Olsun bizede şimdiden antrenman oluyor :)
Eslaa ya bilgilerimi nasil gonderebilirim arkadaşlar.yeniyim burada da bilmiyorum :)
en mutlu olduğum yer ev benim, aslında ev hanımı olmalıymışım : ))
hepimiz aynıyız anlaşılan benide kovsalar gitsem yatsam valla gün sayıyorum aralıkta ayırcak heralde izne 32 de çıkcam duramıcam sanırım bende 37 ye kadar
bir süre sonra evde sıkılırsın canım ben bile az çalışma hayatı olmuş biri olarak sıkılıyorum ki sen çalışmaya alışmış biri olarak sıkılabilirsin çokta heveslenme bence :)
ben bi problem olmazsa 37 yi bekleyecem çünkü sonrasında daha çok ihtiyacım olacak öyle uzun raporlar alamıyoruz , şimdi bi arkadaşımla konuştum 2 yıl ücretsiz izin almış dedim en iyisini etmişsin , keşkekredi olmasaydı da bende alsaydım ücretsiz izin , ne iyi olurdu valla
annemde aynısını diyor , hergün evde durmayı kolay mı sanıyorsun der hep, ama belki de ben o duyguyu yaşamadığım için dururum sanıyorum olabilir yani
ben bi problem olmazsa 37 yi bekleyecem çünkü sonrasında daha çok ihtiyacım olacak öyle uzun raporlar alamıyoruz , şimdi bi arkadaşımla konuştum 2 yıl ücretsiz izin almış dedim en iyisini etmişsin , keşkekredi olmasaydı da bende alsaydım ücretsiz izin , ne iyi olurdu valla
6 ayın üstünde ücretsiz izin alınabiliyor mu?
Ben evde dursam da çalışıyorum ki. Projeler bilimsel yayınlar hep sakin ortamda yazılması gereken şeyler. Okulda boş zaman bulamıyorum onları yazmaya. Evde daha rahat benim için.
valla bizimde 2 tane kredi var ama bebeğimize bakacak kimse yok şimdiden araştırdık 4 aylıkken vercez bakım evine mecbur çalışcaz başka seçeneğimiz yok yaniben bi problem olmazsa 37 yi bekleyecem çünkü sonrasında daha çok ihtiyacım olacak öyle uzun raporlar alamıyoruz , şimdi bi arkadaşımla konuştum 2 yıl ücretsiz izin almış dedim en iyisini etmişsin , keşkekredi olmasaydı da bende alsaydım ücretsiz izin , ne iyi olurdu valla
Ah o krediler bizde de var. Kadrom yükselseydi maaşım iki katı olacaktı ne güzel.
ya bizde ilk 3 ay hiç bişi yapamadık desek yeri sonra doktorumuz ilişkinin sağlıklı olduğunu normal doğum için gerekli olduğunu söyledi haftada 2 kere zorlamadan yapcaksınız dedi bakalım ne zaman yasak dicek çünkü koca göbeğimle dönemiyom bile :)Canım zaten ben bu ilişki konusunda aşırı tedirgin biriyim ilk 3 ay düşük riskli oluyor die bişi olmadı sonrada toplamda şu zmna kadar eşimle tam olarak 2 kere ilişki yaşadık. Benim sonuncuda sanırım zorlamadan mı tam bilmiyorum biraz pembemsi kan geldi ondan sonra eşiminde gözü korktu o günün sabahı beni korkudan yerimden kaldırmıyordu bişi olursa die zaten ben korktuğum için tedirgin oluyorum kasıyorum sanırım kendimi :) ama dediğim gibi normal öpme de bile oğlum içerden tekmeliyor peşpeşe birde eşim karnımın büyüklüğünden ötürü korkuyor sanırım artık pek istekli olmuyor o yönde ama adam bnm gibi korkak karıya düşünce belkide hevesi kalmamıştır artık
Listedeki güncellemeler için özel mesaj atarsanız herkesin bilgileri güncellenmiş olacaktır.
4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir (şurda yanlışlık olmuş sanki 26-29 mu olacaktı)
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
haftalarla kafayı bozdum imdatttt.
valla bizimde 2 tane kredi var ama bebeğimize bakacak kimse yok şimdiden araştırdık 4 aylıkken vercez bakım evine mecbur çalışcaz başka seçeneğimiz yok yani
tam anlatamadım aslında. Şöyle ki nasıl yetişkin bir insan orgazm sonası gevşiyor hormonlar rahatlatıcı etki yapıyor bebişte o hormonların etkisiyle rahatlayıp uykuya dalıyormuş :) rahat olrahatsız etmiyormuş hatta etkilemiyormuş diye okudum bende demekki ben yorulduğum için oda yoruluyor aman yasak gelsede rahatlasam :)
annemde aynısını diyor , hergün evde durmayı kolay mı sanıyorsun der hep, ama belki de ben o duyguyu yaşamadığım için dururum sanıyorum olabilir yani
alınıyor ama belli bi süre çalışmış olmak gerekiyor sanırım
valla bursada olsam gıdıp bakacaktım hastaneye.
yok ben evimin kadını çocuklarımın anası olma babında : )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?