2015 Şubat Anneleri

maşallah çok güzel olmuş bana da teyzem yapıcak lohusa şerbeti dağıtmak için hatta kolonya şişesi ve tepsi de süslenecek. o gelinine yaptı çok beğendim oda sanada yapıcam dedi yırttım bu işten
benim böyle şeylere karşı sıfır heves. bana kalsa gelene gidene çikolata bile ikram etmem o derece sevmiyorum böyle incik cincik şeyleri.

benim böyle şeylere karşı sıfır heves. bana kalsa gelene gidene çikolata bile ikram etmem o derece sevmiyorum böyle incik cincik şeyleri.

bende oturup uğraşmam ama teyzem ben yaparım deyince olur dedim :) annem çok hevesli o hemen yapalım modun da :) o yüzden kendim yapmadığım için çok hoşuma gitti

Benim gelenim bile olmaz sanırım. Şimdi bile kimse arayıp sormuyo. Zorla kendimizi hatırlatıyoruz :)

bende oturup uğraşmam ama teyzem ben yaparım deyince olur dedim :) annem çok hevesli o hemen yapalım modun da :) o yüzden kendim yapmadığım için çok hoşuma gitti
benimde biz kuzenim ve ablam çok meraklı. ben yok desemde onlar durmaz.

Madem evdeyiz başlasın Yün Savaşları :)) gelsin kazaklar battaniyeler :) battaniye manyağı oldum bilmiyorum niye ama cok güzel yünler var yaa

Benim gelenim bile olmaz sanırım. Şimdi bile kimse arayıp sormuyo. Zorla kendimizi hatırlatıyoruz :)
ahh canımm. bende gelenım olmaz dıyorum ama yine bir kaç kişi gelır heralde. arkadaşlar falanda var belli olmaz.
zaten benım hastane kuş uçmaz kervan geçmez bir yerde gelecek olan da bulamaz gelsin.
senin ailen gelmeyecek mi doğumda.?

Okumayalım bacım valla kendimizden geçtik psikoloji de önemli

Madem evdeyiz başlasın Yün Savaşları :)) gelsin kazaklar battaniyeler :) battaniye manyağı oldum bilmiyorum niye ama cok güzel yünler var yaa
bende örmek degılde sureklı battanıye alıyorum. kaç tane battanıyesı olacaksa bu kızanın. penye battanıye varmış zaten hastane çıkışlarında. polarlar var ıkı uc tane. bir de kalın

ben de yarıyıl tatilinde doğursaydım eşim tarafından iyi kötü gelen olurdu.kayınvalide de toplanıldığı için.ama herkes dönmüş oluyo 25 i ve sonrası doğumum olduğu için.Allah bilir tabi zamanını.iki doğumumu annemin şehrinde yaptım mecburiyetten.prensesler gibiydim.şimdi nasıl olcak ben de bilmiyorum.

gelirler canım ailen olsun eşinin ailesi olsun sonuçta torunlarını görecekler :) benimde hastaneye sadece en yakınlarım gelir onun dışında herkes eve gelir.

bende örmek degılde sureklı battanıye alıyorum. kaç tane battanıyesı olacaksa bu kızanın. penye battanıye varmış zaten hastane çıkışlarında. polarlar var ıkı uc tane. bir de kalın
Yapim de hediye veririm diyorum artık:)) cidden cok oldu ama yünleri bi görsen :) kazak yapcam taş rengi inş beceririm kesmeleri biçmeleri

Canim.cok güzel olmuş...kaç tane bardak haxirlicaksin..bende yapcam ama kaç tane almaliyim bilemiyorum gorumcem de 30 tane alalım diyor bardak ama çok değilmi
Ben de 30 tane dusunuyordum esim 36 olsun bi kutu fazla alalim dedi. 36 tane kullan at bardak bu kadehler bulmakta cok zorlandim. Hatta kirmizi sarap kadehi aradim ama bulamadim. Böyle oldu.

Bilmem inşallah gelirler. Sadece annem babam gelir sanırım. Ablam da gelebilir. Bir de eşimin annesi babası kızkardeşi. Bu kadar. Ben on tane bardak alsam yetecek sanırım

Benim annem de abimi ablamı ananemin yanında doğurmuş ben gurbetteyken doğmuşum. Bak annesine düşkün bir evlat olarak böylesi daha iyi olabilir diyebilirim senin için üçüncü bebişin sana daha düşkün olur belki :)

gelirler canım ailen olsun eşinin ailesi olsun sonuçta torunlarını görecekler :) benimde hastaneye sadece en yakınlarım gelir onun dışında herkes eve gelir.

Aile dediğimiz anne baba kardeş zaten canım. Geçen gün kuzenimin nişanı oldu ooo bir baktım bütün sülale gitmiş nerdeyse. Benim sülalem eskişehir ve Antalya'da nişan Eskişehir'de oldu antalyadakiler bile gelmiş. Ben Ankaradayım bakalım buraya kim gelecek. Geleceklerini pek sanmıyorum ya. Ben herkese koşturduğum için böyle diye düşünüyorum. Kimin ihtiyacı olsa yanındayım ama bana sen nasıldın diyen yok. Bir de ben zayıf yanımı göstermem kimseye o yüzdem ihtiyacım olduğunu bile düşünemiyorlar. Neyse herkes kendi olduğu yerde sağlıklı olsun mutlu olsun varsın gelmesinler.

ya ben eve gelip yemek yedikten sonra hemen uykum geliyor eşim resmen sürükleyerek çıkarıyor beni yürüyüse...o olmasa hayatta cıkamam evden ama gecen haftalarda havalar soguyunca ara verdik bgnlerde düzeldi aslında hava ama ben havamda değilim acaip tembelleştim

selam kızlar
kayınvalidem alışverişi hemen yapmak istiyor
ben daha 28 e kadar bekleyelim diyorum ama alalım hazır bulunsun eksiklerimizi görelim diyor
şimdiden kıyafet almayacağım zaten bir sürü gelen olacağı için ve kışın doğacağından kıyafeti çok almayı düşünmüyorum
şimdilik battaniye alt açma hastane çıkışı zıbın falan alırım diye düşünüyorum ama başka neler almalıyım

aslında biz bunların hiçbirini almayı düşünmüyorduk bir aile dostumuz gecen yaz doğum yaptı
onada doktorlar hep kız demişti ama erkek oldu
durumları çok çok iyi olduğundan kız diye aldıkları hiçbirşeyi kullanmamışlar öylece paketlerde duruyormuş
eşime içinize sinerse size verelim demişler bizde kayınvalideme beşik ve bebek arabasını aldırırız diyorduk
ama kadına söyleyemedim çekindim torunuma özeniyorum diyor

ne yapsam bilemedim en azından kıyafet dışı eşyalarını alsam neler olabilir bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…