Ay ben de Vişne şarabı , sigara kötü ne varsa ahahhaah sigara içiyordum da içki ile aram hiç yoktu:))
siz türk kahvesi aşeriyorsunuz ben rakı aşeriyorum sanki alkoliğim....
32. haftadan itibaren 8hafta doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra toplamda 16 hafta izne ayrılıyorsun. Hakkında hayırlısı olsun :)kızlar bişey sorcam şimdi ben kpss ye girdim puanımda iyi farzedinki tercihlerimden birine yerleştim ama hamileyim nasıl olcak izin alabilirmiyim memur olanlarınızın bi fikri varmı ? yerleşirsem hakkımı öldürmek istemem
benim kilo almamam gerekiyor şeker çıkmadı ama korkusu bana yetti onu da yememeye çalışıyorum paylaşılan diyet listesini görünce de daha kötü oluyorum stres oldukça daha da acıkıyorum
Ben de doymuyorum sanki yakızlar ben çok açımsürekli birşeyler yemek istiyorum ve doymuyorum
dün bir yerde okudum bundan sonra bebişin kilo alması için beslenmeliymişiz. bol protein ve karbonhidrat ağırlıklı beslenmek gerekliymiş. en çokta yoğurt tüketmemiz gerekiyormuş. mideni bulandıracak yemeklerden uzak dur çorba tarzı yemeklere yönel. benim de bazen öyle oluyor et met göresim gelmiyor çorba ile geçiştiriyorum. ağır yemeklerden uzak dur çünkü benimde aynı şekilde midemi kaldırıyor o tür yemekler.
Ben de doymuyorum sanki ya
Ispanaklı bir çorba tarifim vardı belki o iyi olabilir. Sorun canımın hiçbirşey istememesi. Bir kahvaltıyı doğru düzgün yapabiliyorum gerisi yok. Ben bişey yapmayınca da dışardan söylüyoruz onları da zorla yemeğe çalışıyorum olmuyo. Kuruyemiş bile yiyemiyorum zorluyorum kendimi yemek için. Bir iki meyva yiyorum o kadar.
Ispanaklı bir çorba tarifim vardı belki o iyi olabilir. Sorun canımın hiçbirşey istememesi. Bir kahvaltıyı doğru düzgün yapabiliyorum gerisi yok. Ben bişey yapmayınca da dışardan söylüyoruz onları da zorla yemeğe çalışıyorum olmuyo. Kuruyemiş bile yiyemiyorum zorluyorum kendimi yemek için. Bir iki meyva yiyorum o kadar.
farklı değiliz aslında sabah gayet güzel yiyebiliyorum ama akşam oldu mu inan canım birşey istemiyor işte bugün biraz kuru fasulye çekti canım onu yapıcam şimdi en azından baklagil yararlı birşey ama yeri geliyor akşam yemekleri hiç canım istemiyor. dün akşam tost yedim mesela sadece. canının birşey istememesi de kötü bir durum. dışarıdan sürekli yenilmez ki ben bıkarım ev yemeği ararım :)
Ban ne yediğinizi söyleyin belki ben de onları yersem iştahım açılır
Ban ne yediğinizi söyleyin belki ben de onları yersem iştahım açılır
BU Aralar iştah kesılıyor olabılır. bende lokantadan ne gelse mıdem bulanıyor. sadece pis boğazlıktan yıyorum bır seyler ağzım boş durmasın diye. düşünüyorum düşünüyorum canımın istediği bir şey var mı diye ama yok.Ban ne yediğinizi söyleyin belki ben de onları yersem iştahım açılır
ama ya doğum iznindeyken memurluk çıkarsa ? şuan özel sektördeyim sonuçta32. haftadan itibaren 8hafta doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra toplamda 16 hafta izne ayrılıyorsun. Hakkında hayırlısı olsun :)
bakalım i,şalah başka bişey çıkmaz haftaya gelince bakalım dediAlıyor canım. Bendede normalde hipo tansiyon var zaten benim ayakta ki tansiyonum la otururken ki tansiyonum,otururken le yatarken ki tansiyonum bile aynı değil hepsi farklı. Ama tuz eksikliği başka
ama şuan özel sektördeyim o zaman memurluk çıkarsa diye soruyorum _?doğum iznini kullanabiliyosun diye biliyorum canım
şu kızdan bi haber alsak artık melike den numarası falan olan arasa whatsap grubundan aslında iyi olur28.HAFTAYA Kadar tutalım demiş.
vala bende öle resmen rakı aşeriyomAy ben de Vişne şarabı , sigara kötü ne varsa ahahhaah sigara içiyordum da içki ile aram hiç yoktu:))
bende tam tersi her öğünde iyi yiyorum, hele akşam yiyorum yiyorum birazda abartıyorum yarım ekmekten fazlasını indiriyorum mideye , sefam olsun : )) aslında ekmeği azaltsam iyi olur ama napalım şimdilik öyle, daha bu sabah tost yedim yarım ekmek sabah kahvaltım : )))
vala bende öle resmen rakı aşeriyomzaten doğurunca bi kadehe bide kafama kırmızı kurdele bağlıcam sigarayıda doktora sordum bazen dayanamıyom dedim eşimin elleri bile miss gibi kokuyo dedim al çek bi fırt dedi canının çok istediği bişeyi yiyip içmemekte zarar dedi
ama şuan özel sektördeyim o zaman memurluk çıkarsa diye soruyorum _?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?