2015 Şubat Anneleri

İstanbul bağcılar civarında. basın expres yolunda sanırım. bide ben kapalıyım belki kapalılara daha uygun olur ama uzun giyerim diosan bakabilirsin ben çok memnunum.
Bende gidiyorum 212avm ye. Gerçekten biz tesettürlülere göre güzel mağazalar var. Hatta daha geçenlerde karseşimin düğünü için Kayra dan elbise aldım.

Melikeden haberi olan var mı? o da watsap grubunda mı acaba ? ordaki arkadaşlar bılıyordur belkı durumunu.

Bende gidiyorum 212avm ye. Gerçekten biz tesettürlülere göre güzel mağazalar var. Hatta daha geçenlerde karseşimin düğünü için Kayra dan elbise aldım.
canım senın her seyden haberın var maşallah. Kadir Has'ı da sen söylemiştin galiba.
yetişemiyorum size.
Bende şu Forum İstanbul'daki ebebek mağazasasını bir gezeydim rahat rahat aklım hep orda kaldı. ucundan bakmıştım bır kac ay once erken dıye almaya yeltenmemıstım.

Bizim ülkemizde yayaya saygı yok ki. Altında arabası olan bey sanıyor kendini. Yaya geçidinde bile korna çalıyorlar. Allah yardımcımız olsun.

Arkadaşlar bazi sitelerde 7 ayin bitimi 30 hafta yaziyo bazi sitelerde 28 hafta yaziyo.resmen ikiye bölünmüş durumda.ben 25 haftaligim kaç ayligim bilmiyorum :) soranlara 6 ayim bitti diyorum...

Şimdiden 2 gün sonra nasıl işe giderim diye düşünmeye başladım bazen şeytan diyo bırsk evde otur sonra bakıyorum kredi kartım hala borcu var eşime yıkmayayım tüm yükü bide arabamın kredisi var ödeyebildiğim kadar dayanayım sonra zaten kocama kalacak borç off valla hiç çalışasım yok kendime güvenemiyorum okulda iyi olur muyum bilmiyorım

Bizim ülkemizde yayaya saygı yok ki. Altında arabası olan bey sanıyor kendini. Yaya geçidinde bile korna çalıyorlar. Allah yardımcımız olsun.
geçen gun babamın koltuk değneği işyerinde kalmış onu eve götürüyordum .
götürürken de meraklı olarak deneyerek gidiyorum.
yolda karşıdan karşıya gececegım, hamıleyım ve koltuk değneğim var ve yaya geçidinde 15 dk bekledim biri bana yol versin diye.
Ne hale gelmişiz anlamıyorum bir türlü.
Benim eşim araba kullanırken hiç sinirlenmez ve araba veya yaya herkese yol verir.
birazda abartarak yol kenarında kalmış bir araba görürse de inip yardım eder.

Arkadaşlar bazi sitelerde 7 ayin bitimi 30 hafta yaziyo bazi sitelerde 28 hafta yaziyo.resmen ikiye bölünmüş durumda.ben 25 haftaligim kaç ayligim bilmiyorum :) soranlara 6 ayim bitti diyorum...
boşver bence sende benım gıbı takılma o kısımlarına . bende hala anlayamadım. 40 hafta dıye dusun ona gore devam et. yoksa aya güne bakarsan karışıyor bıraz.

Valla ben de 37 ye kdr çalışayım diyordum ama şimdi hadi git eve deseler koşarak gidesim var 37 ye kdr nasil dayanıcam bilemiyorum

Şanslısın canım. Benim eşim her an inip kavga edebilir endişesiyle gidiyorum ben yolda. Önümüze geçmeye çalışanların arabasını sıkıştırır hiç kaza yaparız demez yani sinirlenir bağırır aklım çıkar ha kaza yaptık ha karakolluk olcaz şimdi diye.

bebekten sonra yapamaz merak etme. deli şoförler hep akıllanır çocukları olduktan sonra.
ben öyle kullansa arabayı o arabaya hayatta binmem.

6 ayliksin canim ..
Allah tamamaina erdirsin : )

melike bursada miydi
bende çok merak ediyorum noldu acaba
hiç gelmedi demi o gundne sonra,geçmisi okuyamadimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…