2015 Şubat Anneleri

en mutlu olduğum yer ev benim, aslında ev hanımı olmalıymışım : ))

bir süre sonra evde sıkılırsın canım ben bile az çalışma hayatı olmuş biri olarak sıkılıyorum ki sen çalışmaya alışmış biri olarak sıkılabilirsin çokta heveslenme bence :)

hepimiz aynıyız anlaşılan benide kovsalar gitsem yatsam valla gün sayıyorum aralıkta ayırcak heralde izne 32 de çıkcam duramıcam sanırım bende 37 ye kadar

ben bi problem olmazsa 37 yi bekleyecem çünkü sonrasında daha çok ihtiyacım olacak öyle uzun raporlar alamıyoruz , şimdi bi arkadaşımla konuştum 2 yıl ücretsiz izin almış dedim en iyisini etmişsin , keşkekredi olmasaydı da bende alsaydım ücretsiz izin , ne iyi olurdu valla

bir süre sonra evde sıkılırsın canım ben bile az çalışma hayatı olmuş biri olarak sıkılıyorum ki sen çalışmaya alışmış biri olarak sıkılabilirsin çokta heveslenme bence :)

annemde aynısını diyor , hergün evde durmayı kolay mı sanıyorsun der hep, ama belki de ben o duyguyu yaşamadığım için dururum sanıyorum olabilir yani

6 ayın üstünde ücretsiz izin alınabiliyor mu?

annemde aynısını diyor , hergün evde durmayı kolay mı sanıyorsun der hep, ama belki de ben o duyguyu yaşamadığım için dururum sanıyorum olabilir yani

Ben evde dursam da çalışıyorum ki. Projeler bilimsel yayınlar hep sakin ortamda yazılması gereken şeyler. Okulda boş zaman bulamıyorum onları yazmaya. Evde daha rahat benim için.

Ah o krediler bizde de var. Kadrom yükselseydi maaşım iki katı olacaktı ne güzel.

valla bizimde 2 tane kredi var ama bebeğimize bakacak kimse yok şimdiden araştırdık 4 aylıkken vercez bakım evine mecbur çalışcaz başka seçeneğimiz yok yani

ya bizde ilk 3 ay hiç bişi yapamadık desek yeri sonra doktorumuz ilişkinin sağlıklı olduğunu normal doğum için gerekli olduğunu söyledi haftada 2 kere zorlamadan yapcaksınız dedi bakalım ne zaman yasak dicek çünkü koca göbeğimle dönemiyom bile :)

netten şu kağan kocatepe adlı doktorun sitesinden kopyaladım canım. yanlışı doğrusu nereye baktıysam hep aynı yazmışlar.buna göre benim haftaya 7 ay bitiyor

valla bizimde 2 tane kredi var ama bebeğimize bakacak kimse yok şimdiden araştırdık 4 aylıkken vercez bakım evine mecbur çalışcaz başka seçeneğimiz yok yani

yok ben o yönden şanslıyım, kp bizim oturduğumuz eve yakın ev alacak bebek için kv dem bakacak çünkü, akşam bizde işten çıkar orda yemeğimizi yer geçeriz çocuk kreş yaşına gelene kadar , kv dem iyidir rahat ederim diye düşünüyorum , ayy inşallah böyle iyi bir kadın olmaya devam eder : ))

rahatsız etmiyormuş hatta etkilemiyormuş diye okudum bende demekki ben yorulduğum için oda yoruluyor aman yasak gelsede rahatlasam :)
tam anlatamadım aslında. Şöyle ki nasıl yetişkin bir insan orgazm sonası gevşiyor hormonlar rahatlatıcı etki yapıyor bebişte o hormonların etkisiyle rahatlayıp uykuya dalıyormuş :) rahat ol

Aynen canım hele ben kızken bir de bizim eve gelen giden çok olurdu işten gel birde misafir ağırla annene yardım et derken pertim çıkardı :) ozmn bu yoğunluktn şikayet ederdim evlendim tek kaldım evde hepten kafayı yemek üzere oluyor bazı anlarda insan. Şu hamiş halimle sonra temizliğe dalıyorum kendime resmen iş çıkartıyorum boş duramıyorum çünkü alışınca insan duramıyor boş. Sadece aşırı çalışmak iyi olmadığı gibi boş evde olmkta iyi değil bence işin olmalı çalışmalısın ama kendine ve ailene ayıracak vaktinde olabilmeli ama buda türkiyede kaç işte mümkündür Allahbilir .

yok ben evimin kadını çocuklarımın anası olma babında : )))

Bebişi birine bırakıp gitme düşüncesi bile beni tedirgin ediyor da ondan canım. Evde hem çalışıp hem bebişle ilgilenebilsen süper olur ama ücretsiz izin olunca kredileri kim ödiycek. Bu arada ben derse geç kalmıyım üçte dersim var görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…