2015 Şubat Anneleri

Cok sukur oyle kahvaltı vb hazrlamaz ama uc gun ust uste ac birak niye yemek yok diye sormaz esim onune koyarsan olani yer yoksa disardan soyler sorun yapmaz o yuzden mutfak konusunda rahatim memnunum ben de. Uykusu agit zaten zaman dar diye haftaici kahvaltı olayimiz olmuyor bizim yanimiza sandivic koyablrsek anca o. Onu da hazrla desem ayilip isi becerene kadar gene gec kalirim ben en iyisi yarisi kendin tamamlmk diyorum. Benim icin sabahin en zor kısmi kizi uyandrip tuvalete giyinmeye ikna etmek inanilmaz inatci huysuz oluyor çünkü onunla cebellesme isini esime sepetliyip diger işleri hallediyorum yoksa hepimiz gec kaliyoruz :)

Hakkaten pert:) rapor verim istersen dedi doktor , pert raporum da hazırdı yni =p evde kendini yormazsan problem olmaz ya çalışılır. Titizlik başıma bela açtı benim kadın çağıracam haftada bir işe dönücem mecbur

olsun ne güzel düşünmüş bak :)

Senin yapmani istemiyorsa sıkıntı yok :) çözüm bulunmuş bi şekilde :)

evet dediklerin doğru ama canım önleri kapanmıyor montlarımın xs sadece tişört giyiyordum pantolonlarımda en küçük modeldi. zaten onların içine sığabilmek mümkün değil de. deri mont almıştım geçen yıl large almıştım hani içine kalın giyersem sıkmasın diye şimdi yanlarda kalıyor o bile :S diğerleri zaten olmuyor. yani evet aslında göbek harici eski ben gibi duruyorum ama hamilelerin vücutları orantısız olur derlerdi de inanmazdım çok doğruymuş. o kadar orantısızlaştı ki vücudum hiç birşey yakışmıyor

Az da olsa bir hareket var ama di mi?

Yani Canım Varsada Ben Anlamıyorum Sürekli Sessizce Dinliyorum Ama Hissetmiyorum Bişey. Yemek Yiyince, Akşamları Falan Baya Baya Hissediyodum. 2 Gündür Tık Yok ve Moralim İnanılmaz Bozuluyo Çok Kafaya Takıyorum

Yürüyen palto :))) bende baktım cotonda bi panço var aslında ama sanki keçisi olmayanın almaması gereken bi Tarzı var :) çoban ve ötesi desenler . Düz olsa onu tavsiye edebilirdim

canım ben panço tarzını sevemiyorum ya :S bir tane şalım var pançoda oluyor bir kaç şekile girebiliyor. o ısıtıyor ama ne bileyim dediğim gibi vücut orantısız olunca hiç yakışmıyor bu sefer de dışarı çıkmak istemiyorum aslında eski montlarımdan giyip üstüne şal atmak en mantıklısı.

Dün Çikolata Yedim Karnımı Biraz Sarstım Uyuyosa Uyansın Falan Diye Çok Hafif Kıpırtılar Oldu Ama Sert ve Bariz Hissetmeye Alışınca Sanki Bunlar Hareket Gibi Gelmiyo Eşim Haa Ağladın Ha Ağlıcan Gözlerin Dolu Dolu Bi Sakin Ol Diyip Duruyo

ben de kilolu zamanlarımdan bi paltun vardı onu buldum kıyamamışm vermemişim bi yere. Onu denedim idare eder gibi bi ay sonrası için cok kalın cunku =)

ama demek ki hareket ediyor o zaman sakin olman gerekli stres te çok etkiliyor. bende 1 2 gün hiç ama hiç hissedememiştim kafayı yiyecektim sabah ezanlarına kadar bekledim tık yoktu sonra sabah ezanında bir kere vurunca yattım uyudum. biliyorum takma desem de insanın elinde değil ama en azından bir doktora git anlat derdini eminim o yardımcı olur. böyle yaparsan kendini de bebeğini de yıpratırsın.

Dediklerini Hemen Yapıcam Canım Bi Değişiklik Olursa Yazarım Akşama Kadarda Böle Olursa Akşam Kimse Tutamaz Hemen Giderim

Sorma Yaa Bundan Önce Acaba İyimi Kalbi Atıyomu Diyodum. Hareketler Başladı Şimdide Niye Hareket Etmiyo Diyorum. Bu Dediklerimi Duyanlarda Vayy Efendim Sen Çok Pimpiriklisin Benim Umrumda Değildi Diyo ama Napım Rahat Olamıyorumki

Listedeki güncellemeler için özel mesaj atarsanız herkesin bilgileri güncellenmiş olacaktır.
4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir (şurda yanlışlık olmuş sanki 26-29 mu olacaktı)
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir

haftalarla kafayı bozdum imdatttt.

bende kara kara düşünüyorum kış geldi dayandı kışlık kapım ve pardesüm var hayatta önleri kapanmaz yeniden alsam bir kaç ay için gerek yok sonradan giyemem ziyan olur kısa bi montum var ama altına pantolonla sevmiyorum etekte nine gibi oluyorum hırkayla buranın soğuğunda asla olmaz napsamki

Yani Canım Varsada Ben Anlamıyorum Sürekli Sessizce Dinliyorum Ama Hissetmiyorum Bişey. Yemek Yiyince, Akşamları Falan Baya Baya Hissediyodum. 2 Gündür Tık Yok ve Moralim İnanılmaz Bozuluyo Çok Kafaya Takıyorum

ben de zaten bazı arkadaşalrınki gibi hiç durmamazlık etmiyordu yine yavaştı hareketleri ama hissediyordum dün yine hissettim ama bak bugün benim ki de o kadar az ki dikkatim sürekli karnımda , ama normal sanıyorum bunlar , bu haftalarda, kötüyü çağırmıyorum iyi düşünüyorum benim kızım sessiz sakin

günaydın kızlar eşlerin yemek yapma muhabbeti geçmiş. benm de eşim hiç yumurta yemiorum diye sabah haşlanmış yumurta yemem gerektiğine karar vermiş. bi baktım kettle çalışıo, gittim mutfağa suyu kettle da kaynatmış, kocaman çaydanlığa dökmüş, içine yumurtayı atıo dedim canmcım makarna mı bu öle olmaz ben sabahları ondan daha erken gidiyorum işte genelde, onun kendi işi olduğu için daha esnek. tamam ozaman sen git ben getiririm belediyeye dedi. bi baktım havlu peçeteye sarmış yumurtayı elemanıyla göndermış öle ekmeksiz neysiz tutuşturmuş eline yumurtayı çocuğun. şimdi yemesem kızcak, hevesi kırılcak, ama ne tuz var ne ekmek nasıl yiyim iş yerinde yumurtaa.. bide ben belediyede çalışıorum kızlar düşünsenize belediyede işiniz var, memur oturmuş yumurta yiyo

en azından ekmek arası yapaydı iyiydi : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…