Kendimi yordum yordum doktorluk oldum, yatak istirahati verdi kızlar rahimde kasılma vardı iyi bir sey değil dedi ilaç fln bi yandan. Kendinizi sakın yormayın derim ben pişman oldum açıkçası
ben sölemiştim onu canım 2 den fazla çıkmak sıkıntı benim kesilmişti ishal gene başladı biraz ishal diyeti yap istersen sen sadece ishalsin en azından . Ben halsiz kaldım bideBu şeker yüklemesinden beri barsaklarım iyi çalışıyoryalnız şunu merak ettim ishal de rahim kasılması yapar demişti biri. Acaba günde kaç kez tuvalete çıkmak zarar verir ki? En fazla iki olsa zararı olur mu acaba yine de
Aynen cnm bi sürü tahlil falan tuhaf olan bişide çıkmıyor tahlillerde geçmesinş bekliyorumyine mı?
Geçen şeker yüklemesinden sonra dengem şaştı ishal halsizlik baş dönmesi devam edince böyle oldu canımhayırdır ne oldu canım geçmiş olsun.
en mantıklısı biri banada böyle olacağını söyleseydi hayatta yaptırmazdım bende . Bence yaptırma ben pişman oldumfyz35 ben yaptırmayacağım canım , doktorum da baskı yapamam ben de haz etmiyorum dedi, diyetisyenden liste aldım dikkatli besleniyorum elimden geldiğince
+(Rr), +(Rr) dan -(rr) olabilir canımYok ikimizide + ikimizin + iken - olmaz sanırım. Bir kan grubu kalmıştı konuşmadığımız
Bu hafta şeker işimiz biter bakalım.neler konuşcaz.
Bundan sonra eşya konuşuruz heralde.Allah sağlık versin de eften püften konuşalım.
Ben Melike yi okudum dedim bu ağrılar ciddiymş, ole karar verdim doktora gitmeye . Sizi de uyarım da Allah korusun kendimizi yormayalım inş her sey gğzel olsun :)aman bugün nedir böyle arkadaşlar ilk önce melike şimdi sendikkat ediyoruz canım elimizden geldiğince ama olacağı varsa zaten oluyor. dikkat etmeliyiz artık son zamanlar dayandık dayandık biraz daha dayanmalıyız
Haklısın camım ben de dert anlatıp sıkmak istemem Ama başınıza gelmesin die belirtim dedimoff burda ağrıları sancıları konuşa konuşa bana sancı girdi ya mesai bitsede eve gidip yatsam
yok canım yanlış anlama paylaşın tabi böle şeyler önemli tecrübe alıyoruz birbirimizden etkilendim heralde melikeden özelikle korktum bide sanırım yanlış anlama sana değil yani :)Haklısın camım ben de dert anlatıp sıkmak istemem Ama başınıza gelmesin die belirtim dedim
gecmis olsn canim. Agrilarin nasildi ki. Dinlen aman kendine dikkat etKendimi yordum yordum doktorluk oldum, yatak istirahati verdi kızlar rahimde kasılma vardı iyi bir sey değil dedi ilaç fln bi yandan. Kendinizi sakın yormayın derim ben pişman oldum açıkçası
Canim benim cok gecmis olsun. Allahin izniyle saglikla ocaga kadar dursun bebisin, dualarimiz seninleRutin kontrole bide seker yuklemesine geldim ama acil hastaneye yatis verdi doktor cocuk dönmüş kafa asada acilmamda var tum agrilarim bildiğin dogum sancisiymis bissuru igne serum verdi bir hafta kalcam burda cok moralim bozukdu 28.haftaya kadar tutalim bari cok erken dedi sanriim Kasım yada aralık annesi olcamlutfen dua edinde.vakti zamaninda dogsun aglamaktan gozumde yaslar tükendi
Cok geçmiş olsun.yormak derken ev islerindendolayimi ooldurahatsizligin?Kendimi yordum yordum doktorluk oldum, yatak istirahati verdi kızlar rahimde kasılma vardı iyi bir sey değil dedi ilaç fln bi yandan. Kendinizi sakın yormayın derim ben pişman oldum açıkçası
Ben Melike yi okudum dedim bu ağrılar ciddiymş, ole karar verdim doktora gitmeye . Sizi de uyarım da Allah korusun kendimizi yormayalım inş her sey gğzel olsun :)
Seker yuklemesi benim de yapilmadi daha. Dr 28 haftaya kadar yapilmali dedi.
Bebegin hareketleri de son ayda sayiliyor. Daha erken. Bir de herkesin bebegi su miktari yerlesim sekli farkli oluyor. hEr zamankinden az hissetmen onemli demisti bana dr. Her bebegin hareketliligi farkli olur anne az diyorsa mutlaka bakilmali demisti. @esoba senin zaten azsa kafaya takma yani. Degisimler onemli. Okulda bi arkadas anlatti bebegin plesentasindan oturu cok derinde ve az hissederdim diye. Plesanta kocaman bisey sirtimiza dogru degil de one dogru yerlestiyse duyulmazmis.
gecmis olsn canim. Agrilarin nasildi ki. Dinlen aman kendine dikkat et
Yogun çalışıyorum bu ara bi de yol, ev işi derken misafir ağırlama hepsi vardı yani siz düşünüp sıkılmayın ben abartmışım biraz. Zaten bi sıkıntı olursa kendinde anlıyorsun anlamaman zor. Kendimizi yormamalıymışız o kdr :) elimizden geldiğinceC
Cok geçmiş olsun.yormak derken ev islerindendolayimi ooldurahatsizligin?
Çok sevinirim gerçekten süper olur :) 15 Kasım'da şeker yüklemesi için gelicem ama hemen geri dönmem lazımDiyarbakırda hangi doktora geliyorsun,ben diyarbakırdayım malum :) bi daha geldiğinde haber verirsen iki gurbet kuşu ve topik arkadaşı olarak buluşabiliriz ayrıca mağazalar konusunda yardımcı olabilirim sanailk biz tanışmışmız oluruz topikte
Allah bebeğin ve senin için hayırlı vakit ne zamansa o zaman kucağına almayı nasip etsin canım, dualarım seninle üzülme demekle olmaz biliyorum ama aklına iyi şeyler getirmeye çalışRutin kontrole bide seker yuklemesine geldim ama acil hastaneye yatis verdi doktor cocuk dönmüş kafa asada acilmamda var tum agrilarim bildiğin dogum sancisiymis bissuru igne serum verdi bir hafta kalcam burda cok moralim bozukdu 28.haftaya kadar tutalim bari cok erken dedi sanriim Kasım yada aralık annesi olcamlutfen dua edinde.vakti zamaninda dogsun aglamaktan gozumde yaslar tükendi
aslında ben erken almayalım demiştim ama sonra dayanamadım bir de senin dediğin gibi herşeyi son 2 aya sıkıştırdığında parada yetmez ki birde doğalgazımız var babalar gibiHepimiz aynıyız demekki, büyükler der ya doğmamış çocuğa don biçme diye,ama almak zorundayız,hepsini son aya bırakırsak hem gönlümüzce alamayız,hem de maddi olarak gücümüz yetmez ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?