2015 Şubat Anneleri

canım yorunca hareket etmiyorlar. ama şöyle bir şey de var hiç mi hareket etmiyor yoksa az mı?. eğer az ise yorgunluktandır. ama hiç etmiyorsa doktora gitmen en doğrusu. hem psikolojikman rahatlarsın. eşini boşver sen git doktora.

Amanin hepiniz ne ask dolu kadinlarmissiniz oyle bebek gibi bakmalar uyandrmalar hey maşallah evlilik yillariniz mi az daha kocalariniz mi nazli nasil basediyonuz anacim. 6 bucukta kalkmama ragmen utuydu kizi hazrlma isyerine tost sandivic yapma derken maraton kosuyom resmen.bizimkini de bes dkda bir durtuyom o arada ki kalkmasi yarim saat zaten son seslenislerim artik cirlamaya dönüyor hadi kalkin kosturun gec kaliyoruz diye ki ben hala giyinemems oluyom bi de

Mattika dün okula önlükle gittim akşam dondum hasta olucam sandım. Artık mont giymek lazım. Sen paniği bulabildin mi?

sorma ya bu mont işi ne olacak bilmiyorum. dün sağlık ocağı yakın olmasına rağmen dondum. cuma da doktora gidicem. kalın örme hırkalar işe yaramıyor benim panço tarzı şalım var ama mecburen yine hırkanın üzerine giymem gerekecek. bu seferde yürüyen palto gibi bir görüntü oluşuyor. artık güzellikten ziyade ısınmak oldu amacım

o teyzelere benden slm söyle : ))

Yürüyen palto :) gerçekten öyle gürünücez. Benim bir kışlık kabanım var aslında panço tarzı belde biten. Ama manto kumaşı olduğu için daha bu zamanda giyilmez diye düşündüm. En kötü onu giyerim artık.

ayakta dururken yere egilip bisey alir gibi yavasca bukulmeye calis zorlmadan kendini bir iki kez dene bunu yercekiminin etkisiyle donus tarzi harekete geciyolar bazen sonra biraz yuru sekerli biseyler ye sessiz bi ortmda tekrar dinle kuzunu az da olsa hareket duyarsn rahat ol canm

Ay kızlar bizde kahvaltı durumları tam tersi diyebilirim sansliyim valla ben :) ben ise esimden once gidiyorum ama kalkar kalkmaz kahvaltı yapamam ben..sandviç hazırlar işyerinde yaparim kahvaltimi. .çoğu kez sandvicimi eşim hazırlar hatta hamileligin zor bulantılı zamanlarında akşam yemeklerini bile hep eşim yaptı..sağolsun valla hakkını ödeyemem Onun :)

benim eşim bi de yemek işini bilse çok rahat edecem, ilk dönemlerde baş ağrısı çekerken bi kere kafamı kaldıramamıştım akşam geldi , mutfaktan sesler geliyor dedim bişeyler hazırlar yeriz neyse ses geliyor oflar poflar da var kalktım çorba yapmaya çalışıyor ama muaffakda olamıyor bir türlü gerilmiş, hani hastayımya çorba içicem ,fikir güzel ama uygulamada sıkıntı var : ))

Akşam yemeklerinde benim de enerjim çok düşüyor açıkcası yapamıyorum. Eşim de aslında Fransa'da iki gün bana yardım için yapardı ama Türkiye'de genelde mutfağa girmek yerine dışardan söylüyor o da bişey :)

GÜNAYDIN KIZLAR :)
geçmişi okudum anca yazdım vala kocişlere iyi bakıyonuz itiraf edeyim ben onlardan değilim :) evlendiğimizde ondan önce işe ben giderdim o uyuyo olurdu son 6 aydır bölümüm değiştiği için o bende 1 saat erken gidiyor nerde kalkıp kahvaltı hazırlıcak karı daha garibim kalkar hazırlanır giderken gelir 1500 kere öper de ben kızarım git artık işine diye :) o gidince 45 dk daha uyurum sonra kalkar işe giderim alışkın bizimki çocuk olunca da sıkıntı olmucak hatta bazen akşam yemeğide hazırlamıyorum :) gelip yapıyor saolsun napalım hayat müşterek ben çalışıp para kazanıyosam oda yemek yapabilir ayrıca hamileyiz yani demi daha yorgun oluyoruz hem napayım yani çocuk tüpçüden mi sütçüden mi velet onun gülü seven dikenine katlanır

Kızlar günaydın .!bol tepikler hepimize :) evde yalnızım dinleniyorum bakacak kimse yok moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum çok güzel bi gün olsun lütfen
günaydın. sen bakarsın canım kendıne. kalk güzelce kahvaltını et. al battanıyenı ustune uzan sevdıgın bır seylerı ızle. iyileş artık.

Saol

canım , iyiyim şimdi işe gitmek yok uzanıp yatmak var:)
ohhh hanımlar hep pert . yavaş yavaş dökülüyoruz sanki . hadi iyileşin de işe dönün kötü örnek oluyorsunuz. benım 9 ay çalışmam gerekiyor ama tabii ben sabah 10 da gelıp akşam 5 te çıkıyorum.
şu merdıven çıkma işide olmasa zor gelmeye başladı.

canım ben sekız yıllık evlıyım ama neden bılıyor musun bizim başka çocuk yok. sen kocayı mı nazlıycan kızını mı? ondan dolayı. bızimkilerde çocuk olunca görecek nazlamayı.

Yürüyen palto :))) bende baktım cotonda bi panço var aslında ama sanki keçisi olmayanın almaması gereken bi Tarzı var :) çoban ve ötesi desenler . Düz olsa onu tavsiye edebilirdim

iyide sen zaten zayıfsın sadece karnın var eskı montlarının önü açık olmaz mı? gercı kımbılır eskıden XS mı giyıyordun.
herkes kendıne gore kılo almıştır mutlaka.
ben şal aldım. bir de kadife kapşonlu pelerinler satılıyor onlardan alıcam bır tane bitti. varımı yoğumu hamıle eşyalarına harcadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…