hastanede gelenlere ikram ederiz "hamilelik depresyonuna girmiş yazık kadına" diceklerloğusa şerbeti
ben bu mevsimden sonra balkonu her türlü kapatıyorum hem çıkmaya hem yıkamaya : )))
kovarlar bizi hastaneden artık :)hastanede gelenlere ikram ederiz "hamilelik depresyonuna girmiş yazık kadına" dicekler
Merhaba,senin yasadigin buyuk ihtimalle normal bisii ama gecen gun drumun bana anlattigini bilgi olarak paylasayim dedim.Bi de hsonu ank a gidicem yolculuk çok Etkilemez inşallah ctesi kontrolüm var bi görseydim eylulumü de rahatlasaydim
yaa bak ben bilmeden soluma yatıp ovuyodum karnımı hemen dağılıyodu demek bilmeden doğru yapmışımMerhaba,senin yasadigin buyuk ihtimalle normal bisii ama gecen gun drumun bana anlattigini bilgi olarak paylasayim dedim.
Karnin sertlesip top gibi olursa, sol tarafina yatip bacaklarini kendine cekip,karnini ovalayacaksin..gecmiyorsa hemen dr aranacak..erken dogum belirtisi olabilirmis...
ben de 2 saattir ablamla msjlasiyorum şisirdim kafasını resmen o da sen şu son 3 ay bişi okuma artık dedi :)off offf ben yıne bır hata yaptım gıttım erken doğum hıkayelerını okudum. kafam rahatlar sandım. yerle bir oldum. neden rahat durmuyorum acaba. tövbee daha da doğumla ılgılı en ufak bir şey okumam.
Allahım sen koru .
off offf ben yıne bır hata yaptım gıttım erken doğum hıkayelerını okudum. kafam rahatlar sandım. yerle bir oldum. neden rahat durmuyorum acaba. tövbee daha da doğumla ılgılı en ufak bir şey okumam.
Allahım sen koru .
benimkide delilik işte illa ki temiz olacak
Senin o msjini okudum canım ama isteyim suan yatacak durumum yok zaten öyle top gibi de dEğil tarif de edemiyorum sanırım okuduklarimdan etkileniyorum ben eve gidince söylediğini yapıcam ama aklımda oMerhaba,senin yasadigin buyuk ihtimalle normal bisii ama gecen gun drumun bana anlattigini bilgi olarak paylasayim dedim.
Karnin sertlesip top gibi olursa, sol tarafina yatip bacaklarini kendine cekip,karnini ovalayacaksin..gecmiyorsa hemen dr aranacak..erken dogum belirtisi olabilirmis...
Bence yemek sitelerini dolaş :) insanın canı çekiyor o sunumları ,farklı farklı tarifleri görünce.Ben daha diyetisyene gitmedim ama gitsem de söyleyeceği şeyleri şu an yiyemeyebilirim. Ne yapıcam ben yaa insanın canı hiç mi bişey istemez.
Ben de aynıyım :) sürekli ne yesem diye düşünüyorum.. zaten iştahlı biriyim, şimdi daha da iştahlı oldum :/ Allahtan 7 kg aldım inşallah bundan sonra da abartı bir kilo almam. Bir de canım bişey istedi mi hiç üşenmem kalkıp yaparım. sabah elimle börek açtım daha ne diyim kendime yani gözüm döndü iyicebende tam tersi her öğünde iyi yiyorum, hele akşam yiyorum yiyorum birazda abartıyorum yarım ekmekten fazlasını indiriyorum mideye , sefam olsun : )) aslında ekmeği azaltsam iyi olur ama napalım şimdilik öyle, daha bu sabah tost yedim yarım ekmek sabah kahvaltım : )))
Ben de aynıyım :) sürekli ne yesem diye düşünüyorum.. zaten iştahlı biriyim, şimdi daha da iştahlı oldum :/ Allahtan 7 kg aldım inşallah bundan sonra da abartı bir kilo almam. Bir de canım bişey istedi mi hiç üşenmem kalkıp yaparım. sabah elimle börek açtım daha ne diyim kendime yani gözüm döndü iyice
Anladim canim,psikolojik olarak etkileniyr insan haklisin.dr bana bunu anlattiktan beri bende kendimi kontrol edip duruyorum,top gibi sertlesiyor mu diye:)Senin o msjini okudum canım ama isteyim suan yatacak durumum yok zaten öyle top gibi de dEğil tarif de edemiyorum sanırım okuduklarimdan etkileniyorum ben eve gidince söylediğini yapıcam ama aklımda o
ben de 2 saattir ablamla msjlasiyorum şisirdim kafasını resmen o da sen şu son 3 ay bişi okuma artık dedi :)
Bence yemek sitelerini dolaş :) insanın canı çekiyor o sunumları ,farklı farklı tarifleri görünce.
Ben de aynıyım :) sürekli ne yesem diye düşünüyorum.. zaten iştahlı biriyim, şimdi daha da iştahlı oldum :/ Allahtan 7 kg aldım inşallah bundan sonra da abartı bir kilo almam. Bir de canım bişey istedi mi hiç üşenmem kalkıp yaparım. sabah elimle börek açtım daha ne diyim kendime yani gözüm döndü iyice
aynen valla. haklıymış ben daha okumayacağım. çok canım sıkıldı.ben de 2 saattir ablamla msjlasiyorum şisirdim kafasını resmen o da sen şu son 3 ay bişi okuma artık dedi :)
Eki Görüntüle 1293851 Eki Görüntüle 1293851 Bugün fiyonklu kadehler konusulmus. Ben de bugün lohusa şerbeti setimi yaptim. Ikiz olduklari icin hem pembe hem mavi kullanmak istedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?