Günaydınnn. Bu Kız Yine Çok Hareketsiz ve Ben Kafaya Taktıkca TakıyorumDün Eşime Hadi Kalk DR Gidelim Dedim Abartıyosun Bence Diyo. Hafta Sonu İnanılmaz Yordum Kendimi Keşke Daha Dikkatli Olsaydım. Bazen Unutuyorum İçimde Can Taşıdığımı
Mattika dün okula önlükle gittim akşam dondum hasta olucam sandım. Artık mont giymek lazım. Sen paniği bulabildin mi?
Ben de hiç kahvaltı hazırlamazdım kendimi zor hazırlayıp çıkardım. Eşimin annesi ısrarla saat 6 da kalkıp ona hergün kahvaltı yaptırdığını falan söyledi. Sonra işyerine yakın biyere taşındık ben de kahvaltı hazırlıyorum. Günde en güzel hazırladığım öğün diyebilirim. Kendim için de iyi oldu. Ama yardım edenim yok tabii. Kahvaltıyı hazırlayıp kaldırıyorum işe yetişiyorum falan. Bir de bazı teyzeler akşam yemeğini de sabahtan yap daha erken kalk diyorlar
aslında ben erken almayalım demiştim ama sonra dayanamadım bir de senin dediğin gibi herşeyi son 2 aya sıkıştırdığında parada yetmez ki birde doğalgazımız var babalar gibi
sorma ya bu mont işi ne olacak bilmiyorum. dün sağlık ocağı yakın olmasına rağmen dondum. cuma da doktora gidicem. kalın örme hırkalar işe yaramıyor benim panço tarzı şalım var ama mecburen yine hırkanın üzerine giymem gerekecek. bu seferde yürüyen palto gibi bir görüntü oluşuyor. artık güzellikten ziyade ısınmak oldu amacım
Günaydınnn. Bu Kız Yine Çok Hareketsiz ve Ben Kafaya Taktıkca TakıyorumDün Eşime Hadi Kalk DR Gidelim Dedim Abartıyosun Bence Diyo. Hafta Sonu İnanılmaz Yordum Kendimi Keşke Daha Dikkatli Olsaydım. Bazen Unutuyorum İçimde Can Taşıdığımı
İzmir canım aynı zamanda göçmenizilk defa duydum sen nerelisin yani nerenin adeti
ayy koymam mı ya o bi doğsun zaten düşüncesi bile güzel :): ))) hiç öyle adetlerimiz yokki şeker :) ama sen yaptığında azranın bindallı resmini buraya koy , bindallı giymiş bi bebek hiç görmedim ilk olsun : ))
Ay kızlar bizde kahvaltı durumları tam tersi diyebilirim sansliyim valla ben :) ben ise esimden once gidiyorum ama kalkar kalkmaz kahvaltı yapamam ben..sandviç hazırlar işyerinde yaparim kahvaltimi. .çoğu kez sandvicimi eşim hazırlar hatta hamileligin zor bulantılı zamanlarında akşam yemeklerini bile hep eşim yaptı..sağolsun valla hakkını ödeyemem Onun :)
Ay kızlar bizde kahvaltı durumları tam tersi diyebilirim sansliyim valla ben :) ben ise esimden once gidiyorum ama kalkar kalkmaz kahvaltı yapamam ben..sandviç hazırlar işyerinde yaparim kahvaltimi. .çoğu kez sandvicimi eşim hazırlar hatta hamileligin zor bulantılı zamanlarında akşam yemeklerini bile hep eşim yaptı..sağolsun valla hakkını ödeyemem Onun :)
onlardan az bulunuyor. o da sana denk gelmiş şanslısın.hiç öyle triplerimiz yok bizim , saat çalınca beraber kalkarız , hazırlanıp kahvaltıyı hazırlarız iki elden , yiyip içip evden çıkarız aynı anda
onlardan az bulunuyor. o da sana denk gelmiş şanslısın.
günaydın. sen bakarsın canım kendıne. kalk güzelce kahvaltını et. al battanıyenı ustune uzan sevdıgın bır seylerı ızle. iyileş artık.Kızlar günaydın .!bol tepikler hepimize :) evde yalnızım dinleniyorum bakacak kimse yok moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum çok güzel bi gün olsun lütfen
ohhh hanımlar hep pert . yavaş yavaş dökülüyoruz sanki . hadi iyileşin de işe dönün kötü örnek oluyorsunuz. benım 9 ay çalışmam gerekiyor ama tabii ben sabah 10 da gelıp akşam 5 te çıkıyorum.Saol
canım , iyiyim şimdi işe gitmek yok uzanıp yatmak var:)
canım ben sekız yıllık evlıyım ama neden bılıyor musun bizim başka çocuk yok. sen kocayı mı nazlıycan kızını mı? ondan dolayı. bızimkilerde çocuk olunca görecek nazlamayı.Amanin hepiniz ne ask dolu kadinlarmissiniz oyle bebek gibi bakmalar uyandrmalar hey maşallah evlilik yillariniz mi az daha kocalariniz mi nazli nasil basediyonuz anacim. 6 bucukta kalkmama ragmen utuydu kizi hazrlma isyerine tost sandivic yapma derken maraton kosuyom resmen.bizimkini de bes dkda bir durtuyom o arada ki kalkmasi yarim saat zaten son seslenislerim artik cirlamaya dönüyor hadi kalkin kosturun gec kaliyoruz diye ki ben hala giyinemems oluyom bi de
Yürüyen palto :))) bende baktım cotonda bi panço var aslında ama sanki keçisi olmayanın almaması gereken bi Tarzı var :) çoban ve ötesi desenler . Düz olsa onu tavsiye edebilirdimsorma ya bu mont işi ne olacak bilmiyorum. dün sağlık ocağı yakın olmasına rağmen dondum. cuma da doktora gidicem. kalın örme hırkalar işe yaramıyor benim panço tarzı şalım var ama mecburen yine hırkanın üzerine giymem gerekecek. bu seferde yürüyen palto gibi bir görüntü oluşuyor. artık güzellikten ziyade ısınmak oldu amacım
iyide sen zaten zayıfsın sadece karnın var eskı montlarının önü açık olmaz mı? gercı kımbılır eskıden XS mı giyıyordun.sorma ya bu mont işi ne olacak bilmiyorum. dün sağlık ocağı yakın olmasına rağmen dondum. cuma da doktora gidicem. kalın örme hırkalar işe yaramıyor benim panço tarzı şalım var ama mecburen yine hırkanın üzerine giymem gerekecek. bu seferde yürüyen palto gibi bir görüntü oluşuyor. artık güzellikten ziyade ısınmak oldu amacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?