2015 Şubat Anneleri

32. haftadan itibaren 8hafta doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra toplamda 16 hafta izne ayrılıyorsun. Hakkında hayırlısı olsun :)

benim kilo almamam gerekiyor şeker çıkmadı ama korkusu bana yetti onu da yememeye çalışıyorum paylaşılan diyet listesini görünce de daha kötü oluyorum stres oldukça daha da acıkıyorum

Ben daha diyetisyene gitmedim ama gitsem de söyleyeceği şeyleri şu an yiyemeyebilirim. Ne yapıcam ben yaa insanın canı hiç mi bişey istemez.

Ispanaklı bir çorba tarifim vardı belki o iyi olabilir. Sorun canımın hiçbirşey istememesi. Bir kahvaltıyı doğru düzgün yapabiliyorum gerisi yok. Ben bişey yapmayınca da dışardan söylüyoruz onları da zorla yemeğe çalışıyorum olmuyo. Kuruyemiş bile yiyemiyorum zorluyorum kendimi yemek için. Bir iki meyva yiyorum o kadar.

farklı değiliz aslında sabah gayet güzel yiyebiliyorum ama akşam oldu mu inan canım birşey istemiyor işte bugün biraz kuru fasulye çekti canım onu yapıcam şimdi en azından baklagil yararlı birşey ama yeri geliyor akşam yemekleri hiç canım istemiyor. dün akşam tost yedim mesela sadece. canının birşey istememesi de kötü bir durum. dışarıdan sürekli yenilmez ki ben bıkarım ev yemeği ararım :)

ben hamile olduktan sonra dışardan yememeye özen gösteriyorum evde yemek yapamasam bile kahvaltılık şeyler hazırlıyorum en azından temiz olduğundan eminim , evde yapılan bi çorba bile daha güzel geliyor bana, sende gücünü topla arkadaşım mutfağa gir ve harikalar yarat : ))

bende tam tersi her öğünde iyi yiyorum, hele akşam yiyorum yiyorum birazda abartıyorum yarım ekmekten fazlasını indiriyorum mideye , sefam olsun : )) aslında ekmeği azaltsam iyi olur ama napalım şimdilik öyle, daha bu sabah tost yedim yarım ekmek sabah kahvaltım : )))

Ban ne yediğinizi söyleyin belki ben de onları yersem iştahım açılır
BU Aralar iştah kesılıyor olabılır. bende lokantadan ne gelse mıdem bulanıyor. sadece pis boğazlıktan yıyorum bır seyler ağzım boş durmasın diye. düşünüyorum düşünüyorum canımın istediği bir şey var mı diye ama yok.
benım bıle canım istemıyorsa kımsenın ıstemez.

Alıyor canım. Bendede normalde hipo tansiyon var zaten benim ayakta ki tansiyonum la otururken ki tansiyonum,otururken le yatarken ki tansiyonum bile aynı değil hepsi farklı. Ama tuz eksikliği başka
bakalım i,şalah başka bişey çıkmaz haftaya gelince bakalım dedi

Ay ben de Vişne şarabı , sigara kötü ne varsa ahahhaah sigara içiyordum da içki ile aram hiç yoktu:))
vala bende öle resmen rakı aşeriyom zaten doğurunca bi kadehe bide kafama kırmızı kurdele bağlıcam sigarayıda doktora sordum bazen dayanamıyom dedim eşimin elleri bile miss gibi kokuyo dedim al çek bi fırt dedi canının çok istediği bişeyi yiyip içmemekte zarar dedi

ekmeğe bende hayır diyemiyorum kesmem lazım ama yok illa ki ekmek olacak yoksa doymuyorum. bende bu sabah yarım ekmek tost yedim :) benim yemeklerle aram yok sebze tarzı şeyleri yerim ama sürekli de sebze istemiyor canım hele bu aralar et tavuk tarzı hiç bir şey görmek istemiyorum. birde kuru baklagil denemek lazım. zaten bir yemek yapıyorum 2 gün yeniyor. cuma evde değilim anneme gidicem. yemek yapmak mesela beni çok yoruyor belim ağrıyor mutfağı toplarken şimdi evi toplayıp yemeği koyucam anca akşam oluyor :)

rakının kanından geçmesi için belli bir miktar içmen lazım bir fırt çekebilirsin bardağa çok az koyup :) sigara da aynı şekilde öyle bir fırtdan bir şey olmaz. bebeğe geçebilmesi için kanında belli bir miktar olması gerekli çek gitsin yoksa aklın hep orada kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…