sadece 50 lik yaptıran bir ben miyim?
herkese 3 kez falan yapılıyor. ayrıca 75 lik yapan var direkt. benımkı sonuç doğru vermıyor mu neden değişik şekillerde yapılıyor acaba?
benım dusuk cıktı problem degıl demek.hemşire de biz 50 lik yapıyoruz dedi ama senin doktorun 75lik yazmış öyle yapalım deyince sebebini sordum oda genelde 50 lik yapılınca yüksek çıkarsa bir daha yaptırılıyor 100 lük doktorlar direk 75 lik yaptırıp yüksek çıkarsa diyet veriyorlarmış. ne kadar doğru bilemem ama amaç fazla uğraşmamak sanırım.
ben de sadece 50 lik yaptırdım 50 de sorun çıkınca 100 luk yapıyorlar 50 de 1 kez kan veriliyor ztn değerin normal çıkmış ki başka bişi yapmaya gerek kalmamış :)sadece 50 lik yaptıran bir ben miyim?
herkese 3 kez falan yapılıyor. ayrıca 75 lik yapan var direkt. benımkı sonuç doğru vermıyor mu neden değişik şekillerde yapılıyor acaba?
Benim doktorum ben şeker yükleme yapılmasına karşıyım onun için 50 likten fazla yaptırmam dedi. Saatlerce kan alıyorlar bunu tasvip etmiyorum dediTeşekkür ederimm, eskiden 50'ydi şimdi 2. aşamaya gerek kalmasın diye 75'e çıktı dedi biri de ondan kafam karıştı
Hayırlısı olsun canım bende dün alışveriş yaptım çok güzel bi duygu herşeyi alası geliyor insanın içdış zıbın tırnak seti emzik kabı- tutacağı lavantaları için malzemeler bide mevlüt takımını aldık çok uygundu bulmuşken alalım dedik keza yorulduğumu hissettim sonra gidip dolaşamam yani :)
EVet 50 lilik bana da masul geldi. çünkü çok şekerli bir şey degıldı. hem han alıyorlar hemde cok şeker dayıyorlar bünye şaşıyor. bir kez yüksek çıktıysa bence dikkat eder yüksek çıkan kişide hem sorun olmaz . 15 gün sonra yeniden 50 lilikte belli olur duzelıp duzelmedıgı.Benim doktorum ben şeker yükleme yapılmasına karşıyım onun için 50 likten fazla yaptırmam dedi. Saatlerce kan alıyorlar bunu tasvip etmiyorum dedi
1 ay daha bekleyeyim diyorum kendimce şimdilik. Bütün eşyalarını yıkayınca çantayıda doldururum.günaydın bayanlar. dün akşam kendime doğum çantası listesi yaptım. ne çok eksiğim varmış. hiçbişi almamışım resmennedense telaş yaptım sanki şimdi doğurcam hemen netten bişiler aldım. çantasını hazırlayan var mı ? nolur nolmaz erken doğum vs olabilir allah göstermesin tabi.
Demekki bu aralar normal cnm baksana sende de öleymiş. Dün biraz yoruldum ona bağlıyodum ama yorulduğumda bile kendini hissettiriyodu
biz iki yıldır kart kullanmıyoruz. böylede nakit paran olmadan bir şey alamıyorsun. oldukça alıyorum ama buyuk şeylerı hemen alamıyorum. bir ara sinirlendim dedım bu devırde kartsız olur mu kullanıcam dıye ama sonra yıne vazgectım.iyi yapmışsın , aslında bende alsam iyi olur mevlüt için takımlardan , herşeyi alasım var ama biz sıraya koyduk alacaklarımızı malum sonra kart dolmasın diye gelecek ayımızı kıyafetlere ayırdık bu ay teknik cihazlar : ))
Ben tutamam ki aklımda ya. Çok hareket ediyo. Nasıl saycam onu.bebeğin hareketlerini 28.haftadan sonra mı sayamaya başlıyoruz. ? birde bilen varsa günde toplamda ne kadar hareket etmesi gerekiyor acaba.
öyle ise ben haftaya saymaya mı başlıycam. amanın yandım artık hergün doktora taşınırım.
şeker yüklemesini yaptırmayan varmı ??
benımde ıkı gun once aynı şekılde oldu. bır gun boyunca hıc oynamadı dıyebılırım. sonra yenıden başkadı. bır kere oynasa bıle ıcım rahat edıyorum sonra takılmıyorum.ya sanki yorgunlukla alakası yok tam çözemedim çünkü cuma iyiydi hareketleri c.tesi sabahtan yavaşladı bi an korktum bile kahvaltıdan sonra kıpırdanınca nazlı nazlı sıkıntım geçti, eşimde diyorki rahat bırak hafta sonu o da uyuyodur dinlenme günü diye takıldı bana , acaba yediklerimizden olabilir mi ? cuma acıyı abarttıydım biraz hem öğle hem akşam
Son ayda bolbol hurma yemek doğumu kolaylaştırıyormuş. Günde 10-15 yerim ben.bnm zemzemle hurmam hazır sağolsun hsonu arkadaşım getirdi..ben normalde pek hurma sevmem..eşime bunu buzdolabina mi koyayım bozulur mu dedim eşim de ben yerim onu ya bozulmaz dedi onlar bnm doğum hurmam sen yiyemezsin diye sakladım dolaba :)
çok hareket edıyorsa saymana gerek kalmaz zaten.Ben tutamam ki aklımda ya. Çok hareket ediyo. Nasıl saycam onu.
biz iki yıldır kart kullanmıyoruz. böylede nakit paran olmadan bir şey alamıyorsun. oldukça alıyorum ama buyuk şeylerı hemen alamıyorum. bir ara sinirlendim dedım bu devırde kartsız olur mu kullanıcam dıye ama sonra yıne vazgectım.
son zamanlarda yer daraldigi için hareket azaliyormus zatenBen tutamam ki aklımda ya. Çok hareket ediyo. Nasıl saycam onu.
ben de yicem artık son ayda ama 10-15 çok değil mi yaSon ayda bolbol hurma yemek doğumu kolaylaştırıyormuş. Günde 10-15 yerim ben.
Yok cnm nerde haatanedeyim serum taktılar tahlilleri bekliyoruzGünaydın. İzinli misin işe gidexek misin?
ben de çekçekli bavula koymayı düşünüyorum. bebeğin ilk lazımlı şeylerini de hazırlayıp paket yapıp içine koycam direk doğunca hemşireye versinler hemen.
zemzem ile hurma da koycam. zemzem bebeğe verilince akıllı uslu olur derler. anneye de hurma yedirirlermiş.
offf yandık desene benımkı ıkı saatte hayatta on tane hareket etmez cok tembel.
günleri saatleri saydığım yetmıyor sımdı bırde onu sayıcam .
beni doğumdan sonra kadın doğumdan alıp bakırköye yatırırlar artık :) 8-9-10 ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?