2015 Şubat Anneleri

bebek bakım ürünleri banyo malzemeleri kendin için bakım ürünleri gecelik süt sagma makinesi ateş ölçer falan alabilirsin canım kıyafet dısında sonra bebek arabası falan alacaksanız ya da oto koltugu ana kucağı bisürü alıncak sey var yani

valla sen alcak kayınvaldeyi buldun alma diyon canım :)
ama tabi ilk etapta lazım olan şeyleri aldır zıbınlar hastaneye götüreceklerin bez puset her şey gelir diye bekleme ben aldım şuan çantasını hazırlıcam bi bez kaldı kadının hevesini kırma bırak ne istiyosa alsın

Yürüyüşe akşam çıkma zaten canım. Akşam hem yorgun oluyoruz hem de şişkinlik oluyor. Boş yere kalbimizi zorlarız. En iyi yürüyüş zamanı sabah veya öğlen. Işe sabah erken gidiyosan öğlen yemek zamanı da olabilir.

Banyo için Küvet, bornoz havlu şampuan, temazsız areş ölçer, bir iki oyuncak olabilir belki.

doktorların cinsiyeti yanlış yorumlaması beni hep tedirgin ediyor zaten 3 farklı dr kız dedi bende ona göre alışveriş yapıyorum en önemlisi mobilyası tam kız için aklıma bazen geliyor ya erkek olursa diye hazır olanlar değişebilir ama mesala mobilya değişemez bak cimcimesultan ı okuyunca yine aklıma geldi....birde dr ve eşim beni internette okumamam gereken şeylerle ilgili uyardıkları için olumlu şeyleri okuyorum yani sadece güzel normal doğum hikayeleri :)

işe arabayla gidiyorum canım aslında yürüme mesafesinde olsa da yürüsem en guzeli oyle olurdu..en azından git gel yürürdüm..ögle arası ya da aksam kalıyor işte geriye

Iyi aksamlar kizlar bugun ciktim evime geldim şükür bebisim yukarı cikti baya rahatlamis dedi doktor cok korktum geliodu bebisin dedi sali gunu kontrole gidecem sanirim artik haftalik kontrol edecek.. gobegim hep yumurta gibi ortada olurdu ama artik yayildi ve yumusadi semserti progestana geri döndüm fitil olarak kullanmami istedi gunde 4 defa o biraz sinir bozucu insalah tekrar bi sikinti cikmaz ve 37.haftama kadar bekler. Dualarıniz ve ii dilekleriniz icin cok teşekkür ederm Allah hepimizin bebisini vakti zamaninda sagligiyla kucagimiza almamizi nasip etsin benim su 2 gun ömrümde ömür gitti Allah kimseye yasatmasin o duyguyu insallahh:)

Ayyy Canım Ya Hadi Gözün Aydın Diyelim. İyi Olduğunuza Sevindim Aklımız Hep Sendeydi. İnş. İlk ve Son Olur Bu Tatsız Durumlar.

"meLikeee, post: 37639622, member: 65903"]Iyi aksamlar kizlar bugun ciktim evime geldim şükür bebisim yukarı cikti baya rahatlamis dedi doktor cok korktum geliodu bebisin dedi sali gunu kontrole gidecem sanirim artik haftalik kontrol edecek.. gobegim hep yumurta gibi ortada olurdu ama artik yayildi ve yumusadi semserti progestana geri döndüm fitil olarak kullanmami istedi gunde 4 defa o biraz sinir bozucu insalah tekrar bi sikinti cikmaz ve 37.haftama kadar bekler. Dualarıniz ve ii dilekleriniz icin cok teşekkür ederm Allah hepimizin bebisini vakti zamaninda sagligiyla kucagimiza almamizi nasip etsin benim su 2 gun ömrümde ömür gitti Allah kimseye yasatmasin o duyguyu insallahh:)[/QUOTE]

Cok cok gecmis olsun.Rabbim saglikli bi sekilde zamaninda kucagina almayi nasip etsin

işe arabayla gidiyorum canım aslında yürüme mesafesinde olsa da yürüsem en guzeli oyle olurdu..en azından git gel yürürdüm..ögle arası ya da aksam kalıyor işte geriye

Akşamı boşver hafta içi öğle arası yarım saatlik yürüyüşler hafta sonu bir saatlik yürüyüşler olabilir. Bakalım hava durumuna ve Dr a göre ne olucak ama ben böyle yapmayı düşünüyorum.

canım yaa cok sevindim hep aklımdaydın dua ettim çok gözün aydın bidaha boyle korkutmaz insallah bebişin vaktinde kucağına alırsın hayırlısıyla

Cok cok gecmis olsun.Rabbim saglikli bi sekilde zamaninda kucagina almayi nasip etsin[/QUOTE]
Aminnn adasim hepimiz bebisimizi sagligiyla kucagimiza aliriz insss

canım yaa cok sevindim hep aklımdaydın dua ettim çok gözün aydın bidaha boyle korkutmaz insallah bebişin vaktinde kucağına alırsın hayırlısıyla
Yaa valla cok saolun dualariniz icinde cok cok teşekkür ederm :) bende ne dualar ettim ömrümde bu 2 gunde ettigim duayi etmemisimdir :))

Oh içimiz rahatladı çok şükür canım yaa. Bak Dr sana istirahat dedi yormıycaksın kendini ona göre. Bana da haftanın üç günü rapor verdi Dr bugun bir arkadaş aradı eve gelmek için seni düşündüm misafir falan ağırladığını korkumdan arkadaşa sonra görüşürüz dedim. Misafir falan ağırlamayalım mümkünse tamam mı? Misafirler inşallah bebişler Doğu'nca gelsinler.

Hadi geçmiş olsun canim sevindim herşeyin yolunda olmasina merak etmiştik seni gerçekten.

Bende yeni atandım aday memurum yani. doğum iznine ayrılabiliyorsun, hatta ücretsiz izin bile alabiliyorsun doğumdan dolayı, heyet raporu da alabilirsin. Sadece yıllık iznin yok,onu kullanamıyosun.ücretsiz izin alırsan da aday memurluğun uzuyo tek dezavantajı o

hem daha zaman var bekleyeim diyorum hemde böyle bi sürü şey çıktıkça hemen alayım eksikleri göreyim diyorum dengesizmiyim ne

ah canım bi bilsen bugün tutturdu git kendne kuyumcudan bilezik beğen diye
ya ben bilezik takmam istemiyorum diyorum o zaman takacağın bişey al diyor
zaten hacca giderken altın kolye almıştı şimdide bilezik çıktı eziliyorum böyle yaptıkça

Banyo için Küvet, bornoz havlu şampuan, temazsız areş ölçer, bir iki oyuncak olabilir belki.

oyuncak istemem ama onun yerine ateş ölçer hiç aklıma gelmemişti sağol kuşum :)

bende bu yüzden pembe çok almamaya dikkat edeceğim :)

canım çok geçmiş olsun neler olmuş öyle
ben geçmişi okuyamıyorum son sayfadan giriyorum görmedim rahatsızlandığını tekrar geçmiş olsun

Ayy canim ya nasil sevindim mesajını görünce rahatladim resmen sukur rabbime bak bebisin
Uzmedi annesni dinledi bundan sonra full yatistasin sakin kendini yorma canim rabbim korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…