2015 Şubat Anneleri

bilmez mi kuzum çokkk iyi biliyor ama asla onlara hayır diyemiyor kendinden küçük kızkardeşi ile konuştu evli kendisi diyo ki eşime sen ne biçim sağlıkçısın anneme bi hayrın yok iyide sanki annen yanımızdada biz dr a götürmüyoruz gibi konuşması ve eşiminde bu konuda ona kızacağına ben bişey yapamıyorum diyerek sabahlara kadar üzülmesi çok zoruma gidiyor üzül ama annene onun söylediklerine değil git dedim yardım et elinden ne geliyosa yap ben daha ne diyebilirim eminim bunuda o cadı sölemiştir gelmiyor die keşke gidebilseydim ne olursa olsun zalim değilim ben inşşş iyleşir canım inşşş

vallahi burada okuduklarıma bakınca ben çok nazlıyım :) ben çalışmıyorum ama eşim kahvaltı hazırlar ara ara bana seslenir bir de ben ama neden uyandırdın biraz daha uyusaydım yaparım :) ayyyy ilahi ben

YARDIMCINIZ ost: 37619414 .!.:
bende aynı oluyor... bazen çok kötu oluyor ama dayanılmayacak gibi.

Allah yardimcimiz olsun valla.dediğingibi bazen dayanilmayacak gibi oluyor.fokur fokur kayniyor midem

Cnm geçmiş olsun sdni anlıyorum inan . Benimde eşimin babası hasta 90 yaşında adam düşmüş kalçasını kurmış 3 gündür eşim bi hastanede bi yanımda şu an gene yok hastayım bi su getirenim yok mutfaktan kalkıp bazen almaya halim olmuyor adam ameliuattan iyi çıktı ama artık altından alıyorlar bakıcı tutmuşlardı zaten uzun zaman önce zaten yani hem maddi hem manevi baya yorulduk özellikle de eşime de kıyamıyorum koşturuyor bi bize bi oraya Allah sıhhat versin ama en çok ihtiyacımız olan zamanlar bı zaman kocalarımıza

Bizim dönem bitse bile yaz okulu var bir de zaten dönem sonunda tatil yok bize sadece yıllık izin kullanabilirim. Dediğin gibi parça parçaysa süpermiş. Duruma bakar ona göre izin alırız. Bakalım eşim ne dicek bu duruma. Aslında bizim aileden kimse bebişe bakamıyacağı için yatılı birini almayı düşünüyoduk. Ona da nerden baksan maaşımın yarıdan çoğunu vermek zorunda kalıcam.

Canım buraya yazdığını görmeden özelden cevaplamıştım ekmek az değil mi demiştim. Iyi bari bir an korkmuştum çünkü benim de altı dilimi buluyor günde

Canım ben şimdi haftanın üç günü raporluyum ya 32 de Dr çalışabilir dese her gün gitmem gerekicek rapor alamıcam di mi? Bebiş annesi onunla konuşuyor sanmıştır derste canım yaaaa çok tatlılar.

Tövbe tövbe Allahım korusun inşallah. Ay ben biri bişey dese çok takarım. Bişi yapmıyorlar laf da söylemeseler bari.

Hayır ben bu kayınvalideleride anlamıyorum!! Onun oğluna " gelini getirme , zaten iki canlı yazık kıza" demesi gerekir. Katınvalidem kurbanda parmağını kesti, baya kötü oldu eli şişti. İlaç fln kullandı. Aradım ya sen gel, ya ben gelicem dedim. Bi dünya laf yedim:) ben zaten iki canlıymışımda, ne işim varmış. O kendini idare edermiş. Bide oğluna diyoki sakın getirme. İyi be gelmiom istenmediğim yere dedim:) kızım ben seni düşünüyorum dedi. Allahrazı olsun gerçekten hiç kıyamaz gelinlerine.

Bence o bir melek

Çok sancım var ağlamaktan canım çıktı
Karnım taş gibi , gaz ağrısı dedim önce ama gelip gelip gidiyor
Gaz olunca sürekli içrede bi ağrı oluyor
Ama benimki bi geliyor biraz sürüyor sonra geçiyor ,3-5dk sonra yine oluyor
Duşa girdim ılık su iyi gelir diye
Evet duştayken rahattım , çıktım 10-15 dk sonra yine başladı

Yalvarırım bi öneride bulunun fenayım ben (((
Eşimin gelmesinede var daha,ağdaya gidiyim dedim ne olur ne olmaz, ama yok mümkün değil gidemem

Zamana bak kaç dakikada ağrı oluyor not et kendini sıkma sakın. Dr un teli yok mu? Bir hastaneyi arayıp oradan bir Dr da isteyip sorabilirsin. Dakikaları söylersin ağrılar arası düzenli dakikalar mı? Düzensizse sorun yok biri 10 dak biri 15 dakikada giriyorsa sorun yok.

Canım taş gibi olan yeri nazikce ov, ablama da oluyordu, annem ovuyordu sert kısmı bebek kendini kasmış oluyor orda, sonra yavaşça kendini salıveriyordu. Tabi bu konularda pek bilgim yok ama şu anda önerebileceğim tek şey bu.. İstersen bir dene..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…