Yani bencede gitsin zoruna.şımartmayın bunlar çocuk gibi ne kadar çok şımartırsan o kadar çok isterler ana kutuları
Bunu benim eşim duysa hayatı boyunca susmam. Zaten nazlı daha kurtaramam kendimi.
O işe gitmek için giyinirken bende kahvaltı yapıyorum, o sırada kahvaltıyı bırakıp başında bekliyorum yoksa düşüncesiz oluyorum.
Masaj değil amauyandırırkende adıyla seslenmeyecekmişim. Pışpışlayarak uyandıracakmışım.
Ne ala memleket erkek olmak varmış.
sandığım kadar kötü değilmiş içtim suyu bekliyorum su elmalıydı elmalı soda gibi bişey. akşam arkadaş korkuttu çok kötü oluyor bayılacak gibi oluyor insan dedi ama gayet iyiyim şimdilik. 1 saat sonra bi verip sonra 1 saat sonra tekrar vercekmişim ben 1 saat sonra vereceğim bitecek sanıyordum. eşimle geldim hastane başka ilçede olduğu için. şimdi beklerken araba beşik falan bakacağız :)
Canım bende senin gbi çok iyiydim ama sonradan fenalaştım, bence biraz dinlenerek bekle. Kusarsan boşa gider içtiğin su da vakittesandığım kadar kötü değilmiş içtim suyu bekliyorum su elmalıydı elmalı soda gibi bişey. akşam arkadaş korkuttu çok kötü oluyor bayılacak gibi oluyor insan dedi ama gayet iyiyim şimdilik. 1 saat sonra bi verip sonra 1 saat sonra tekrar vercekmişim ben 1 saat sonra vereceğim bitecek sanıyordum. eşimle geldim hastane başka ilçede olduğu için. şimdi beklerken araba beşik falan bakacağız :)
hiç öyle triplerimiz yok bizim , saat çalınca beraber kalkarız , hazırlanıp kahvaltıyı hazırlarız iki elden , yiyip içip evden çıkarız aynı anda
Acaba aynı anda evden çıkmanız gerekiyor diye olabilir mi ki
Şimdi düşünüyorum evlendiğim ilk 6 ay bende çalışıyordum
Önce ben hazırlanır tamam olurdum sonra yine yanına gider hadi sevgilim hazırım uyan falan der severdim
Demekki çalışmakla ilgisi yokmuş
Tezimi çürüttüm
Kızlar günaydın .!bol tepikler hepimize :) evde yalnızım dinleniyorum bakacak kimse yok moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum çok güzel bi gün olsun lütfen
Acaba aynı anda evden çıkmanız gerekiyor diye olabilir mi ki
Şimdi düşünüyorum evlendiğim ilk 6 ay bende çalışıyordum
Önce ben hazırlanır tamam olurdum sonra yine yanına gider hadi sevgilim hazırım uyan falan der severdim
Demekki çalışmakla ilgisi yokmuş
Tezimi çürüttüm
canım , iyiyim şimdi işe gitmek yok uzanıp yatmak var:)geçmiş olsun canım , Kısa zamanda atlatırsın inşallah
Ben de hiç kahvaltı hazırlamazdım kendimi zor hazırlayıp çıkardım. Eşimin annesi ısrarla saat 6 da kalkıp ona hergün kahvaltı yaptırdığını falan söyledi. Sonra işyerine yakın biyere taşındık ben de kahvaltı hazırlıyorum. Günde en güzel hazırladığım öğün diyebilirim. Kendim için de iyi oldu. Ama yardım edenim yok tabii. Kahvaltıyı hazırlayıp kaldırıyorum işe yetişiyorum falan. Bir de bazı teyzeler akşam yemeğini de sabahtan yap daha erken kalk diyorlar
kaburgam ağrıyor , aynı hizada belimde ağrıyor belimin üst kısmı yani , 2 gündür acep kızın kafası mı değiyor ki anlamadım , hiç kaburgasının aşağı kısmı ağrıyan varmı midemin bittiği yer yam olarak
Kızlar günaydın .!bol tepikler hepimize :) evde yalnızım dinleniyorum bakacak kimse yok moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum çok güzel bi gün olsun lütfen
Günaydınnn. Bu Kız Yine Çok Hareketsiz ve Ben Kafaya Taktıkca TakıyorumDün Eşime Hadi Kalk DR Gidelim Dedim Abartıyosun Bence Diyo. Hafta Sonu İnanılmaz Yordum Kendimi Keşke Daha Dikkatli Olsaydım. Bazen Unutuyorum İçimde Can Taşıdığımı
Amanin kizlar ne yaptiniz. Fena alistirmissiniz kocalari. Ise sabahin korunde gittigim zamanlar oldu esim hic beni uyandirmayi ugurlamayi fln dusunmedi. Ben de sana yapamam dedim. kahvaltini yap da git dedim. bir ara alismisti kahvaltisini hazirlayip yiyip gidiyordu ben uyurken. sonra kv gelip gitti ay yavrum kendin mi hazirliyosun diye bozdu duzeni. Simdi kahvaltisiz gidiyor hatta sabah alarmi erteleyip durdu beni de uyandirdi die kizdim. Ben de ana kuzusuydum simdi nazimi ceken yok onunkini de cekemem. Annesi neye alistirmissa alistirmis ben de buyum. Hele cocuk olunca cok zor simdiden azaltin bence pişpışı
Mattika dün okula önlükle gittim akşam dondum hasta olucam sandım. Artık mont giymek lazım. Sen paniği bulabildin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?