum çok mu yorum die.. çok yorulmaktan bebeğe bişey olmaz dimi? sonuçta eskiden tarlada çalışırlarmış benm yorgunluğum ne ki onların yanında..
bugün soğuk geldi bana. bende ilk kez üşüyorum.Offf hastanenin kaloriferini yakmislar bgn fenalık geciricem brzdantüm camları açtım ama nefes alamıyorum bu havada ne kaloriferi yaaaa ((
benim kızda aynı 2 gündür bi hassas , az önce arka arkaya vurdu ama o kıpır kıpır halini arıyorum
Ben de artık ufaktan hazirliyim diyorum bu arada arkadaşım doğumdan sonra hasta kulotlarindan kullanmış çok rahat ettim diyor benim de kafama yattı bi de onlardan alicam
amin canim insalllahhhtemkinli davranıyorsundur belkide çok havaya girmemek adına bende öyleyim çünkü
bizim dogum 24 şubatı gösteriyor bakalım belki şubat ortasıda olur
o günleride görelim sağlıkla sıhhatle inş.
banada yaptırmadı doktorum yapcamda demedi kan idrar alcam dedi bakalımben henüz yaptırmadım bu ay sonunda yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?