- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
bebek bakım ürünleri banyo malzemeleri kendin için bakım ürünleri gecelik süt sagma makinesi ateş ölçer falan alabilirsin canım kıyafet dısında sonra bebek arabası falan alacaksanız ya da oto koltugu ana kucağı bisürü alıncak sey var yaniselam kızlar
kayınvalidem alışverişi hemen yapmak istiyor
ben daha 28 e kadar bekleyelim diyorum ama alalım hazır bulunsun eksiklerimizi görelim diyor
şimdiden kıyafet almayacağım zaten bir sürü gelen olacağı için ve kışın doğacağından kıyafeti çok almayı düşünmüyorum
şimdilik battaniye alt açma hastane çıkışı zıbın falan alırım diye düşünüyorum ama başka neler almalıyım
aslında biz bunların hiçbirini almayı düşünmüyorduk bir aile dostumuz gecen yaz doğum yaptı
onada doktorlar hep kız demişti ama erkek oldu
durumları çok çok iyi olduğundan kız diye aldıkları hiçbirşeyi kullanmamışlar öylece paketlerde duruyormuş
eşime içinize sinerse size verelim demişler bizde kayınvalideme beşik ve bebek arabasını aldırırız diyorduk
ama kadına söyleyemedim çekindim torunuma özeniyorum diyor
ne yapsam bilemedim en azından kıyafet dışı eşyalarını alsam neler olabilir bunlar
valla sen alcak kayınvaldeyi buldun alma diyon canım :)selam kızlar
ben daha 28 e kadar bekleyelim diyorum ama alalım hazır bulunsun eksiklerimizi görelim diyor
şimdiden kıyafet almayacağım zaten bir sürü gelen olacağı için ve kışın doğacağından kıyafeti çok almayı düşünmüyorum
şimdilik battaniye alt açma hastane çıkışı zıbın falan alırım diye düşünüyorum ama başka neler almalıyım
aslında biz bunların hiçbirini almayı düşünmüyorduk bir aile dostumuz gecen yaz doğum yaptı
durumları çok çok iyi olduğundan kız diye aldıkları hiçbirşeyi kullanmamışlar öylece paketlerde duruyormuş
eşime içinize sinerse size verelim demişler bizde kayınvalideme beşik ve bebek arabasını aldırırız diyorduk
ne yapsam bilemedim en azından kıyafet dışı eşyalarını alsam neler olabilir bunlar
ya ben eve gelip yemek yedikten sonra hemen uykum geliyor eşim resmen sürükleyerek çıkarıyor beni yürüyüse...o olmasa hayatta cıkamam evden ama gecen haftalarda havalar soguyunca ara verdik bgnlerde düzeldi aslında hava ama ben havamda değilim acaip tembelleştim
selam kızlar
işe arabayla gidiyorum canım aslında yürüme mesafesinde olsa da yürüsem en guzeli oyle olurdu..en azından git gel yürürdüm..ögle arası ya da aksam kalıyor işte geriyeYürüyüşe akşam çıkma zaten canım. Akşam hem yorgun oluyoruz hem de şişkinlik oluyor. Boş yere kalbimizi zorlarız. En iyi yürüyüş zamanı sabah veya öğlen. Işe sabah erken gidiyosan öğlen yemek zamanı da olabilir.
Iyi aksamlar kizlar bugun ciktim evime geldim şükür bebisim yukarı cikti baya rahatlamis dedi doktor cok korktum geliodu bebisin dedi sali gunu kontrole gidecem sanirim artik haftalik kontrol edecek.. gobegim hep yumurta gibi ortada olurdu ama artik yayildi ve yumusadi semsertiprogestana geri döndüm fitil olarak kullanmami istedi gunde 4 defa o biraz sinir bozucu insalah tekrar bi sikinti cikmaz ve 37.haftama kadar bekler. Dualarıniz ve ii dilekleriniz icin cok teşekkür ederm Allah hepimizin bebisini vakti zamaninda sagligiyla kucagimiza almamizi nasip etsin benim su 2 gun ömrümde ömür gitti Allah kimseye yasatmasin o duyguyu insallahh:)
işe arabayla gidiyorum canım aslında yürüme mesafesinde olsa da yürüsem en guzeli oyle olurdu..en azından git gel yürürdüm..ögle arası ya da aksam kalıyor işte geriye
Cook tesekkur ederm aman amann dedigim gibi omrumden omur gitti bidaha Allah kimseye yasatmasin bunuAyyy Canım Ya Hadi Gözün Aydın Diyelim. İyi Olduğunuza Sevindim Aklımız Hep Sendeydi. İnş. İlk ve Son Olur Bu Tatsız Durumlar.
canım yaa cok sevindim hep aklımdaydın dua ettim çok gözün aydın bidaha boyle korkutmaz insallah bebişin vaktinde kucağına alırsın hayırlısıylaIyi aksamlar kizlar bugun ciktim evime geldim şükür bebisim yukarı cikti baya rahatlamis dedi doktor cok korktum geliodu bebisin dedi sali gunu kontrole gidecem sanirim artik haftalik kontrol edecek.. gobegim hep yumurta gibi ortada olurdu ama artik yayildi ve yumusadi semsertiprogestana geri döndüm fitil olarak kullanmami istedi gunde 4 defa o biraz sinir bozucu insalah tekrar bi sikinti cikmaz ve 37.haftama kadar bekler. Dualarıniz ve ii dilekleriniz icin cok teşekkür ederm Allah hepimizin bebisini vakti zamaninda sagligiyla kucagimiza almamizi nasip etsin benim su 2 gun ömrümde ömür gitti Allah kimseye yasatmasin o duyguyu insallahh:)
"meLikeee, post: 37639622, member: 65903"]Iyi aksamlar kizlar bugun ciktim evime geldim şükür bebisim yukarı cikti baya rahatlamis dedi doktor cok korktum geliodu bebisin dedi sali gunu kontrole gidecem sanirim artik haftalik kontrol edecek.. gobegim hep yumurta gibi ortada olurdu ama artik yayildi ve yumusadi semsertiprogestana geri döndüm fitil olarak kullanmami istedi gunde 4 defa o biraz sinir bozucu insalah tekrar bi sikinti cikmaz ve 37.haftama kadar bekler. Dualarıniz ve ii dilekleriniz icin cok teşekkür ederm Allah hepimizin bebisini vakti zamaninda sagligiyla kucagimiza almamizi nasip etsin benim su 2 gun ömrümde ömür gitti Allah kimseye yasatmasin o duyguyu insallahh:)
Yaa valla cok saolun dualariniz icinde cok cok teşekkür ederm :) bende ne dualar ettim ömrümde bu 2 gunde ettigim duayi etmemisimdir :))canım yaa cok sevindim hep aklımdaydın dua ettim çok gözün aydın bidaha boyle korkutmaz insallah bebişin vaktinde kucağına alırsın hayırlısıyla
Iyi aksamlar kizlar bugun ciktim evime geldim şükür bebisim yukarı cikti baya rahatlamis dedi doktor cok korktum geliodu bebisin dedi sali gunu kontrole gidecem sanirim artik haftalik kontrol edecek.. gobegim hep yumurta gibi ortada olurdu ama artik yayildi ve yumusadi semsertiprogestana geri döndüm fitil olarak kullanmami istedi gunde 4 defa o biraz sinir bozucu insalah tekrar bi sikinti cikmaz ve 37.haftama kadar bekler. Dualarıniz ve ii dilekleriniz icin cok teşekkür ederm Allah hepimizin bebisini vakti zamaninda sagligiyla kucagimiza almamizi nasip etsin benim su 2 gun ömrümde ömür gitti Allah kimseye yasatmasin o duyguyu insallahh:)
Bende yeni atandım aday memurum yani. doğum iznine ayrılabiliyorsun, hatta ücretsiz izin bile alabiliyorsun doğumdan dolayı, heyet raporu da alabilirsin. Sadece yıllık iznin yok,onu kullanamıyosun.ücretsiz izin alırsan da aday memurluğun uzuyo tek dezavantajı okızlar bişey sorcam şimdi ben kpss ye girdim puanımda iyi farzedinki tercihlerimden birine yerleştim ama hamileyim nasıl olcak izin alabilirmiyim memur olanlarınızın bi fikri varmı ? yerleşirsem hakkımı öldürmek istemem
bebek bakım ürünleri banyo malzemeleri kendin için bakım ürünleri gecelik süt sagma makinesi ateş ölçer falan alabilirsin canım kıyafet dısında sonra bebek arabası falan alacaksanız ya da oto koltugu ana kucağı bisürü alıncak sey var yani
valla sen alcak kayınvaldeyi buldun alma diyon canım :)
ama tabi ilk etapta lazım olan şeyleri aldır zıbınlar hastaneye götüreceklerin bez puset her şey gelir diye bekleme ben aldım şuan çantasını hazırlıcam bi bez kaldı kadının hevesini kırma bırak ne istiyosa alsın
Banyo için Küvet, bornoz havlu şampuan, temazsız areş ölçer, bir iki oyuncak olabilir belki.
doktorların cinsiyeti yanlış yorumlaması beni hep tedirgin ediyor zaten 3 farklı dr kız dedi bende ona göre alışveriş yapıyorum en önemlisi mobilyası tam kız için aklıma bazen geliyor ya erkek olursa diye hazır olanlar değişebilir ama mesala mobilya değişemez bakcimcimesultan ı okuyunca yine aklıma geldi....birde dr ve eşim beni internette okumamam gereken şeylerle ilgili uyardıkları için olumlu şeyleri okuyorum yani sadece güzel normal doğum hikayeleri :)
olmaz mı hemde öyle böyle değil. ama benim genelde kanıyor kanamadığı zaman burnumda baya bir birikiyor bugün bütün gün pıhtı temizledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?