Bende gidiyorum 212avm ye. Gerçekten biz tesettürlülere göre güzel mağazalar var. Hatta daha geçenlerde karseşimin düğünü için Kayra dan elbise aldım.İstanbul bağcılar civarında. basın expres yolunda sanırım. bide ben kapalıyım belki kapalılara daha uygun olur ama uzun giyerim diosan bakabilirsin ben çok memnunum.
canım senın her seyden haberın var maşallah. Kadir Has'ı da sen söylemiştin galiba.Bende gidiyorum 212avm ye. Gerçekten biz tesettürlülere göre güzel mağazalar var. Hatta daha geçenlerde karseşimin düğünü için Kayra dan elbise aldım.
Yolda yururken arkadan araba gelmis korna yapiyor neymis ara sokaga donecekmis cabuk ol.diyor. Bekle diye bagirdim adama. o da elimdeki telefonu gosteriyor da elimde telefon olmasa da yurume hizim ayni. Kuyruk kmigi cok agriyor yine cok yavas yuruyorum kizdim adama okuzluk yani bekle 10 sn ne olur
geçen gun babamın koltuk değneği işyerinde kalmış onu eve götürüyordum .Bizim ülkemizde yayaya saygı yok ki. Altında arabası olan bey sanıyor kendini. Yaya geçidinde bile korna çalıyorlar. Allah yardımcımız olsun.
boşver bence sende benım gıbı takılma o kısımlarına . bende hala anlayamadım. 40 hafta dıye dusun ona gore devam et. yoksa aya güne bakarsan karışıyor bıraz.Arkadaşlar bazi sitelerde 7 ayin bitimi 30 hafta yaziyo bazi sitelerde 28 hafta yaziyo.resmen ikiye bölünmüş durumda.ben 25 haftaligim kaç ayligim bilmiyorum :) soranlara 6 ayim bitti diyorum...
Valla ben de 37 ye kdr çalışayım diyordum ama şimdi hadi git eve deseler koşarak gidesim var 37 ye kdr nasil dayanıcam bilemiyorumŞimdiden 2 gün sonra nasıl işe giderim diye düşünmeye başladım bazen şeytan diyo bırsk evde otur sonra bakıyorum kredi kartım hala borcu var eşime yıkmayayım tüm yükü bide arabamın kredisi var ödeyebildiğim kadar dayanayım sonra zaten kocama kalacak borç off valla hiç çalışasım yok kendime güvenemiyorum okulda iyi olur muyum bilmiyorım
Şanslısın canım. Benim eşim her an inip kavga edebilir endişesiyle gidiyorum ben yolda. Önümüze geçmeye çalışanların arabasını sıkıştırır hiç kaza yaparız demez yani sinirlenir bağırır aklım çıkar ha kaza yaptık ha karakolluk olcaz şimdi diye.geçen gun babamın koltuk değneği işyerinde kalmış onu eve götürüyordum .
götürürken de meraklı olarak deneyerek gidiyorum.
yolda karşıdan karşıya gececegım, hamıleyım ve koltuk değneğim var ve yaya geçidinde 15 dk bekledim biri bana yol versin diye.
Ne hale gelmişiz anlamıyorum bir türlü.
Benim eşim araba kullanırken hiç sinirlenmez ve araba veya yaya herkese yol verir.
birazda abartarak yol kenarında kalmış bir araba görürse de inip yardım eder.
Valla ben de 37 ye kdr çalışayım diyordum ama şimdi hadi git eve deseler koşarak gidesim var 37 ye kdr nasil dayanıcam bilemiyorum
Merak ettim ben de, bakıyorum yazmıyorMelikeden haberi olan var mı? o da watsap grubunda mı acaba ? ordaki arkadaşlar bılıyordur belkı durumunu.
bebekten sonra yapamaz merak etme. deli şoförler hep akıllanır çocukları olduktan sonra.Şanslısın canım. Benim eşim her an inip kavga edebilir endişesiyle gidiyorum ben yolda. Önümüze geçmeye çalışanların arabasını sıkıştırır hiç kaza yaparız demez yani sinirlenir bağırır aklım çıkar ha kaza yaptık ha karakolluk olcaz şimdi diye.
hashande yapacam sanırım.Kuzlar baby shower party yapıcak olan yokmu aranızda
valla bursada olsam gıdıp bakacaktım hastaneye.Merak ettim ben de, bakıyorum yazmıyor
6 ayliksin canim ..Arkadaşlar bazi sitelerde 7 ayin bitimi 30 hafta yaziyo bazi sitelerde 28 hafta yaziyo.resmen ikiye bölünmüş durumda.ben 25 haftaligim kaç ayligim bilmiyorum :) soranlara 6 ayim bitti diyorum...
ben evde daha kotu oluyorum. her fırsatta uzanayım dınleneyım dıyorum sonra tutulup kalıyorum. yattığım yerden kalkamıyorum.al benden de o kadar
Nasil anlamadim canimhashande yapacam sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?