- 2 Haziran 2014
- 1.295
- 790
- 168
Canım çok geçmiş olsun. Dualarımız seninle inşallah hayırlısı ile en 37. haftayı tamamlarsın. Sen moralini yüksek tut ki bebiş de sana iyice tutunsun..Rutin kontrole bide seker yuklemesine geldim ama acil hastaneye yatis verdi doktor cocuk dönmüş kafa asada acilmamda var tum agrilarim bildiğin dogum sancisiymis bissuru igne serum verdi bir hafta kalcam burda cok moralim bozukdu 28.haftaya kadar tutalim bari cok erken dedi sanriim Kasım yada aralık annesi olcamlutfen dua edinde.vakti zamaninda dogsun aglamaktan gozumde yaslar tükendi
iyi yapmışsın , aslında bende alsam iyi olur mevlüt için takımlardan , herşeyi alasım var ama biz sıraya koyduk alacaklarımızı malum sonra kart dolmasın diye gelecek ayımızı kıyafetlere ayırdık bu ay teknik cihazlar : ))
benım dusuk cıktı problem degıl demek.
Mevlüt ne zaman yapılır acaba?
0-3 ay için mi alıcaksınız 3-6 ay için mi mevlüt kıyafetini?
Doktora başvursak ne hiçbirşey yapamıyorlar. Kapalı kutuAllah bebişleri sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Rutin kontrole bide seker yuklemesine geldim ama acil hastaneye yatis verdi doktor cocuk dönmüş kafa asada acilmamda var tum agrilarim bildiğin dogum sancisiymis bissuru igne serum verdi bir hafta kalcam burda cok moralim bozukdu 28.haftaya kadar tutalim bari cok erken dedi sanriim Kasım yada aralık annesi olcamlutfen dua edinde.vakti zamaninda dogsun aglamaktan gozumde yaslar tükendi
İşte ishal gibi ama günde iki veya üç kez çıkıyorum çok değil yani. Bu normal mi ki? Daha önce iki günde bir çıkıyordum.
kendi doktorum yaptırma dedi ben kan alcam orda varsa çıkar dedi aç veya tok gel demedi bakalım napcak bilmiyom kifyz35 ben yaptırmayacağım canım , doktorum da baskı yapamam ben de haz etmiyorum dedi, diyetisyenden liste aldım dikkatli besleniyorum elimden geldiğince
bazen yediklerimiz ve içtiklerimiz de etki ediyor canım. ishal gibi sulu değilse ve her yemeğinden sonra tuvalete çıkmıyorsan sıkıntı yok. bazen benimde öyle oluyor. ben yediklerime bağlıyorum.
canım zaten geneli sıtandart onların 40ı çıkınca yapıyoz biz 1.5 2 aylık bebeğe göre 6 aydada kına yaptığımız için 40 ı çıkınca okutuyoruz mevlütütam bilmiyorum ama galiba kırkı çıkınca yapılır , hiç bunu düşünmedim aslında zamanı gelince almak daha iyi bebeğin kilosuna göre falan , şimdi kararsız kaldım mesela hangi ay dönemini alırım diye,fyz35 sen hangi ayı aldın canım ?
Rutin kontrole bide seker yuklemesine geldim ama acil hastaneye yatis verdi doktor cocuk dönmüş kafa asada acilmamda var tum agrilarim bildiğin dogum sancisiymis bissuru igne serum verdi bir hafta kalcam burda cok moralim bozukdu 28.haftaya kadar tutalim bari cok erken dedi sanriim Kasım yada aralık annesi olcamlutfen dua edinde.vakti zamaninda dogsun aglamaktan gozumde yaslar tükendi
ah canım uzulme merak etme tutarlar orda. bana da doktor dedı bır durum olursa bız yatırıyoruz doğumu engelliyoruz dedı . tutabıldıgımız kadar. bırde ben amelıyat olunca odamda başka hamıle vardı o da aynı durumdaydı sonra duzeldı evıne gıttı.Rutin kontrole bide seker yuklemesine geldim ama acil hastaneye yatis verdi doktor cocuk dönmüş kafa asada acilmamda var tum agrilarim bildiğin dogum sancisiymis bissuru igne serum verdi bir hafta kalcam burda cok moralim bozukdu 28.haftaya kadar tutalim bari cok erken dedi sanriim Kasım yada aralık annesi olcamlutfen dua edinde.vakti zamaninda dogsun aglamaktan gozumde yaslar tükendi
benım bıldıgım günde ıkı kez normal. ben hayatım boyunca kabızdım ama bu kan ılacından sonra günde nerdeyse 3 kez çıkıyorum. bir problem yaşamadım. su gibi ve ağrılı olursa problem olur .İşte ishal gibi ama günde iki veya üç kez çıkıyorum çok değil yani. Bu normal mi ki? Daha önce iki günde bir çıkıyordum.
aynı şeyleri hissediyorum ve kendime kızıyorum... bugün çok mutluyum çünkü kızımızın mobilyasını aldık :) sonra eve geldim başladı salak saçma düşünceler burda yazmak bile istemiyorum kötüyü çağırmayayım diye iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum ama pek mümkün olmuyor
Canım geçmiş olsun ama yıpratma kendini en azından gözlem altındasın hastanede olman iyi bişi kötü düşünme inşallah yoluna girer herseyRutin kontrole bide seker yuklemesine geldim ama acil hastaneye yatis verdi doktor cocuk dönmüş kafa asada acilmamda var tum agrilarim bildiğin dogum sancisiymis bissuru igne serum verdi bir hafta kalcam burda cok moralim bozukdu 28.haftaya kadar tutalim bari cok erken dedi sanriim Kasım yada aralık annesi olcamlutfen dua edinde.vakti zamaninda dogsun aglamaktan gozumde yaslar tükendi
allah aşkına ben 3 günde anca bir kere çıkıyom napıyonuz siz böle ne yiyonuz ne içiyonuz hee bi banada diyin :)İşte ishal gibi ama günde iki veya üç kez çıkıyorum çok değil yani. Bu normal mi ki? Daha önce iki günde bir çıkıyordum.
ıspanak, lahana, kabak çekirdeği. her akşam bır avuç kabak çekirdeği ye garanti.allah aşkına ben 3 günde anca bir kere çıkıyom napıyonuz siz böle ne yiyonuz ne içiyonuz hee bi banada diyin :)
Şeker yüklemesinden sonra oldu canım. 50 likte her gün düzenli çıkmaya başlamıştım sevindim. Ama 100 lükte ilk iki gün ishal yaptı hala böyle devam ediyor işte. Yarın bir hafta olucak Dr a sorsam mı ki?
bu arada dün kızcemin ateş ölçeriyle , telsizini aldık , çok değişik oluyor ya bebek eşyaları almak , çok tatlıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?