Canımmmmmmmmm Çok Tşk Ederim Senin Takdik İşe Yaradı Az Önce Zıplama Tarzında Bişey Oldu Ama Tam Göbek Deliğimin 2 Parmak Yukarısında Oldu. Karnımın Ortasında Duruyo Herhalde Öncede Ya Sağda Oluyodu Ya Solda Belkide Ortada Durduğu İçin Hareket Ediyosada Ben Hissetmiyorum. Ayyy Nasıl İçim Rahatladı Ya Şükürle
canım bendeki kitapta okumuştum cinsel ilişki sınrası normal yetişkin vücudu gibi bebişte yorgun düşüyormuş uyumak istiyormuş rahat ol :) ama ben genede çok uzağım bu düşünceye
Nasıl bi hareket merak ettim :) en son usg'de göbeğimde kafası tam hayal ettiğim gibide yukardaydı Ayakları.cok sevindim canim bunu son aylarda ters bebegin donmesi için yaptrdiklarini ogrenmistim ayrintili ultrasonda sıkıntı olunca dr bebek buyuk pozisyon degstrmeli ki saglikli sonuc alalm dedgnde bu geldi aklima tuvalette bikac kez bu hareketi yaptim sonraki usgde bebegin tam tersi dondugunu görünce anladmki ise yarıyor. Simdi evde de cok evhamlanrsam yapiyorum bunu ses geliyor muhakkak sende de ise yaramsna sevindim
canım ben sekız yıllık evlıyım ama neden bılıyor musun bizim başka çocuk yok. sen kocayı mı nazlıycan kızını mı? ondan dolayı. bızimkilerde çocuk olunca görecek nazlamayı.
ne zaman gördün bacım, bu kaban işi beni çok düşündürüyor , üşüyorum artık çok kısa mesafeler yürümeme rağmen
günaydın kızlar eşlerin yemek yapma muhabbeti geçmiş. benm de eşim hiç yumurta yemiorum diye sabah haşlanmış yumurta yemem gerektiğine karar vermiş. bi baktım kettle çalışıo, gittim mutfağa suyu kettle da kaynatmış, kocaman çaydanlığa dökmüş, içine yumurtayı atıodedim canmcım makarna mı bu öle olmaz ben sabahları ondan daha erken gidiyorum işte genelde, onun kendi işi olduğu için daha esnek. tamam ozaman sen git ben getiririm belediyeye dedi. bi baktım havlu peçeteye sarmış yumurtayı elemanıyla göndermış öle ekmeksiz neysiz tutuşturmuş eline yumurtayı çocuğun. şimdi yemesem kızcak, hevesi kırılcak, ama ne tuz var ne ekmek nasıl yiyim iş yerinde yumurtaa.. bide ben belediyede çalışıorum kızlar düşünsenize belediyede işiniz var, memur oturmuş yumurta yiyo
kızlar bu sadece bende mi oluyor merak ediyorum doktorumuz ilişkiyi yasaklamadı sadece sınırlama getirdi haftada 1 veya 2 kere diye ( bana kalsa yapmıcam hiç te :) ) neyse ne zaman yapsak o gün çocuk ilişkiden sonra 4*5 saat hiç hareket etmiyor acaba rahatsız mı oluyor bi fikri olan varmı endişeleniyorum böle olunca adamdan soğudum bu yüzden ???
Nasıl bi hareket merak ettim :) en son usg'de göbeğimde kafası tam hayal ettiğim gibide yukardaydı Ayakları.
Şurda ne kaldı ki? Bende almıyacam var çünkü iki sonra dolabın diplerine gömecem :)bende kara kara düşünüyorum kış geldi dayandı kışlık kapım ve pardesüm var hayatta önleri kapanmaz yeniden alsam bir kaç ay için gerek yok sonradan giyemem ziyan olur kısa bi montum var ama altına pantolonla sevmiyorum etekte nine gibi oluyorum hırkayla buranın soğuğunda asla olmaz napsamki
Ben tutamam ki aklımda ya. Çok hareket ediyo. Nasıl saycam onu.
AnladımYere egilip bisey alir gibi yapiyorsun vucudunu u seklinde buktugunu dusun yercekiminden yararlaniyorsun ya da kopeklerin yuruyusu gibi yavasca emeklme pozisyonu da olablir
Ben de kalkıyorum gece 2-3 kez. Wc ye gidiyorum ardından da su içip yatıyorum :) gece kalkıp o suyu içmek için kesin uyanıyorum yani normal bence , bebekler de iyice baskı yapıyor artık. su ve çiş döngüsünden bıktım biraz ama yapacak bişey yok :)Gece kalkmak zararlı mı ki diye sordum canım yaa. Ili üç saatte bir kalkıyorum su içmesem de kalkıyorum da o yüzden. Herkes benim gibi sanıyodum.
kızlar bu sadece bende mi oluyor merak ediyorum doktorumuz ilişkiyi yasaklamadı sadece sınırlama getirdi haftada 1 veya 2 kere diye ( bana kalsa yapmıcam hiç te :) ) neyse ne zaman yapsak o gün çocuk ilişkiden sonra 4*5 saat hiç hareket etmiyor acaba rahatsız mı oluyor bi fikri olan varmı endişeleniyorum böle olunca adamdan soğudum bu yüzden ???
ilişki konusuna psikolojik olarak yani yoksaki öyle bişey yokmuş ama kafa rahat olmalı işteçok uzağım bu düşünceye derken ? ilişkiye mi bebeğin rahatsız olduğuna mı
İstanbul bağcılar civarında. basın expres yolunda sanırım. bide ben kapalıyım belki kapalılara daha uygun olur ama uzun giyerim diosan bakabilirsin ben çok memnunum.
çok şükür hiçbişey olmadı gayet iyiydim sadece son saatte çok susadım arabaya gidip yattım biraz uyumuşum o ara saat gelmiş
çok şükür bana bişey olmadı sonuçlarda güzel zaten 2. verdiğim kan değeri alt sınırında altında doktor git rahatça tatlı ye dedi hiç sevmem dedim o zaman sen tuzlu ye dedi
beşik bakamadım dükkan gittiğimizde açık değildi bidahada gitmedik 28. haftadan sonra alacağımız için acele etmemize gerek yok dedi eşimde
Canımmmmmmmmm Çok Tşk Ederim Senin Takdik İşe Yaradı Az Önce Zıplama Tarzında Bişey Oldu Ama Tam Göbek Deliğimin 2 Parmak Yukarısında Oldu. Karnımın Ortasında Duruyo Herhalde Öncede Ya Sağda Oluyodu Ya Solda Belkide Ortada Durduğu İçin Hareket Ediyosada Ben Hissetmiyorum. Ayyy Nasıl İçim Rahatladı Ya Şükürle
Benim kafam hiç rahat olmuyo son 2 haftadır. Zorlanıyorum artık koca göbeğimle. Ve bunun bebeğe yada rahim kanalına vs.zararı olabilir diye içim içimi kemiriyo. Eşimide mahrum etmek istemiyorum. Doktor ilişki yasağı koysa da rahatlasam diye bakıyorum.ilişki konusuna psikolojik olarak yani yoksaki öyle bişey yokmuş ama kafa rahat olmalı işte
canım nasıl rahat oluyorlar bende bunu anlamıyorum can taşıyorsun ya ve müdahale edemediğin bişey tırnaklarına zarar gelsin istemeyiz . İnsan çok normal meraklanıyır resmen benim beynim ve kalbim göbeğimle çalışıyor. Dün doktorda tutamadım kendimi hastalığım uzun sürünce sinirler boxuldu tabi hüngür ağladım doktorumda stres yapma dedi biraz aklım başıma geldi kendini kasma üzülme atla taksiye git doktora bence bebişin iyi ama senin kafanın rahatlaması çok önemli kocana bakma benim kocamda öyle kızıyor rahatla diye ama anne olmak başka
Aynen Canım Doğru Diyosun Valla Bundan Önceki Kayıpları Göz Önünde Tutunca İnsan Herşeyden Korkuyo.
Sorma Kuzum Ya Nasıl Rahatladım Aman O Hep Hareket Halinde Olsun Ben Bütün Rahatsızlıklara Razıyım.Oh çok şükür canım yaa yüreğim ağzımdaydı.
Canım en azından bir sağlık ocağına git kalbini dinlesinler senin de için rahat eder. İnsan kafasına taktıkça daha kötü oluyor çünküYani Canım Varsada Ben Anlamıyorum Sürekli Sessizce Dinliyorum Ama Hissetmiyorum Bişey. Yemek Yiyince, Akşamları Falan Baya Baya Hissediyodum. 2 Gündür Tık Yok ve Moralim İnanılmaz Bozuluyo Çok Kafaya Takıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?