2015 Şubat Anneleri

kulaklığı karnına dayayıp muzik falan dinletenler var öyle seyler yapmıyorum da elim hep karnımda gibi vazgeçeyim bari artık tırstım
Ben de tırstım ya sizi de korkutmak gibi oldu aslında ama ne bilim Allah heveslik aldırsın hepimize inş

Herkeste şeker yüklemesinden sınra ishal olmuş bende şişkinlik ve kabızlık oldu :/ pöfff patlıycam bugün şişkinlikten

bende yok canim ama bi arkadasim doguma kadar çekmisti kollarinin agrisindan , doguurunca kurtulmustu kadincaz
ben varım. geceleri acaip uyuşurdu kollarım uyanıyordum uykusundan berbat bişey. ama şimdi geçti stres yapma canım, kollarını bileklerini ov, parmaklarını geriyo doğru ittirerek ger. bana fizik tedavi uzmanı bu hareketleri verdi. kalsiyum-magnezyum ilacı verdi doktorum da. bol bol su iç, tuzu azalt. ödemden dolayı sinir sıkışması oluyor.

gecmis olsun canim moralini yuksek tut bebegine konsantre ol dilerim zamanini bekler bebisin. beklemezcde gelirse panik olma. simdi dinlenirken internetten pozitif hikayeler oku. instagramdan premature bebisleri olup saglikli hayatlari olan insanlara bir goz at ben takip ediyorum da moral oluyor. En iyisini bebisin bilir gelsede gelmesede onun keyfi artik :) aglama sakin uzme bebisini annesi

Canım diyetisyenin verdiği listeyi paylaşır mısın? Ben de gidicem de gidene kadar diyet programı yapıyorum.

@meLikeee çok geçmiş olsun Inşallah herşey iyi olucak. Hiç korkma. Stres daha da yaklaştırır tarihi. Olabildiğince sakın kal , lütfennn.

Ben bugün hamile pilatesinin ilk dersine girdim.
Benim gibi bel sırt ağrısı olanlar için biçilmiş kaftan
Önce çok zorlandım,çünkü benim belim çokkkkk ağrıyor. Dümdüz mümkün değil yatamıyorummm
Ama hocanın yardımıyla bi iki hareketten sonra çok rahatladım
Gelen bayanlarla konuştum haftası 30 olan vardı
Gelmeyince benim de oluyor , eğer hafta da iki ya da üç gün gelirsem hiç sıkıntı yaşamıyorum dedi
Imkanınız varsa bence kesin gidin

Selam kızlar burun kanamasi yasayan var mı? Burnum akiyor diye uyandim 5 dk. dir kaniyor, nette vucudun kan miktari arttigi icin normal oldugunu yazmislar. Bu arada kocami bogmak istiyorum, benim de sık sık kanar diyor, 5 yildir ben nasil gormediysem kanamalarini!

hayret herkesten sonra ben gelirdim daha kimsecikler yok.uyku tutmadi beni esim ise giderken uyandim.

Gunaydın bende direk bi kanama olmuyo ama bazen silerken peçeteye kan geliyo. Normal yazıyo her yerde. Ekstra bi şikayetin yoksa normaldir seninki de :)

hayret herkesten sonra ben gelirdim daha kimsecikler yok.uyku tutmadi beni esim ise giderken uyandim.
Günaydın.Cidden sen nasıl uyandın.
Ee artık son döneme girdik kimseye uyku yok.
Uyusam bile bebeğe alıştırma gibi on dk bir uyanırsın.

Günaydınn,

Özlediğim şeylerden biri yüzüstü yatmak diğeri de uyanınca gönlümce gerinmek :) sezeryan dikiş mikiş olmazsa doğumdan sonra hemen ikisini de yapcam

Günaydın.Cidden sen nasıl uyandın.
Ee artık son döneme girdik kimseye uyku yok.
Uyusam bile bebeğe alıştırma gibi on dk bir uyanırsın.

günaydın ben bile hayret ediyorum nasıl uyandığıma. akşam çok geç yatmadım belki onun etkisi vardır.ben aslında bir kere uyanınca bir daha uyuyamayan bir insanım. o yüzden geç yatarsam kalkmıyordum 10 dan önce .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…