- 15 Şubat 2008
- 915
- 379
- 158
canım geçmiş olsun aman dikkat et tüm dualarım seninle sabreder meleğin inşallah ağlama kasılma daha çok açılırsın tut kendini rabbim korusun ikinizide sağ salim zamanını bekler inşallah haberdar et biziRutin kontrole bide seker yuklemesine geldim ama acil hastaneye yatis verdi doktor cocuk dönmüş kafa asada acilmamda var tum agrilarim bildiğin dogum sancisiymis bissuru igne serum verdi bir hafta kalcam burda cok moralim bozukdu 28.haftaya kadar tutalim bari cok erken dedi sanriim Kasım yada aralık annesi olcamlutfen dua edinde.vakti zamaninda dogsun aglamaktan gozumde yaslar tükendi
şeker yüklemesini yaptırmayan varmı ??
Canım Rabbim yardımcın olsun. Duamız seninle. Allahın izniyle zamanında gelicek bebiş. Sen yeterki olumsuz düşünme.Rutin kontrole bide seker yuklemesine geldim ama acil hastaneye yatis verdi doktor cocuk dönmüş kafa asada acilmamda var tum agrilarim bildiğin dogum sancisiymis bissuru igne serum verdi bir hafta kalcam burda cok moralim bozukdu 28.haftaya kadar tutalim bari cok erken dedi sanriim Kasım yada aralık annesi olcamlutfen dua edinde.vakti zamaninda dogsun aglamaktan gozumde yaslar tükendi
Cok saol cnm insallah vaktinde olsun cok korkuyorum daha minicik 1 kilocanım geçmiş olsun aman dikkat et tüm dualarım seninle sabreder meleğin inşallah ağlama kasılma daha çok açılırsın tut kendini rabbim korusun ikinizide sağ salim zamanını bekler inşallah haberdar et bizi
Biliyorum canım dua et bol bol ağlama ki kasılman daha sık Olmasın açılmasın daha çok kaç cm olmuş açılma çok değil demiCok saol cnm insallah vaktinde olsun cok korkuyorum daha minicik 1 kilo
Bende de durmak yok sürekli bıdır bıdır bi orda bi burdaBen tutamam ki aklımda ya. Çok hareket ediyo. Nasıl saycam onu.
Ağlama canım ya sakşn ol stres yapma hayırlısıyla sağlıkla gelsin zamanında gelsin inşaAllah ama sağlıkla gelsin bi kaç hafta erken olsa da bişey olmaz. Sen stres yapma sadece dua et. Bak aşure günü bugün yunus peygamber balığın karnından kurtulmuş eyüp peygamber hastalıktan kurtulmuş. Samimi kalple dua et Allaha korkma. Önemli olan sağlıkla kucağına alman. Dr.yat diyosa tuvalet dışında hiç kalkma. Bebeği strese sokma rahat olmaya çalış. Çok zor ama sana en faydalı olcak şey bu.Rutin kontrole bide seker yuklemesine geldim ama acil hastaneye yatis verdi doktor cocuk dönmüş kafa asada acilmamda var tum agrilarim bildiğin dogum sancisiymis bissuru igne serum verdi bir hafta kalcam burda cok moralim bozukdu 28.haftaya kadar tutalim bari cok erken dedi sanriim Kasım yada aralık annesi olcamlutfen dua edinde.vakti zamaninda dogsun aglamaktan gozumde yaslar tükendi
Rutin kontrole bide seker yuklemesine geldim ama acil hastaneye yatis verdi doktor cocuk dönmüş kafa asada acilmamda var tum agrilarim bildiğin dogum sancisiymis bissuru igne serum verdi bir hafta kalcam burda cok moralim bozukdu 28.haftaya kadar tutalim bari cok erken dedi sanriim Kasım yada aralık annesi olcamlutfen dua edinde.vakti zamaninda dogsun aglamaktan gozumde yaslar tükendi
Rutin kontrole bide seker yuklemesine geldim ama acil hastaneye yatis verdi doktor cocuk dönmüş kafa asada acilmamda var tum agrilarim bildiğin dogum sancisiymis bissuru igne serum verdi bir hafta kalcam burda cok moralim bozukdu 28.haftaya kadar tutalim bari cok erken dedi sanriim Kasım yada aralık annesi olcamlutfen dua edinde.vakti zamaninda dogsun aglamaktan gozumde yaslar tükendi
ishal olmak başka normal tuvalete çıkmak başka .Bu şeker yüklemesinden beri barsaklarım iyi çalışıyoryalnız şunu merak ettim ishal de rahim kasılması yapar demişti biri. Acaba günde kaç kez tuvalete çıkmak zarar verir ki? En fazla iki olsa zararı olur mu acaba yine de
ishal olmak başka normal tuvalete çıkmak başka .
uzulme canim nolur , benim kizimda basi asagi 1 cm açikligim vardi ( o halde 10 hafta bekledi )Rutin kontrole bide seker yuklemesine geldim ama acil hastaneye yatis verdi doktor cocuk dönmüş kafa asada acilmamda var tum agrilarim bildiğin dogum sancisiymis bissuru igne serum verdi bir hafta kalcam burda cok moralim bozukdu 28.haftaya kadar tutalim bari cok erken dedi sanriim Kasım yada aralık annesi olcamlutfen dua edinde.vakti zamaninda dogsun aglamaktan gozumde yaslar tükendi
kilosu çok iyiymis canim maasallhhCok saol cnm insallah vaktinde olsun cok korkuyorum daha minicik 1 kilo
Allah yardımcınız olsun canım senin de bebişinin de.dualarım sizinle inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın...Rutin kontrole bide seker yuklemesine geldim ama acil hastaneye yatis verdi doktor cocuk dönmüş kafa asada acilmamda var tum agrilarim bildiğin dogum sancisiymis bissuru igne serum verdi bir hafta kalcam burda cok moralim bozukdu 28.haftaya kadar tutalim bari cok erken dedi sanriim Kasım yada aralık annesi olcamlutfen dua edinde.vakti zamaninda dogsun aglamaktan gozumde yaslar tükendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?