Hakkaten pert:) rapor verim istersen dedi doktor , pert raporum da hazırdı yni =p evde kendini yormazsan problem olmaz ya çalışılır. Titizlik başıma bela açtı benim kadın çağıracam haftada bir işe dönücem mecburohhh hanımlar hep pert . yavaş yavaş dökülüyoruz sanki . hadi iyileşin de işe dönün kötü örnek oluyorsunuz. benım 9 ay çalışmam gerekiyor ama tabii ben sabah 10 da gelıp akşam 5 te çıkıyorum.
şu merdıven çıkma işide olmasa zor gelmeye başladı.
olsun ne güzel düşünmüş bak :)benim eşim bi de yemek işini bilse çok rahat edecem, ilk dönemlerde baş ağrısı çekerken bi kere kafamı kaldıramamıştım akşam geldi , mutfaktan sesler geliyor dedim bişeyler hazırlar yeriz neyse ses geliyor oflar poflar da var kalktım çorba yapmaya çalışıyor ama muaffakda olamıyor bir türlü gerilmiş, hani hastayımya çorba içicem ,fikir güzel ama uygulamada sıkıntı var : ))
Senin yapmani istemiyorsa sıkıntı yok :) çözüm bulunmuş bi şekilde :)Akşam yemeklerinde benim de enerjim çok düşüyor açıkcası yapamıyorum. Eşim de aslında Fransa'da iki gün bana yardım için yapardı ama Türkiye'de genelde mutfağa girmek yerine dışardan söylüyoro da bişey :)
Aa bakiim ona inş bitmemiştir :)Lcwde panco vardi gebe bolmnde degil de genis beden kisminda triko ne cok kalin ne cok ince
Lcwde panco vardi gebe bolmnde degil de genis beden kisminda triko ne cok kalin ne cok ince
iyide sen zaten zayıfsın sadece karnın var eskı montlarının önü açık olmaz mı? gercı kımbılır eskıden XS mı giyıyordun.
herkes kendıne gore kılo almıştır mutlaka.
ben şal aldım. bir de kadife kapşonlu pelerinler satılıyor onlardan alıcam bır tane bitti. varımı yoğumu hamıle eşyalarına harcadım.
Az da olsa bir hareket var ama di mi?
Yürüyen palto :))) bende baktım cotonda bi panço var aslında ama sanki keçisi olmayanın almaması gereken bi Tarzı var :) çoban ve ötesi desenler . Düz olsa onu tavsiye edebilirdim
canım yorunca hareket etmiyorlar. ama şöyle bir şey de var hiç mi hareket etmiyor yoksa az mı?. eğer az ise yorgunluktandır. ama hiç etmiyorsa doktora gitmen en doğrusu. hem psikolojikman rahatlarsın. eşini boşver sen git doktora.
canım ben panço tarzını sevemiyorum ya :S bir tane şalım var pançoda oluyor bir kaç şekile girebiliyor. o ısıtıyor ama ne bileyim dediğim gibi vücut orantısız olunca hiç yakışmıyor bu sefer de dışarı çıkmak istemiyorumaslında eski montlarımdan giyip üstüne şal atmak en mantıklısı.
Dün Çikolata Yedim Karnımı Biraz Sarstım Uyuyosa Uyansın Falan Diye Çok Hafif Kıpırtılar Oldu Ama Sert ve Bariz Hissetmeye Alışınca Sanki Bunlar Hareket Gibi GelmiyoEşim Haa Ağladın Ha Ağlıcan Gözlerin Dolu Dolu Bi Sakin Ol Diyip Duruyo
Dediklerini Hemen Yapıcam Canım Bi Değişiklik Olursa Yazarım Akşama Kadarda Böle Olursa Akşam Kimse Tutamaz Hemen Giderimayakta dururken yere egilip bisey alir gibi yavasca bukulmeye calis zorlmadan kendini bir iki kez dene bunu yercekiminin etkisiyle donus tarzi harekete geciyolar bazen sonra biraz yuru sekerli biseyler ye sessiz bi ortmda tekrar dinle kuzunu az da olsa hareket duyarsn rahat ol canm
Sorma Yaa Bundan Önce Acaba İyimi Kalbi Atıyomu Diyodum. Hareketler Başladı Şimdide Niye Hareket Etmiyo Diyorum. Bu Dediklerimi Duyanlarda Vayy Efendim Sen Çok Pimpiriklisin Benim Umrumda Değildi Diyo ama Napım Rahat Olamıyorumkiama demek ki hareket ediyor o zaman sakin olman gerekli stres te çok etkiliyor. bende 1 2 gün hiç ama hiç hissedememiştim kafayı yiyecektim sabah ezanlarına kadar bekledim tık yoktu sonra sabah ezanında bir kere vurunca yattım uyudum. biliyorum takma desem de insanın elinde değil ama en azından bir doktora git anlat derdini eminim o yardımcı olur. böyle yaparsan kendini de bebeğini de yıpratırsın.
Yani Canım Varsada Ben Anlamıyorum Sürekli Sessizce Dinliyorum Ama Hissetmiyorum Bişey. Yemek Yiyince, Akşamları Falan Baya Baya Hissediyodum. 2 Gündür Tık Yok ve Moralim İnanılmaz Bozuluyo Çok Kafaya Takıyorum
günaydın kızlar eşlerin yemek yapma muhabbeti geçmiş. benm de eşim hiç yumurta yemiorum diye sabah haşlanmış yumurta yemem gerektiğine karar vermiş. bi baktım kettle çalışıo, gittim mutfağa suyu kettle da kaynatmış, kocaman çaydanlığa dökmüş, içine yumurtayı atıodedim canmcım makarna mı bu öle olmaz ben sabahları ondan daha erken gidiyorum işte genelde, onun kendi işi olduğu için daha esnek. tamam ozaman sen git ben getiririm belediyeye dedi. bi baktım havlu peçeteye sarmış yumurtayı elemanıyla göndermış öle ekmeksiz neysiz tutuşturmuş eline yumurtayı çocuğun. şimdi yemesem kızcak, hevesi kırılcak, ama ne tuz var ne ekmek nasıl yiyim iş yerinde yumurtaa.. bide ben belediyede çalışıorum kızlar düşünsenize belediyede işiniz var, memur oturmuş yumurta yiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?