2015 Şubat Anneleri

ya akşam bir şey yemedim doğru düzgün sanırım onun da etkisi oldu bu sabah midemin kazınmasına. artık hayırlısı olsun inşallah sıkıntısız atlatırım.

Akşam çok bişi yememek aslında daha iyi gibi. Ölçümü etkilemez işte. Şekerli su insanı doyuruyor. Ikinci saat biraz aç hissedebilirsin o kadar. Hadi bakalım inşallah iyi hayırlı sonuçlar alırsın canım.

Dinlenirsin Güzelce, yormazsın bgn kendini geçer inş yarına . Sıkılma hemen

Gunaydin herese guzel bir gun olsun.
Ben de hic dinlenmiyorm uyurken. Oglum az once ben uyudum dinlendim sen dinlenmemissin dedi bana nasil suratsizsam artik

Canım yaaa ne tatlı. Bir de konuşmaya başladıklarında böyle büyümüş de küçülmüş halleri yok mu maşallah

Günaydın Kızlar Bizim Kızın Hareketleri Dünden Beri Çok Az ve Kibar. Hayır Yani Şuan Yerinde Var Vursana Şöle Sert Sert İçim Rahat Etsin. Paso Uyuyo Galiba

Günaydın Kızlar Bizim Kızın Hareketleri Dünden Beri Çok Az ve Kibar. Hayır Yani Şuan Yerinde Var Vursana Şöle Sert Sert İçim Rahat Etsin. Paso Uyuyo Galiba

benim kızda aynı 2 gündür bi hassas , az önce arka arkaya vurdu ama o kıpır kıpır halini arıyorum

Offf hastanenin kaloriferini yakmislar bgn fenalık geciricem brzdan tüm camları açtım ama nefes alamıyorum bu havada ne kaloriferi yaaaa ((

günaydın bayanlar. dün akşam kendime doğum çantası listesi yaptım. ne çok eksiğim varmış. hiçbişi almamışım resmen nedense telaş yaptım sanki şimdi doğurcam hemen netten bişiler aldım. çantasını hazırlayan var mı ? nolur nolmaz erken doğum vs olabilir allah göstermesin tabi.

bu arada dün kızcemin ateş ölçeriyle , telsizini aldık , çok değişik oluyor ya bebek eşyaları almak , çok tatlıı
Hayırlısı olsun canım bende dün alışveriş yaptım çok güzel bi duygu herşeyi alası geliyor insanın içdış zıbın tırnak seti emzik kabı- tutacağı lavantaları için malzemeler bide mevlüt takımını aldık çok uygundu bulmuşken alalım dedik keza yorulduğumu hissettim sonra gidip dolaşamam yani :)

Ben de artık ufaktan hazirliyim diyorum bu arada arkadaşım doğumdan sonra hasta kulotlarindan kullanmış çok rahat ettim diyor benim de kafama yattı bi de onlardan alicam

canım benim de bebeğim bikaç gün hareketsiz kalmıştı dr yorulmuşsun demmişti hakkatende yorulmuştum. ayrıca sırt ve kuyruk sokumu kemiğim çok ağrıyo benim de vücut doğuma hazırlıyor kendini :s

Ben de artık ufaktan hazirliyim diyorum bu arada arkadaşım doğumdan sonra hasta kulotlarindan kullanmış çok rahat ettim diyor benim de kafama yattı bi de onlardan alicam

evet netten baktım bi de kardeşime sordum hemşire kendisi. onların rahat olduğunu yoksa normal pedleri 1-2 saatte bir değiştirmen gerekir boşuna yorulma demişti. Baya şey gerekiyormuş resmen bavul olcak

temkinli davranıyorsundur belkide çok havaya girmemek adına bende öyleyim çünkü
bizim dogum 24 şubatı gösteriyor bakalım belki şubat ortasıda olur
o günleride görelim sağlıkla sıhhatle inş.
amin canim insalllahhh
him senle ayniymisiz : )
benimkide 25 subat, ama ben mart ayini gozden çikardim nedense içimden oyle geliyor : )

bebeğin hareketlerini 28.haftadan sonra mı sayamaya başlıyoruz. ? birde bilen varsa günde toplamda ne kadar hareket etmesi gerekiyor acaba.
öyle ise ben haftaya saymaya mı başlıycam. amanın yandım artık hergün doktora taşınırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…