evet benim bile kına annem var :) baya eski bi gelenek bizde baya eğlenceli olur adetler bizmez önce kırkı sonra 6 ay kınası sonra diş buğdayı yaşı derken hopp hepsini yapmışız :)ben bursalılarda gormustum bu adetıı sızın oralardada varmıs demekkı
hayırlısı olsun canım allah sağ salim kavuştursunMerhaba ben yeni katildim araniza.25 haftalık hamileyim şubat annesi olucam Allah nasip ederse.
ben ilk kez duydum böyle bir şey.evet canım kız bebeğe 6 ay kınası yakılıyor bizde çok güzel oluyor bebeğede bindallı giydiriyoruz bizde giyiyoruz yani anne kız takım oluyoruz :)
aynı bu fotodaki gibi oluyo tam yaşına girmediği için bütün değil yarım pasta yaparız kurabiyeler süsler çalgılar o yüzden hamileliğim iyi zaman geldi yaz olcak daha rahat olcak izmirde çoktur yapan veya göçmenlerdeben ilk kez duydum böyle bir şey.
ho$geldin canim aramizaMerhaba ben yeni katildim araniza.25 haftalık hamileyim şubat annesi olucam Allah nasip ederse.
evet ıste gocmenlerde cok yapılıo dıye bılıorum bendeaynı bu fotodaki gibi oluyo tam yaşına girmediği için bütün değil yarım pasta yaparız kurabiyeler süsler çalgılar o yüzden hamileliğim iyi zaman geldi yaz olcak daha rahat olcak izmirde çoktur yapan veya göçmenlerde
bu forum hep subat annesı cnm zaten herkes senden...Tesekkur ederim hepinize hoş buldum. Varmi benim gibi hamileler?
bu forum hep subat annesı cnm zaten herkes senden...
evet canım kız bebeğe 6 ay kınası yakılıyor bizde çok güzel oluyor bebeğede bindallı giydiriyoruz bizde giyiyoruz yani anne kız takım oluyoruz :)
Cok gecmis olsun. Daha yeni bir arkadaşım 27. Haftada dogum yapti. Bebis 790 gr.di. ve suan cok iyi. Moral cok onemli. Kendini cok sıkma. Umarım en kisa zamanda her şey yoluna girer.Rutin kontrole bide seker yuklemesine geldim ama acil hastaneye yatis verdi doktor cocuk dönmüş kafa asada acilmamda var tum agrilarim bildiğin dogum sancisiymis bissuru igne serum verdi bir hafta kalcam burda cok moralim bozukdu 28.haftaya kadar tutalim bari cok erken dedi sanriim Kasım yada aralık annesi olcamlutfen dua edinde.vakti zamaninda dogsun aglamaktan gozumde yaslar tükendi
sende yap canım :)çok güzelmiş, hiç duymadım görmedim ama hayal edince güzel geldi gözüme : )))
benım bıldıgım günde ıkı kez normal. ben hayatım boyunca kabızdım ama bu kan ılacından sonra günde nerdeyse 3 kez çıkıyorum. bir problem yaşamadım. su gibi ve ağrılı olursa problem olur .
hele kabak çekirdeği daha beter yapıyor.
allah aşkına ben 3 günde anca bir kere çıkıyom napıyonuz siz böle ne yiyonuz ne içiyonuz hee bi banada diyin :)
merhabalarr kızlar.. kollarım acaıp uyusuyo benımde agrısına uyanıyorum cogu zaman
hadi ya bana yapmıyo doktor bakalım 13 ünde gidince ne dicek vala kayısı yemekten mahfoldumCanım şeker yüklemesinden sonra böyle oldum ben. Öncesinde yağlar falan içtim kayısılar yedim zor çıkıyodum şeker yüklemesinden sonra her gün düzenli çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?