Ben de tırstım ya sizi de korkutmak gibi oldu aslında ama ne bilim Allah heveslik aldırsın hepimize inşkulaklığı karnına dayayıp muzik falan dinletenler var öyle seyler yapmıyorum da elim hep karnımda gibi vazgeçeyim bari artık tırstım
oksamak ama benim dedigim. Surekli oksamiyoyapma ya bnm elim karnımda sürekli nerdeyse
oksamak ama benim dedigim. Surekli oksamiyosundur canim senyapma ya bnm elim karnımda sürekli nerdeyse
ben varım. geceleri acaip uyuşurdu kollarım uyanıyordum uykusundan berbat bişey. ama şimdi geçti stres yapma canım, kollarını bileklerini ov, parmaklarını geriyo doğru ittirerek ger. bana fizik tedavi uzmanı bu hareketleri verdi. kalsiyum-magnezyum ilacı verdi doktorum da. bol bol su iç, tuzu azalt. ödemden dolayı sinir sıkışması oluyor.bende yok canim ama bi arkadasim doguma kadar çekmisti kollarinin agrisindan , doguurunca kurtulmustu kadincaz
Rutin kontrole bide seker yuklemesine geldim ama acil hastaneye yatis verdi doktor cocuk dönmüş kafa asada acilmamda var tum agrilarim bildiğin dogum sancisiymis bissuru igne serum verdi bir hafta kalcam burda cok moralim bozukdu 28.haftaya kadar tutalim bari cok erken dedi sanriim Kasım yada aralık annesi olcamlutfen dua edinde.vakti zamaninda dogsun aglamaktan gozumde yaslar tükendi
: ))) maasaallhh annesi kizina : )Bebbek oynamıyor dedim,kızdı bana içerden tekme tokat daldı şimdi.anasının kızı
Bebbek oynamıyor dedim,kızdı bana içerden tekme tokat daldı şimdi.anasının kızı
İyi aksamlar kizlar,
Rahatsiz olanlara gecmis olsun diyorum..
Benim de cumartesi 100luk seker yuklemem vardi.maalesef yuksek ciktidrum hemen diyetisyene yonlendirdi.diyet verdi.sonuca cok sasirdim,hem dogru durust kilo almamistim hem ailede yok hem de cok yemek-tatli yemiyordum..canim da sikildi,tam simarip,istedigimi yiyecekken basima diyet cikti..hemen basladim diyete,hergun 3kere kendim kanimdan, kan sekerime bakacagim..
Rutin kontrole bide seker yuklemesine geldim ama acil hastaneye yatis verdi doktor cocuk dönmüş kafa asada acilmamda var tum agrilarim bildiğin dogum sancisiymis bissuru igne serum verdi bir hafta kalcam burda cok moralim bozukdu 28.haftaya kadar tutalim bari cok erken dedi sanriim Kasım yada aralık annesi olcamlutfen dua edinde.vakti zamaninda dogsun aglamaktan gozumde yaslar tükendi [/QUTE]
Melikecim rabbin yar yoldasin olsun.insallah duzelir sikintilarin dikis fln atilir icini ferah tut insallah hersey yoluna gircek hastanedesin bak duzenli takip edilirsinRutin kontrole bide seker yuklemesine geldim ama acil hastaneye yatis verdi doktor cocuk dönmüş kafa asada acilmamda var tum agrilarim bildiğin dogum sancisiymis bissuru igne serum verdi bir hafta kalcam burda cok moralim bozukdu 28.haftaya kadar tutalim bari cok erken dedi sanriim Kasım yada aralık annesi olcamlutfen dua edinde.vakti zamaninda dogsun aglamaktan gozumde yaslar tükendi
Gunaydın bende direk bi kanama olmuyo ama bazen silerken peçeteye kan geliyo. Normal yazıyo her yerde. Ekstra bi şikayetin yoksa normaldir seninki de :)Selam kızlar burun kanamasi yasayan var mı? Burnum akiyor diye uyandim 5 dk. dir kaniyor, nette vucudun kan miktari arttigi icin normal oldugunu yazmislar. Bu arada kocami bogmak istiyorum, benim de sık sık kanar diyor, 5 yildir ben nasil gormediysem kanamalarini!
Günaydın.Cidden sen nasıl uyandın.hayret herkesten sonra ben gelirdim daha kimsecikler yok.uyku tutmadi beni esim ise giderken uyandim.
Günaydın.Cidden sen nasıl uyandın.
Ee artık son döneme girdik kimseye uyku yok.
Uyusam bile bebeğe alıştırma gibi on dk bir uyanırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?