ekmeğe bende hayır diyemiyorum kesmem lazım ama yok illa ki ekmek olacak yoksa doymuyorum. bende bu sabah yarım ekmek tost yedim :) benim yemeklerle aram yok sebze tarzı şeyleri yerim ama sürekli de sebze istemiyor canım hele bu aralar et tavuk tarzı hiç bir şey görmek istemiyorum. birde kuru baklagil denemek lazım. zaten bir yemek yapıyorum 2 gün yeniyor. cuma evde değilim anneme gidicem. yemek yapmak mesela beni çok yoruyor belim ağrıyor mutfağı toplarken şimdi evi toplayıp yemeği koyucam anca akşam oluyor :)
valla bende öle yapıyorum rakı içmedim hiç te sigara çekiyorum bi fırt çünkü ısrarla doktor bu kadar çok sana kokası vücudunun onu istediğini gösterir dedi ki ben hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktım hiç içmedim yeni yeni canım çok istiyorrakının kanından geçmesi için belli bir miktar içmen lazım bir fırt çekebilirsin bardağa çok az koyup :) sigara da aynı şekilde öyle bir fırtdan bir şey olmaz. bebeğe geçebilmesi için kanında belli bir miktar olması gerekli çek gitsin yoksa aklın hep orada kalır.
hmm anladım canım sevindim o zaman bilmiyorum ben nasıl işliyo o yüzden korktum hakkım yanarsa diye puanım iyi çünkü boş kontenjanda çok şansım var kızımın şansına çıkarsa duramam yani hakkımı veremem kimseyebende memurluk çıkınca diyorum canım , sonuçta doğum özel bi durum
bende memurluk çıkınca diyorum canım , sonuçta doğum özel bi durum
ben hamile olduktan sonra dışardan yememeye özen gösteriyorum evde yemek yapamasam bile kahvaltılık şeyler hazırlıyorum en azından temiz olduğundan eminim , evde yapılan bi çorba bile daha güzel geliyor bana, sende gücünü topla arkadaşım mutfağa gir ve harikalar yarat : ))
valla bende öle yapıyorum rakı içmedim hiç te sigara çekiyorum bi fırt çünkü ısrarla doktor bu kadar çok sana kokası vücudunun onu istediğini gösterir dedi ki ben hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktım hiç içmedim yeni yeni canım çok istiyor
ah ahh o yemek ben işten gidince eşortmanı giyip hemen mutfağa dalıyom alahtan çabuk yaparım yemeklerimi yarım saate hepsi hazır olur ama tabi yoruluyoruz haliyle bütün gün çalış eve git yemek yap bulaşık falan en çokta çamaşır koyuyo :)ekmeğe bende hayır diyemiyorum kesmem lazım ama yok illa ki ekmek olacak yoksa doymuyorum. bende bu sabah yarım ekmek tost yedim :) benim yemeklerle aram yok sebze tarzı şeyleri yerim ama sürekli de sebze istemiyor canım hele bu aralar et tavuk tarzı hiç bir şey görmek istemiyorum. birde kuru baklagil denemek lazım. zaten bir yemek yapıyorum 2 gün yeniyor. cuma evde değilim anneme gidicem. yemek yapmak mesela beni çok yoruyor belim ağrıyor mutfağı toplarken şimdi evi toplayıp yemeği koyucam anca akşam oluyor :)
Galiba magnezyum kalsiyum ilacı :) Sırrım bu : p iştah açıcı olarakLitchi
ah ahh o yemek ben işten gidince eşortmanı giyip hemen mutfağa dalıyom alahtan çabuk yaparım yemeklerimi yarım saate hepsi hazır olur ama tabi yoruluyoruz haliyle bütün gün çalış eve git yemek yap bulaşık falan en çokta çamaşır koyuyo :)
hahaha:) benim bile demiş :) canm ya. Ben de arkadan geliyorum boşveeerBU Aralar iştah kesılıyor olabılır. bende lokantadan ne gelse mıdem bulanıyor. sadece pis boğazlıktan yıyorum bır seyler ağzım boş durmasın diye. düşünüyorum düşünüyorum canımın istediği bir şey var mı diye ama yok.
benım bıle canım istemıyorsa kımsenın ıstemez.
BU Aralar iştah kesılıyor olabılır. bende lokantadan ne gelse mıdem bulanıyor. sadece pis boğazlıktan yıyorum bır seyler ağzım boş durmasın diye. düşünüyorum düşünüyorum canımın istediği bir şey var mı diye ama yok.
benım bıle canım istemıyorsa kımsenın ıstemez.
doğurunca yapacaklarım listesi yaptım kendime bak yazayım dolabımda yapışık duruyo :)içtiğin için canın istiyordur ben hiç alışmadım sigaraya bazen eşimin sigarasını yakar verirdim ama yok hiç öyle sevemedim. içtiğin için vücudun çok istiyor mesela bende kolayı çok severdim şimdi kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum ama tabi ki arada yarım bardak ta olsa içiyorum yoksa aklım hep onda :)
Benm de kullanasım yok ama doktor aksatmak YASSAK dedi :/ yoksa serumla samimi olurum korkusu ile içiyorumHmm olabilir var ya ben onları kullanmıyorum Demir'i de kullanmıyorum
valla whatsapp grubundan hıç ses çıkmıyor. burayı okuyan yok sanırım.şu kızdan bi haber alsak artık melike den numarası falan olan arasa whatsap grubundan aslında iyi olur
yav güzel bir şey aşerın bari.vala bende öle resmen rakı aşeriyomzaten doğurunca bi kadehe bide kafama kırmızı kurdele bağlıcam sigarayıda doktora sordum bazen dayanamıyom dedim eşimin elleri bile miss gibi kokuyo dedim al çek bi fırt dedi canının çok istediği bişeyi yiyip içmemekte zarar dedi
Hastasıyız doktooooor diyeydinvala bende öle resmen rakı aşeriyomzaten doğurunca bi kadehe bide kafama kırmızı kurdele bağlıcam sigarayıda doktora sordum bazen dayanamıyom dedim eşimin elleri bile miss gibi kokuyo dedim al çek bi fırt dedi canının çok istediği bişeyi yiyip içmemekte zarar dedi
günaydın kızlar,
uykusuz gecelerim var benimzaman geçmiyor izin gelmiyor doktora gidip rapor alasım var çok yorgun hissediyorum vücudumu
doğurunca yapacaklarım listesi yaptım kendime bak yazayım dolabımda yapışık duruyo :)
* sabah yataktan kalkmadan belim sırtım her yanımı kütürdeteceğim
*yastığın altına kollarımı sokup yüz üstü yatacağım
*belim bacaklarımdan ayrılana kadar gerineceğim
*kana kana bi tane sigara ve bira beni bekler
*hep yaptığım gibi bisiklete bineceğim
*yeşil ipim atlanmak üzere dışarı çıkacak
*yerde yuvarlanacağım
*kocişe rahat rahat dalabileceğim :)
*ve muhteşem rakı balık :)
aklıma geldikçe ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?