2015 Şubat Anneleri

Kendimi yordum yordum doktorluk oldum, yatak istirahati verdi kızlar rahimde kasılma vardı iyi bir sey değil dedi ilaç fln bi yandan. Kendinizi sakın yormayın derim ben pişman oldum açıkçası

aman bugün nedir böyle arkadaşlar ilk önce melike şimdi sen dikkat ediyoruz canım elimizden geldiğince ama olacağı varsa zaten oluyor. dikkat etmeliyiz artık son zamanlar dayandık dayandık biraz daha dayanmalıyız

off burda ağrıları sancıları konuşa konuşa bana sancı girdi ya mesai bitsede eve gidip yatsam

ben sölemiştim onu canım 2 den fazla çıkmak sıkıntı benim kesilmişti ishal gene başladı biraz ishal diyeti yap istersen sen sadece ishalsin en azından . Ben halsiz kaldım bide

Aynen cnm bi sürü tahlil falan tuhaf olan bişide çıkmıyor tahlillerde geçmesinş bekliyorum
hayırdır ne oldu canım geçmiş olsun.
Geçen şeker yüklemesinden sonra dengem şaştı ishal halsizlik baş dönmesi devam edince böyle oldu canım
fyz35 ben yaptırmayacağım canım , doktorum da baskı yapamam ben de haz etmiyorum dedi, diyetisyenden liste aldım dikkatli besleniyorum elimden geldiğince
en mantıklısı biri banada böyle olacağını söyleseydi hayatta yaptırmazdım bende . Bence yaptırma ben pişman oldum

+(Rr), +(Rr) dan -(rr) olabilir canım

Ben Melike yi okudum dedim bu ağrılar ciddiymş, ole karar verdim doktora gitmeye . Sizi de uyarım da Allah korusun kendimizi yormayalım inş her sey gğzel olsun :)

Haklısın camım ben de dert anlatıp sıkmak istemem Ama başınıza gelmesin die belirtim dedim
yok canım yanlış anlama paylaşın tabi böle şeyler önemli tecrübe alıyoruz birbirimizden etkilendim heralde melikeden özelikle korktum bide sanırım yanlış anlama sana değil yani :)

Kendimi yordum yordum doktorluk oldum, yatak istirahati verdi kızlar rahimde kasılma vardı iyi bir sey değil dedi ilaç fln bi yandan. Kendinizi sakın yormayın derim ben pişman oldum açıkçası
gecmis olsn canim. Agrilarin nasildi ki. Dinlen aman kendine dikkat et

Canim benim cok gecmis olsun. Allahin izniyle saglikla ocaga kadar dursun bebisin, dualarimiz seninle

C
Cok geçmiş olsun.yormak derken ev islerindendolayimi ooldurahatsizligin?

Seker yuklemesi benim de yapilmadi daha. Dr 28 haftaya kadar yapilmali dedi.
Bebegin hareketleri de son ayda sayiliyor. Daha erken. Bir de herkesin bebegi su miktari yerlesim sekli farkli oluyor. hEr zamankinden az hissetmen onemli demisti bana dr. Her bebegin hareketliligi farkli olur anne az diyorsa mutlaka bakilmali demisti. @esoba senin zaten azsa kafaya takma yani. Degisimler onemli. Okulda bi arkadas anlatti bebegin plesentasindan oturu cok derinde ve az hissederdim diye. Plesanta kocaman bisey sirtimiza dogru degil de one dogru yerlestiyse duyulmazmis.

Ben Melike yi okudum dedim bu ağrılar ciddiymş, ole karar verdim doktora gitmeye . Sizi de uyarım da Allah korusun kendimizi yormayalım inş her sey gğzel olsun :)

ağrım yok benim canım. olsa durmam çünkü ben pimpirikliyimdir. zaten cuma doktor randevum var allah günlerinde doğmalarını nasip etsin canım. en önemlisi bu olgunlaşıp kucaklarımızı doldursunlar.

Sen var ya amma rahatlatıyorsun insanı ben seni okurken baya bir sakinleşiyorum. çok güzel böyle bilgili olman. yoksa biz ilk bebekliler delirip delirip doktor yolunu tutarız :) plesanta durumu doğru benim normal yerleşimli yani sırtıma doğru o yüzden ben erken başlamıştım hissetmeye. şeker yüklemesini ben bugün yaptırdım daha sende yaptırırsın.

C

Cok geçmiş olsun.yormak derken ev islerindendolayimi ooldurahatsizligin?
Yogun çalışıyorum bu ara bi de yol, ev işi derken misafir ağırlama hepsi vardı yani siz düşünüp sıkılmayın ben abartmışım biraz. Zaten bi sıkıntı olursa kendinde anlıyorsun anlamaman zor. Kendimizi yormamalıymışız o kdr :) elimizden geldiğince

Çok sevinirim gerçekten süper olur :) 15 Kasım'da şeker yüklemesi için gelicem ama hemen geri dönmem lazım eşimin kardeşi gelicek yurtdışından ailecek memleketten Mardin'e yanımıza gelicekler.ama bi sonraki kontrolde haberleşelim mutlaka Dicle memorialda yunus çavuş'a gidiyorum buarada.Eşimin arkadaşı,aynı zamanda çok iyi bir doktor. Sen hangi doktora gidiyosun?

Allah bebeğin ve senin için hayırlı vakit ne zamansa o zaman kucağına almayı nasip etsin canım, dualarım seninle üzülme demekle olmaz biliyorum ama aklına iyi şeyler getirmeye çalış

Hepimiz aynıyız demekki, büyükler der ya doğmamış çocuğa don biçme diye,ama almak zorundayız,hepsini son aya bırakırsak hem gönlümüzce alamayız,hem de maddi olarak gücümüz yetmez ...
aslında ben erken almayalım demiştim ama sonra dayanamadım bir de senin dediğin gibi herşeyi son 2 aya sıkıştırdığında parada yetmez ki birde doğalgazımız var babalar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…