2015 Şubat Anneleri

Güzelim ben de beden olarak baya güçlü biriyimdir, sürekli iş yaparım duruşmalara koşarım fln ordan oraya, bi ağrı girdi inan kendime öyle kızdım ki aklım başıma geldi. Daha var yaa bi daha mı !! Sakın Sn Benm gibi yapma yaşamadan aklın başına gelsin

S Sond canm doktor bgn bana cok uyaran Gönderme cevap verir dedi, ben sürekli konuşuyordm okşuyordum fln . Kendi haline bırak dedi. Demek ki Sürekli vurması o kdr da gğzel bisey değil dedim ben de. Daha cok Küçükler hiç moralini bozma zaten her bebek farklı diyorlar ya var bi bildikleri . Mesela ben anneme hiç tekme fln atmamışım :))) son aylarda bi Dönme oluyordu o kdr demişti. Bebekken de cok sakinmişim ağlama yok gece uyanma yok =] şanslı olucam de sevin bence

S Sond canm doktor bgn bana cok uyaran Gönderme cevap verir dedi, ben sürekli konuşuyordm okşuyordum fln . Kendi haline bırak dedi. Demek ki Sürekli vurması o kdr da gğzel bisey değil dedim ben de. Daha cok Küçükler hiç moralini bozma zaten her bebek farklı diyorlar ya var bi bildikleri . Mesela ben anneme hiç tekme fln atmamışım :))) son aylarda bi Dönme oluyordu o kdr demişti. Bebekken de cok sakinmişim ağlama yok gece uyanma yok =] şanslı olucam de sevin bence

Disardan biz de keyfinde gorunuruz. Herkese anlatilmiyo cunku boyle korkular. Bence normal bu kadar dsunmek ama ben dillendirmiyorum.
bende de var kızlar bu tarz korkular. rüyalarıma giriyor hep çok etkisinde kalıyorum. birde ben prematüre doğmuşum 7 aylık. 1.5 kg doğmuşum ve 1 hafta küvezde kalmışım. bugün doktora bahsettim bundan dedim genetik olmaz dimi ne saçma bir soru yani benimki biliyorum ama kafam bulanık. doktor da böyle şeyleri düşünüp kendini strese sokma dedi. yani evhamlı anne adayları yalnız değilsiniz kasım ayı da prematüre farkındalık ayıymış. tüm sosyal medyada karşıma çıkıyor, algıda seçicilik yapıyoruz tabi.. bu gece hayırlı bir gece bol bol dua edelim iyi şeyler olsun

Aynen senin gibi dusunuyorum. 35-36 dn once hazirlamam canta fln.

cok oksamanin erken dogum sebebi Oldugunu duymustm ben de.

Canım sağol. Bende çok sakin bebekmişim. 3 gün ağlamadan uyurmuşum.belki bana çekmiştir.

Ah ben bu akşam perişanım. Her yerim ağrıyor sancı,batma ne dersen var.
Çok taktım kafaya gerçek mi psikolojik mi bilmiyorum.
Vay ben ne edem.
Uyusam uyansam turp gibiyim.

İşte. Bilemediğim için kimin ne kadar arayla oluyor bana az geliyor.
Öyle 7/24 tekmelemiyor. Ara ara bir iki tane vuruyor.
Burdaki arkadaşlar hiç durmuyor diyince o zaman diyorum benimki ay tekmikliyor
Aynen senin durumundayim canim. O kadar nadir tekmeliyo ki, cok canim sikiliyo. Bir de ben oglumdaki accccayip hareketliligi gordugum icin bu seferki beni cok endiselendiriyo. Ama arkadasim, gorumcem 9 ay boyunca neredeyse hic hissetmemisler. Hatta gorumcem her sey yolunda mi diye iki kez dra gitmis..
.

etkilenmişsindir ister istemez, psikolojik de yat uyu :)
Ah ben bu akşam perişanım. Her yerim ağrıyor sancı,batma ne dersen var.
Çok taktım kafaya gerçek mi psikolojik mi bilmiyorum.
Vay ben ne edem.
Uyusam uyansam turp gibiyim.

Bende gittim bir iki kez oynamadı diye. Artık.harekete çok takılmıyorum gün boyu oynamazsa endişe ediyorum.
Şimdi ağrılara taktım çünkü.akşam olunc
a resmen yattığım yerden kalkamıyorum.
Kız mı seninde? Kızların kaslar zayıf erkeklerden heralde.

Çok uyaran Gönderme dedi doktor bgn , orda olduğunu bil ama cok ilgilenme der gibiydi , tepki verirmiş cunku rahat bırakın dedi bi nevi
kulaklığı karnına dayayıp muzik falan dinletenler var öyle seyler yapmıyorum da elim hep karnımda gibi vazgeçeyim bari artık tırstım

Bir iki kıyafet bakayım kafam dağılsın dedim ama telden güzel bakılmıyor.
Zaten sıkıntılıyım bizimki birde kaç defa izlediğimiz felaket filmini bir daha izletti.
Yüz kez diyorum felaket filmlerine sinir oluyorum diye yinede izliyoruz.
Ayrıca hergün testere çıksın izler anlamıyorum erkekleri

kulaklığı karnına dayayıp muzik falan dinletenler var öyle seyler yapmıyorum da elim hep karnımda gibi vazgeçeyim bari artık tırstım
Ben de tırstım ya sizi de korkutmak gibi oldu aslında ama be bilim Allah heveslik aldırsın hepimize inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…