2015 Şubat Anneleri

bakacağın çocuğu mu doğur yuh deseydin , yanlış hatırlamıyorsam siz yakında oturuyodunuz demi? gerçi sakarsa güvenmen zor tabi
5 dk mesafe var aramızda ama bak gör doyunca sevebilecekmi dün kocam elini koyuyor çocuk nasıl tekmeliyo babasını geldi omkoydu karnıma bizimkisi tok yok tepki bile vermedi onun bi kızı var varsa yoksa o ve diğer torunu bi çift çorap almamış benim aldıklarıma laf ediyo çok hevesleniyomuşum bunun kötü tarafıda varmış bişey olurmuş erkenmiş daha sus be dedim en sonunda sen mi veriyon parasını sen heves etme git diğer torununa yap karışma bana dedim daha hafta sonu kavga ettik

Benimki de kiz. Daha simdiden cok yoruluyorum, onumuzdeki haftalar nasil gececek bilmiyorum. Sekerim de var, hem gozum hem karnim hep ac

benimki de diyorki lohusalığın geçsin 2. olsun , ikiz gibi büyütürüz , onun hedefi 5 çocuk : )) bende diyorum he sonrada pertim çıksın benim, gülüyor bide : ))
iyiymiş valla aman yaşımız genç yaparız daha çok :)

sende iyiymişsin ben olsam diyemezdim , bazı şeyler aşılmış sanki sizde : )) ama aldıklarına da karışmaları yanlış , bi de insanın içine sıkıntı düşürür gibi ,kötü tarafı olacaksa doğuncada olur yani kaderimizde varsa Allah korusun

çok ii:) benim evde kimse yok. evde olduğumdan haberleri olmazsa kimse gelmez de sanırım(umut ediyorum tabi). ben de maksimum çalışmak istiyorum kaçıncı haftaya kadar dayanırsam ama sanki bu ara vücut bi mola istiyo gibi geliyo bana

Benimki de kiz. Daha simdiden cok yoruluyorum, onumuzdeki haftalar nasil gececek bilmiyorum. Sekerim de var, hem gozum hem karnim hep ac

aslında şekeri olanların diyetleri az az sık sık yeme şeklinde değil mi ? uygulamıyo musun diyet?

Ya evet bunlari banada söylüyorlar ama takmiyorum bu çocuğun yiyecek ekmeği varsa kiyafet almakla bu engellenemez.batil inançlar hep.

hayır yani zaten bişey yapmıyosun konuşma demi ama milet yanında soruyo geçen gün eşimişn halası geldi halıyı almayın ben alcam odasına dedi babaannesi ne alacak dedi kendi yanında bi doğsunda baklarız acele etmeyin dedi zaten ondan sonra delirdim aştım artık çünkü hakediyo zaten sevmez beni iyice sevmiyo 7 kat yabancı bi eksiğin varmı diye telefon eder onda tık yok evine 1000 tl ye avize alıyo 1 tl verip torununa çorap alamıyor

ben kalkmıyorum ne sıkıntısı var ki :S

bana doktorum çişini tutma demişti gece kalkmazdım ben eskiden o yüzden sabaha çok sıkışık olurdum , bu da bebeğe doğrudan zararı olan bişey değilmiş, idrarın birikmesi idrar yolu enfeksiyonu olma riskini yükseltiyormuş , o yüzden olabilir başka ne diye kalkmamak zararlı olsun ki , hiç aklıma bişey gelmiyor

bi sevilmeyince de sevilmiyor zaten , karşılıklı tabi , ne diyeyim zor yani zor olan kadının tavrına tahammül etmek : )) avize güzel mi : )))

Benim kocişimde diyor ki diğer bebeği ara verelim baya öle yapalım senin bu zorluklarını görünce kıyamıyorum sana, keşke diğerini de ben doğurabilsem diyor gör sen hamilelik nasıl olur diyor sana yalvarıyorum ye die diyor ama sen bana yemek yetiştiremezsin die yapmaya aşermenin alasını yaparım diyor her işi de yaptırırım diyor sana ben öle yatar yer içerim keyfime bakarım diyor ben her gün iş yapıyormuşum bişi yemiomuşum bana yaptır herşeyi diyor deli bu adam kanaat getirdim

netten şu kağan kocatepe adlı doktorun sitesinden kopyaladım canım. yanlışı doğrusu nereye baktıysam hep aynı yazmışlar.buna göre benim haftaya 7 ay bitiyor
CANIM ben yanlış anlamışım zaten.
senin bıtıyorsa benımde ıkı hafta sonra bıtıyor zaten. peşindeyim.

benimde aklıma o geldi ama zaten aşırı bir çiş gelince tutamıyor ki insan herhalde başka da bir sıkıntısı yoktur kafaya takarım yoksa ben
benim bazı geceler aşırı bacak ağrılarım oluyor onun dışında uyanmıyorum :S

CANIM ben yanlış anlamışım zaten.
senin bıtıyorsa benımde ıkı hafta sonra bıtıyor zaten. peşindeyim.

aman doğrusu yanlışı 7. aydayım diyorum 30. haftaya girince 8. aydayım derim. millete hafta söylüyorum ben anlamam diyorlar ay söylemek zorunda kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…