2015 Şubat Anneleri

6 ayın üstünde ücretsiz izin alınabiliyor mu?
canim devlette calisan 2 yil ucretsiz izin alabiliyor. Cocuk 2 yasini doldurana kadar parca parca da alabilirsn tumden de. Ben ilk donemi dogum.izniyle kapatip ikinci donem ucretsiz almistim oglumda. 1 yasindayken ise basladim

yasak denmez artik erken dogum riski olmadikca allah korusun.

seninkinden kopyalayalım bana :) bakacağın çocuğu doğur diyen bi kadına emanet etmem çocuğumu kendine bakamıyo düşmüş düz yolda yürürken evin içinde hepte düşer bi tarafına bişey yapar emanet edemem yani

tam anlatamadım aslında. Şöyle ki nasıl yetişkin bir insan orgazm sonası gevşiyor hormonlar rahatlatıcı etki yapıyor bebişte o hormonların etkisiyle rahatlayıp uykuya dalıyormuş :) rahat ol
:) vallla bu hamilelik her yanımızı şaşırttı adam şimdiden diyoki en az 5 sene ikinci çocuk yok

Melike konyada canim. Bi ikimiz variz burda. Hastanesini biliyorm da gitme imkanim yok su an tlfnu fln olmadan bulamam zaten gitsem de adini da bilmiyorum. Iyilerdir ins.

bende bursa da olmadığını biliyordum. allah yardımcısı olsun umarım iyidir. gidip göremesekte dualarımız onunla canım

Ben de 32 de rapor almayayım diye düşünmeye başladım. Şimdi bile haftanın iki günü gidiyorum Dr çalışabilir raporu verirse hergün gitmem gerekicek.
32 yi bilmem de şu ara bi rapor alıp dinlenesim var. kemiklerim ağrıyo resmen

Canım diyetisyenin verdiği listeyi paylaşır mısın? Ben de gidicem de gidene kadar diyet programı yapıyorum.
Tabii paylasirim.kusura bakma ancak foto yüklemeyi beceriyorum :)
ben ekmek yemedigim icin her ogune 1dilim yazdi,normalde 2dilim ekmek olacakmis..bir de kahvaltiyi gec yaptigim icin bana kahvalti sonrasi ara ogun yazmadi.erken kalkiyorsaniz,ara ogun olmaliymis..

32 yi bilmem de şu ara bi rapor alıp dinlenesim var. kemiklerim ağrıyo resmen
37 yi bilmem de saglik sorunum olmazsa caliscam ben. Evde oglumla da cok yoruluyorum. En azindan dogum sonrasina izin aktaririm. Normal.dogum icin hareket de iyi okulda az cok hareket ediyorum en azindan. Bugun derste tepikledi tam ben konusurken ayaktayim da dikkatim dagildi gulesim geldi : )

Benim de kemiklerim cok agriyor. Okulda yorulsam da haftaici daha az agriyor. Yuruyus iyi geliyor sanirim

Büyükşehirlerde yaşayanlar çok şanslısınız. ben 3. aydan sonra başlamak istedim ama mardinde hamile platesi kursu yok malesef. 10 kişi bulursan açarız dediler. nerden bulayım 10 hamileyi ben ala alaa. benim yerimede keyfini çıkar

bakacağın çocuğu mu doğur yuh deseydin , yanlış hatırlamıyorsam siz yakında oturuyodunuz demi? gerçi sakarsa güvenmen zor tabi

:) vallla bu hamilelik her yanımızı şaşırttı adam şimdiden diyoki en az 5 sene ikinci çocuk yok

benimki de diyorki lohusalığın geçsin 2. olsun , ikiz gibi büyütürüz , onun hedefi 5 çocuk : )) bende diyorum he sonrada pertim çıksın benim, gülüyor bide : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…