- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
ben azıcık damaga surulür diye okumustum biyerdeBen de zemzem düşünüyorum ama direk bebeğe vermek ne kadar doğru bilemedim. Ne de olsa pet şişelerde saklıyoruz. Zemzem akan biryerden tazecik alabilsek çok iyi de. Belki anneye içirilip sütünden bebişe gitmesi sağlanabilir.
Hmm.. Evhamlı günlerim yaklaşıyo o zamanson zamanlarda yer daraldigi için hareket azaliyormus zaten
sadece 50 lik yaptıran bir ben miyim?
herkese 3 kez falan yapılıyor. ayrıca 75 lik yapan var direkt. benımkı sonuç doğru vermıyor mu neden değişik şekillerde yapılıyor acaba?
Ben çok seviyorum canım bol bol yerim. Şimdide yerim aslında çok güzel kan yapıyo ama erken doğum riski oluşur diye yemiyorum hiçben de yicem artık son ayda ama 10-15 çok değil mi ya
Benim doktorum ben şeker yükleme yapılmasına karşıyım onun için 50 likten fazla yaptırmam dedi. Saatlerce kan alıyorlar bunu tasvip etmiyorum dedi
benımde ıkı gun once aynı şekılde oldu. bır gun boyunca hıc oynamadı dıyebılırım. sonra yenıden başkadı. bır kere oynasa bıle ıcım rahat edıyorum sonra takılmıyorum.
birde ben soluma yatınca asla oynamıyor sadece sağa yatınca bır de sırt ustu yarım yatınca oynuyor.
amin canim insalllahhh
him senle ayniymisiz : )
benimkide 25 subat, ama ben mart ayini gozden çikardim nedense içimden oyle geliyor : )
Ben umreden gelen birini bulursam bebeğin cam biberonuna alıp orda bekleticem götürcem hastaneye. 2 damla ağzına koysalar yeter zaten.Ben de zemzem düşünüyorum ama direk bebeğe vermek ne kadar doğru bilemedim. Ne de olsa pet şişelerde saklıyoruz. Zemzem akan biryerden tazecik alabilsek çok iyi de. Belki anneye içirilip sütünden bebişe gitmesi sağlanabilir.
EVet 50 lilik bana da masul geldi. çünkü çok şekerli bir şey degıldı. hem han alıyorlar hemde cok şeker dayıyorlar bünye şaşıyor. bir kez yüksek çıktıysa bence dikkat eder yüksek çıkan kişide hem sorun olmaz . 15 gün sonra yeniden 50 lilikte belli olur duzelıp duzelmedıgı.
bilemedim tabii doktor bılır doğrusunu.
Ben sola yatınca hareketlerini çoğaldığını farkettim. Bide yana yana tekme atıyo yani göbüşümüz zemine değen yerine. Rahatsız mı oluyo acaba diyorum düz dönüyorum bazen. Onun üstüne yatmış gbi korkuyorumbende daha çok sağa ve yan sırt üstümsü yatınca hissediyorum , bugün iyiyiz ama çok şükür
ANNE KARNINDA BEBEK HAREKETLERİ NASIL SAYILIR?
Bebek hareketlerini saymak bebeğinizin durumu hakkında fikir vermesi açısından önemlidir.
Bebek hareketlerini sayma konusunda çeşitli yöntemler önerilmiştir. Bunlardan en sık kullanılanlardan birisi:
"Bebeğinizin hareketlerini saymaya başlayın ve saati not edin. Bebeğinizin 10. hareketini saydığınızda en fazla 2 saat geçmiş olmalıdır. 2 saatten daha önce 10 hareket yapması normal kabul edilir."
Bebek hareketleri genellikle 28 haftadan itibaren sayılmaya başlanır. Daha önce bir riskli gebelik durumu belirtilmişse 24 hafta civarında başlanabilir.
Bebeğiniz 2 saatte 10 kere hareket etmemişse bir kaç saat sonra tekrar sayın. ikinci sayımınızda da aynı şekilde 2 saatte 10 kereden az hareket ederse doktora başvurmalısınız.
Bebeğiniz 2 saatte 10 hareket etmesine rağmen hareketlerinde son günlerde önemli bir azalma farketmişseniz bu durumda da doktorunuza başvurmalısınız.
sürekli saymaya gerek yok ama belirli derece de azalma varsa saymak mantıklı. mesela 2 saat içinde benim 10 dan fazla oluyor. eğer gün içinde hareketliysem hissedemeye biliyorum. o yüzden 2 saatte bir 10 kere hareket saymak en doğrusu imiş.
ben azıcık damaga surulür diye okumustum biyerde
yine mı?Yok cnm nerde haatanedeyim serum taktılar tahlilleri bekliyoruz
hayırdır ne oldu canım geçmiş olsun.Yok cnm nerde haatanedeyim serum taktılar tahlilleri bekliyoruz
demir hapi aliyorum diye kuru kayisi çerez niyetine girip çikiyorum yiyorum ben, gunde 2 den fazlada çikiyorum tuvaleteBu şeker yüklemesinden beri barsaklarım iyi çalışıyoryalnız şunu merak ettim ishal de rahim kasılması yapar demişti biri. Acaba günde kaç kez tuvalete çıkmak zarar verir ki? En fazla iki olsa zararı olur mu acaba yine de
Günaydın KızlarBizim Kızın Hareketleri Dünden Beri Çok Az ve Kibar. Hayır Yani Şuan Yerinde Var Vursana Şöle Sert Sert İçim Rahat Etsin. Paso Uyuyo Galiba
offf yandık desene benımkı ıkı saatte hayatta on tane hareket etmez cok tembel.
günleri saatleri saydığım yetmıyor sımdı bırde onu sayıcam .
beni doğumdan sonra kadın doğumdan alıp bakırköye yatırırlar artık :) 8-9-10 ??
evet bebeğin kıyafetleri direkt koyulmaz. bende diyorum minik böyle süslü hurç gibi bir şey mi alsam . çantaya koyarken ona koysam. yoksa bir prosedürü var mı acaba bılmedıgımız.
demir hapi aliyorum diye kuru kayisi çerez niyetine girip çikiyorum yiyorum ben, gunde 2 den fazlada çikiyorum tuvalete
ama ishal denmesi için gunde 8-9 kere tuvalete gitmek gerekmzmi çocuklarda oyle oluyirda, bizdede oyledir herhalde
ka$ yapiyim derken goz çikarmayim bu sefrrdeee :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?