2015 Şubat Anneleri

Canım çok geçmiş olsun. Dualarımız seninle inşallah hayırlısı ile en 37. haftayı tamamlarsın. Sen moralini yüksek tut ki bebiş de sana iyice tutunsun..

Mevlüt ne zaman yapılır acaba?
0-3 ay için mi alıcaksınız 3-6 ay için mi mevlüt kıyafetini?

Mevlüt ne zaman yapılır acaba?
0-3 ay için mi alıcaksınız 3-6 ay için mi mevlüt kıyafetini?

tam bilmiyorum ama galiba kırkı çıkınca yapılır , hiç bunu düşünmedim aslında zamanı gelince almak daha iyi bebeğin kilosuna göre falan , şimdi kararsız kaldım mesela hangi ay dönemini alırım diye, fyz35 sen hangi ayı aldın canım ?

Doktora başvursak ne hiçbirşey yapamıyorlar. Kapalı kutu Allah bebişleri sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

öyle canım ama kendimiz alabiliriz önlemleri en azından erken teşhis ile doktora gittiğimizde daha iyi olur.geçen bir akrabam doğum yaptı ona da doktor son zamanlarda günde 10 defa hareket ve üstü ediyorsa iyidir demiş. rabbi meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin tek dileğimiz sağ salim kucağımıza almak hayırlısı ile :)

canım benim rabbim gününde doğmayı nasip etsin. hiç korkma erkenden öğrenmen biraz iyi olmuş doktorlar onu tutabiliyor en azından belli bir haftaya kadar. çoğu arkadaşım vardı böyle doğumu başlamış olan ama hastanede yatarak evde yatarak haftalarını doldurdular. inşallah rabbim bebeğini gününde doğmayı nasip eyler. sende üzme kendini stres sıkıntı her şeyin düşmanı.

İşte ishal gibi ama günde iki veya üç kez çıkıyorum çok değil yani. Bu normal mi ki? Daha önce iki günde bir çıkıyordum.

bazen yediklerimiz ve içtiklerimiz de etki ediyor canım. ishal gibi sulu değilse ve her yemeğinden sonra tuvalete çıkmıyorsan sıkıntı yok. bazen benimde öyle oluyor. ben yediklerime bağlıyorum.

fyz35 ben yaptırmayacağım canım , doktorum da baskı yapamam ben de haz etmiyorum dedi, diyetisyenden liste aldım dikkatli besleniyorum elimden geldiğince
kendi doktorum yaptırma dedi ben kan alcam orda varsa çıkar dedi aç veya tok gel demedi bakalım napcak bilmiyom ki

bazen yediklerimiz ve içtiklerimiz de etki ediyor canım. ishal gibi sulu değilse ve her yemeğinden sonra tuvalete çıkmıyorsan sıkıntı yok. bazen benimde öyle oluyor. ben yediklerime bağlıyorum.

Şeker yüklemesinden sonra oldu canım. 50 likte her gün düzenli çıkmaya başlamıştım sevindim. Ama 100 lükte ilk iki gün ishal yaptı hala böyle devam ediyor işte. Yarın bir hafta olucak Dr a sorsam mı ki?

canım zaten geneli sıtandart onların 40ı çıkınca yapıyoz biz 1.5 2 aylık bebeğe göre 6 aydada kına yaptığımız için 40 ı çıkınca okutuyoruz mevlütü

bebeğinin şuan sana çok ama çok ihtiyacı var lütfen güçlü ol ve bol bol dua et aklına olumsuz şeyler getirme
erken teşhis ve müdahale ile inş sağ salim zamanında kucağına alacaksın yavrunu

Allah yar ve yardımcın olsun, dualarımız seninle, inşallah vaktinde doğum yaparsın.

ah canım uzulme merak etme tutarlar orda. bana da doktor dedı bır durum olursa bız yatırıyoruz doğumu engelliyoruz dedı . tutabıldıgımız kadar. bırde ben amelıyat olunca odamda başka hamıle vardı o da aynı durumdaydı sonra duzeldı evıne gıttı.
hastanede olman senın ıcın daha ıyı ağlama sakın.

İşte ishal gibi ama günde iki veya üç kez çıkıyorum çok değil yani. Bu normal mi ki? Daha önce iki günde bir çıkıyordum.
benım bıldıgım günde ıkı kez normal. ben hayatım boyunca kabızdım ama bu kan ılacından sonra günde nerdeyse 3 kez çıkıyorum. bir problem yaşamadım. su gibi ve ağrılı olursa problem olur .
hele kabak çekirdeği daha beter yapıyor.

Hepimiz aynıyız demekki, büyükler der ya doğmamış çocuğa don biçme diye,ama almak zorundayız,hepsini son aya bırakırsak hem gönlümüzce alamayız,hem de maddi olarak gücümüz yetmez ...

Canım geçmiş olsun ama yıpratma kendini en azından gözlem altındasın hastanede olman iyi bişi kötü düşünme inşallah yoluna girer hersey

allah aşkına ben 3 günde anca bir kere çıkıyom napıyonuz siz böle ne yiyonuz ne içiyonuz hee bi banada diyin :)

o zaman sormalısın canım. zannetmiyorum birşey olduğunu büyük bir ihtimal şekerli sudan olmuştur. uzun süre bünye bu kadar şeker tüketmediğin için reaksiyon göstermiş olabilir ama tabi doktoruna sor yinede.

bu arada dün kızcemin ateş ölçeriyle , telsizini aldık , çok değişik oluyor ya bebek eşyaları almak , çok tatlıı

Ateş ölçer kulaktan mı,alından mı ölçüyor,markasını ne aldın,inşallah ateş ölçere çok ihtiyacımız olmaz,sağlıklı sağlıklı bebişlerimiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…