Çok geçmişolsun canım. Bende de enerji çok ama artık ağrılarım başladı. Kasılmam var ve kalça kemiği ağrımda ar. Arada çok aşağı iniyo ve kasılma yapıyor bebişim. Kızımdada böyleydi ve erken doğum riski demişti dr. Ayın 13 ünde şeker yüklemesi ve kontrol var. Umarım bi sorun çıkmaz. Ama ben hala yiğitlik yapıp her işe kendim yetişiyorum.
bende de var kızlar bu tarz korkular. rüyalarıma giriyor hep çok etkisinde kalıyorum. birde ben prematüre doğmuşum 7 aylık. 1.5 kg doğmuşum ve 1 hafta küvezde kalmışım. bugün doktora bahsettim bundan dedim genetik olmaz dimiDisardan biz de keyfinde gorunuruz. Herkese anlatilmiyo cunku boyle korkular. Bence normal bu kadar dsunmek ama ben dillendirmiyorum.
Aynen senin gibi dusunuyorum. 35-36 dn once hazirlamam canta fln.Kizlar canta icin cok erken acele etmeyin..ben 32 de hazirlarim en erken..sonucta allah gostermesin oyle bi durum olsa bebisler kuveze goreceginden sadece kendimize bi pijama takimi lazim ama ben erken dogum dusuncesini kafamda engellemek icon biraz gec tutcam canta hazirlama isini..sanki canta hazir olunca heran doguma girecek gibi hissederim yok yok bn bu canta isini sonralara birakcam bugun okuduklarimdan yeterince korktum zaten..rabbim minisleri zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin inşallah
cok oksamanin erken dogum sebebi Oldugunu duymustm ben de.S Sond canm doktor bgn bana cok uyaran Gönderme cevap verir dedi, ben sürekli konuşuyordm okşuyordum fln . Kendi haline bırak dedi. Demek ki Sürekli vurması o kdr da gğzel bisey değil dedim ben de. Daha cok Küçükler hiç moralini bozma zaten her bebek farklı diyorlar ya var bi bildikleri . Mesela ben anneme hiç tekme fln atmamışım :))) son aylarda bi Dönme oluyordu o kdr demişti. Bebekken de cok sakinmişim ağlama yok gece uyanma yok =] şanslı olucam de sevin bence
Canım sağol. Bende çok sakin bebekmişim. 3 gün ağlamadan uyurmuşum.belki bana çekmiştir.S Sond canm doktor bgn bana cok uyaran Gönderme cevap verir dedi, ben sürekli konuşuyordm okşuyordum fln . Kendi haline bırak dedi. Demek ki Sürekli vurması o kdr da gğzel bisey değil dedim ben de. Daha cok Küçükler hiç moralini bozma zaten her bebek farklı diyorlar ya var bi bildikleri . Mesela ben anneme hiç tekme fln atmamışım :))) son aylarda bi Dönme oluyordu o kdr demişti. Bebekken de cok sakinmişim ağlama yok gece uyanma yok =] şanslı olucam de sevin bence
Aynen senin durumundayim canim. O kadar nadir tekmeliyo ki, cok canim sikiliyo. Bir de ben oglumdaki accccayip hareketliligi gordugum icin bu seferki beni cok endiselendiriyo. Ama arkadasim, gorumcem 9 ay boyunca neredeyse hic hissetmemisler. Hatta gorumcem her sey yolunda mi diye iki kez dra gitmis..İşte. Bilemediğim için kimin ne kadar arayla oluyor bana az geliyor.
Öyle 7/24 tekmelemiyor. Ara ara bir iki tane vuruyor.
Burdaki arkadaşlar hiç durmuyor diyince o zaman diyorum benimki ay tekmikliyor
yapma ya bnm elim karnımda sürekli nerdeysecok oksamanin erken dogum sebebi Oldugunu duymustm ben de.
Inş:) ne gzl mis gibi uyur Emek cik de annesiCanım sağol. Bende çok sakin bebekmişim. 3 gün ağlamadan uyurmuşum.belki bana çekmiştir.
Çok uyaran Gönderme dedi doktor bgn , orda olduğunu bil ama cok ilgilenme der gibiydi , tepki verirmiş cunku rahat bırakın dedi bi neviyapma ya bnm elim karnımda sürekli nerdeyse
Benimde hep karnımda ama okşamıyorum.yapma ya bnm elim karnımda sürekli nerdeyse
Ah ben bu akşam perişanım. Her yerim ağrıyor sancı,batma ne dersen var.
Çok taktım kafaya gerçek mi psikolojik mi bilmiyorum.
Vay ben ne edem.
Uyusam uyansam turp gibiyim.
Bende gittim bir iki kez oynamadı diye. Artık.harekete çok takılmıyorum gün boyu oynamazsa endişe ediyorum.Aynen senin durumundayim canim. O kadar nadir tekmeliyo ki, cok canim sikiliyo. Bir de ben oglumdaki accccayip hareketliligi gordugum icin bu seferki beni cok endiselendiriyo. Ama arkadasim, gorumcem 9 ay boyunca neredeyse hic hissetmemisler. Hatta gorumcem her sey yolunda mi diye iki kez dra gitmis..
.
kulaklığı karnına dayayıp muzik falan dinletenler var öyle seyler yapmıyorum da elim hep karnımda gibi vazgeçeyim bari artık tırstımÇok uyaran Gönderme dedi doktor bgn , orda olduğunu bil ama cok ilgilenme der gibiydi , tepki verirmiş cunku rahat bırakın dedi bi nevi
aman tırstım ben elimi bile sürmem artık karnıma :)Benimde hep karnımda ama okşamıyorum.
aman tırstım ben elimi bile sürmem artık karnıma :)
valla ya parmaklarında oynatıyorlar daha dogmadan yaramazlar :)canım tutmaktan bir şey olmaz. Maymuna çevirdiler bizi bu kızlar.
Ben de tırstım ya sizi de korkutmak gibi oldu aslında ama be bilim Allah heveslik aldırsın hepimize inşkulaklığı karnına dayayıp muzik falan dinletenler var öyle seyler yapmıyorum da elim hep karnımda gibi vazgeçeyim bari artık tırstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?