2015 Şubat Anneleri

Kendimi yordum yordum doktorluk oldum, yatak istirahati verdi kızlar rahimde kasılma vardı iyi bir sey değil dedi ilaç fln bi yandan. Kendinizi sakın yormayın derim ben pişman oldum açıkçası

Aman gozunuzu seveyim dikkat edin bol bol dinlen insallah gecer hemencecik kasilmalar

Rabbim saglikli hayirli bi şekilde kucagimiza almamizi nasip etsin :)amin

amiin canim

icimde firtinna kopsa da sakin olmaya calisiyorum. Dusuncelerimizin inanilmaz gucu var. Neyi dusunursek onu yasiyoruz. Plesanta olayini da duyunca sasirmistim ben de.

Karnınızda gerilme olursa doktora gitmeniz lazımmış, ama büyük kasılma yani .
anladim canim gecmis olsn tekrar

Ben Melike yi okudum dedim bu ağrılar ciddiymş, ole karar verdim doktora gitmeye . Sizi de uyarım da Allah korusun kendimizi yormayalım inş her sey gğzel olsun :)
Allahım ya noluyo bugün demekki sadece zorunlu olan şeyleri yapman gerekiyor bırak evi mevi

Hadi bakalım inşallah buluşuruz kızlarımızla :) bende memorial diyarbakır hastanesinde aydın ılgın a gidiyorum,o da çok iyidir..

@meLikeee canim çok cok geçmiş olsun moralini yuksek tut dualarimiz seninle bebeğimiz zamanında gelsin inşallah.
cherish canim cook geçmiş olsun sende yorma kendini Rabbim korusun bebeklerimizi de bizleri de. Demekki artik daha dikkatli olmaliyiz. Bende bugün saatlerce yurudum ama iyiyim sukur.

Çok geçmişolsun canım. Bende de enerji çok ama artık ağrılarım başladı. Kasılmam var ve kalça kemiği ağrımda ar. Arada çok aşağı iniyo ve kasılma yapıyor bebişim. Kızımdada böyleydi ve erken doğum riski demişti dr. Ayın 13 ünde şeker yüklemesi ve kontrol var. Umarım bi sorun çıkmaz. Ama ben hala yiğitlik yapıp her işe kendim yetişiyorum.

çantanı hazırlamaya başla diyenlere şimdi hak verdim doğrusu 7. ayda her an herşey olabilir desenize..İnş bebekler zamanından önce gelmezler..kalsınlar içerde hemen çıkmasınlar..

Hadi yaa ikiden fazlası sakıncalı mı? Bugün üç kez çıktım. Ilk başta hep kabızdım şekerden özellikle 50lik şekerden sonra hergün düzenli çıkıyodum. Ne zaman 100 lük yaptırdım gerçekten ishale döndü. Gün içinde pek bişey yemek istemiyorum ama bol bol su içmeye çalıştım tuzlu falan yedim canım. Sınav stresi falan halsizliği açıkcası pek anlayamadım.

Canım eğer seni rahatsız ederse uzun sürerse doktoruna başvur ama şu an sıkıntın yoksa bişey olmaz

O nasıl olur yaw?
evet bazen anne baba pozitif olsada bebek çekinik genlerden dolayı (-) oluyor ama kan uyuşmazlığı demek değil bu

Kendimi yordum yordum doktorluk oldum, yatak istirahati verdi kızlar rahimde kasılma vardı iyi bir sey değil dedi ilaç fln bi yandan. Kendinizi sakın yormayın derim ben pişman oldum açıkçası
Amanınn. Ne oldu size böyle. Geçmiş olsun sanada. Ne yaptın yoruldun iş falan mı?

İşte. Bilemediğim için kimin ne kadar arayla oluyor bana az geliyor.
Öyle 7/24 tekmelemiyor. Ara ara bir iki tane vuruyor.
Burdaki arkadaşlar hiç durmuyor diyince o zaman diyorum benimki ay tekmikliyor

İyi aksamlar kizlar,
Rahatsiz olanlara gecmis olsun diyorum..
Benim de cumartesi 100luk seker yuklemem vardi.maalesef yuksek cikti drum hemen diyetisyene yonlendirdi.diyet verdi.sonuca cok sasirdim,hem dogru durust kilo almamistim hem ailede yok hem de cok yemek-tatli yemiyordum..canim da sikildi,tam simarip,istedigimi yiyecekken basima diyet cikti..hemen basladim diyete,hergun 3kere kendim kanimdan, kan sekerime bakacagim..

Kizlar canta icin cok erken acele etmeyin..ben 32 de hazirlarim en erken..sonucta allah gostermesin oyle bi durum olsa bebisler kuveze goreceginden sadece kendimize bi pijama takimi lazim ama ben erken dogum dusuncesini kafamda engellemek icon biraz gec tutcam canta hazirlama isini..sanki canta hazir olunca heran doguma girecek gibi hissederim yok yok bn bu canta isini sonralara birakcam bugun okuduklarimdan yeterince korktum zaten..rabbim minisleri zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin inşallah

şeker yüklemesini yaptırmayan varmı ??
Ben henüz yaptırmadım, iki hafta sonraya inş.

Ben 2 günlük biyere giderken bile koca bavul hazırlarim zaten doğum çantami düşünemiyorum hastaneye yerlesecegimi falan sanabilirler
Ben kabin boy valiz aldım,yeter herhalde :)

Melikecim sağlam durmaya çalış. Iyi şeyler düşünki iyi olsun. Bak bu durumda olup da zamanında doğuran çok kişi var. Moral, dinlenme ve duayla herşey hallolur

Karnınızda gerilme olursa doktora gitmeniz lazımmış, ama büyük kasılma yani .
Gerilmeyle kasılma aynı şey mi ki? Üff bu tecrübesizlik ne kötü şey ya benim karnımın üst tarafında bi basınç var, sıkıştırıyor beni ama rahmim büyüyor diye düşündüm, başka bişey mi ki?

Canım hiç sıkma kendini aynısı arkadaşımın başına gelmişti 1 hafta yattı hastanede sonra işten çıkıp evde doğuma kadar dinlendi ve vaktinde nur topu gibi evladı oldu.inşallah seninde öle olacak Allaha emanetsin unutma içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…