2015 Şubat Anneleri

çok beğendım ama 105 tl .

Eklentiler

• arcfnb10070-funnababy-nevresim-takimi-100x150-.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 68
aslında ben erken almayalım demiştim ama sonra dayanamadım bir de senin dediğin gibi herşeyi son 2 aya sıkıştırdığında parada yetmez ki birde doğalgazımız var babalar gibi

Güle güle iyi günlerde kullanın inşallah

Sağlık ocağına git en azından onların küçük kalp dinleme cihazları var ya,için rahat eder...

yoruluyor olabilir..sonra hareket ediyorsa takma kafana sonuçta ilişkinin zarar verme gibi bir durumu yok doktorda yasaklamadıysa
sonrasında hareket ediyor sıkıntı yok sonrası için belkide psikolojik benimki belkide yoruluyor bilmiyorum

biz kari koca basta dr vetosu yedigimizden simdi de cekindgmzden girmiyoz pek o mevzulara o yuzden etkisini bilemicem canim son uc ayda dikkat edilmesi gerektgni bliyorm sadece
bizde en başında hep vetoluyduk düşük tehlikesi vardı belkide benimki korku bu yüzdende yer etmiş olabilir bende

Canım ağlama kendini gerip strese sokmamaya bol bol dua etmeye çalış. HAstanedesin inşAllah oradan hayırlı güzel sonuçlarla çıkarsın. Dualarımız seninle. Moralini yükseltmeye bak ruh halin durumunu tetikleyebilir unutma bunu.

Benimki özellikle tembihler bak sakın alarmı duymamazlık yapma sabah önemli bi toplantım var ya da bak kesin kalk erken gitmem gerekiyor diye.
Seninkine maşallah aman nazar değmesinnn
Benim kocamın en sevdiği öğündür kahvaltı uzun uzun yapmak ister evlendik ilk ay ben 7 de kalkıp ona kahvaltı hazırlıyordum 7-30 da öperek uyandırıyordum sonra hazırlanıyordu 8 gibi oturur birlikte kahvaltı yapardık o 9 a doğru çıkardı. Sonra tabi ben hamile kaldım bir uyku hali basmıştı ki beni gözümü açamıyordum sonrada bulantılarım başlayınca o kalkar giyinir beni öperek gidiyorum der giderdi. Birde sonra öğlene doğru arardı uyandın mı kahvaltı yaptın mı die teftiş ederdi :) Vee hala öle devam ediyor ama ben kendimi vicdanen nedense rahatsız hissediyorum bazen adama bir kahvaltı bile hazırlamıyorum die ama artık şimdide ağırlaştım geceleri uykular haram olacak gibi bana. Bu gece uyuyamadım hem boğazım kulağım kötü hemde artık karnımdan rahat edemiyorum huzurlu rahat bir pozisyon bulup uykuya geçemiyorum dön dön kocişte uyanacak die kalktım gittim salona oturdum biraz dışarıya fln baktım camdan snra koltuğa uzandım ölecene uyumuşm ne zmn uyudum bilmiyorum üşümeyle uyandım gittim yatağa öle de uyudum snra baktım ki 8 bçukta öpücükler geliyor eşim kalkmış giyinmiş okula gidiyor :)

Canım aynı hatayı bende yapıyorum bende temizlik hastalığı olacak herhalde 50lılı yaşlarda :) ev kirli k.valideler varken her gün süpürdüm evi sildim onlar gitti eşim kızdı süpürtmedi zorla kirli değil dedi durdu ama artık süpürmem lazım evde hep toz var yeni hali tozu tüyü bnm saçlarım var kocişin kılları bnyoda özellikle :) Zaten bugün annemler büyük dayıma üsküdara geliyor onların eşyaları vardı önce onlara uğrıcaklar sonrada bize gelecekler şükür ANNEMMMM geliyor kızlar yuuupppyyyyyyyyyy

Canım benimde taaa üni.1 de ilk kış aldığım kaşe yarım boy mantom vardı onu giyiyordum bi ara zayıfladığım için düğmelerini geriye doğru almıştım hatta snra bana k.validemler geçen kış kışlık bişiler alacaklarını adetlerinde olduğunu söylediler çizme aldılar mont alacaklarıd bende tamboy kaşe aldırmıştım pardesü gibi ama o agır geldi bana birazda boyunu kestirmem lazım die onu giyemiyorum zaten düğünden önce stresten çok zayıflamıştım onun içine belki zor girerim hiç denemedim ama üni.de ki mantomu geçen gün giydim karnımın olduğu düğme sıkıyordu beni mecbur hava kötü olunca giydim öle ama dün operasyon yaptım evde düğmelerini en uca kenara getirdim çift düğmenin böyle avantajı oluyor işte şimdi rahat oluyor böle altı karnımdan ötürü havada duruyor hamiş olduğum belli oluyor daha çok ama artık yapacak bişi yok idare edicez. Beni bu herhalde idare eder gibi geliyor bana benim karnımın herhalde sivrilmemesininde bir avantajı oldu bana, yayvan olunca çok önü açılmadı ama belli de olmaz son 2.5 ayda karnım birden çok büyürse buda olmaz bana çünkü kıl payı böle rahat oluyor yani :)

ilişki konusuna psikolojik olarak yani yoksaki öyle bişey yokmuş ama kafa rahat olmalı işte
rahatsız etmiyormuş hatta etkilemiyormuş diye okudum bende demekki ben yorulduğum için oda yoruluyor aman yasak gelsede rahatlasam :)

Yardımsever ve saygılı insanlar o kadar az ki. Çoğunluk içinde onlara rastlamak oldukça zor oluyor. Benim evim okula yakın ama arada birçok kAsis var. Taksicilere her bindiğimde kasidelerden yavaş gidin diyorum adamlar iki dakika erken gidip yeni müşteri almak için kasislerden hoplararak geçiyorlar. O kadar sinir oluyorum ki.

benimde o 2 saatlik arada herşey yasak olduğundan canım herşeyi istedi gözümün önünden yemekler geçti sonra doktor git yemek ye dedi eşimde diyor alalım bişeyler ye diye yok dedim eve gidince yerim eve geldim canım bişey istemiyor. yasaklar cazip anacım

Valla ben de 37 ye kdr çalışayım diyordum ama şimdi hadi git eve deseler koşarak gidesim var 37 ye kdr nasil dayanıcam bilemiyorum

Ben de 32 de rapor almayayım diye düşünmeye başladım. Şimdi bile haftanın iki günü gidiyorum Dr çalışabilir raporu verirse hergün gitmem gerekicek.

rahatsız etmiyormuş hatta etkilemiyormuş diye okudum bende demekki ben yorulduğum için oda yoruluyor aman yasak gelsede rahatlasam :)

Eşim beni öpmeye kalktığında bile peşpeşe şöyle biraz daha istekle öpse bizim oğlan içerden tekmeleri peşpeşe gönderiyor diyorum ya mutlu oluyor hormonlar arttığı için yada annemden uzak dur die ikaz ediyor

Olsun bizede şimdiden antrenman oluyor :)

senin oğlan ya kıskanıyodur :) valla ne yapıyolar bilmiyom normalde çok hareketli her saat kendini hissettiriyo ama işin içine ilişki girdimi çocukta en az 5 saat tık yok istemiyo diyorum heralde

Benim doktorun risk gördüğü hallerde hastalarima seker yüklemesi yaptiriyorum dedi ve benden istemedi.yani 24+5 im yaptirmadim.

senin oğlan ya kıskanıyodur :) valla ne yapıyolar bilmiyom normalde çok hareketli her saat kendini hissettiriyo ama işin içine ilişki girdimi çocukta en az 5 saat tık yok istemiyo diyorum heralde

Canım zaten ben bu ilişki konusunda aşırı tedirgin biriyim ilk 3 ay düşük riskli oluyor die bişi olmadı sonrada toplamda şu zmna kadar eşimle tam olarak 2 kere ilişki yaşadık. Benim sonuncuda sanırım zorlamadan mı tam bilmiyorum biraz pembemsi kan geldi ondan sonra eşiminde gözü korktu o günün sabahı beni korkudan yerimden kaldırmıyordu bişi olursa die zaten ben korktuğum için tedirgin oluyorum kasıyorum sanırım kendimi :) ama dediğim gibi normal öpme de bile oğlum içerden tekmeliyor peşpeşe birde eşim karnımın büyüklüğünden ötürü korkuyor sanırım artık pek istekli olmuyor o yönde ama adam bnm gibi korkak karıya düşünce belkide hevesi kalmamıştır artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…