2015 Şubat Anneleri

melikenin doğum sancıları başlamış hastaneye 1 hafta yatış vermişler açılması varmıış diğer arkadaşı bende okuyamadım
evet canımm esoba dedi çok üzüldüm hem işide bırakmıştı dinleniyodu of yaaa inşş durdurmuşlardır sancıyı dua edicem onun için

Ay canım kimmiş bu doktor hangi hastanedeymiş şimdi biliyo musun? Aklımızda bulunsun.

Canim istanbuldakini soruyorsun sanirim o da hastanede degil ozel muayenesi var bakirkoy incirlide ana cadde üstünde hemen ozelden yazayim adini burdan sıkıntı olablir belki site kuralları açısından

Allah korusun Allah a emanet bebişler. Dr lara da güven olmuyor artık desene. Yaw biz ilerde Mersin'e yerleşelim hayali kuruyorduk Allah korusun bir Dr lük durumumuz olsa kötüymüş demek sağlık sektörü.

biz her muhim hastalikta istanbula tasindik gidemedgmz yerde de adanaya. Kanser vb gibi buyuk hastaligu olan tanidiklarmz da hep basja illere tasindi. Fakulte var ama yetmiyor her dr iyi degil sartlar vasat. Ozeller desen adi ozel devletten beter bosuna maddi manevi helak oldugumzla kaldik hep hatta kendileri teşhis koyamaynca bana deli damgasi vuranlar oldu o derecede nahoslar mübarek. Benim su an en muhim duam 37.hftaya dek sorunsuz dayanblmek ins burda acil bisey yasamak durumunda kalmam en buyuk korkum ellerine düşmek

hayır herkesin normal tansiyonu farklıdır standart bişey yok benim normalde 9\6 dır mesela o yüzden başkasına bakıp kıyaslama yapma
aradım doktoru şeker yüklemesini sordum yaptırmadım dedim :) haftaya yapcaz kandada tuza bakalım dedi şimdilik ayran iç bişey olmaz dedi

geldim ben hem baya yürüyüş oldu bana iyi oldu ama tahmin ettiğim gibi tansiyon yerlerde 10/4 çıktı. sabah kalkınca siyah benekler demek ki tansiyon düşüklüğündenmiş. yüksek çıkmasından düşük olması iyidir ama korktum ben yükseldi diye. hemşireye de son defa 30 aralıkta gidicem bir daha izlemim bitiyormuş :)

Allah korusun canım. Inşallah planladığın gibi olur herşey. Mattikanın dediği gibi iyi düşünelim iyi olsun herşey inşallah.

Geçmiş olsun canım. Bu aralar tansiyon düşüklüğü çok oluyormuş aman dikkat. Ben çantama tuz paketleri attım başım dönmeye başladığında açıp yalıyorum öyle çare buldum. Hemen de tuzlu bişiler bulunamıyo bazen.

kızlar bişey sorcam şimdi ben kpss ye girdim puanımda iyi farzedinki tercihlerimden birine yerleştim ama hamileyim nasıl olcak izin alabilirmiyim memur olanlarınızın bi fikri varmı ? yerleşirsem hakkımı öldürmek istemem

sağol canım bende şimdi tuzlu peynir yiyorum. yeterince günlük tuz alıyorum zannediyordum ama meğersem almıyormuşum pazartesi 12 7 çıkmıştı demekki ara ara düşüyormuş böyle yükselmesinden düşmesi iyi en azından allah korusun yüksek tansiyondan

doğum iznini kullanabiliyosun diye biliyorum canım

kızlar bahsettiğiniz kişi şubat annesi mi olacaktı ? allah yardımcısı olsun 27. haftayı geçmişse sıkıntı olmaz inşlh dualarımız onunla

evet canım. ama melike henüz 25. haftadaydı sanırım :S doktor 28 e kadar beklese bari falan diye yazmıştı. allah yardımcısı olsun umarım iyidir. doğsa bile meleği umarım sıkıntısız atlatır. rabbim buradaki herkesin evladını gününde doğmasını nasip etsin.

Aynen yasayinca daha iyi anlasiliyormus böyle şeylerin kıymeti ben de..daha duyarli oldum bisürü şeye zaten

Alıyor canım. Bendede normalde hipo tansiyon var zaten benim ayakta ki tansiyonum la otururken ki tansiyonum,otururken le yatarken ki tansiyonum bile aynı değil hepsi farklı. Ama tuz eksikliği başka

Ben de bişey yiyemiyorum artık. zorla yemeye çalışıyorum o da midemi bulandırıyor. Ne yapıcağımı bilemiyorum.
benim kilo almamam gerekiyor şeker çıkmadı ama korkusu bana yetti onu da yememeye çalışıyorum paylaşılan diyet listesini görünce de daha kötü oluyorum stres oldukça daha da acıkıyorum

Kızlar çocuk doktorlarından konu açılmış. Benim kızomın dr özel hastanede. Bebeklikten belli ona gideriz. İlaç yanlısı bi dr değil. Eşim hep şöyle der " parayı veripte içimin rahat ettiği tek yer kızımın doktoru" :) ne zaman arasak cevap verir. Whatapptan yazarız hemen dönüş yapar., arar. Bana ulaşamazsa eşimi arar. Doktora gitmeyeli 1 seneyi geçmiştir çok şükür, bişey olsa hemen yazarım. Ya ilaç ismi verir yada beklememi söyler. Alerji oldu resmini gönderdim ne yapacağımı söyledi. Ben çok çok memnunum. Bu bebeğimide ona götürmeyi düşünüyorum inşaAllah. Çok ilgili.

Ben de bişey yiyemiyorum artık. zorla yemeye çalışıyorum o da midemi bulandırıyor. Ne yapıcağımı bilemiyorum.

dün bir yerde okudum bundan sonra bebişin kilo alması için beslenmeliymişiz. bol protein ve karbonhidrat ağırlıklı beslenmek gerekliymiş. en çokta yoğurt tüketmemiz gerekiyormuş. mideni bulandıracak yemeklerden uzak dur çorba tarzı yemeklere yönel. benim de bazen öyle oluyor et met göresim gelmiyor çorba ile geçiştiriyorum. ağır yemeklerden uzak dur çünkü benimde aynı şekilde midemi kaldırıyor o tür yemekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…