hashande yapacak parti . başka duymadım yapacak olan.Nasil anlamadim canim
aslında ben erken almayalım demiştim ama sonra dayanamadım bir de senin dediğin gibi herşeyi son 2 aya sıkıştırdığında parada yetmez ki birde doğalgazımız var babalar gibi
Dün Çikolata Yedim Karnımı Biraz Sarstım Uyuyosa Uyansın Falan Diye Çok Hafif Kıpırtılar Oldu Ama Sert ve Bariz Hissetmeye Alışınca Sanki Bunlar Hareket Gibi GelmiyoEşim Haa Ağladın Ha Ağlıcan Gözlerin Dolu Dolu Bi Sakin Ol Diyip Duruyo
gelmedı. zaten cok girmiyordu ama orda sıkıntısı varsa burayı düşünmez sanırım.melike bursada miydi
bende çok merak ediyorum noldu acaba
hiç gelmedi demi o gundne sonra,geçmisi okuyamadimda
sonrasında hareket ediyor sıkıntı yok sonrası için belkide psikolojik benimki belkide yoruluyor bilmiyorumyoruluyor olabilir..sonra hareket ediyorsa takma kafana sonuçta ilişkinin zarar verme gibi bir durumu yok doktorda yasaklamadıysa
bizde en başında hep vetoluyduk düşük tehlikesi vardı belkide benimki korku bu yüzdende yer etmiş olabilir bendebiz kari koca basta dr vetosu yedigimizden simdi de cekindgmzden girmiyoz pek o mevzulara o yuzden etkisini bilemicem canim son uc ayda dikkat edilmesi gerektgni bliyorm sadece
Canım ağlama kendini gerip strese sokmamaya bol bol dua etmeye çalış. HAstanedesin inşAllah oradan hayırlı güzel sonuçlarla çıkarsın. Dualarımız seninle. Moralini yükseltmeye bak ruh halin durumunu tetikleyebilir unutma bunu.Rutin kontrole bide seker yuklemesine geldim ama acil hastaneye yatis verdi doktor cocuk dönmüş kafa asada acilmamda var tum agrilarim bildiğin dogum sancisiymis bissuru igne serum verdi bir hafta kalcam burda cok moralim bozukdu 28.haftaya kadar tutalim bari cok erken dedi sanriim Kasım yada aralık annesi olcamlutfen dua edinde.vakti zamaninda dogsun aglamaktan gozumde yaslar tükendi
Benim kocamın en sevdiği öğündür kahvaltı uzun uzun yapmak ister evlendik ilk ay ben 7 de kalkıp ona kahvaltı hazırlıyordum 7-30 da öperek uyandırıyordum sonra hazırlanıyordu 8 gibi oturur birlikte kahvaltı yapardık o 9 a doğru çıkardı. Sonra tabi ben hamile kaldım bir uyku hali basmıştı ki beni gözümü açamıyordum sonrada bulantılarım başlayınca o kalkar giyinir beni öperek gidiyorum der giderdi. Birde sonra öğlene doğru arardı uyandın mı kahvaltı yaptın mı die teftiş ederdi :) Vee hala öle devam ediyor ama ben kendimi vicdanen nedense rahatsız hissediyorum bazen adama bir kahvaltı bile hazırlamıyorum die ama artık şimdide ağırlaştım geceleri uykular haram olacak gibi bana. Bu gece uyuyamadım hem boğazım kulağım kötü hemde artık karnımdan rahat edemiyorum huzurlu rahat bir pozisyon bulup uykuya geçemiyorum dön dön kocişte uyanacak die kalktım gittim salona oturdum biraz dışarıya fln baktım camdan snra koltuğa uzandım ölecene uyumuşm ne zmn uyudum bilmiyorum üşümeyle uyandım gittim yatağa öle de uyudum snra baktım ki 8 bçukta öpücükler geliyor eşim kalkmış giyinmiş okula gidiyor :)Benimki özellikle tembihler bak sakın alarmı duymamazlık yapma sabah önemli bi toplantım var ya da bak kesin kalk erken gitmem gerekiyor diye.
Seninkine maşallah aman nazar değmesinnn
Canım aynı hatayı bende yapıyorum bende temizlik hastalığı olacak herhalde 50lılı yaşlarda :) ev kirli k.valideler varken her gün süpürdüm evi sildim onlar gitti eşim kızdı süpürtmedi zorla kirli değil dedi durdu ama artık süpürmem lazım evde hep toz var yeni hali tozu tüyü bnm saçlarım var kocişin kılları bnyoda özellikle :) Zaten bugün annemler büyük dayıma üsküdara geliyor onların eşyaları vardı önce onlara uğrıcaklar sonrada bize gelecekler şükür ANNEMMMM geliyor kızlar yuuupppyyyyyyyyyyGünaydınnn. Bu Kız Yine Çok Hareketsiz ve Ben Kafaya Taktıkca TakıyorumDün Eşime Hadi Kalk DR Gidelim Dedim Abartıyosun Bence Diyo. Hafta Sonu İnanılmaz Yordum Kendimi Keşke Daha Dikkatli Olsaydım. Bazen Unutuyorum İçimde Can Taşıdığımı
canım ben panço tarzını sevemiyorum ya :S bir tane şalım var pançoda oluyor bir kaç şekile girebiliyor. o ısıtıyor ama ne bileyim dediğim gibi vücut orantısız olunca hiç yakışmıyor bu sefer de dışarı çıkmak istemiyorumaslında eski montlarımdan giyip üstüne şal atmak en mantıklısı.
rahatsız etmiyormuş hatta etkilemiyormuş diye okudum bende demekki ben yorulduğum için oda yoruluyor aman yasak gelsede rahatlasam :)ilişki konusuna psikolojik olarak yani yoksaki öyle bişey yokmuş ama kafa rahat olmalı işte
hepimiz aynıyız anlaşılan benide kovsalar gitsem yatsam valla gün sayıyorum aralıkta ayırcak heralde izne 32 de çıkcam duramıcam sanırım bende 37 ye kadaral benden de o kadar
geçen gun babamın koltuk değneği işyerinde kalmış onu eve götürüyordum .
götürürken de meraklı olarak deneyerek gidiyorum.
yolda karşıdan karşıya gececegım, hamıleyım ve koltuk değneğim var ve yaya geçidinde 15 dk bekledim biri bana yol versin diye.
Ne hale gelmişiz anlamıyorum bir türlü.
Benim eşim araba kullanırken hiç sinirlenmez ve araba veya yaya herkese yol verir.
birazda abartarak yol kenarında kalmış bir araba görürse de inip yardım eder.
Hadi gözün Aydın canım. Benim de 100 lük yüklemede son sınırın da altında çıktı ama niyeyse 50 lik yüksek diye diyetisyene gönderdi Dr. Yasak olunca insanın canı istiyormuş. Her önüme gelen pastaları götürme dedi canım pasta istedi yaw :)
bizim burda mağaza var aynı takımın daha açık pembesini sordum bende 45 tl dedi üretim yeri burası 105 te çok yaniçok beğendım ama 105 tl .
Valla ben de 37 ye kdr çalışayım diyordum ama şimdi hadi git eve deseler koşarak gidesim var 37 ye kdr nasil dayanıcam bilemiyorum
rahatsız etmiyormuş hatta etkilemiyormuş diye okudum bende demekki ben yorulduğum için oda yoruluyor aman yasak gelsede rahatlasam :)
Ben de kalkıyorum gece 2-3 kez. Wc ye gidiyorum ardından da su içip yatıyorum :) gece kalkıp o suyu içmek için kesin uyanıyorum yani normal bence , bebekler de iyice baskı yapıyor artık. su ve çiş döngüsünden bıktım biraz ama yapacak bişey yok :)
senin oğlan ya kıskanıyodur :) valla ne yapıyolar bilmiyom normalde çok hareketli her saat kendini hissettiriyo ama işin içine ilişki girdimi çocukta en az 5 saat tık yok istemiyo diyorum heraldeEşim beni öpmeye kalktığında bile peşpeşe şöyle biraz daha istekle öpse bizim oğlan içerden tekmeleri peşpeşe gönderiyor diyorum ya mutlu oluyor hormonlar arttığı için yada annemden uzak dur die ikaz ediyor
senin oğlan ya kıskanıyodur :) valla ne yapıyolar bilmiyom normalde çok hareketli her saat kendini hissettiriyo ama işin içine ilişki girdimi çocukta en az 5 saat tık yok istemiyo diyorum heralde
ben evde daha kotu oluyorum. her fırsatta uzanayım dınleneyım dıyorum sonra tutulup kalıyorum. yattığım yerden kalkamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?