2015 Şubat Anneleri

hiç öyle triplerimiz yok bizim , saat çalınca beraber kalkarız , hazırlanıp kahvaltıyı hazırlarız iki elden , yiyip içip evden çıkarız aynı anda

Ben bir kere kan verdim. Ama kimi birden çok verebiliyor. Sanırım verilen doza bağlı.
Evet beni de çok korkuttular ama hiç birşey olmadı. Yalnızca başım çok ağrıdı. O da aç karnına şekerli birşey içmekten kaynaklandı büyük ihtimalle.
Bünyeden bünyeye değişiyor anlaşılan
Ohhh negüzel şeylerle değerlendireceksiniz , beğenirsen birşey bizimle de paylaş :)

Canım bende senin gbi çok iyiydim ama sonradan fenalaştım, bence biraz dinlenerek bekle. Kusarsan boşa gider içtiğin su da vakitte

hiç öyle triplerimiz yok bizim , saat çalınca beraber kalkarız , hazırlanıp kahvaltıyı hazırlarız iki elden , yiyip içip evden çıkarız aynı anda

Acaba aynı anda evden çıkmanız gerekiyor diye olabilir mi ki
Şimdi düşünüyorum evlendiğim ilk 6 ay bende çalışıyordum
Önce ben hazırlanır tamam olurdum sonra yine yanına gider hadi sevgilim hazırım uyan falan der severdim
Demekki çalışmakla ilgisi yokmuş
Tezimi çürüttüm

: ))) baştan alıştırmışsın adamı canım , bizde alarm erteleme aşamasında şirinlik yaparız birbirimize , ay bizde de herşey karşılıklı : )))

kaburgam ağrıyor , aynı hizada belimde ağrıyor belimin üst kısmı yani , 2 gündür acep kızın kafası mı değiyor ki anlamadım , hiç kaburgasının aşağı kısmı ağrıyan varmı midemin bittiği yer yam olarak

Günaydınnn. Bu Kız Yine Çok Hareketsiz ve Ben Kafaya Taktıkca Takıyorum Dün Eşime Hadi Kalk DR Gidelim Dedim Abartıyosun Bence Diyo. Hafta Sonu İnanılmaz Yordum Kendimi Keşke Daha Dikkatli Olsaydım. Bazen Unutuyorum İçimde Can Taşıdığımı

Amanin kizlar ne yaptiniz. Fena alistirmissiniz kocalari. Ise sabahin korunde gittigim zamanlar oldu esim hic beni uyandirmayi ugurlamayi fln dusunmedi. Ben de sana yapamam dedim. kahvaltini yap da git dedim. bir ara alismisti kahvaltisini hazirlayip yiyip gidiyordu ben uyurken. sonra kv gelip gitti ay yavrum kendin mi hazirliyosun diye bozdu duzeni. Simdi kahvaltisiz gidiyor hatta sabah alarmi erteleyip durdu beni de uyandirdi die kizdim. Ben de ana kuzusuydum simdi nazimi ceken yok onunkini de cekemem. Annesi neye alistirmissa alistirmis ben de buyum. Hele cocuk olunca cok zor simdiden azaltin bence pişpışı

Son düzenleme:
siz ne güzel uyandırıyorsunuz kocalarınızı ben evlendikten sonra ilk 3 ay eşim vardiyalı çalışıyordu sabah 5 te kalkıp kahvaltı hazırladığımı bilirim. ama ne zaman eşim 9 10 gibi işe gitmeye başladı kendisi de istemedi kahvaltı. şimdi 8 6 çalışıyor ama mümkün değil kalkıp sabah güzel sözlerle uyandırmam çünkü bir günüm bir günümü tutmuyor artık bugün erken uyandıysam yarın öğlene kadar bile uyuyabilirim kendime kahvaltı hazırlamak külfet gelirken sabah kalkıp kahvaltı hiç hazırlayamam

Ben de hiç kahvaltı hazırlamazdım kendimi zor hazırlayıp çıkardım. Eşimin annesi ısrarla saat 6 da kalkıp ona hergün kahvaltı yaptırdığını falan söyledi. Sonra işyerine yakın biyere taşındık ben de kahvaltı hazırlıyorum. Günde en güzel hazırladığım öğün diyebilirim. Kendim için de iyi oldu. Ama yardım edenim yok tabii. Kahvaltıyı hazırlayıp kaldırıyorum işe yetişiyorum falan. Bir de bazı teyzeler akşam yemeğini de sabahtan yap daha erken kalk diyorlar

teyzelere bak sen:) hiç uyumayalm bence en temizi

Ben varım. Otururken sırtımı biyere yaslamayınca daha çok ağrıyor.

Ben de aynı durumdayım canm , sıkılma tv yi açarız bişiler atıştırırız moral bozmak yok:) yalnız değiliz bak Burda bi Sürü kişiyZ
Kızlar günaydın .!bol tepikler hepimize :) evde yalnızım dinleniyorum bakacak kimse yok moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum çok güzel bi gün olsun lütfen

Az da olsa bir hareket var ama di mi?

Mattika dün okula önlükle gittim akşam dondum hasta olucam sandım. Artık mont giymek lazım. Sen paniği bulabildin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…