- 15 Mart 2014
- 1.455
- 662
- 248
evlilik yıldönümümüzde eşime yalvardım bi kadeh içeyim diye sırf aşerdim sandı da bi fırt kendi kadehinden içirdiAy ben de Vişne şarabı , sigara kötü ne varsa ahahhaah sigara içiyordum da içki ile aram hiç yoktu:))
karnının bi tarafına toplanıyor canım yani bende öle oluyor bide benimde saatlerce aynı yere vurabiliyor değiştirmeden normal yani bendceKızlar ya şu top gibi toplanma nasıl bisi bgn bebiste bi tuhaflik hissediyorum sanki ama tarif de edemiyorum hareketlerimi tuhaf desem vuruş stili değişti sanki ya da okuduklarimdan etkilendim tamamen psikolojik mi kafayı yedim bgn sanırım hep aynı noktaya vuruyor sanki
aynen..birde yemeği çok kaçırınca ağırlık çöküyor bulaşık eziyete dönüyor
bunu diyorum eşim de sanki elinde yıkıyorsun demez ki hepten sinir oluyorum toplayıp makineye dizmek bitince yerine kaldırmak bunlar iş değil...
bu yazdıklarımızı eski zamanda yaşamış anneler okusa ne der acaba
burdan onlara selam olsun
taktım valla sabahtan beri yicem kafayı bi tarafta deGil de ortada bi de ufaktan falan batma olmasi normal mi ki zor tutuyorum kendimi dr ye gitmemek içinkarnının bi tarafına toplanıyor canım yani bende öle oluyor bide benimde saatlerce aynı yere vurabiliyor değiştirmeden normal yani bendce
vala bende öle resmen rakı aşeriyomzaten doğurunca bi kadehe bide kafama kırmızı kurdele bağlıcam sigarayıda doktora sordum bazen dayanamıyom dedim eşimin elleri bile miss gibi kokuyo dedim al çek bi fırt dedi canının çok istediği bişeyi yiyip içmemekte zarar dedi
ben gecen gordum bır tane hastanede el kadar ama gözlerı fıldır fıldır. ohh yesınler onu.amin canım ya . kasım prematüre çoçuk haftasıymış galiba 27. haftada doğanların %90 ı yaşarmış ben de bilmiyordum. rabbim yardımcısı olsun
Kızlar ya şu top gibi toplanma nasıl bisi bgn bebiste bi tuhaflik hissediyorum sanki ama tarif de edemiyorum hareketlerimi tuhaf desem vuruş stili değişti sanki ya da okuduklarimdan etkilendim tamamen psikolojik mi kafayı yedim bgn sanırım hep aynı noktaya vuruyor sanki
eslaa, sağlık ocağında ne yapıyolar? çağıran olmadı ben bi kere kendim gittim kayıt oldum, bi kere tetanoza,şimdi tetanoz ikinci doz için. tetanoza gidince bebeğin kalp atışını dinletmişti
kasılma değil de batma var çok hafif..sanırım fazla kuruntu yaptım toplanma tarif ettiğin gibi bisiyse öyle değil karnım zaten de sanki tüm gün hep ortada durdu bgn heralde önemli bişi değil amaşöyle karnın normalde yayvan değil mi? işte bebek bir yere toplanıyorsa karnının o tarafı baya yukarıda oluyor diğer tarafı aşşağı da bende çok oluyor. ama belli bir yerde olursa o bebek komple karnında kasılma ve sertleşme varsa o yalancı sancıydı sanırım. biraz ovalayınca hop kaçıyor benim ki :)
doğurunca yapacaklarım listesi yaptım kendime bak yazayım dolabımda yapışık duruyo :)
* sabah yataktan kalkmadan belim sırtım her yanımı kütürdeteceğim
*yastığın altına kollarımı sokup yüz üstü yatacağım
*belim bacaklarımdan ayrılana kadar gerineceğim
*kana kana bi tane sigara ve bira beni bekler
*hep yaptığım gibi bisiklete bineceğim
*yeşil ipim atlanmak üzere dışarı çıkacak
*yerde yuvarlanacağım
*kocişe rahat rahat dalabileceğim :)
*ve muhteşem rakı balık :)
aklıma geldikçe ekliyorum
kasılma değil de batma var çok hafif..sanırım fazla kuruntu yaptım toplanma tarif ettiğin gibi bisiyse öyle değil karnım zaten de sanki tüm gün hep ortada durdu bgn heralde önemli bişi değil ama
Sivastayım canım bir yıl oldu
Bi de hsonu ank a gidicem yolculuk çok Etkilemez inşallah ctesi kontrolüm var bi görseydim eylulumü de rahatlasaydimo farklı o zaman canım. batma hissi bir gün bende de oldu sonra geçti sanırım bağlar genişliyor olabilir.
+ ütü bööö
Normal bence canım sen yinede tedirgin oluyosan git doktorataktım valla sabahtan beri yicem kafayı bi tarafta deGil de ortada bi de ufaktan falan batma olmasi normal mi ki zor tutuyorum kendimi dr ye gitmemek için
loğusa şerbetikadehe kurdele güzel fikirmiş bende yapıcam hahahahaha....
orası da ne soğuktur şimdi , aman ha burnunu bile çıkarma dışarı : )))
valla ya liste yapıyom işaretlicem sonra adamla laf dalaşı yapmaktan sıkıldım bide ben normaldede tepesine çıkar vurur zıplar resmen dövüşürdüm şimdi yapamıyom içim içimi yiyo hepte diyom bi doğurayım görcen sen diye hep şakalaşırken morarır bi tarafımız ikimizinde eli azcık ağırhahahaha liste müthiş ilk 3 benimde önceliklerim arasında daha sonra kana kana kola içeceğimdediğin gibi kocama rahat rahat bende dalabilirim
eve gidip BiraZ dinleneyim de gecmezse doktorumu arayım en iyisiNormal bence canım sen yinede tedirgin oluyosan git doktora
geçen kış bu kadar soğuk değildi bu kış fena geçecek gibi dün balkonu yıkayım dedim balkon kapısını açmamla kapamam bir oldu dedim kalsın öyle napıyım ama yinede kaptım hastalıgı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?