2015 Şubat Anneleri

Dersim erken bitince bir iki ustbas bakinayim dedim soguklar basladi gibi giyecek bisey bulamıyorum geldim talan ettim magazalari butun lcw denedim cikardim zannimca ustume yakisan bir hirka ceket bulamadim yaa uyuz oldum. Popo ayri büyümüş göğüsler ayri birine uydursam oburu firliyor gittim yine kizima biseyler aldim iyi mi okuldan gelince pek sevinecek cadii. Bu ne giycem sendromu beni deli ediyor bitane bari hirka begenip alaydim idare edecektim ama nerde

aman doğrusu yanlışı 7. aydayım diyorum 30. haftaya girince 8. aydayım derim. millete hafta söylüyorum ben anlamam diyorlar ay söylemek zorunda kalıyorum
Haftadan anlamayana ben,son regl tarihime gore hesaplayip soyluyorum.mesela bu ara 5,5 aylik diyorum..

ben çok sıkışsamda kalkamıyordum , çok derin uykum var, hala da var ama bebek işin içine girince uyanıyorum artık otomatikman : )) zaten takacak bi dolu şey üretiyoz bi de bu çıkmasın şimdi -: ))

Of ne kdr ayıp ya senin gergin olmaman lazım huzursuz olmaman lazım bitnm, eşimle konuşsan da bi şekilde bebeğinle seni daha az huzursuz edecek pozisyon yaratsa? Mümkün mu bilemiyorum ama

Evet canım ben söylemiştim:) çok gezenmi bilir çok okuyanmı derler ya o hesap:) çok gezen oluyorum. Eğer anadolu yakasına geçiyorsanız orda ebebek mağazasının büyüğü var. Merkezi galiba. Ben karşıya gittikçe arada uğruyordum. 2-3 katlı. Ayrıca eğer yolunuz viaporttaki veya silivrideki Kipa markete düşerse, oradaki bebek kıyafetlerinede bakın derim. Çok güzel , kaliteli, hiçbiyerde olmayan şeyler var. Hamile değilken gitmiştim en son gözüm kalmıştı. Bi ara benimkini götürmem lazım oraya

Haftadan anlamayana ben,son regl tarihime gore hesaplayip soyluyorum.mesela bu ara 5,5 aylik diyorum..

tamam zaten ben satıma göre 28. haftadayım zaten 28. hafta 7 ay oluyor.,30 da bitmiş oluyor 8 e giriyorsun. gerçi çoğu azı ne söylediğimiz değil sat tarihimiz önemli. yani benim sata göre doğru hafta ve aydayım.

ya canım sen mi istiyordun emin değilim ama yatagin kenarına monte edilen bebek besiklerinden gördüm chicco da hsonu baya da sevimli bisiydi
evet istiyordum ama kararsız kaldım kısa süre kullanılıyor diye. benım sepetım var aslında ama onu odasına koyup bir park yatak alayım diyorm sonra yok montelı olandan alayım dıyorum .

hey maşallah her yerde hatun. nazar değmesin.
bende karşı takıntısı var . kolay kolay karşıya geçmem ancak sınav ya da kız isteme düğün merasimi olursa geçeriz karşıya.
forum İstanbul bize yakın yürüme mesafesinde orayı bır görelım sonra zaten fuarı bekliyorum bende.

bi sevilmeyince de sevilmiyor zaten , karşılıklı tabi , ne diyeyim zor yani zor olan kadının tavrına tahammül etmek : )) avize güzel mi : )))
köşk avizeleri gibi yürürken kafamıza değiyo ev yüksek değil odanın yarısına inen avize almış gösteriş yapcak ya milet başka yanıyla gülüyo :)

Of ne kdr ayıp ya senin gergin olmaman lazım huzursuz olmaman lazım bitnm, eşimle konuşsan da bi şekilde bebeğinle seni daha az huzursuz edecek pozisyon yaratsa? Mümkün mu bilemiyorum ama
vala 2 yılık evliyim kovmaktan beter şeyler yapıyorum ama kadın gene geliyo yüzsüz işte ne sölesem vızz sadece ben değil eşimde sölüyo ama arsızlığa vurduruyo işte

vala 2 yılık evliyim kovmaktan beter şeyler yapıyorum ama kadın gene geliyo yüzsüz işte ne sölesem vızz sadece ben değil eşimde sölüyo ama arsızlığa vurduruyo işte

bi arkadaşımın kv de , kapıdan kovsan bacadan girerim oğlumun evi değil mi demişti , seninki de o ayar galiba

benimki de diyorki lohusalığın geçsin 2. olsun , ikiz gibi büyütürüz , onun hedefi 5 çocuk : )) bende diyorum he sonrada pertim çıksın benim, gülüyor bide : ))
Aaayy aynı benimki. Ev çocuk dolsun diyo en az 5 miş. Makinemiyim ben ya dedim bu zorlukları 4 defa daha göze alamam heralde. Bide evde bebeler olcak o zaman. İkiz istiyordu bizimkide olmayınca peşpeşe birsürü olsun diyo. Kendimi korumalıyımmm

Benimki de kiz. Daha simdiden cok yoruluyorum, onumuzdeki haftalar nasil gececek bilmiyorum. Sekerim de var, hem gozum hem karnim hep ac
şu bu derken bir bakıcaz geçmiş. az kaldı zaten sayılı gün çabuk geçer derler. 100 ün altına düştümya gerısı gelır heralde.
zorlanıcaz tabii ama sonu güzel . ben de saat saat sayıyorum nerdeyse ama bir şekilde gecıyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…