2015 Şubat Anneleri

Sen anlamamışsın canım 25-30 arası demiyo 25-26 bitince 7 aylık diyebilirsin diyo mesela

bide kızlar ben 212 avm de avenna diye bi mağaza var. ordan bi kaban aldım tavsiye ederim.. pançoyla kaban karışımı. kolları var normal kaban gibi giyiyorsun, ama önden sadece yaka kısmında tokası var, ordan iliştiriosun, aşağı doğru bollaşıyo. alt kısımları panço gibi yani, bol. kumaşı keçe. fiyatını hatırlamıorum, ama kullanışlı bişey kilo versen de giyilir, göbeğin bi dünya olsada. tavsiye edilir :)

Yani Canım Varsada Ben Anlamıyorum Sürekli Sessizce Dinliyorum Ama Hissetmiyorum Bişey. Yemek Yiyince, Akşamları Falan Baya Baya Hissediyodum. 2 Gündür Tık Yok ve Moralim İnanılmaz Bozuluyo Çok Kafaya Takıyorum

Canım benim hiç hissedemiyosan Dr a git aksatma. Allah korusun. İçinde sıkıntı yapma git bir Dr a.

kızlar bu sadece bende mi oluyor merak ediyorum doktorumuz ilişkiyi yasaklamadı sadece sınırlama getirdi haftada 1 veya 2 kere diye ( bana kalsa yapmıcam hiç te :) ) neyse ne zaman yapsak o gün çocuk ilişkiden sonra 4*5 saat hiç hareket etmiyor acaba rahatsız mı oluyor bi fikri olan varmı endişeleniyorum böle olunca adamdan soğudum bu yüzden ???

Güzelmiş de ben ne 212 avm yi ne de avennayı biliyorum.

canm benm de çok afedersin klozete oturunca tekmelio genelde. sıkışıo herhalde orda. hiç dinledin mi o an hareket edio mu die?

ben de kilolu zamanlarımdan bi paltun vardı onu buldum kıyamamışm vermemişim bi yere. Onu denedim idare eder gibi bi ay sonrası için cok kalın cunku =)

Kalın malın artık ben de manto giyim diyorum pelerin gibi panço gibi mantom var onu giyeyim

Canım bende senin gbi çok iyiydim ama sonradan fenalaştım, bence biraz dinlenerek bekle. Kusarsan boşa gider içtiğin su da vakitte

çok şükür hiçbişey olmadı gayet iyiydim sadece son saatte çok susadım arabaya gidip yattım biraz uyumuşum o ara saat gelmiş

çok şükür bana bişey olmadı sonuçlarda güzel zaten 2. verdiğim kan değeri alt sınırında altında doktor git rahatça tatlı ye dedi hiç sevmem dedim o zaman sen tuzlu ye dedi

beşik bakamadım dükkan gittiğimizde açık değildi bidahada gitmedik 28. haftadan sonra alacağımız için acele etmemize gerek yok dedi eşimde

Canımmmmmmmmm Çok Tşk Ederim Senin Takdik İşe Yaradı Az Önce Zıplama Tarzında Bişey Oldu Ama Tam Göbek Deliğimin 2 Parmak Yukarısında Oldu. Karnımın Ortasında Duruyo Herhalde Öncede Ya Sağda Oluyodu Ya Solda Belkide Ortada Durduğu İçin Hareket Ediyosada Ben Hissetmiyorum. Ayyy Nasıl İçim Rahatladı Ya Şükürle

Bayanlar google play store kullananlar hamilelik takibi bide hamilelik sayaçları diye 2 program var onların widgetleri çok hoş ekrana koyup ordan her fün gelişimini ve kaç gün kaldığını da görebilirsiniz.ben çok beğendim size de tavsiye edeyim dedim

HAHA. komık geldı yumurtayı sıcak su dokup pişirmek.
hangi belediye orası merak ettim.
ben severım ısırarak yemeyi. dukan yaptığım sure boyunca işe goturup tuzsuz falan ısırarak yerdım .
masanın altına egıl bırer ısırık al ama kokar şimdi.

canım nasıl rahat oluyorlar bende bunu anlamıyorum can taşıyorsun ya ve müdahale edemediğin bişey tırnaklarına zarar gelsin istemeyiz . İnsan çok normal meraklanıyır resmen benim beynim ve kalbim göbeğimle çalışıyor. Dün doktorda tutamadım kendimi hastalığım uzun sürünce sinirler boxuldu tabi hüngür ağladım doktorumda stres yapma dedi biraz aklım başıma geldi kendini kasma üzülme atla taksiye git doktora bence bebişin iyi ama senin kafanın rahatlaması çok önemli kocana bakma benim kocamda öyle kızıyor rahatla diye ama anne olmak başka

canım bendeki kitapta okumuştum cinsel ilişki sınrası normal yetişkin vücudu gibi bebişte yorgun düşüyormuş uyumak istiyormuş rahat ol :) ama ben genede çok uzağım bu düşünceye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…