Eki Görüntüle 1293851 Eki Görüntüle 1293851 Bugün fiyonklu kadehler konusulmus. Ben de bugün lohusa şerbeti setimi yaptim. Ikiz olduklari icin hem pembe hem mavi kullanmak istedim:)
Eki Görüntüle 1293851 Eki Görüntüle 1293851 Bugün fiyonklu kadehler konusulmus. Ben de bugün lohusa şerbeti setimi yaptim. Ikiz olduklari icin hem pembe hem mavi kullanmak istedim:)
benim böyle şeylere karşı sıfır heves. bana kalsa gelene gidene çikolata bile ikram etmem o derece sevmiyorum böyle incik cincik şeyleri.maşallah çok güzel olmuş bana da teyzem yapıcak lohusa şerbeti dağıtmak için hatta kolonya şişesi ve tepsi de süslenecek. o gelinine yaptı çok beğendim oda sanada yapıcam dedi yırttım bu işten
benim böyle şeylere karşı sıfır heves. bana kalsa gelene gidene çikolata bile ikram etmem o derece sevmiyorum böyle incik cincik şeyleri.
benim böyle şeylere karşı sıfır heves. bana kalsa gelene gidene çikolata bile ikram etmem o derece sevmiyorum böyle incik cincik şeyleri.
benimde biz kuzenim ve ablam çok meraklı. ben yok desemde onlar durmaz.bende oturup uğraşmam ama teyzem ben yaparım deyince olur dedim :) annem çok hevesli o hemen yapalım modun da :) o yüzden kendim yapmadığım için çok hoşuma gitti
ahh canımm. bende gelenım olmaz dıyorum ama yine bir kaç kişi gelır heralde. arkadaşlar falanda var belli olmaz.Benim gelenim bile olmaz sanırım. Şimdi bile kimse arayıp sormuyo. Zorla kendimizi hatırlatıyoruz :)
Okumayalım bacım valla kendimizden geçtik psikoloji de önemlioff offf ben yıne bır hata yaptım gıttım erken doğum hıkayelerını okudum. kafam rahatlar sandım. yerle bir oldum. neden rahat durmuyorum acaba. tövbee daha da doğumla ılgılı en ufak bir şey okumam.
Allahım sen koru .
bende örmek degılde sureklı battanıye alıyorum. kaç tane battanıyesı olacaksa bu kızanın. penye battanıye varmış zaten hastane çıkışlarında. polarlar var ıkı uc tane. bir de kalınMadem evdeyiz başlasın Yün Savaşları :)) gelsin kazaklar battaniyeler :) battaniye manyağı oldum bilmiyorum niye ama cok güzel yünler var yaa
ben de yarıyıl tatilinde doğursaydım eşim tarafından iyi kötü gelen olurdu.kayınvalide de toplanıldığı için.ama herkes dönmüş oluyo 25 i ve sonrası doğumum olduğu için.Allah bilir tabi zamanını.iki doğumumu annemin şehrinde yaptım mecburiyetten.prensesler gibiydim.şimdi nasıl olcak ben de bilmiyorum.Benim gelenim bile olmaz sanırım. Şimdi bile kimse arayıp sormuyo. Zorla kendimizi hatırlatıyoruz :)
Benim gelenim bile olmaz sanırım. Şimdi bile kimse arayıp sormuyo. Zorla kendimizi hatırlatıyoruz :)
al benden de o kadr sadece şeker yapacağım bnde 30 taneBenim gelenim bile olmaz sanırım. Şimdi bile kimse arayıp sormuyo. Zorla kendimizi hatırlatıyoruz :)
Yapim de hediye veririm diyorum artık:)) cidden cok oldu ama yünleri bi görsen :) kazak yapcam taş rengi inş beceririm kesmeleri biçmeleribende örmek degılde sureklı battanıye alıyorum. kaç tane battanıyesı olacaksa bu kızanın. penye battanıye varmış zaten hastane çıkışlarında. polarlar var ıkı uc tane. bir de kalın
Ben de 30 tane dusunuyordum esim 36 olsun bi kutu fazla alalim dedi. 36 tane kullan at bardak bu kadehler bulmakta cok zorlandim. Hatta kirmizi sarap kadehi aradim ama bulamadim. Böyle oldu.Canim.cok güzel olmuş...kaç tane bardak haxirlicaksin..bende yapcam ama kaç tane almaliyim bilemiyorum gorumcem de 30 tane alalım diyor bardak ama çok değilmi
ahh canımm. bende gelenım olmaz dıyorum ama yine bir kaç kişi gelır heralde. arkadaşlar falanda var belli olmaz.
zaten benım hastane kuş uçmaz kervan geçmez bir yerde gelecek olan da bulamaz gelsin.
senin ailen gelmeyecek mi doğumda.?
ben de yarıyıl tatilinde doğursaydım eşim tarafından iyi kötü gelen olurdu.kayınvalide de toplanıldığı için.ama herkes dönmüş oluyo 25 i ve sonrası doğumum olduğu için.Allah bilir tabi zamanını.iki doğumumu annemin şehrinde yaptım mecburiyetten.prensesler gibiydim.şimdi nasıl olcak ben de bilmiyorum.
gelirler canım ailen olsun eşinin ailesi olsun sonuçta torunlarını görecekler :) benimde hastaneye sadece en yakınlarım gelir onun dışında herkes eve gelir.
ya ben eve gelip yemek yedikten sonra hemen uykum geliyor eşim resmen sürükleyerek çıkarıyor beni yürüyüse...o olmasa hayatta cıkamam evden ama gecen haftalarda havalar soguyunca ara verdik bgnlerde düzeldi aslında hava ama ben havamda değilim acaip tembelleştimBence biz artık günde yarım saat bir saatlik yürüyüşlerimize başlayalım. Psikiyatrist bir saat yürüyüşte beynin moralimizi yüksek tutacak kadar endorfin salgıladığını söylemişti. Dr a sorup başlamayı düşünüyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?