2015 Şubat Anneleri

ben severim yemek yapmayı ilk 3 ay sıkıntı çektim tembelleştiğim için ama şimdi iyiyim , ne şanslısın annen yapar sen yersin, anne yemeği gibisi yok ya

valla bende öle yapıyorum rakı içmedim hiç te sigara çekiyorum bi fırt çünkü ısrarla doktor bu kadar çok sana kokası vücudunun onu istediğini gösterir dedi ki ben hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktım hiç içmedim yeni yeni canım çok istiyor

bende memurluk çıkınca diyorum canım , sonuçta doğum özel bi durum
hmm anladım canım sevindim o zaman bilmiyorum ben nasıl işliyo o yüzden korktum hakkım yanarsa diye puanım iyi çünkü boş kontenjanda çok şansım var kızımın şansına çıkarsa duramam yani hakkımı veremem kimseye

bende memurluk çıkınca diyorum canım , sonuçta doğum özel bi durum

erkekler mesela askerdeyken atandığında başlamasını yapıyolar evraklarını teslim ediyolar askerden dönünce iş başı yapılıyor bu da onun gibi olur heralde , özlükte çalışan biri daha iyi bilir gerçi

Bir tencere dolmayı attım bir gün yedik sadece. Sonra evde dolma olduğunu unuttum eşim de sağolsun buzdolabına sadece cola almaya gider. Ertesi gün ondan ertesi gün ne yemek yapsam diye düşündüm bişiler yaptım sonra dolma geldi aklıma ama zamanı geçti diye attım sorunum yapamamak da değil sanırım. Canım bişey istemiyo. Dün öğlen kaşarlı tost akşam da kaşarlı pizza yedim. Dışardan istediğimiz şeyler böyle yani. Geçen gün etli taze fasulye yaptım yaptığım gün yiyemedim o kadar etkileniyorum yani. Neyse sizin de içinizi bulandırmayayım.

içtiğin için canın istiyordur ben hiç alışmadım sigaraya bazen eşimin sigarasını yakar verirdim ama yok hiç öyle sevemedim. içtiğin için vücudun çok istiyor mesela bende kolayı çok severdim şimdi kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum ama tabi ki arada yarım bardak ta olsa içiyorum yoksa aklım hep onda :)

ah ahh o yemek ben işten gidince eşortmanı giyip hemen mutfağa dalıyom alahtan çabuk yaparım yemeklerimi yarım saate hepsi hazır olur ama tabi yoruluyoruz haliyle bütün gün çalış eve git yemek yap bulaşık falan en çokta çamaşır koyuyo :)

yani dediğim gibi ben evde olduğum halde ev işleri beni çok yoruyor yatağı topla evi şöyle bir süpürttür tuvaleti lavaboyu yıka. üstüne bir de saatlerce yemek yap. bazı yemekler meşakatli oluyor. mesela bu akşam için kuru fasulye ısladım birazdan düdüklüye koyacağım akşam üzeride pilav yapıcam.ayrıca çamaşırlar toplanıp katlanıcak ve makinadakiler serilecek ve ben hala burada çene çalıyorum sabah kalktığımdan beri başım kötü onun da etkisi var sanırım :)

hahaha:) benim bile demiş :) canm ya. Ben de arkadan geliyorum boşveeer

Heh işte aynen öyle. Bir de yemem gerekiyor diye düşünüyoruz ya ondan mı yiyemiyoruz acaba. Peynir ekmek yetiyor gibi onu da çok acıkırsam yiyebiliyorsun.

doğurunca yapacaklarım listesi yaptım kendime bak yazayım dolabımda yapışık duruyo :)
* sabah yataktan kalkmadan belim sırtım her yanımı kütürdeteceğim
*yastığın altına kollarımı sokup yüz üstü yatacağım
*belim bacaklarımdan ayrılana kadar gerineceğim
*kana kana bi tane sigara ve bira beni bekler
*hep yaptığım gibi bisiklete bineceğim
*yeşil ipim atlanmak üzere dışarı çıkacak
*yerde yuvarlanacağım
*kocişe rahat rahat dalabileceğim :)
*ve muhteşem rakı balık :)
aklıma geldikçe ekliyorum

yav güzel bir şey aşerın bari.
ben adını duyunca bıle kokusu burnuma geliyor mıdem bulanıyor.
gerçi tadını bilmiyorum hıc ama zevk meselesı kımısıde cok güzel olduğunu düşünüyor.
sigara olabilir tabii ama şimdi faydalı şeylere aşersek daha iyi.

Hastasıyız doktooooor diyeydin :))) ben kendime itiraf yeni ediyorum ya doktora hiç diyemem. Cok bilinçli ayaklarındayım neyse doğuralım da bi iki içeriz dicem emzirirken de içilmiyor gerçeği yüzüme çarpıyor:)

grip olmuşuım hiç bişey yapasım yok ve bugün çok karışık duygular içindeyim ağlayasım var
bilmiyorum ama bebeğim hareket ettikçe içimdeki mucizeye inanamıyorum ne kadar şükretsem az
gerçekten muhteşem bir olay hamilelik Rabbimin biz kadınlara verdiği inanılmaz bir özellik
bugün çok duygusalım hastalıktan mıdır nedir bilmiyorum
Rahatsızlanan arkadaşlarda inş en kısa sürede hayırlı haberlerle gelirler

cnm ben varım okuyorum da ama melıke grupta deıl pkasda oyle bende sabah bı haber vardır dıye buraya bakındım ama hala yok .. ınsallah ıyılerdır...

günaydın kızlar,
uykusuz gecelerim var benim zaman geçmiyor izin gelmiyor doktora gidip rapor alasım var çok yorgun hissediyorum vücudumu

ayyy bugün aynı durumdayım. Aklımdan geçiriyorum şöle bir hafta falan rapor mu alsam diye. hislerime tercüman oldun

bu yazdıgın var ya o kadar özledim ki ah ah günlerce o şekilde yatabilirim şuan sadece sola yatıyorum sabah uyuşmuş halde kalkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…