2015 Şubat Anneleri

Günaydınn,

Özlediğim şeylerden biri yüzüstü yatmak diğeri de uyanınca gönlümce gerinmek :) sezeryan dikiş mikiş olmazsa doğumdan sonra hemen ikisini de yapcam

ah ahhhhhhh ahhh nasıl özledim yüzüstü yatmayı ve böyle doya doya gerinmeyi. aynı şeyi bende düşünüyorum insan nelere hasret kalıyor :)

günaydın kızlar herkese hayırlı günler 8,30 da şeker yüklemem var 75 lik hazır suyu yanımda götürüyorum ama şimdiden karnım acıktı ve midem bulanıyor nasıl bitireceğim bu testi merak ediyorum doğrusu açlıktan gözüm karardı

Günaydın herkese. Bende eşimi işe göndermek için uyananlardanım. Her sabah önce ben uyanırım. Masaj yapa yapa da onu uyandırırım. Bu sabah sinirlendim ama , sanki o hamile.
concon80 benimde silerken oluyor kanama , yada eğer hünkürürsem falan kan geliyor. Ama internette bunlar için çok normal diyor. Korkmaya gerek yok bence.

Günaydın canım. Gece hiç kalkmıyo musun? Ben on kez kalkıyorum su ve tuvalet için.

Suyu içince açlık geçer. Aklına kötü şeyler getirme,suyu içerken ohhh ne iyi geldi diyerek iç.
Kafana takarsan olmayacak şeylerde olur.
Bana cümle alem.yalnız gitme dedi. Gittim mis gibi suyumu içtim.her şey iyi geçti

Günaydın.
Bende senin gibi olmuştum.
Daha evden çıkarken ben çok açım çok fenayım falan diyip durdum:))
Hayırlısıyla geçip bitiyor ama yanında biri var mi

Masaj??

Günaydın canım. Gece hiç kalkmıyo musun? Ben on kez kalkıyorum su ve tuvalet için.

sana da günaydın :) gece çok nadir çünkü su içmeyi bırakıyorum belli bir süre sonra. yoksa sabaha kadar ayakta kalırım tuvalet için. ama sabah 5 6 gibi dayanamayıp yine gidebiliyorum çoğu zaman. uykunun bölünmemesi için gece su içme canım belli bir saatten sonra.

Gece kalkmak zararlı mı ki diye sordum canım yaa. Ili üç saatte bir kalkıyorum su içmesem de kalkıyorum da o yüzden. Herkes benim gibi sanıyodum.

Kendimi yordum yordum doktorluk oldum, yatak istirahati verdi kızlar rahimde kasılma vardı iyi bir sey değil dedi ilaç fln bi yandan. Kendinizi sakın yormayın derim ben pişman oldum açıkçası

geçmiş olsun canım , Kısa zamanda atlatırsın inşallah

günaydın herkese hayırlı günler, erkenciler sizede günaydın , evde olsam şimdi bi uyurdum bi uyurdum uykunun kendisi bile hayran kalırdı valla : )))

Evet :) Bildiğin masaj
Neymiş efendim o gidince ben tekrar uyuyormuşum. Hamilelikten önce neyse de şimdi çok zoruma gidiyor
Yani bencede gitsin zoruna.şımartmayın bunlar çocuk gibi ne kadar çok şımartırsan o kadar çok isterler ana kutuları
Bunu benim eşim duysa hayatı boyunca susmam. Zaten nazlı daha kurtaramam kendimi.
O işe gitmek için giyinirken bende kahvaltı yapıyorum, o sırada kahvaltıyı bırakıp başında bekliyorum yoksa düşüncesiz oluyorum.
Masaj değil ama uyandırırkende adıyla seslenmeyecekmişim. Pışpışlayarak uyandıracakmışım.
Ne ala memleket erkek olmak varmış.

Bizdede o beni uyandırıyo :) en şanslı ebnim galiba bu konuda. Bana kalsa öğlene kadar uyanmam işe geç kalmamak için eli mahkum kendi uyanıyo.

Günaydın.
Bende senin gibi olmuştum.
Daha evden çıkarken ben çok açım çok fenayım falan diyip durdum:))
Hayırlısıyla geçip bitiyor ama yanında biri var mi

sandığım kadar kötü değilmiş içtim suyu bekliyorum su elmalıydı elmalı soda gibi bişey. akşam arkadaş korkuttu çok kötü oluyor bayılacak gibi oluyor insan dedi ama gayet iyiyim şimdilik. 1 saat sonra bi verip sonra 1 saat sonra tekrar vercekmişim ben 1 saat sonra vereceğim bitecek sanıyordum. eşimle geldim hastane başka ilçede olduğu için. şimdi beklerken araba beşik falan bakacağız :)

Hepsi değişik şeyler istese de aynı kapıya çıkıyor işte. Seninki de benimkinden sayılır rahat bıraksa güzel güzel kahvaltını yapsan , e seninde işin gücün var o da kalksa kendi başına..
Olmazmı?
Olmaz tabi....
Zaten artık büyüyen karnımız saolsun geceleri doğru düzgün uyku uyuyamıyoruz. Gece uykusunun yerinide malum hiç birşey tutmuyor.
Birde anne evinde nasıl alışırlarsa öyle. Tek çocuk olarak büyümüş.18 yaşındayken bi erkek kardeş daha gelmiş ona. Ama o sırada el bebek Gül bebek. Geçenlerde kayınvalideme gittim baktım küçük oğlunu seve okşaya uyandırıyor(oğlu 8 yaşında). Niye alıştırıyorsun böyle , sonra evlenince de bekliyor dedim. O da güldü ama devam etti.
Benimki bu saatten sonra değişmez hiç sanmıyorum

DIPNOT:ERKEK ANNE ADAYLARI DUYUN SESIMIZI , KIZLARIMIZ YANMASIN

Bizdede o beni uyandırıyo :) en şanslı ebnim galiba bu konuda. Bana kalsa öğlene kadar uyanmam işe geç kalmamak için eli mahkum kendi uyanıyo.

Benimki özellikle tembihler bak sakın alarmı duymamazlık yapma sabah önemli bi toplantım var ya da bak kesin kalk erken gitmem gerekiyor diye.
Seninkine maşallah aman nazar değmesinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…