Haftadan anlamayana ben,son regl tarihime gore hesaplayip soyluyorum.mesela bu ara 5,5 aylik diyorum..aman doğrusu yanlışı 7. aydayım diyorum 30. haftaya girince 8. aydayım derim.millete hafta söylüyorum ben anlamam diyorlar ay söylemek zorunda kalıyorum
benimde aklıma o geldi ama zaten aşırı bir çiş gelince tutamıyor ki insanherhalde başka da bir sıkıntısı yoktur kafaya takarım yoksa ben
benim bazı geceler aşırı bacak ağrılarım oluyor onun dışında uyanmıyorum :S
Haftadan anlamayana ben,son regl tarihime gore hesaplayip soyluyorum.mesela bu ara 5,5 aylik diyorum..
http://www.memurlar.net/haber/38677 Belki bu link yardımcı olur güzelimCherish e sormak lazım belki o biliyodur.
delinin biri kuyuya taş atmış misali oldu bu. nerdeyse bursadaki kızları hastaneye dökecektim :)melike konyada deGil mi
Of ne kdr ayıp ya5 dk mesafe var aramızda ama bak gör doyunca sevebilecekmi dün kocam elini koyuyor çocuk nasıl tekmeliyo babasını geldi omkoydu karnıma bizimkisi tok yok tepki bile vermedi onun bi kızı var varsa yoksa o ve diğer torunu bi çift çorap almamış benim aldıklarıma laf ediyo çok hevesleniyomuşum bunun kötü tarafıda varmış bişey olurmuş erkenmiş daha sus be dedim en sonunda sen mi veriyon parasını sen heves etme git diğer torununa yap karışma bana dedim daha hafta sonu kavga ettik
Evet canım ben söylemiştim:) çok gezenmi bilir çok okuyanmı derler ya o hesap:) çok gezen oluyorum. Eğer anadolu yakasına geçiyorsanız orda ebebek mağazasının büyüğü var. Merkezi galiba. Ben karşıya gittikçe arada uğruyordum. 2-3 katlı. Ayrıca eğer yolunuz viaporttaki veya silivrideki Kipa markete düşerse, oradaki bebek kıyafetlerinede bakın derim. Çok güzel , kaliteli, hiçbiyerde olmayan şeyler var. Hamile değilken gitmiştim en son gözüm kalmıştı. Bi ara benimkini götürmem lazım orayacanım senın her seyden haberın var maşallah. Kadir Has'ı da sen söylemiştin galiba.
yetişemiyorum size.
Bende şu Forum İstanbul'daki ebebek mağazasasını bir gezeydim rahat rahat aklım hep orda kaldı. ucundan bakmıştım bır kac ay once erken dıye almaya yeltenmemıstım.
Haftadan anlamayana ben,son regl tarihime gore hesaplayip soyluyorum.mesela bu ara 5,5 aylik diyorum..
evet istiyordum ama kararsız kaldım kısa süre kullanılıyor diye. benım sepetım var aslında ama onu odasına koyup bir park yatak alayım diyorm sonra yok montelı olandan alayım dıyorum .ya canım sen mi istiyordun emin değilim ama yatagin kenarına monte edilen bebek besiklerinden gördüm chicco da hsonu baya da sevimli bisiydi
Canım kendi fikrimi söyleyim. Ona yapıcam masrafı bebek doğduktan sonra yapıcaksam eğer mevlütte yapmayı tercih ederim. Benim için önemli olan doğumdan sonrası. Tabi benim fikrim.Kuzlar baby shower party yapıcak olan yokmu aranızda
hey maşallah her yerde hatun. nazar değmesin.Evet canım ben söylemiştim:) çok gezenmi bilir çok okuyanmı derler ya o hesap:) çok gezen oluyorum. Eğer anadolu yakasına geçiyorsanız orda ebebek mağazasının büyüğü var. Merkezi galiba. Ben karşıya gittikçe arada uğruyordum. 2-3 katlı. Ayrıca eğer yolunuz viaporttaki veya silivrideki Kipa markete düşerse, oradaki bebek kıyafetlerinede bakın derim. Çok güzel , kaliteli, hiçbiyerde olmayan şeyler var. Hamile değilken gitmiştim en son gözüm kalmıştı. Bi ara benimkini götürmem lazım oraya
köşk avizeleri gibi yürürken kafamıza değiyobi sevilmeyince de sevilmiyor zaten , karşılıklı tabi , ne diyeyim zor yani zor olan kadının tavrına tahammül etmek : )) avize güzel mi : )))
vala 2 yılık evliyim kovmaktan beter şeyler yapıyorum ama kadın gene geliyo yüzsüz işte ne sölesem vızz sadece ben değil eşimde sölüyo ama arsızlığa vurduruyo işteOf ne kdr ayıp yasenin gergin olmaman lazım huzursuz olmaman lazım bitnm, eşimle konuşsan da bi şekilde bebeğinle seni daha az huzursuz edecek pozisyon yaratsa? Mümkün mu bilemiyorum ama
ben yapıcaktım arkadaşlarla taşındıktan sonra yapamıycam amaKuzlar baby shower party yapıcak olan yokmu aranızda
vala 2 yılık evliyim kovmaktan beter şeyler yapıyorum ama kadın gene geliyo yüzsüz işte ne sölesem vızz sadece ben değil eşimde sölüyo ama arsızlığa vurduruyo işte
köşk avizeleri gibi yürürken kafamıza değiyoev yüksek değil odanın yarısına inen avize almış gösteriş yapcak ya milet başka yanıyla gülüyo :)
Aaayy aynı benimki. Ev çocuk dolsun diyo en az 5 miş. Makinemiyim ben ya dedim bu zorlukları 4 defa daha göze alamam heralde. Bide evde bebeler olcak o zaman. İkiz istiyordu bizimkide olmayınca peşpeşe birsürü olsun diyo. Kendimi korumalıyımmmbenimki de diyorki lohusalığın geçsin 2. olsun , ikiz gibi büyütürüz , onun hedefi 5 çocuk : )) bende diyorum he sonrada pertim çıksın benim, gülüyor bide : ))
Biten ay kabul ediliyor ya,6. ayi yasiyoruz,o yuzden 5,5 oluyo:) kasim ortasinda 6 yi bitiriyoruz kismetse:))bende 5.5 diyorum , daha kendim de emin değilim 24 olunca 6 ya mı girdim 6 dan mı çıktım : ))
şu bu derken bir bakıcaz geçmiş. az kaldı zaten sayılı gün çabuk geçer derler. 100 ün altına düştümya gerısı gelır heralde.Benimki de kiz. Daha simdiden cok yoruluyorum, onumuzdeki haftalar nasil gececek bilmiyorum. Sekerim de var, hem gozum hem karnim hep ac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?