2015 Şubat Anneleri

off offf ben yıne bır hata yaptım gıttım erken doğum hıkayelerını okudum. kafam rahatlar sandım. yerle bir oldum. neden rahat durmuyorum acaba. tövbee daha da doğumla ılgılı en ufak bir şey okumam.
Allahım sen koru .

Bi de hsonu ank a gidicem yolculuk çok Etkilemez inşallah ctesi kontrolüm var bi görseydim eylulumü de rahatlasaydim
Merhaba,senin yasadigin buyuk ihtimalle normal bisii ama gecen gun drumun bana anlattigini bilgi olarak paylasayim dedim.
Karnin sertlesip top gibi olursa, sol tarafina yatip bacaklarini kendine cekip,karnini ovalayacaksin..gecmiyorsa hemen dr aranacak..erken dogum belirtisi olabilirmis...

yaa bak ben bilmeden soluma yatıp ovuyodum karnımı hemen dağılıyodu demek bilmeden doğru yapmışım

ben de 2 saattir ablamla msjlasiyorum şisirdim kafasını resmen o da sen şu son 3 ay bişi okuma artık dedi :)

okuma öyle şeyler insanın psikolojisi çok etkileniyor, ben daha çok normal doğumu kolaylaştıran nefes egz., nd un faydaları falan yazılarını okuyorum

Senin o msjini okudum canım ama isteyim suan yatacak durumum yok zaten öyle top gibi de dEğil tarif de edemiyorum sanırım okuduklarimdan etkileniyorum ben eve gidince söylediğini yapıcam ama aklımda o

Ben de aynıyım :) sürekli ne yesem diye düşünüyorum.. zaten iştahlı biriyim, şimdi daha da iştahlı oldum :/ Allahtan 7 kg aldım inşallah bundan sonra da abartı bir kilo almam. Bir de canım bişey istedi mi hiç üşenmem kalkıp yaparım. sabah elimle börek açtım daha ne diyim kendime yani gözüm döndü iyice

aynı ben, hiç üşenmem kalkar yaparım ah evde olacaktım ki neler yerdim şimdi : )) akşama yoruluyorum eskisi gibi olmasada yine de yaparım. bende 5 kilo aldım çok şükür

Senin o msjini okudum canım ama isteyim suan yatacak durumum yok zaten öyle top gibi de dEğil tarif de edemiyorum sanırım okuduklarimdan etkileniyorum ben eve gidince söylediğini yapıcam ama aklımda o
Anladim canim,psikolojik olarak etkileniyr insan haklisin.dr bana bunu anlattiktan beri bende kendimi kontrol edip duruyorum,top gibi sertlesiyor mu diye:)
Ben zaten genel bilgi olarak yazdim,aklimizda olsun

ben de 2 saattir ablamla msjlasiyorum şisirdim kafasını resmen o da sen şu son 3 ay bişi okuma artık dedi :)

Bence biz artık günde yarım saat bir saatlik yürüyüşlerimize başlayalım. Psikiyatrist bir saat yürüyüşte beynin moralimizi yüksek tutacak kadar endorfin salgıladığını söylemişti. Dr a sorup başlamayı düşünüyorum ben.

Ben hala 2 kilo almış durumdayım. Son birkaç haftada sanki biraz daha aldım gibi yani toplamda 3 kilo aldım sanırım. Dr a gidince o ne diycek bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…