- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
evet canımm esoba dedi çok üzüldüm hem işide bırakmıştı dinleniyodu of yaaa inşş durdurmuşlardır sancıyı dua edicem onun içinmelikenin doğum sancıları başlamış hastaneye 1 hafta yatış vermişler açılması varmıış diğer arkadaşı bende okuyamadım
Ay canım kimmiş bu doktor hangi hastanedeymiş şimdi biliyo musun? Aklımızda bulunsun.
Allah korusun Allah a emanet bebişler. Dr lara da güven olmuyor artık desene. Yaw biz ilerde Mersin'e yerleşelim hayali kuruyorduk Allah korusun bir Dr lük durumumuz olsa kötüymüş demek sağlık sektörü.
aradım doktoru şeker yüklemesini sordum yaptırmadım dedim :) haftaya yapcaz kandada tuza bakalım dedi şimdilik ayran iç bişey olmaz dedihayır herkesin normal tansiyonu farklıdır standart bişey yok benim normalde 9\6 dır mesela o yüzden başkasına bakıp kıyaslama yapma
Canim istanbuldakini soruyorsun sanirim o da hastanede degil ozel muayenesi var bakirkoy incirlide ana cadde üstünde hemen ozelden yazayim adini burdan sıkıntı olablir belki site kuralları açısından
biz her muhim hastalikta istanbula tasindik gidemedgmz yerde de adanaya. Kanser vb gibi buyuk hastaligu olan tanidiklarmz da hep basja illere tasindi. Fakulte var ama yetmiyor her dr iyi degil sartlar vasat. Ozeller desen adi ozel devletten beter bosuna maddi manevi helak oldugumzla kaldik hep hatta kendileri teşhis koyamaynca bana deli damgasi vuranlar oldu o derecede nahoslar mübarek. Benim su an en muhim duam 37.hftaya dek sorunsuz dayanblmek ins burda acil bisey yasamak durumunda kalmam en buyuk korkum ellerine düşmek
hayır herkesin normal tansiyonu farklıdır standart bişey yok benim normalde 9\6 dır mesela o yüzden başkasına bakıp kıyaslama yapma
geldim ben hem baya yürüyüş oldu bana iyi oldu ama tahmin ettiğim gibi tansiyon yerlerde 10/4 çıktı. sabah kalkınca siyah benekler demek ki tansiyon düşüklüğündenmiş. yüksek çıkmasından düşük olması iyidir ama korktum ben yükseldi diye. hemşireye de son defa 30 aralıkta gidicem bir daha izlemim bitiyormuş :)
sağol canım bende şimdi tuzlu peynir yiyorum. yeterince günlük tuz alıyorum zannediyordum ama meğersem almıyormuşum pazartesi 12 7 çıkmıştı demekki ara ara düşüyormuş böyle yükselmesinden düşmesi iyi en azından allah korusun yüksek tansiyondanGeçmiş olsun canım. Bu aralar tansiyon düşüklüğü çok oluyormuş aman dikkat. Ben çantama tuz paketleri attım başım dönmeye başladığında açıp yalıyorum öyle çare buldum. Hemen de tuzlu bişiler bulunamıyo bazen.
kızlar bişey sorcam şimdi ben kpss ye girdim puanımda iyi farzedinki tercihlerimden birine yerleştim ama hamileyim nasıl olcak izin alabilirmiyim memur olanlarınızın bi fikri varmı ? yerleşirsem hakkımı öldürmek istemem
kızlar bahsettiğiniz kişi şubat annesi mi olacaktı ? allah yardımcısı olsunevet canımm esoba dedi çok üzüldüm hem işide bırakmıştı dinleniyodu of yaaa inşş durdurmuşlardır sancıyı dua edicem onun için
kızlar bahsettiğiniz kişi şubat annesi mi olacaktı ? allah yardımcısı olsun27. haftayı geçmişse sıkıntı olmaz inşlh dualarımız onunla
Aynen yasayinca daha iyi anlasiliyormus böyle şeylerin kıymeti ben de..daha duyarli oldum bisürü şeye zatenya ne güzel düşünceli insanmış . bende doğumdan sonra öyle biri olmayı düşünüyorum.
benımde arkadaşım var bir tane ayda bır ıkı kez onun işyerınde çalışıyorum. ne zaman oraya gıtsem bır yiyecekten bahsetsem tekrar gittiğimde mutlaka annesine yaptırmış oluyor. ne olursa olsun.
sonra düşünüyorum, diyorum ben çok mu düşüncesız bırıyım acaba. şimdiye kadar hamile ,hasta kimsenın halınden anlamadım.
şimdi anlıyorum böyle şeyler cok kıymetlıymış.
28.HAFTAYA Kadar tutalım demiş.ayyyy inşş durdurmuşlardır sancıyı ilaçlarla çok sıkıntılı değilse 2 hafta kadar durdurulabiliyor inşşş zamanında gelir kuzusu
Alıyor canım. Bendede normalde hipo tansiyon var zaten benim ayakta ki tansiyonum la otururken ki tansiyonum,otururken le yatarken ki tansiyonum bile aynı değil hepsi farklı. Ama tuz eksikliği başkaama benim tansiyon hep 9/5 her ölçtüğünde doktor öle çıkıyo hiç yüksek çıkmaz hatta dün akşam ben ölçtüm 10/6 çıktı hiç bilmem 12 /8 falan olduğunu kan tahlilini sağlık ocağı alıyor mu ?
kızlar ben çok açımsürekli birşeyler yemek istiyorum ve doymuyorum
benim kilo almamam gerekiyor şeker çıkmadı ama korkusu bana yetti onu da yememeye çalışıyorum paylaşılan diyet listesini görünce de daha kötü oluyorum stres oldukça daha da acıkıyorumBen de bişey yiyemiyorum artık. zorla yemeye çalışıyorum o da midemi bulandırıyor. Ne yapıcağımı bilemiyorum.
Ben de bişey yiyemiyorum artık. zorla yemeye çalışıyorum o da midemi bulandırıyor. Ne yapıcağımı bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?