Günaydınn,
Özlediğim şeylerden biri yüzüstü yatmak diğeri de uyanınca gönlümce gerinmek :) sezeryan dikiş mikiş olmazsa doğumdan sonra hemen ikisini de yapcam
günaydınben bile hayret ediyorum nasıl uyandığıma. akşam çok geç yatmadım belki onun etkisi vardır.ben aslında bir kere uyanınca bir daha uyuyamayan bir insanım. o yüzden geç yatarsam kalkmıyordum 10 dan önce .
Suyu içince açlık geçer. Aklına kötü şeyler getirme,suyu içerken ohhh ne iyi geldi diyerek iç.günaydın kızlar herkese hayırlı günler 8,30 da şeker yüklemem var 75 lik hazır suyu yanımda götürüyorum ama şimdiden karnım acıktı ve midem bulanıyor nasıl bitireceğim bu testi merak. ediyorum doğrusu açlıktan gözüm karardı
günaydın kızlar herkese hayırlı günler 8,30 da şeker yüklemem var 75 lik hazır suyu yanımda götürüyorum ama şimdiden karnım acıktı ve midem bulanıyor nasıl bitireceğim bu testi merak ediyorum doğrusu açlıktan gözüm karardı
Masaj??Günaydın herkese. Bende eşimi işe göndermek için uyananlardanım. Her sabah önce ben uyanırım. Masaj yapa yapa da onu uyandırırım. Bu sabah sinirlendim ama , sanki o hamile.
concon80 benimde silerken oluyor kanama , yada eğer hünkürürsem falan kan geliyor. Ama internette bunlar için çok normal diyor. Korkmaya gerek yok bence.
Günaydın canım. Gece hiç kalkmıyo musun? Ben on kez kalkıyorum su ve tuvalet için.
sana da günaydın :) gece çok nadir çünkü su içmeyi bırakıyorum belli bir süre sonra. yoksa sabaha kadar ayakta kalırım tuvalet için. ama sabah 5 6 gibi dayanamayıp yine gidebiliyorum çoğu zaman. uykunun bölünmemesi için gece su içme canım belli bir saatten sonra.
sende yap canım :)
Evet :) Bildiğin masajMasaj??
Lütfen dalga geçmeyelimSüper yaaaa
Kendimi yordum yordum doktorluk oldum, yatak istirahati verdi kızlar rahimde kasılma vardı iyi bir sey değil dedi ilaç fln bi yandan. Kendinizi sakın yormayın derim ben pişman oldum açıkçası
Yani bencede gitsin zoruna.şımartmayın bunlar çocuk gibi ne kadar çok şımartırsan o kadar çok isterler ana kutularıEvet :) Bildiğin masaj
Neymiş efendim o gidince ben tekrar uyuyormuşum. Hamilelikten önce neyse de şimdi çok zoruma gidiyor
Bizdede o beni uyandırıyo :) en şanslı ebnim galiba bu konuda. Bana kalsa öğlene kadar uyanmam işe geç kalmamak için eli mahkum kendi uyanıyo.Yani bencede gitsin zoruna.şımartmayın bunlar çocuk gibi ne kadar çok şımartırsan o kadar çok isterler ana kutuları
Bunu benim eşim duysa hayatı boyunca susmam. Zaten nazlı daha kurtaramam kendimi.
O işe gitmek için giyinirken bende kahvaltı yapıyorum, o sırada kahvaltıyı bırakıp başında bekliyorum yoksa düşüncesiz oluyorum.
Masaj değil amauyandırırkende adıyla seslenmeyecekmişim. Pışpışlayarak uyandıracakmışım.
Ne ala memleket erkek olmak varmış.
Suyu içince açlık geçer. Aklına kötü şeyler getirme,suyu içerken ohhh ne iyi geldi diyerek iç.
Kafana takarsan olmayacak şeylerde olur.
Bana cümle alem.yalnız gitme dedi. Gittim mis gibi suyumu içtim.her şey iyi geçti
Günaydın.
Bende senin gibi olmuştum.
Daha evden çıkarken ben çok açım çok fenayım falan diyip durdum:))
Hayırlısıyla geçip bitiyor ama yanında biri var mi
Yani bencede gitsin zoruna.şımartmayın bunlar çocuk gibi ne kadar çok şımartırsan o kadar çok isterler ana kutuları
Bunu benim eşim duysa hayatı boyunca susmam. Zaten nazlı daha kurtaramam kendimi.
O işe gitmek için giyinirken bende kahvaltı yapıyorum, o sırada kahvaltıyı bırakıp başında bekliyorum yoksa düşüncesiz oluyorum.
Masaj değil amauyandırırkende adıyla seslenmeyecekmişim. Pışpışlayarak uyandıracakmışım.
Ne ala memleket erkek olmak varmış.
Bizdede o beni uyandırıyo :) en şanslı ebnim galiba bu konuda. Bana kalsa öğlene kadar uyanmam işe geç kalmamak için eli mahkum kendi uyanıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?