- 12 Ocak 2014
- 4.122
- 3.410
- 448
Sen anlamamışsın canım 25-30 arası demiyo 25-26 bitince 7 aylık diyebilirsin diyo meselaListedeki güncellemeler için özel mesaj atarsanız herkesin bilgileri güncellenmiş olacaktır.
4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir (şurda yanlışlık olmuş sanki 26-29 mu olacaktı)
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
haftalarla kafayı bozdum imdatttt.
Lcwde panco vardi gebe bolmnde degil de genis beden kisminda triko ne cok kalin ne cok ince
Yani Canım Varsada Ben Anlamıyorum Sürekli Sessizce Dinliyorum Ama Hissetmiyorum Bişey. Yemek Yiyince, Akşamları Falan Baya Baya Hissediyodum. 2 Gündür Tık Yok ve Moralim İnanılmaz Bozuluyo Çok Kafaya Takıyorum
bide kızlar ben 212 avm de avenna diye bi mağaza var. ordan bi kaban aldım tavsiye ederim.. pançoyla kaban karışımı. kolları var normal kaban gibi giyiyorsun, ama önden sadece yaka kısmında tokası var, ordan iliştiriosun, aşağı doğru bollaşıyo. alt kısımları panço gibi yani, bol. kumaşı keçe. fiyatını hatırlamıorum, ama kullanışlı bişey kilo versen de giyilir, göbeğin bi dünya olsada. tavsiye edilir :)
Senin yapmani istemiyorsa sıkıntı yok :) çözüm bulunmuş bi şekilde :)
Dün Çikolata Yedim Karnımı Biraz Sarstım Uyuyosa Uyansın Falan Diye Çok Hafif Kıpırtılar Oldu Ama Sert ve Bariz Hissetmeye Alışınca Sanki Bunlar Hareket Gibi GelmiyoEşim Haa Ağladın Ha Ağlıcan Gözlerin Dolu Dolu Bi Sakin Ol Diyip Duruyo
ben de kilolu zamanlarımdan bi paltun vardı onu buldum kıyamamışm vermemişim bi yere. Onu denedim idare eder gibi bi ay sonrası için cok kalın cunku =)
Güzelmiş de ben ne 212 avm yi ne de avennayı biliyorum.
Canım bende senin gbi çok iyiydim ama sonradan fenalaştım, bence biraz dinlenerek bekle. Kusarsan boşa gider içtiğin su da vakitte
Ben bir kere kan verdim. Ama kimi birden çok verebiliyor. Sanırım verilen doza bağlı.
Evet beni de çok korkuttular ama hiç birşey olmadı. Yalnızca başım çok ağrıdı. O da aç karnına şekerli birşey içmekten kaynaklandı büyük ihtimalle.
Bünyeden bünyeye değişiyor anlaşılan
Ohhh negüzel şeylerle değerlendireceksiniz , beğenirsen birşey bizimle de paylaş :)
Canımmmmmmmmm Çok Tşk Ederim Senin Takdik İşe Yaradı Az Önce Zıplama Tarzında Bişey Oldu Ama Tam Göbek Deliğimin 2 Parmak Yukarısında Oldu. Karnımın Ortasında Duruyo Herhalde Öncede Ya Sağda Oluyodu Ya Solda Belkide Ortada Durduğu İçin Hareket Ediyosada Ben Hissetmiyorum. Ayyy Nasıl İçim Rahatladı Ya Şükürleayakta dururken yere egilip bisey alir gibi yavasca bukulmeye calis zorlmadan kendini bir iki kez dene bunu yercekiminin etkisiyle donus tarzi harekete geciyolar bazen sonra biraz yuru sekerli biseyler ye sessiz bi ortmda tekrar dinle kuzunu az da olsa hareket duyarsn rahat ol canm
HAHA. komık geldı yumurtayı sıcak su dokup pişirmek.günaydın kızlar eşlerin yemek yapma muhabbeti geçmiş. benm de eşim hiç yumurta yemiorum diye sabah haşlanmış yumurta yemem gerektiğine karar vermiş. bi baktım kettle çalışıo, gittim mutfağa suyu kettle da kaynatmış, kocaman çaydanlığa dökmüş, içine yumurtayı atıodedim canmcım makarna mı bu öle olmaz ben sabahları ondan daha erken gidiyorum işte genelde, onun kendi işi olduğu için daha esnek. tamam ozaman sen git ben getiririm belediyeye dedi. bi baktım havlu peçeteye sarmış yumurtayı elemanıyla göndermış öle ekmeksiz neysiz tutuşturmuş eline yumurtayı çocuğun. şimdi yemesem kızcak, hevesi kırılcak, ama ne tuz var ne ekmek nasıl yiyim iş yerinde yumurtaa.. bide ben belediyede çalışıorum kızlar düşünsenize belediyede işiniz var, memur oturmuş yumurta yiyo
Kardesimden aldm da ince yaMattika dün okula önlükle gittim akşam dondum hasta olucam sandım. Artık mont giymek lazım. Sen paniği bulabildin mi?
hııı cidden öyle imiş hepsı. ben dırekt kendı haftama odaklanmış burası yanlış dıye atlamışım. :)Sen anlamamışsın canım 25-30 arası demiyo 25-26 bitince 7 aylık diyebilirsin diyo mesela
Giy giy üşütme:) hasta olmıcaaazKalın malın artık ben de manto giyim diyorum pelerin gibi panço gibi mantom var onu giyeyim
canım nasıl rahat oluyorlar bende bunu anlamıyorum can taşıyorsun ya ve müdahale edemediğin bişey tırnaklarına zarar gelsin istemeyiz . İnsan çok normal meraklanıyır resmen benim beynim ve kalbim göbeğimle çalışıyor. Dün doktorda tutamadım kendimi hastalığım uzun sürünce sinirler boxuldu tabi hüngür ağladım doktorumda stres yapma dedi biraz aklım başıma geldi kendini kasma üzülme atla taksiye git doktora bence bebişin iyi ama senin kafanın rahatlaması çok önemli kocana bakma benim kocamda öyle kızıyor rahatla diye ama anne olmak başkaSorma Yaa Bundan Önce Acaba İyimi Kalbi Atıyomu Diyodum. Hareketler Başladı Şimdide Niye Hareket Etmiyo Diyorum. Bu Dediklerimi Duyanlarda Vayy Efendim Sen Çok Pimpiriklisin Benim Umrumda Değildi Diyo ama Napım Rahat Olamıyorumki
canım bendeki kitapta okumuştum cinsel ilişki sınrası normal yetişkin vücudu gibi bebişte yorgun düşüyormuş uyumak istiyormuş rahat ol :) ama ben genede çok uzağım bu düşünceyekızlar bu sadece bende mi oluyor merak ediyorum doktorumuz ilişkiyi yasaklamadı sadece sınırlama getirdi haftada 1 veya 2 kere diye ( bana kalsa yapmıcam hiç te :) ) neyse ne zaman yapsak o gün çocuk ilişkiden sonra 4*5 saat hiç hareket etmiyor acaba rahatsız mı oluyor bi fikri olan varmı endişeleniyorum böle olunca adamdan soğudum bu yüzden ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?