2015 Şubat Anneleri

Rutin kontrole bide seker yuklemesine geldim ama acil hastaneye yatis verdi doktor cocuk dönmüş kafa asada acilmamda var tum agrilarim bildiğin dogum sancisiymis bissuru igne serum verdi bir hafta kalcam burda cok moralim bozukdu 28.haftaya kadar tutalim bari cok erken dedi sanriim Kasım yada aralık annesi olcam lutfen dua edinde.vakti zamaninda dogsun aglamaktan gozumde yaslar tükendi

ya şu hareketleri sabit bi yerde hisseden varmı bazen hep aynı noktaya vuruyor bide dönüyo sanırım sürtündüğünü hissed,yorum dönebiliyomu artık normalmi yani

canım geçmiş olsun aman dikkat et tüm dualarım seninle sabreder meleğin inşallah ağlama kasılma daha çok açılırsın tut kendini rabbim korusun ikinizide sağ salim zamanını bekler inşallah haberdar et bizi

şeker yüklemesini yaptırmayan varmı ??

ben henüz yaptırmadım. doktorum "sana bırakıyorum kararı, ben doktor olarak sadece böyle bir şey var diye seni bilgilendirmekle görevliyim" dedi. şimdi kara kara yaptırsam mı yaptırmasam mı diye düşünüyorum.

Canım Rabbim yardımcın olsun. Duamız seninle. Allahın izniyle zamanında gelicek bebiş. Sen yeterki olumsuz düşünme.

Cok saol cnm insallah vaktinde olsun cok korkuyorum daha minicik 1 kilo

Ağlama canım ya sakşn ol stres yapma hayırlısıyla sağlıkla gelsin zamanında gelsin inşaAllah ama sağlıkla gelsin bi kaç hafta erken olsa da bişey olmaz. Sen stres yapma sadece dua et. Bak aşure günü bugün yunus peygamber balığın karnından kurtulmuş eyüp peygamber hastalıktan kurtulmuş. Samimi kalple dua et Allaha korkma. Önemli olan sağlıkla kucağına alman. Dr.yat diyosa tuvalet dışında hiç kalkma. Bebeği strese sokma rahat olmaya çalış. Çok zor ama sana en faydalı olcak şey bu.

fyz35 ben yaptırmayacağım canım , doktorum da baskı yapamam ben de haz etmiyorum dedi, diyetisyenden liste aldım dikkatli besleniyorum elimden geldiğince

Neva tacmin canım hastanedesin sonuçta şimdi emin ellerde, ağlama içini ferah tut bebişe hiçbir sey olmayacak Allah ın izniyle

Hay Allahım çok yordun kendini sen. Inşallah dinlendikçe sorun kalmaz. Ağlama şükür yavrucuğun iyi. Allah yardımcın olsun canım benim.

ah canım benim, üzme kendini yine de neyse ki kontrolünde farkedilmiş öyle düşün strese sokma kendini, inşallah çok erken doğmaz diye dua edelim sana ve bebeğine , Allah yardımcın olsun canım

ishal olmak başka normal tuvalete çıkmak başka .

Melike canim olumlu dusunmeye calis bu sekilde riski olup erken dogum bekleyen hastanede yatan bicok kisi duydum sonraainda vaktinde doguran. Farkedilmis tedbir alinmis sukurler olsun sen elinden geleni yap tevekkul et rabbim sizi korur inşallah bekleyebilcegi kadar bekler kuzun dualarmz seninle. Stres yapip surecin yukunu arttrma kendine sakın

uzulme canim nolur , benim kizimda basi asagi 1 cm açikligim vardi ( o halde 10 hafta bekledi )
hemen cigerler geli$sin diye igne verdiler ( sanaad bundan yapmislardir ) , 1 .5ay hiç kalkmadan yattim,tam 40 haftada dogdu
stres yapma nolur ne sana ne beebege bi faydasi olmaz aglamanin
hepimiz size dua ediyoruz,içini ferah tut, sagliklica al kucagina yavrunu insallahh ..

Cok saol cnm insallah vaktinde olsun cok korkuyorum daha minicik 1 kilo
kilosu çok iyiymis canim maasallhh
gecenlerde bi arkadasimin bebegini 29 haftalik sezeryana almisler tansiyon probleminde, 960 gr demisti dogum kilosuna
teselli için demiyorum gerçekten kilosu çok guzel bu haftaya gore ..

Allah yardımcınız olsun canım senin de bebişinin de.dualarım sizinle inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın...

Canım Korkma Bol Bol Dua Et Lütfen. Bir Arkadaşım Şuan 28 Haftalık Oda Rutin Kontrolle Gitti 1 Hafta Yatırmışlar Kontrol Amaçlı Şimdi Çıktı Bebekde Annede Gayet İyi Ama Bundan Sonra Tedbirli Olmakda Fayda Var. Zamane Çocukları İşde Erken Doğmaya Meraklılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…