Bende çok istiyorum fuarı ama kısmet. Bende arada anneme geçince gidiyorum forum istanbula.hey maşallah her yerde hatun. nazar değmesin.
bende karşı takıntısı var . kolay kolay karşıya geçmem ancak sınav ya da kız isteme düğün merasimi olursa geçeriz karşıya.
forum İstanbul bize yakın yürüme mesafesinde orayı bır görelım sonra zaten fuarı bekliyorum bende.
zaten evi yeni aldı ben kirada oturuyom o yeni eve geçti :) almış gelmiş avizeyi bende dedim yanı şeye konmuş şey gibi diyeönce avizeye uygun bi ev al annecim deseydin : ))
ışık yanık perde açık görmesin cumartesileri perdeyi açmıyom arıyo annemdeyim diyom gelmesin diye apartman girişindeki zili bozdum şimdi kimse aramadan gelemiyo :)bi arkadaşımın kv de , kapıdan kovsan bacadan girerim oğlumun evi değil mi demişti , seninki de o ayar galiba
Ben de yaptırmadın şeker yüklemesi. Açlık kan şekerine ve son 3 aylık kan şekerine baktırdım, doktora gösterdim değerlerim normaldi. yaptırmak istemiyorsan arada bir açlık tokluk kan şekerine baktırırsın dedi. tamam dedim ben de. yediklerime dikkat edecem tatlıyı abartmayacam , ara sıra da ölçüm yaptırırım.Benim doktorun risk gördüğü hallerde hastalarima seker yüklemesi yaptiriyorum dedi ve benden istemedi.yani 24+5 im yaptirmadim.
Kızlar youtube a yazın hamile pilatesi, ebru şallının videosunu açın mis gibi pilates yaptırıyo, sırt kol çalştırıyo oturduğun yerse, iç zorlayacak hareketleri yok orta kısımda topla olan hareketler va onu ben yapmadım. ilk kısımdaki sıt hareketleri ve son kısımdaki strech-esneme hareketlerini yapın, ben denedim süper oluyor. sırt ağısı felan kalmıyor, tavsiye ederimBüyükşehirlerde yaşayanlar çok şanslısınız. ben 3. aydan sonra başlamak istedim ama mardinde hamile platesi kursu yok malesef. 10 kişi bulursan açarız dediler. nerden bulayım 10 hamileyi ben ala alaa. benim yerimede keyfini çıkar
ben canım .....Allahım hemde nasıl bir ağrı sanki kaburgam kırılmışta etime batıyor gibi canımı acıtıyor yaa kambur durmam imkansız....tamam bebek büyüyor anladım da hep bi tarafa büyümesin yaaa büyük ihtimal kafa tam orada sol kaburgam ağrıyor sağda bişey yok....kaburgam ağrıyor , aynı hizada belimde ağrıyor belimin üst kısmı yani , 2 gündür acep kızın kafası mı değiyor ki anlamadım , hiç kaburgasının aşağı kısmı ağrıyan varmı midemin bittiği yer yam olarak
sen değilde eşin söyleseydi keşke. o kadar yolu gitmen imkansız ne olursa olsun. 5 dakikalık yolda bile belim ağrıyor benim.kızlarr napıyonuz ? ben bugün 75 lik şeker yüklememi yaptım normal çıktı oğluşumuda gördüm dr yoktu ameliyattaydı radyolog baktı maşallah paşacanım büyümüş teyzeleri annesine ağız hareketi yapıyordu kurban olduğum bi problemimiz yok kızlar bebişimle ilgili çok şükür allahıma
ama amaaaaa sinirlerim çok bozuk kızlarrrr kayınvaldem hasta çok üzülüyoruz onun için eşime dedim ki ne yap ne et git anneni gör yardım et taşınmayız bu haftasonu kalırız kızcemle kızım 1. sınıfa başladı biliyosunuz oda diyor ki sizde gelin biliyorum ki onun fikri değil elbette giderdim benim kızım 1 gün okula gitmezse 6 7 sayfa geride kalıyorr ben kendimi geçtim eşimin memleketine uçak yok 13 saatlik yol arabayıda ev peşinatına verdik oda yok belim sırtım çok ağrıyor nasıl yola giderim ben hamile halimle bunu düşünmüyor surat yaptı bana eve geldim öyle ağladım ki ben her akşam annesini arıyorum dua ediyorum ama yaranamıyorum bilmiyorum kızlarr
benim dün çok ağrıyordu sağ üst tarafım sanki biri parmağıyla ittiriyor dimi bende dedimki kafamı acep baskı yapıyor ama bugün yok o ağrı ben hemen uzandım uyumuşum sabah bişey yoktu canım dinlen öyle durumlardakaburgam ağrıyor , aynı hizada belimde ağrıyor belimin üst kısmı yani , 2 gündür acep kızın kafası mı değiyor ki anlamadım , hiç kaburgasının aşağı kısmı ağrıyan varmı midemin bittiği yer yam olarak
Yani 24 haftadan sonra 6 aylık dyeceksin 28 den sonra 7 aylık takıl kafana göre anlamıyolar hafta hesabından nasıl olsa ben 26. Haftadayım 6 aylık dyorum şuanbende 5.5 diyorum , daha kendim de emin değilim 24 olunca 6 ya mı girdim 6 dan mı çıktım : ))
O zaman sen onu "hasta" olarak kabul ederibilirsen ciddiye almaz ve sinirlenmezsin. Ben ole yaptımvala 2 yılık evliyim kovmaktan beter şeyler yapıyorum ama kadın gene geliyo yüzsüz işte ne sölesem vızz sadece ben değil eşimde sölüyo ama arsızlığa vurduruyo işte
canım bende ona kızıyorum tatlım ben zaten bi oğlumu kaybetimm 20 haftalıkken bunda da korkuyorum dilim yanmış bi kere birde görüyor belimin nasıl ağrıdığını seninde dediğin gibi çok yürüyemiyorum oturamıyorum sürekli pozisyon değiştiriyorum nasıl gidiyim bu halimle keşke gidebilseydim herşey bi tarafa kızıma kıyıp nasıl okulundan geri bırakayımsen değilde eşin söyleseydi keşke. o kadar yolu gitmen imkansız ne olursa olsun. 5 dakikalık yolda bile belim ağrıyor benim.
ne olursa olsun karşındaki insanın da seni düşünmesi gerekir. eğer o düşünmüyorsa üzme kendını sende kendını düşün.
burun kanaması bende de oluyor ama öyle oluk oluk değil leke gibi. sürekli oluyorsa kontrole gittiğinde söyle mutlaka. o kocalar bizden önce aşerdi, belleri ağrıdı,mideleri yandı daha neler neler burnuda kanamıştır canımmm :)))Selam kızlar burun kanamasi yasayan var mı? Burnum akiyor diye uyandim 5 dk. dir kaniyor, nette vucudun kan miktari arttigi icin normal oldugunu yazmislar. Bu arada kocami bogmak istiyorum, benim de sık sık kanar diyor, 5 yildir ben nasil gormediysem kanamalarini!
ben en az 2 kere wcye kalkıyorum. onun dışında su içmek için ve dönerken canım acıdığı için uyanmalarım da oluyor.Gece kalkmak zararlı mı ki diye sordum canım yaa. Ili üç saatte bir kalkıyorum su içmesem de kalkıyorum da o yüzden. Herkes benim gibi sanıyodum.
o teyzelere yuhh diyorum! akşamdan yap dese yine biraz insaflı diyecem yani. bu kadınlar nie bu kadar kendilerini adıyorlar ev işlerine sanki dünyaya gelme nedenleri bu ala ala yaaaBen de hiç kahvaltı hazırlamazdım kendimi zor hazırlayıp çıkardım. Eşimin annesi ısrarla saat 6 da kalkıp ona hergün kahvaltı yaptırdığını falan söyledi. Sonra işyerine yakın biyere taşındık ben de kahvaltı hazırlıyorum. Günde en güzel hazırladığım öğün diyebilirim. Kendim için de iyi oldu. Ama yardım edenim yok tabii. Kahvaltıyı hazırlayıp kaldırıyorum işe yetişiyorum falan. Bir de bazı teyzeler akşam yemeğini de sabahtan yap daha erken kalk diyorlar
yayaların tlf kullanmaları ne zaan yasaklanmış acaba. üff herkesin acelesi var herkes bi yere yetişiyor.Yolda yururken arkadan araba gelmis korna yapiyor neymis ara sokaga donecekmis cabuk ol.diyor. Bekle diye bagirdim adama. o da elimdeki telefonu gosteriyor da elimde telefon olmasa da yurume hizim ayni. Kuyruk kmigi cok agriyor yine cok yavas yuruyorum kizdim adama okuzluk yani bekle 10 sn ne olur
bende burdaki takvim sağolsun kalan günüme göre söylüyorum. yani şimdi 105 günüm var=3,5 ay hamileliğide 9,5 ay olarak değerlendirirsek 6 aylık hamileyim diyorum. ehehehhtamam zaten ben satıma göre 28. haftadayım zaten 28. hafta 7 ay oluyor.,30 da bitmiş oluyor 8 e giriyorsun. gerçi çoğu azı ne söylediğimiz değil sat tarihimiz önemli. yani benim sata göre doğru hafta ve aydayım.
ağır bir hastalığı mı var canım. Allah esirgesin yani ölüm kalım meselesi mi acaba?kızlarr napıyonuz ? ben bugün 75 lik şeker yüklememi yaptım normal çıktı oğluşumuda gördüm dr yoktu ameliyattaydı radyolog baktı maşallah paşacanım büyümüş teyzeleri annesine ağız hareketi yapıyordu kurban olduğum bi problemimiz yok kızlar bebişimle ilgili çok şükür allahıma
ama amaaaaa sinirlerim çok bozuk kızlarrrr kayınvaldem hasta çok üzülüyoruz onun için eşime dedim ki ne yap ne et git anneni gör yardım et taşınmayız bu haftasonu kalırız kızcemle kızım 1. sınıfa başladı biliyosunuz oda diyor ki sizde gelin biliyorum ki onun fikri değil elbette giderdim benim kızım 1 gün okula gitmezse 6 7 sayfa geride kalıyorr ben kendimi geçtim eşimin memleketine uçak yok 13 saatlik yol arabayıda ev peşinatına verdik oda yok belim sırtım çok ağrıyor nasıl yola giderim ben hamile halimle bunu düşünmüyor surat yaptı bana eve geldim öyle ağladım ki ben her akşam annesini arıyorum dua ediyorum ama yaranamıyorum bilmiyorum kızlarr
bir iyileşirsem bende onu düşünüyorum.istanbuldayken özel ders alıyodum çok faydasını görmüştüm. ordan aşinayım hareketlere zaten. tehlikeli hareketleri de yapmamak lazım tabiKızlar youtube a yazın hamile pilatesi, ebru şallının videosunu açın mis gibi pilates yaptırıyo, sırt kol çalştırıyo oturduğun yerse, iç zorlayacak hareketleri yok orta kısımda topla olan hareketler va onu ben yapmadım. ilk kısımdaki sıt hareketleri ve son kısımdaki strech-esneme hareketlerini yapın, ben denedim süper oluyor. sırt ağısı felan kalmıyor, tavsiye ederim
ben gece en az 3 kere tuvalete uyanıyorumGece kalkmak zararlı mı ki diye sordum canım yaa. Ili üç saatte bir kalkıyorum su içmesem de kalkıyorum da o yüzden. Herkes benim gibi sanıyodum.
Ben de öyleydim , gece azalttım suyu . Uyuduğumdan bişey anlamıyordum .ben gece en az 3 kere tuvalete uyanıyorum
takmıyom hiç zaten he deyip geçiyom ne hali varsa görsün doğuruncada gelme dedimO zaman sen onu "hasta" olarak kabul ederibilirsen ciddiye almaz ve sinirlenmezsin. Ben ole yaptım
ne yazık ki meme kanseri iyleşmişti canım ama nüksetmiş şimdi ise belinden ameliyat olucak canım fıtığı var bunlarda bıçak değdimi daha kötü nüksediyomuş meme kanseri ondan çok korkuyolar inanki gitmek isterim allah kimseyi hastalıkla sınamasın amaaa ben yarım saat popomun üstüne oturamıyorum ki kuyruk sokumum batıyor resmen nasıl gidiyimmmburun kanaması bende de oluyor ama öyle oluk oluk değil leke gibi. sürekli oluyorsa kontrole gittiğinde söyle mutlaka. o kocalar bizden önce aşerdi, belleri ağrıdı,mideleri yandı daha neler neler burnuda kanamıştır canımmm :)))
ben en az 2 kere wcye kalkıyorum. onun dışında su içmek için ve dönerken canım acıdığı için uyanmalarım da oluyor.
o teyzelere yuhh diyorum! akşamdan yap dese yine biraz insaflı diyecem yani. bu kadınlar nie bu kadar kendilerini adıyorlar ev işlerine sanki dünyaya gelme nedenleri bu ala ala yaaa
yayaların tlf kullanmaları ne zaan yasaklanmış acaba. üff herkesin acelesi var herkes bi yere yetişiyor.
bende burdaki takvim sağolsun kalan günüme göre söylüyorum. yani şimdi 105 günüm var=3,5 ay hamileliğide 9,5 ay olarak değerlendirirsek 6 aylık hamileyim diyorum. ehehehh
ağır bir hastalığı mı var canım. Allah esirgesin yani ölüm kalım meselesi mi acaba?
bir iyileşirsem bende onu düşünüyorum.istanbuldayken özel ders alıyodum çok faydasını görmüştüm. ordan aşinayım hareketlere zaten. tehlikeli hareketleri de yapmamak lazım tabi
Diyeti uygulamaya calissam da sik sik yiyemiyorum. Genel olarak seyrek ama cok yiyenlerdenim. Cok zorlaniyorum...cooooooookaslında şekeri olanların diyetleri az az sık sık yeme şeklinde değil mi ? uygulamıyo musun diyet?
Bende mide eksimeleri çok oluyor.yediklerim agzima geliyor.onun dişinda bi şikayetim yok.
kızlarr napıyonuz ? ben bugün 75 lik şeker yüklememi yaptım normal çıktı oğluşumuda gördüm dr yoktu ameliyattaydı radyolog baktı maşallah paşacanım büyümüş teyzeleri annesine ağız hareketi yapıyordu kurban olduğum bi problemimiz yok kızlar bebişimle ilgili çok şükür allahıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?