2015 Şubat Anneleri

ben ilk kez duydum böyle bir şey.
aynı bu fotodaki gibi oluyo tam yaşına girmediği için bütün değil yarım pasta yaparız kurabiyeler süsler çalgılar o yüzden hamileliğim iyi zaman geldi yaz olcak daha rahat olcak izmirde çoktur yapan veya göçmenlerde

Eklentiler

• kına-300x200.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 114
evet ıste gocmenlerde cok yapılıo dıye bılıorum bende
bursada da cok gocmen var ondan.. dıgerlerını bızde yaparız ama bu kına yoktur bızdede

ay bir evi süpürdüm alt tarafı belim koptu ya süpürmeyeyim diyorum da olmuyor illaki yerler kırık oluyor birde halı siyah herşey belli oluyor. şimdide yemek yapıcam,azıcık dinleneyim dedim. ama gerçekten insan ağırlaşıyormuş en çok şu evi toplarken anlıyorum. o kadar yavaş yapmak zorunda kalıyorum ki kaplumbağa olsa benden hızlı olur

evet canım kız bebeğe 6 ay kınası yakılıyor bizde çok güzel oluyor bebeğede bindallı giydiriyoruz bizde giyiyoruz yani anne kız takım oluyoruz :)

çok güzelmiş, hiç duymadım görmedim ama hayal edince güzel geldi gözüme : )))

Cok gecmis olsun. Daha yeni bir arkadaşım 27. Haftada dogum yapti. Bebis 790 gr.di. ve suan cok iyi. Moral cok onemli. Kendini cok sıkma. Umarım en kisa zamanda her şey yoluna girer.

merhaba arkadaşalr
bebişler hareketlenmiş.. benımkide bazen hiç durmuyor hatta dun gece kabus bıle gördum ..sankı ayaklarını uzatıyordu karnımdan dışarı..oysa ki 2.bebbeğim bıraz tuhaf oldum açıkcası
daha şeker yuklemesı yaptırmadım ... bu hafta yaptıracağım inşallah bişey cıkmaz
cok yemek yıyıyorum ıstahım cok acıldı sızde durumlar nasıl,

Tamam normal o zaman. Şeker sonunda bir işe yaradı

allah aşkına ben 3 günde anca bir kere çıkıyom napıyonuz siz böle ne yiyonuz ne içiyonuz hee bi banada diyin :)

Canım şeker yüklemesinden sonra böyle oldum ben. Öncesinde yağlar falan içtim kayısılar yedim zor çıkıyodum şeker yüklemesinden sonra her gün düzenli çıkıyorum

merhabalarr kızlar.. kollarım acaıp uyusuyo benımde agrısına uyanıyorum cogu zaman

El istirahati dedi Dr. Ellerini gün içerisinde sürekli aynı şekilde kullanıyorsan dinlendirmen gerekiyormuş. Bilgisayar örgü uzak dur dedi. Karpal tünel sendromuymuş şişme bileklerdeki damarlara baskı yapıyormuş.

Canım şeker yüklemesinden sonra böyle oldum ben. Öncesinde yağlar falan içtim kayısılar yedim zor çıkıyodum şeker yüklemesinden sonra her gün düzenli çıkıyorum
hadi ya bana yapmıyo doktor bakalım 13 ünde gidince ne dicek vala kayısı yemekten mahfoldum ama olmuyo bağırsak eğitimi yapıyoruz bide hergün aynı saate tuvaletteyiz

Kendimi yordum yordum doktorluk oldum, yatak istirahati verdi kızlar rahimde kasılma vardı iyi bir sey değil dedi ilaç fln bi yandan. Kendinizi sakın yormayın derim ben pişman oldum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…