O belli süre ne kadar ki? Mesela on yıl mı? Eğer öyleyse düşünebilirim ben de.
hiç bilmiyorum canım onu
canim devlette calisan 2 yil ucretsiz izin alabiliyor. Cocuk 2 yasini doldurana kadar parca parca da alabilirsn tumden de. Ben ilk donemi dogum.izniyle kapatip ikinci donem ucretsiz almistim oglumda. 1 yasindayken ise basladim6 ayın üstünde ücretsiz izin alınabiliyor mu?
yasak denmez artik erken dogum riski olmadikca allah korusun.ya bizde ilk 3 ay hiç bişi yapamadık desek yeri sonra doktorumuz ilişkinin sağlıklı olduğunu normal doğum için gerekli olduğunu söyledi haftada 2 kere zorlamadan yapcaksınız dedi bakalım ne zaman yasak dicek çünkü koca göbeğimle dönemiyom bile :)
seninkinden kopyalayalım bana :) bakacağın çocuğu doğur diyen bi kadına emanet etmem çocuğumu kendine bakamıyo düşmüş düz yolda yürürken evin içinde hepte düşer bi tarafına bişey yapar emanet edemem yaniyok ben o yönden şanslıyım, kp bizim oturduğumuz eve yakın ev alacak bebek için kv dem bakacak çünkü, akşam bizde işten çıkar orda yemeğimizi yer geçeriz çocuk kreş yaşına gelene kadar , kv dem iyidir rahat ederim diye düşünüyorum , ayy inşallah böyle iyi bir kadın olmaya devam eder : ))
melike konyada deGil mivalla bursada olsam gıdıp bakacaktım hastaneye.
:) vallla bu hamilelik her yanımızı şaşırttı adam şimdiden diyoki en az 5 sene ikinci çocuk yoktam anlatamadım aslında. Şöyle ki nasıl yetişkin bir insan orgazm sonası gevşiyor hormonlar rahatlatıcı etki yapıyor bebişte o hormonların etkisiyle rahatlayıp uykuya dalıyormuş :) rahat ol
Melike konyada canim. Bi ikimiz variz burda. Hastanesini biliyorm da gitme imkanim yok su an tlfnu fln olmadan bulamam zaten gitsem de adini da bilmiyorum. Iyilerdir ins.melike bursalımı ve hangi hastanede :S
yasak denmez artik erken dogum riski olmadikca allah korusun.
ya canım sen mi istiyordun emin değilim ama yatagin kenarına monte edilen bebek besiklerinden gördüm chicco da hsonu baya da sevimli bisiydiçok beğendım ama 105 tl .
Melike konyada canim. Bi ikimiz variz burda. Hastanesini biliyorm da gitme imkanim yok su an tlfnu fln olmadan bulamam zaten gitsem de adini da bilmiyorum. Iyilerdir ins.
kalkmamak sıkıntı diye bişe okuduğumu hatırlıyorumGece kalkmak sorun değilse tamam da biryerde yazıyordu sanırım kalkmak ya da kalkmamak ikisinden birinde sıkıntı var diyordu. Herkes mi kalkıyor bu durumda?
al benden de o kdr pazar aksamlari resmen karnım ağrıyor sanki ogrenciyim yarın is var diye bunalıma giriyorum :)en mutlu olduğum yer ev benim, aslında ev hanımı olmalıymışım : ))
32 yi bilmem de şu ara bi rapor alıp dinlenesim var. kemiklerim ağrıyo resmenBen de 32 de rapor almayayım diye düşünmeye başladım. Şimdi bile haftanın iki günü gidiyorum Dr çalışabilir raporu verirse hergün gitmem gerekicek.
Tabii paylasirim.kusura bakma ancak foto yüklemeyi beceriyorum :)Canım diyetisyenin verdiği listeyi paylaşır mısın? Ben de gidicem de gidene kadar diyet programı yapıyorum.
37 yi bilmem de saglik sorunum olmazsa caliscam ben. Evde oglumla da cok yoruluyorum. En azindan dogum sonrasina izin aktaririm. Normal.dogum icin hareket de iyi okulda az cok hareket ediyorum en azindan. Bugun derste tepikledi tam ben konusurken ayaktayim da dikkatim dagildi gulesim geldi : )32 yi bilmem de şu ara bi rapor alıp dinlenesim var. kemiklerim ağrıyo resmen
Büyükşehirlerde yaşayanlar çok şanslısınız. ben 3. aydan sonra başlamak istedim ama mardinde hamile platesi kursu yok malesef. 10 kişi bulursan açarız dediler. nerden bulayım 10 hamileyi ben ala alaa. benim yerimede keyfini çıkarBen bugün hamile pilatesinin ilk dersine girdim.
Benim gibi bel sırt ağrısı olanlar için biçilmiş kaftan
Önce çok zorlandım,çünkü benim belim çokkkkk ağrıyor. Dümdüz mümkün değil yatamıyorummm
Ama hocanın yardımıyla bi iki hareketten sonra çok rahatladım
Gelen bayanlarla konuştum haftası 30 olan vardı
Gelmeyince benim de oluyor , eğer hafta da iki ya da üç gün gelirsem hiç sıkıntı yaşamıyorum dedi
Imkanınız varsa bence kesin gidin
seninkinden kopyalayalım bana :) bakacağın çocuğu doğur diyen bi kadına emanet etmem çocuğumu kendine bakamıyo düşmüş düz yolda yürürken evin içinde hepte düşer bi tarafına bişey yapar emanet edemem yani
:) vallla bu hamilelik her yanımızı şaşırttı adam şimdiden diyoki en az 5 sene ikinci çocuk yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?