canım zaten geneli sıtandart onların 40ı çıkınca yapıyoz biz 1.5 2 aylık bebeğe göre 6 aydada kına yaptığımız için 40 ı çıkınca okutuyoruz mevlütü
1 ay daha bekleyeyim diyorum kendimce şimdilik. Bütün eşyalarını yıkayınca çantayıda doldururum.
Ateş ölçer kulaktan mı,alından mı ölçüyor,markasını ne aldın,inşallah ateş ölçere çok ihtiyacımız olmaz,sağlıklı sağlıklı bebişlerimiz olur
Ben de zemzem düşünüyorum ama direk bebeğe vermek ne kadar doğru bilemedim. Ne de olsa pet şişelerde saklıyoruz. Zemzem akan biryerden tazecik alabilsek çok iyi de. Belki anneye içirilip sütünden bebişe gitmesi sağlanabilir.
sadece 50 lik yaptıran bir ben miyim?
herkese 3 kez falan yapılıyor. ayrıca 75 lik yapan var direkt. benımkı sonuç doğru vermıyor mu neden değişik şekillerde yapılıyor acaba?
inşallah ihtiyacımız olmaz ama olmazsa da olmaz malum : ) biz kulaktan ölçenden aldık braun markası, en sağlıklısı kulaktan ölçen dedi kullananlar o yüzden onu tercih ettik vatanda indirimdeydi , 115 e aldık
Rutin kontrole bide seker yuklemesine geldim ama acil hastaneye yatis verdi doktor cocuk dönmüş kafa asada acilmamda var tum agrilarim bildiğin dogum sancisiymis bissuru igne serum verdi bir hafta kalcam burda cok moralim bozukdu 28.haftaya kadar tutalim bari cok erken dedi sanriim Kasım yada aralık annesi olcamlutfen dua edinde.vakti zamaninda dogsun aglamaktan gozumde yaslar tükendi
Canım çok teşekkür ederim güzel msjın için ama dr gittim rahat edemedim şükür iyiyiymiş bebişim bu gece rahat uyuyacam inşBebek hareketlerini etkileyen çok şey var ama bana doktorum dedi ki bir şeyler yedikten sonra sol tarafına yat,1 saat içinde en az 3 kere hareket ediyorsa sıkıntı yok.. Benim kızımın kafası yukarda olduğunda hareketlerini daha az hissediyorum,aç ve yorgunsam da.. Kafana çok takıp strese sokma miniğini annesi :)
bende yok canim ama bi arkadasim doguma kadar çekmisti kollarinin agrisindan , doguurunca kurtulmustu kadincazGeceleri kolları uyuşan ağrıyan varmı
ne yapalım artık Allaha emanet doğru çıkmazsa da.esoba kiz 50 lik seker mesajin nerede bulaamadim alintilmamdan yaziyorum okursun ehrhalde :)
ben de dun o 50 ligin ( daha dogrusu bi kere kan aldirmanin dogru sonuç vermediigni ogrendim )
bakalim 18 inde randevum var ne diycek hastanedekiler
benim elimde deil soracakalri testler ama bu yapilacak derlerse yaptirmam lazim
ben 50 gr ligi bile midemde tutamiyorum ki 75 lik 100 luug tuutuyum, elimde deil 15 dk içinde istifra ediyorum : (((
hadi ya dur ben deneyim onu bilmiyodum bakalım işe yarıcakmııspanak, lahana, kabak çekirdeği. her akşam bır avuç kabak çekirdeği ye garanti.
evet canım kız bebeğe 6 ay kınası yakılıyor bizde çok güzel oluyor bebeğede bindallı giydiriyoruz bizde giyiyoruz yani anne kız takım oluyoruz :)kına mı ? bak onu yeni duydum
ben bursalılarda gormustum bu adetıı sızın oralardada varmıs demekkıevet canım kız bebeğe 6 ay kınası yakılıyor bizde çok güzel oluyor bebeğede bindallı giydiriyoruz bizde giyiyoruz yani anne kız takım oluyoruz :)
melıke cnm cok gecmıs olsun lutfen kotu dusunme herseyın hayırlısı olsun uzme kendınıde bebısınıde...Rutin kontrole bide seker yuklemesine geldim ama acil hastaneye yatis verdi doktor cocuk dönmüş kafa asada acilmamda var tum agrilarim bildiğin dogum sancisiymis bissuru igne serum verdi bir hafta kalcam burda cok moralim bozukdu 28.haftaya kadar tutalim bari cok erken dedi sanriim Kasım yada aralık annesi olcamlutfen dua edinde.vakti zamaninda dogsun aglamaktan gozumde yaslar tükendi
Hoşgeldin canım aramıza. İlk sayfada ki listede yer almak istersen esla ya özelden bilgilerini verebilirsin.Merhaba ben yeni katildim araniza.25 haftalık hamileyim şubat annesi olucam Allah nasip ederse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?