valla aşerincede faydalı zararlı demiyor bünye işteyav güzel bir şey aşerın bari.
ben adını duyunca bıle kokusu burnuma geliyor mıdem bulanıyor.
gerçi tadını bilmiyorum hıc ama zevk meselesı kımısıde cok güzel olduğunu düşünüyor.
sigara olabilir tabii ama şimdi faydalı şeylere aşersek daha iyi.
ah ahh o yemek ben işten gidince eşortmanı giyip hemen mutfağa dalıyom alahtan çabuk yaparım yemeklerimi yarım saate hepsi hazır olur ama tabi yoruluyoruz haliyle bütün gün çalış eve git yemek yap bulaşık falan en çokta çamaşır koyuyo :)
liste tut sende :) eşim çok gülüyor bu listemebu yazdıgın var ya o kadar özledim ki ah ah günlerce o şekilde yatabilirim şuan sadece sola yatıyorum sabah uyuşmuş halde kalkıyorum
valla makinayı kociş boşaltıyor diyom eğilemiyom dolabada koyamıyombulaşık makinasını boşaltmak, çamaşır katlamak bi de toz almak bunlar bana çok eziyet
grip olmuşuım hiç bişey yapasım yok ve bugün çok karışık duygular içindeyim ağlayasım var
bilmiyorum ama bebeğim hareket ettikçe içimdeki mucizeye inanamıyorum ne kadar şükretsem az
gerçekten muhteşem bir olay hamilelik Rabbimin biz kadınlara verdiği inanılmaz bir özellik
bugün çok duygusalım hastalıktan mıdır nedir bilmiyorum
Rahatsızlanan arkadaşlarda inş en kısa sürede hayırlı haberlerle gelirler
eslaa, sağlık ocağında ne yapıyolar? çağıran olmadı ben bi kere kendim gittim kayıt oldum, bi kere tetanoza,şimdi tetanoz ikinci doz için. tetanoza gidince bebeğin kalp atışını dinletmiştigeldim ben hem baya yürüyüş oldu bana iyi oldu ama tahmin ettiğim gibi tansiyon yerlerde 10/4 çıktı. sabah kalkınca siyah benekler demek ki tansiyon düşüklüğündenmiş. yüksek çıkmasından düşük olması iyidir ama korktum ben yükseldi diye. hemşireye de son defa 30 aralıkta gidicem bir daha izlemim bitiyormuş :)
halkla ilişkiler bölümüm puan 92 yazabileceğim kontenjan en az 100 kişi hepside milli eğitim bakanlığı bakalım nasip inşallah olurfyz eger ozel sektorde calısırken dogum yaptın ve ızındeyken tercıh yapıp atanırsan kı en ıyı ıhtımalle yazının gelmesı su bu derken ıse baslaman 1 ayı buluyor... personel bırımıne gıdıp dogum raporunu calısabılır aldıysan onu yanı belgelerını vereceksın yasal hakkını herturlu kullanacaksın ama ucretsız ıznı alabılırmısın bılmıorum ornek yok conku bu konuda etrafımda... bellı bır sure calısma sartı varmı aslında yok ama egıtımını alıp adaylıgını gecmıs olman lazımmı bunlar onemlı.. bolumun ve puanın kac?
valla makinayı kociş boşaltıyor diyom eğilemiyom dolabada koyamıyomben arkasında sandalyeye otutup bunu sağa bunu sola diyorum :)
kıy boşver şurda sultanlığımız 2 ay dahaya benimki her işi yaptığı için kıyamıyorum bi de makine işini vermeye o da sevmiyor : ))
sen ızmırdeydın deılmı gelme ıhtımalı olur sana aynı sehırde e ozaman bırazda amırlerıne kalır bu ıs aslında kı ucretsızı alamasan bıle ıse basladıktan sonra ılk 6 ay 3 saat sonrakı 6 ay 1.5 saaat sut ıznın var evınede yakın bır yer olursa degme keyfıne hakkında hayırlısı olsun...halkla ilişkiler bölümüm puan 92 yazabileceğim kontenjan en az 100 kişi hepside milli eğitim bakanlığı bakalım nasip inşallah olur
valla izmirde biraz zor kontennjan çok yok tabi ilk tercihim yakın yerler ama eşimle konuştuk yakın illeride yazacağız aydın manisa balıkesir de listemizde var en kötü ihtimal kiracıyım sonuçta evimi yakın bir yerlere taşıcam annemide yanıma alcam hayırlısı hakkımızdasen ızmırdeydın deılmı gelme ıhtımalı olur sana aynı sehırde e ozaman bırazda amırlerıne kalır bu ıs aslında kı ucretsızı alamasan bıle ıse basladıktan sonra ılk 6 ay 3 saat sonrakı 6 ay 1.5 saaat sut ıznın var evınede yakın bır yer olursa degme keyfıne hakkında hayırlısı olsun...
geçmiş olsun hemşerim, iyi bak kendine, sende gurbettesin sanırsam
+ ütü böööbulaşık makinasını boşaltmak, çamaşır katlamak bi de toz almak bunlar bana çok eziyet
bulaşık makinasını boşaltmak, çamaşır katlamak bi de toz almak bunlar bana çok eziyet
amin canım ya . kasım prematüre çoçuk haftasıymış galiba 27. haftada doğanların %90 ı yaşarmış ben de bilmiyordum. rabbim yardımcısı olsunevet canım. ama melike henüz 25. haftadaydı sanırım :S doktor 28 e kadar beklese bari falan diye yazmıştı. allah yardımcısı olsun umarım iyidir. doğsa bile meleği umarım sıkıntısız atlatır. rabbim buradaki herkesin evladını gününde doğmasını nasip etsin.
Allah korusun herkesin bebeğini, cok korkuyorum benamin canım ya . kasım prematüre çoçuk haftasıymış galiba 27. haftada doğanların %90 ı yaşarmış ben de bilmiyordum. rabbim yardımcısı olsun
Ah bulaşık makinesini boşaltmak benim için de öyle. Bulaşıklar lavobada kalsın istemiyorum ama çoğu akşam makineyi boşaltıp bulaşıkları yerleştiremiyorum. Bir de ütüyü sabah erken saatlerde yaptım yaptım yoksa gün içerisinde yapamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?