5 dk mesafe var aramızda ama bak gör doyunca sevebilecekmi dün kocam elini koyuyor çocuk nasıl tekmeliyo babasını geldi omkoydu karnıma bizimkisi tok yok tepki bile vermedi onun bi kızı var varsa yoksa o ve diğer torunu bi çift çorap almamış benim aldıklarıma laf ediyo çok hevesleniyomuşum bunun kötü tarafıda varmış bişey olurmuş erkenmiş daha sus be dedim en sonunda sen mi veriyon parasını sen heves etme git diğer torununa yap karışma bana dedim daha hafta sonu kavga ettikbakacağın çocuğu mu doğur yuh deseydin , yanlış hatırlamıyorsam siz yakında oturuyodunuz demi? gerçi sakarsa güvenmen zor tabi
Benimki de kiz. Daha simdiden cok yoruluyorum, onumuzdeki haftalar nasil gececek bilmiyorum. Sekerim de var, hem gozum hem karnim hep acBende gittim bir iki kez oynamadı diye. Artık.harekete çok takılmıyorum gün boyu oynamazsa endişe ediyorum.
Şimdi ağrılara taktım çünkü.akşam olunc
a resmen yattığım yerden kalkamıyorum.
Kız mı seninde? Kızların kaslar zayıf erkeklerden heralde.
iyiymiş valla aman yaşımız genç yaparız daha çok :)benimki de diyorki lohusalığın geçsin 2. olsun , ikiz gibi büyütürüz , onun hedefi 5 çocuk : )) bende diyorum he sonrada pertim çıksın benim, gülüyor bide : ))
ne listesi buŞimdi oldu sanirim:))
5 dk mesafe var aramızda ama bak gör doyunca sevebilecekmi dün kocam elini koyuyor çocuk nasıl tekmeliyo babasını geldi omkoydu karnıma bizimkisi tok yok tepki bile vermedi onun bi kızı var varsa yoksa o ve diğer torunu bi çift çorap almamış benim aldıklarıma laf ediyo çok hevesleniyomuşum bunun kötü tarafıda varmış bişey olurmuş erkenmiş daha sus be dedim en sonunda sen mi veriyon parasını sen heves etme git diğer torununa yap karışma bana dedim daha hafta sonu kavga ettik
iyiymiş valla aman yaşımız genç yaparız daha çok :)
çok ii:) benim evde kimse yok. evde olduğumdan haberleri olmazsa kimse gelmez de sanırım(umut ediyorum tabi). ben de maksimum çalışmak istiyorum kaçıncı haftaya kadar dayanırsam ama sanki bu ara vücut bi mola istiyo gibi geliyo bana37 yi bilmem de saglik sorunum olmazsa caliscam ben. Evde oglumla da cok yoruluyorum. En azindan dogum sonrasina izin aktaririm. Normal.dogum icin hareket de iyi okulda az cok hareket ediyorum en azindan. Bugun derste tepikledi tam ben konusurken ayaktayim da dikkatim dagildi gulesim geldi : )
Benimki de kiz. Daha simdiden cok yoruluyorum, onumuzdeki haftalar nasil gececek bilmiyorum. Sekerim de var, hem gozum hem karnim hep ac
Ya evet bunlari banada söylüyorlar ama takmiyorum bu çocuğun yiyecek ekmeği varsa kiyafet almakla bu engellenemez.batil inançlar hep.darkdays: 37617524 .!.:sende iyiymişsin ben olsam diyemezdim , bazı şeyler aşılmış sanki sizde : )) ama aldıklarına da karışmaları yanlış , bi de insanın içine sıkıntı düşürür gibi ,kötü tarafı olacaksa doğuncada olur yani kaderimizde varsa Allah korusun
ben kalkmıyorum ne sıkıntısı var ki :Skalkmamak sıkıntı diye bişe okuduğumu hatırlıyorum
hayır yani zaten bişey yapmıyosun konuşma demi ama milet yanında soruyo geçen gün eşimişn halası geldi halıyı almayın ben alcam odasına dedi babaannesi ne alacak dedi kendi yanında bi doğsunda baklarız acele etmeyin dedi zaten ondan sonra delirdim aştım artık çünkü hakediyo zaten sevmez beni iyice sevmiyosende iyiymişsin ben olsam diyemezdim , bazı şeyler aşılmış sanki sizde : )) ama aldıklarına da karışmaları yanlış , bi de insanın içine sıkıntı düşürür gibi ,kötü tarafı olacaksa doğuncada olur yani kaderimizde varsa Allah korusun
demi hayat insanı yaşından daha yaşlandırıyo eskiden hep 16 hissederdim şimdi 80 likler taş çıkarır bana :)valla nüfus yaşım 26, ama ruhumu sorarsan 110 : )
ben kalkmıyorum ne sıkıntısı var ki :S
hayır yani zaten bişey yapmıyosun konuşma demi ama milet yanında soruyo geçen gün eşimişn halası geldi halıyı almayın ben alcam odasına dedi babaannesi ne alacak dedi kendi yanında bi doğsunda baklarız acele etmeyin dedi zaten ondan sonra delirdim aştım artık çünkü hakediyo zaten sevmez beni iyice sevmiyo7 kat yabancı bi eksiğin varmı diye telefon eder onda tık yok evine 1000 tl ye avize alıyo 1 tl verip torununa çorap alamıyor
CANIM ben yanlış anlamışım zaten.netten şu kağan kocatepe adlı doktorun sitesinden kopyaladım canım. yanlışı doğrusu nereye baktıysam hep aynı yazmışlar.buna göre benim haftaya 7 ay bitiyor
bana doktorum çişini tutma demişti gece kalkmazdım ben eskiden o yüzden sabaha çok sıkışık olurdum , bu da bebeğe doğrudan zararı olan bişey değilmiş, idrarın birikmesi idrar yolu enfeksiyonu olma riskini yükseltiyormuş , o yüzden olabilir başka ne diye kalkmamak zararlı olsun ki , hiç aklıma bişey gelmiyor
CANIM ben yanlış anlamışım zaten.
senin bıtıyorsa benımde ıkı hafta sonra bıtıyor zaten. peşindeyim.
Diyetisyenin verdigi diyet listesi..gecen Cmt. 100luk seker yuklemesinde sekerim yuksek cikmisti...ne listesi bu
konyada ben karıştırdım. bugün kafam nerde bılmıyorum.melike konyada deGil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?