2015 Şubat Anneleri

sadece 50 lik yaptıran bir ben miyim?
herkese 3 kez falan yapılıyor. ayrıca 75 lik yapan var direkt. benımkı sonuç doğru vermıyor mu neden değişik şekillerde yapılıyor acaba?

hemşire de biz 50 lik yapıyoruz dedi ama senin doktorun 75lik yazmış öyle yapalım deyince sebebini sordum oda genelde 50 lik yapılınca yüksek çıkarsa bir daha yaptırılıyor 100 lük doktorlar direk 75 lik yaptırıp yüksek çıkarsa diyet veriyorlarmış. ne kadar doğru bilemem ama amaç fazla uğraşmamak sanırım.

benım dusuk cıktı problem degıl demek.

sadece 50 lik yaptıran bir ben miyim?
herkese 3 kez falan yapılıyor. ayrıca 75 lik yapan var direkt. benımkı sonuç doğru vermıyor mu neden değişik şekillerde yapılıyor acaba?
ben de sadece 50 lik yaptırdım 50 de sorun çıkınca 100 luk yapıyorlar 50 de 1 kez kan veriliyor ztn değerin normal çıkmış ki başka bişi yapmaya gerek kalmamış :)

Teşekkür ederimm, eskiden 50'ydi şimdi 2. aşamaya gerek kalmasın diye 75'e çıktı dedi biri de ondan kafam karıştı
Benim doktorum ben şeker yükleme yapılmasına karşıyım onun için 50 likten fazla yaptırmam dedi. Saatlerce kan alıyorlar bunu tasvip etmiyorum dedi

iyi yapmışsın , aslında bende alsam iyi olur mevlüt için takımlardan , herşeyi alasım var ama biz sıraya koyduk alacaklarımızı malum sonra kart dolmasın diye gelecek ayımızı kıyafetlere ayırdık bu ay teknik cihazlar : ))

Benim doktorum ben şeker yükleme yapılmasına karşıyım onun için 50 likten fazla yaptırmam dedi. Saatlerce kan alıyorlar bunu tasvip etmiyorum dedi
EVet 50 lilik bana da masul geldi. çünkü çok şekerli bir şey degıldı. hem han alıyorlar hemde cok şeker dayıyorlar bünye şaşıyor. bir kez yüksek çıktıysa bence dikkat eder yüksek çıkan kişide hem sorun olmaz . 15 gün sonra yeniden 50 lilikte belli olur duzelıp duzelmedıgı.
bilemedim tabii doktor bılır doğrusunu.

1 ay daha bekleyeyim diyorum kendimce şimdilik. Bütün eşyalarını yıkayınca çantayıda doldururum.

Demekki bu aralar normal cnm baksana sende de öleymiş. Dün biraz yoruldum ona bağlıyodum ama yorulduğumda bile kendini hissettiriyodu

ya sanki yorgunlukla alakası yok tam çözemedim çünkü cuma iyiydi hareketleri c.tesi sabahtan yavaşladı bi an korktum bile kahvaltıdan sonra kıpırdanınca nazlı nazlı sıkıntım geçti, eşimde diyorki rahat bırak hafta sonu o da uyuyodur dinlenme günü diye takıldı bana , acaba yediklerimizden olabilir mi ? cuma acıyı abarttıydım biraz hem öğle hem akşam

biz iki yıldır kart kullanmıyoruz. böylede nakit paran olmadan bir şey alamıyorsun. oldukça alıyorum ama buyuk şeylerı hemen alamıyorum. bir ara sinirlendim dedım bu devırde kartsız olur mu kullanıcam dıye ama sonra yıne vazgectım.

Ben tutamam ki aklımda ya. Çok hareket ediyo. Nasıl saycam onu.

benımde ıkı gun once aynı şekılde oldu. bır gun boyunca hıc oynamadı dıyebılırım. sonra yenıden başkadı. bır kere oynasa bıle ıcım rahat edıyorum sonra takılmıyorum.
birde ben soluma yatınca asla oynamıyor sadece sağa yatınca bır de sırt ustu yarım yatınca oynuyor.

Son ayda bolbol hurma yemek doğumu kolaylaştırıyormuş. Günde 10-15 yerim ben.

işte her zaman nakit olmuyor , eşimde bende maaşlı çalışıyoz maaş günü tüm para dağılıyo borçlara falan , bizim 1 tane var kart, 100 liranın üstünü 2-3 taksit yaptırıyoruz ama fazla taksit işine girmiyoruz , kartsızda olmuyor ya, ama bi de kart olunca çok harcayanlar var , dikkatli kullanmak gerekiyo yoksa bi doluyo alıp başını gidiyo

Ben de zemzem düşünüyorum ama direk bebeğe vermek ne kadar doğru bilemedim. Ne de olsa pet şişelerde saklıyoruz. Zemzem akan biryerden tazecik alabilsek çok iyi de. Belki anneye içirilip sütünden bebişe gitmesi sağlanabilir.

benim okuduğum kadarıyla, bebek hiç hareket etmemeye başlarsa o zaman saymak lazımmış , hep saymamız gerektiğini duymamıştım hiç , bunu kontrolde dr sormam lazım anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…