- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
bilmez mi kuzum çokkk iyi biliyor ama asla onlara hayır diyemiyor kendinden küçük kızkardeşi ile konuştu evli kendisi diyo ki eşime sen ne biçim sağlıkçısın anneme bi hayrın yok iyide sanki annen yanımızdada biz dr a götürmüyoruz gibi konuşması ve eşiminde bu konuda ona kızacağına ben bişey yapamıyorum diyerek sabahlara kadar üzülmesi çok zoruma gidiyor üzül ama annene onun söylediklerine değil git dedim yardım et elinden ne geliyosa yap ben daha ne diyebilirim eminim bunuda o cadı sölemiştir gelmiyor die keşke gidebilseydim ne olursa olsun zalim değilim ben inşşş iyleşir canım inşşşcanım senin o kadarlık yolu gidemeyeceğini eşin bilmiyor mu? sen zaten arayıp gerekli ilgiyi gösteriyormuşsun. bak bizim bu cumartesi eşimin kuzenleri ile akraba günümüz var sakarya ya gidilecek ben cuma doktora sorup 2 saat bile tutmayacak yolu düşünüyorum da sen 13 saatlik yolu nasıl gidersin. ağlama sen yinede üzme bebeğini. kayınvaliden de umarım biran önce iyileşir .
vallahi burada okuduklarıma bakınca ben çok nazlıyım :) ben çalışmıyorum ama eşim kahvaltı hazırlar ara ara bana seslenir bir de ben ama neden uyandırdın biraz daha uyusaydım yaparım :) ayyyy ilahi benAmanin kizlar ne yaptiniz. Fena alistirmissiniz kocalari. Ise sabahin korunde gittigim zamanlar oldu esim hic beni uyandirmayi ugurlamayi fln dusunmedi. Ben de sana yapamam dedim. kahvaltini yap da git dedim. bir ara alismisti kahvaltisini hazirlayip yiyip gidiyordu ben uyurken. sonra kv gelip gitti ay yavrum kendin mi hazirliyosun diye bozdu duzeni. Simdi kahvaltisiz gidiyor hatta sabah alarmi erteleyip durdu beni de uyandirdi die kizdim. Ben de ana kuzusuydum simdi nazimi ceken yok onunkini de cekemem. Annesi neye alistirmissa alistirmis ben de buyum. Hele cocuk olunca cok zor simdiden azaltin bence pişpışı
YARDIMCINIZ ost: 37619414 .!.:bende aynı oluyor... bazen çok kötu oluyor ama dayanılmayacak gibi.
Cnm geçmiş olsun sdni anlıyorum inan . Benimde eşimin babası hasta 90 yaşında adam düşmüş kalçasını kurmış 3 gündür eşim bi hastanede bi yanımda şu an gene yok hastayım bi su getirenim yok mutfaktan kalkıp bazen almaya halim olmuyor adam ameliuattan iyi çıktı ama artık altından alıyorlar bakıcı tutmuşlardı zaten uzun zaman önce zaten yani hem maddi hem manevi baya yorulduk özellikle de eşime de kıyamıyorum koşturuyor bi bize bi oraya Allah sıhhat versin ama en çok ihtiyacımız olan zamanlar bı zaman kocalarımızabilmez mi kuzum çokkk iyi biliyor ama asla onlara hayır diyemiyor kendinden küçük kızkardeşi ile konuştu evli kendisi diyo ki eşime sen ne biçim sağlıkçısın anneme bi hayrın yok iyide sanki annen yanımızdada biz dr a götürmüyoruz gibi konuşması ve eşiminde bu konuda ona kızacağına ben bişey yapamıyorum diyerek sabahlara kadar üzülmesi çok zoruma gidiyor üzül ama annene onun söylediklerine değil git dedim yardım et elinden ne geliyosa yap ben daha ne diyebilirim eminim bunuda o cadı sölemiştir gelmiyor die keşke gidebilseydim ne olursa olsun zalim değilim ben inşşş iyleşir canım inşşş
canim devlette calisan 2 yil ucretsiz izin alabiliyor. Cocuk 2 yasini doldurana kadar parca parca da alabilirsn tumden de. Ben ilk donemi dogum.izniyle kapatip ikinci donem ucretsiz almistim oglumda. 1 yasindayken ise basladim
yasak denmez artik erken dogum riski olmadikca allah korusun.
melike konyada deGil mi
hadi ya dur ben doktora bu sefer yanlız gitcem yasak demiş gibi yaparım :) yoruluyom bacım
YARDIMCINIZ ost: 37619414 .!.:bende aynı oluyor... bazen çok kötu oluyor ama dayanılmayacak gibi.
Tabii paylasirim.kusura bakma ancak foto yüklemeyi beceriyorum :)
ben ekmek yemedigim icin her ogune 1dilim yazdi,normalde 2dilim ekmek olacakmis..bir de kahvaltiyi gec yaptigim icin bana kahvalti sonrasi ara ogun yazmadi.erken kalkiyorsaniz,ara ogun olmaliymis..
37 yi bilmem de saglik sorunum olmazsa caliscam ben. Evde oglumla da cok yoruluyorum. En azindan dogum sonrasina izin aktaririm. Normal.dogum icin hareket de iyi okulda az cok hareket ediyorum en azindan. Bugun derste tepikledi tam ben konusurken ayaktayim da dikkatim dagildi gulesim geldi : )
5 dk mesafe var aramızda ama bak gör doyunca sevebilecekmi dün kocam elini koyuyor çocuk nasıl tekmeliyo babasını geldi omkoydu karnıma bizimkisi tok yok tepki bile vermedi onun bi kızı var varsa yoksa o ve diğer torunu bi çift çorap almamış benim aldıklarıma laf ediyo çok hevesleniyomuşum bunun kötü tarafıda varmış bişey olurmuş erkenmiş daha sus be dedim en sonunda sen mi veriyon parasını sen heves etme git diğer torununa yap karışma bana dedim daha hafta sonu kavga ettik
valla nüfus yaşım 26, ama ruhumu sorarsan 110 : )
Hayır ben bu kayınvalideleride anlamıyorum!! Onun oğluna " gelini getirme , zaten iki canlı yazık kıza" demesi gerekir. Katınvalidem kurbanda parmağını kesti, baya kötü oldu eli şişti. İlaç fln kullandı. Aradım ya sen gel, ya ben gelicem dedim. Bi dünya laf yedim:) ben zaten iki canlıymışımda, ne işim varmış. O kendini idare edermiş. Bide oğluna diyoki sakın getirme. İyi be gelmiom istenmediğim yere dedim:) kızım ben seni düşünüyorum dedi. Allahrazı olsun gerçekten hiç kıyamaz gelinlerine.bilmez mi kuzum çokkk iyi biliyor ama asla onlara hayır diyemiyor kendinden küçük kızkardeşi ile konuştu evli kendisi diyo ki eşime sen ne biçim sağlıkçısın anneme bi hayrın yok iyide sanki annen yanımızdada biz dr a götürmüyoruz gibi konuşması ve eşiminde bu konuda ona kızacağına ben bişey yapamıyorum diyerek sabahlara kadar üzülmesi çok zoruma gidiyor üzül ama annene onun söylediklerine değil git dedim yardım et elinden ne geliyosa yap ben daha ne diyebilirim eminim bunuda o cadı sölemiştir gelmiyor die keşke gidebilseydim ne olursa olsun zalim değilim ben inşşş iyleşir canım inşşş
aslında şekeri olanların diyetleri az az sık sık yeme şeklinde değil mi ? uygulamıyo musun diyet?
Benim kocişimde diyor ki diğer bebeği ara verelim baya öle yapalım senin bu zorluklarını görünce kıyamıyorum sana, keşke diğerini de ben doğurabilsem diyor gör sen hamilelik nasıl olur diyor sana yalvarıyorum ye die diyor ama sen bana yemek yetiştiremezsin die yapmaya aşermenin alasını yaparım diyor her işi de yaptırırım diyor sana ben öle yatar yer içerim keyfime bakarım diyor ben her gün iş yapıyormuşum bişi yemiomuşum bana yaptır herşeyi diyor deli bu adam kanaat getirdim
http://www.memurlar.net/haber/38677 Belki bu link yardımcı olur güzelim
Çok sancım var ağlamaktan canım çıktı
Karnım taş gibi , gaz ağrısı dedim önce ama gelip gelip gidiyor
Gaz olunca sürekli içrede bi ağrı oluyor
Ama benimki bi geliyor biraz sürüyor sonra geçiyor ,3-5dk sonra yine oluyor
Duşa girdim ılık su iyi gelir diye
Evet duştayken rahattım , çıktım 10-15 dk sonra yine başladı
Yalvarırım bi öneride bulunun fenayım ben(((
Eşimin gelmesinede var daha,ağdaya gidiyim dedim ne olur ne olmaz, ama yok mümkün değil gidemem
Çok sancım var ağlamaktan canım çıktı
Karnım taş gibi , gaz ağrısı dedim önce ama gelip gelip gidiyor
Gaz olunca sürekli içrede bi ağrı oluyor
Ama benimki bi geliyor biraz sürüyor sonra geçiyor ,3-5dk sonra yine oluyor
Duşa girdim ılık su iyi gelir diye
Evet duştayken rahattım , çıktım 10-15 dk sonra yine başladı
Yalvarırım bi öneride bulunun fenayım ben(((
Eşimin gelmesinede var daha,ağdaya gidiyim dedim ne olur ne olmaz, ama yok mümkün değil gidemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?