Kendimi yordum yordum doktorluk oldum, yatak istirahati verdi kızlar rahimde kasılma vardı iyi bir sey değil dedi ilaç fln bi yandan. Kendinizi sakın yormayın derim ben pişman oldum açıkçası
Rabbim saglikli hayirli bi şekilde kucagimiza almamizi nasip etsin :)amin
icimde firtinna kopsa da sakin olmaya calisiyorum. Dusuncelerimizin inanilmaz gucu var. Neyi dusunursek onu yasiyoruz. Plesanta olayini da duyunca sasirmistim ben de.Sen var ya amma rahatlatıyorsun insanı ben seni okurken baya bir sakinleşiyorum. çok güzel böyle bilgili olman. yoksa biz ilk bebekliler delirip delirip doktor yolunu tutarız :) plesanta durumu doğru benim normal yerleşimli yani sırtıma doğru o yüzden ben erken başlamıştım hissetmeye. şeker yüklemesini ben bugün yaptırdım daha sende yaptırırsın.
anladim canim gecmis olsn tekrarKarnınızda gerilme olursa doktora gitmeniz lazımmış, ama büyük kasılma yani .
ilk defa duydum sen nerelisin yani nerenin adetievet canım kız bebeğe 6 ay kınası yakılıyor bizde çok güzel oluyor bebeğede bindallı giydiriyoruz bizde giyiyoruz yani anne kız takım oluyoruz :)
Allahım ya noluyo bugünBen Melike yi okudum dedim bu ağrılar ciddiymş, ole karar verdim doktora gitmeye . Sizi de uyarım da Allah korusun kendimizi yormayalım inş her sey gğzel olsun :)
Hadi bakalım inşallah buluşuruz kızlarımızla :) bende memorial diyarbakır hastanesinde aydın ılgın a gidiyorum,o da çok iyidir..Çok sevinirim gerçekten süper olur :) 15 Kasım'da şeker yüklemesi için gelicem ama hemen geri dönmem lazımeşimin kardeşi gelicek yurtdışından ailecek memleketten Mardin'e yanımıza gelicekler.ama bi sonraki kontrolde haberleşelim mutlaka Dicle memorialda yunus çavuş'a gidiyorum buarada.Eşimin arkadaşı,aynı zamanda çok iyi bir doktor. Sen hangi doktora gidiyosun?
Çok geçmişolsun canım. Bende de enerji çok ama artık ağrılarım başladı. Kasılmam var ve kalça kemiği ağrımda ar. Arada çok aşağı iniyo ve kasılma yapıyor bebişim. Kızımdada böyleydi ve erken doğum riski demişti dr. Ayın 13 ünde şeker yüklemesi ve kontrol var. Umarım bi sorun çıkmaz. Ama ben hala yiğitlik yapıp her işe kendim yetişiyorum.Yogun çalışıyorum bu ara bi de yol, ev işi derken misafir ağırlama hepsi vardı yani siz düşünüp sıkılmayın ben abartmışım biraz. Zaten bi sıkıntı olursa kendinde anlıyorsun anlamaman zor. Kendimizi yormamalıymışız o kdr :) elimizden geldiğince
ben sölemiştim onu canım 2 den fazla çıkmak sıkıntı benim kesilmişti ishal gene başladı biraz ishal diyeti yap istersen sen sadece ishalsin en azından . Ben halsiz kaldım bide
Aynen cnm bi sürü tahlil falan tuhaf olan bişide çıkmıyor tahlillerde geçmesinş bekliyorum
Geçen şeker yüklemesinden sonra dengem şaştı ishal halsizlik baş dönmesi devam edince böyle oldu canım
en mantıklısı biri banada böyle olacağını söyleseydi hayatta yaptırmazdım bende . Bence yaptırma ben pişman oldum
+(Rr), +(Rr) dan -(rr) olabilir canım
Canım eğer seni rahatsız ederse uzun sürerse doktoruna başvur ama şu an sıkıntın yoksa bişey olmazHadi yaa ikiden fazlası sakıncalı mı? Bugün üç kez çıktım. Ilk başta hep kabızdım şekerden özellikle 50lik şekerden sonra hergün düzenli çıkıyodum. Ne zaman 100 lük yaptırdım gerçekten ishale döndü. Gün içinde pek bişey yemek istemiyorum ama bol bol su içmeye çalıştım tuzlu falan yedim canım. Sınav stresi falan halsizliği açıkcası pek anlayamadım.
evet bazen anne baba pozitif olsada bebek çekinik genlerden dolayı (-) oluyor ama kan uyuşmazlığı demek değil buO nasıl olur yaw?
Amanınn. Ne oldu size böyle. Geçmiş olsun sanada. Ne yaptın yoruldun iş falan mı?Kendimi yordum yordum doktorluk oldum, yatak istirahati verdi kızlar rahimde kasılma vardı iyi bir sey değil dedi ilaç fln bi yandan. Kendinizi sakın yormayın derim ben pişman oldum açıkçası
İşte. Bilemediğim için kimin ne kadar arayla oluyor bana az geliyor.Seker yuklemesi benim de yapilmadi daha. Dr 28 haftaya kadar yapilmali dedi.
Bebegin hareketleri de son ayda sayiliyor. Daha erken. Bir de herkesin bebegi su miktari yerlesim sekli farkli oluyor. hEr zamankinden az hissetmen onemli demisti bana dr. Her bebegin hareketliligi farkli olur anne az diyorsa mutlaka bakilmali demisti. S Sond senin zaten azsa kafaya takma yani. Degisimler onemli. Okulda bi arkadas anlatti bebegin plesentasindan oturu cok derinde ve az hissederdim diye. Plesanta kocaman bisey sirtimiza dogru degil de one dogru yerlestiyse duyulmazmis.
rh + demek RR yada Rr demek oluyor ,anne ve baba Rr olursa bebek %25 - rr olabilirO nasıl olur yaw?
Ben henüz yaptırmadım, iki hafta sonraya inş.şeker yüklemesini yaptırmayan varmı ??
Ben kabin boy valiz aldım,yeter herhalde :)Ben 2 günlük biyere giderken bile koca bavul hazırlarim zaten doğum çantami düşünemiyorum hastaneye yerlesecegimi falan sanabilirler
Melikecim sağlam durmaya çalış. Iyi şeyler düşünki iyi olsun. Bak bu durumda olup da zamanında doğuran çok kişi var. Moral, dinlenme ve duayla herşey hallolurRutin kontrole bide seker yuklemesine geldim ama acil hastaneye yatis verdi doktor cocuk dönmüş kafa asada acilmamda var tum agrilarim bildiğin dogum sancisiymis bissuru igne serum verdi bir hafta kalcam burda cok moralim bozukdu 28.haftaya kadar tutalim bari cok erken dedi sanriim Kasım yada aralık annesi olcamlutfen dua edinde.vakti zamaninda dogsun aglamaktan gozumde yaslar tükendi
Gerilmeyle kasılma aynı şey mi ki? Üff bu tecrübesizlik ne kötü şey yaKarnınızda gerilme olursa doktora gitmeniz lazımmış, ama büyük kasılma yani .
Canım hiç sıkma kendini aynısı arkadaşımın başına gelmişti 1 hafta yattı hastanede sonra işten çıkıp evde doğuma kadar dinlendi ve vaktinde nur topu gibi evladı oldu.inşallah seninde öle olacak Allaha emanetsin unutma içini ferah tutRutin kontrole bide seker yuklemesine geldim ama acil hastaneye yatis verdi doktor cocuk dönmüş kafa asada acilmamda var tum agrilarim bildiğin dogum sancisiymis bissuru igne serum verdi bir hafta kalcam burda cok moralim bozukdu 28.haftaya kadar tutalim bari cok erken dedi sanriim Kasım yada aralık annesi olcamlutfen dua edinde.vakti zamaninda dogsun aglamaktan gozumde yaslar tükendi
Ayy bizim doğum tarihleri de ardardaaa,peş peşe doğuracaz desene :)))Hadi bakalım inşallah buluşuruz kızlarımızla :) bende memorial diyarbakır hastanesinde aydın ılgın a gidiyorum,o da çok iyidir..
Gereksiz yordum kendimi kendinizi sakının gerçekten , azcık nazlı olmayı Öğrenmek gerekmiş:)Amanınn. Ne oldu size böyle. Geçmiş olsun sanada. Ne yaptın yoruldun iş falan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?