2015 Şubat Anneleri

fyz eger ozel sektorde calısırken dogum yaptın ve ızındeyken tercıh yapıp atanırsan kı en ıyı ıhtımalle yazının gelmesı su bu derken ıse baslaman 1 ayı buluyor... personel bırımıne gıdıp dogum raporunu calısabılır aldıysan onu yanı belgelerını vereceksın yasal hakkını herturlu kullanacaksın ama ucretsız ıznı alabılırmısın bılmıorum ornek yok conku bu konuda etrafımda... bellı bır sure calısma sartı varmı aslında yok ama egıtımını alıp adaylıgını gecmıs olman lazımmı bunlar onemlı.. bolumun ve puanın kac?

valla aşerincede faydalı zararlı demiyor bünye işte

bulaşık makinasını boşaltmak, çamaşır katlamak bi de toz almak bunlar bana çok eziyet

bulaşık makinasını boşaltmak, çamaşır katlamak bi de toz almak bunlar bana çok eziyet
valla makinayı kociş boşaltıyor diyom eğilemiyom dolabada koyamıyom ben arkasında sandalyeye otutup bunu sağa bunu sola diyorum :)

geçmiş olsun hemşerim, iyi bak kendine, sende gurbettesin sanırsam

eslaa, sağlık ocağında ne yapıyolar? çağıran olmadı ben bi kere kendim gittim kayıt oldum, bi kere tetanoza,şimdi tetanoz ikinci doz için. tetanoza gidince bebeğin kalp atışını dinletmişti

halkla ilişkiler bölümüm puan 92 yazabileceğim kontenjan en az 100 kişi hepside milli eğitim bakanlığı bakalım nasip inşallah olur

valla makinayı kociş boşaltıyor diyom eğilemiyom dolabada koyamıyom ben arkasında sandalyeye otutup bunu sağa bunu sola diyorum :)

ya benimki her işi yaptığı için kıyamıyorum bi de makine işini vermeye o da sevmiyor : ))

halkla ilişkiler bölümüm puan 92 yazabileceğim kontenjan en az 100 kişi hepside milli eğitim bakanlığı bakalım nasip inşallah olur
sen ızmırdeydın deılmı gelme ıhtımalı olur sana aynı sehırde e ozaman bırazda amırlerıne kalır bu ıs aslında kı ucretsızı alamasan bıle ıse basladıktan sonra ılk 6 ay 3 saat sonrakı 6 ay 1.5 saaat sut ıznın var evınede yakın bır yer olursa degme keyfıne hakkında hayırlısı olsun...

bıde sen kasımda tercıh yapcaksın sanırım oldu atandın dıyelım ocak bası gıbı kesın baslaman olur calıstıgın yere en azından bı kac hafta gıdıp gelme ınsanlarını tanıma sansın olur duruma gore ayqarlarsın

valla izmirde biraz zor kontennjan çok yok tabi ilk tercihim yakın yerler ama eşimle konuştuk yakın illeride yazacağız aydın manisa balıkesir de listemizde var en kötü ihtimal kiracıyım sonuçta evimi yakın bir yerlere taşıcam annemide yanıma alcam hayırlısı hakkımızda

Ah bulaşık makinesini boşaltmak benim için de öyle. Bulaşıklar lavobada kalsın istemiyorum ama çoğu akşam makineyi boşaltıp bulaşıkları yerleştiremiyorum. Bir de ütüyü sabah erken saatlerde yaptım yaptım yoksa gün içerisinde yapamıyorum.

amin canım ya . kasım prematüre çoçuk haftasıymış galiba 27. haftada doğanların %90 ı yaşarmış ben de bilmiyordum. rabbim yardımcısı olsun

aynen..birde yemeği çok kaçırınca ağırlık çöküyor bulaşık eziyete dönüyor
bunu diyorum eşim de sanki elinde yıkıyorsun demez ki hepten sinir oluyorum toplayıp makineye dizmek bitince yerine kaldırmak bunlar iş değil...
bu yazdıklarımızı eski zamanda yaşamış anneler okusa ne der acaba
burdan onlara selam olsun

Kızlar ya şu top gibi toplanma nasıl bisi bgn bebiste bi tuhaflik hissediyorum sanki ama tarif de edemiyorum hareketlerimi tuhaf desem vuruş stili değişti sanki ya da okuduklarimdan etkilendim tamamen psikolojik mi kafayı yedim bgn sanırım hep aynı noktaya vuruyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…