2015 Şubat Anneleri

2 saatte 10 hareket diye biliyorum ben canım ama doktorum bana bişi demedi ordan burdan duyduklarim

evet netten baktım bi de kardeşime sordum hemşire kendisi. onların rahat olduğunu yoksa normal pedleri 1-2 saatte bir değiştirmen gerekir boşuna yorulma demişti. Baya şey gerekiyormuş resmen bavul olcak
Ben 2 günlük biyere giderken bile koca bavul hazırlarim zaten doğum çantami düşünemiyorum hastaneye yerlesecegimi falan sanabilirler

evet netten baktım bi de kardeşime sordum hemşire kendisi. onların rahat olduğunu yoksa normal pedleri 1-2 saatte bir değiştirmen gerekir boşuna yorulma demişti. Baya şey gerekiyormuş resmen bavul olcak
iyi çanta alıyormuşsun zaten. biri bebek biri kendımız ıcın. ablam bebek eşyaları dışında bırde şu çek çek bavullardan almıştı. bütün evi hastaneye taşımayalım iki gün için.:)

2 saatte 10 hareket diye biliyorum ben canım ama doktorum bana bişi demedi ordan burdan duyduklarim
offf yandık desene benımkı ıkı saatte hayatta on tane hareket etmez cok tembel.
günleri saatleri saydığım yetmıyor sımdı bırde onu sayıcam .
beni doğumdan sonra kadın doğumdan alıp bakırköye yatırırlar artık :) 8-9-10 ??

Ben bunu öğrendim öğreneli saymaya çalıştım kafayı yiyip bıraktım doktor bişi derse sayarim hepimizin sonu bakirkoy gibi bu topikte :) çok az relax hatun var :)

ben de çekçekli bavula koymayı düşünüyorum. bebeğin ilk lazımlı şeylerini de hazırlayıp paket yapıp içine koycam direk doğunca hemşireye versinler hemen.
zemzem ile hurma da koycam. zemzem bebeğe verilince akıllı uslu olur derler. anneye de hurma yedirirlermiş.

bnm zemzemle hurmam hazır sağolsun hsonu arkadaşım getirdi..ben normalde pek hurma sevmem..eşime bunu buzdolabina mi koyayım bozulur mu dedim eşim de ben yerim onu ya bozulmaz dedi onlar bnm doğum hurmam sen yiyemezsin diye sakladım dolaba :)

evet bebeğin kıyafetleri direkt koyulmaz. bende diyorum minik böyle süslü hurç gibi bir şey mi alsam . çantaya koyarken ona koysam. yoksa bir prosedürü var mı acaba bılmedıgımız.

geçende biri getırmıstı bana zemzem hiç umursamadım. o sırada ıcmem sakıncalı olur dıye ne sakıncası olacaksa.
keşke saklasaymışım. neyse birinden buluruz artık.

evet bebeğin kıyafetleri direkt koyulmaz. bende diyorum minik böyle süslü hurç gibi bir şey mi alsam . çantaya koyarken ona koysam. yoksa bir prosedürü var mı acaba bılmedıgımız.

hurç da olabilir süslü bohça gibi örtüleri oluyo ya ben bavulun içine ondan serip içine yerleştircem direk.

bu arada bizim komşunun adı Zemzem. Bir de Özgü Namal'ın oğlu olacakmış adını Nefes koyacakmış.
ikisinin ne alakası varsa artık aklıma geldi birden.
Bu ay Geçici Vergi ayı benim muhabbete bak. :) ayın başından belli ettım nasıl geçireceğimi.

iyi yapmışsın ben de ikisi de yok. bi yerlerden gelir ama kesin. ben ıslak hurma çok severim.

üşüyorum iş yerinde klima bozulmuş söktüler ısıtıcı yok depodan ufo bulduk bi tane ayağı yok yeere koyduk inşallah ısıncaz :)

geldim ben eczaneden 75 gramlık limonlu glikoz aldım. ilk önce hemşire açlık şekerimi aldı. daha sonra içtim suyu 1 saat sonra bu sefer şeker için kan aldı. ilk 5 dakika mide bulantım oldu onun haricinde iğrenç birşey değildi. 1 kutu milshake bile daha şekerli işte kan tahlili için aldı tsh için aldı bir sürü kan verdim bugün tansiyon baktı 12/7 çıktı. kalp atışlarını dinledik meleğimin 138 çıktı gerçi bakan başka bir hemşireydi çocuğun olmadığı taraftan baktı yavrum da bir güzel tekmeledi allahın izni ile inşallah normal değerlerde çıkar yarın veya öbür gün gider alırım cuma nasılsa doktor randevum var.

sadece 50 lik yaptıran bir ben miyim?
herkese 3 kez falan yapılıyor. ayrıca 75 lik yapan var direkt. benımkı sonuç doğru vermıyor mu neden değişik şekillerde yapılıyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…