Gece kalkmak sorun değilse tamam da biryerde yazıyordu sanırım kalkmak ya da kalkmamak ikisinden birinde sıkıntı var diyordu. Herkes mi kalkıyor bu durumda?
Evet cnm ben hep evdeydim ama gelenim gidenim eksik olmuodu cayi kurabiyesi temizliği derken daha cok yoruldum en son esimin halasi babanesi falan geldiler ogunde cok yoruldum cok agrim oldu zaten bida tovbe sende aman dikkat et misafir insani cok yoruyor çünkü raporlari dinlenmek icin aliorz o yüzden bol bol dinlenelim bebisler dogunca gezeriz misafir aliriz azcik sıkılcaz ama sabretcez :)Oh içimiz rahatladı çok şükür canım yaa. Bak Dr sana istirahat dedi yormıycaksın kendini ona göre. Bana da haftanın üç günü rapor verdi Dr bugun bir arkadaş aradı eve gelmek için seni düşündüm misafir falan ağırladığını korkumdan arkadaşa sonra görüşürüz dedim. Misafir falan ağırlamayalım mümkünse tamam mı? Misafirler inşallah bebişler Doğu'nca gelsinler.
Cok tesekkur ederm ya dusunmeniz yeter :)Hadi geçmiş olsun canim sevindim herşeyin yolunda olmasina merak etmiştik seni gerçekten.
benim bebis cok korkuttu bizi doguyodu az kalsin kafayi yerlestirmiscanım çok geçmiş olsun neler olmuş öyle
ben geçmişi okuyamıyorum son sayfadan giriyorum görmedim rahatsızlandığını tekrar geçmiş olsun
Ya valla evdeyim bol bol ayaklarimi uzatip yatacam esim yemek bile yapmicaksin ben hallederim dedi saolsun :) ama kv bizde kal die tutturuo kendi paso gezio ben evde yanliz kaldiktan sonra evde kalayim daha ii yaa.. annemi fisteklio ben diyemem sen de die garip annemde sanio ki kendinde kalmama musade edecekler 1 gun kalsam hemen bizede gel dicek hasta halimle hala neler pesinde yaa sinir oluyorumAyy canim ya nasil sevindim mesajını görünce rahatladim resmen sukur rabbime bak bebisin
Uzmedi annesni dinledi bundan sonra full yatistasin sakin kendini yorma canim rabbim korusun
Aminnn adasim hepimiz bebisimizi sagligiyla kucagimiza aliriz insss[/QUOTE]Cok cok gecmis olsun.Rabbim saglikli bi sekilde zamaninda kucagina almayi nasip etsin
Iyi aksamlar kizlar bugun ciktim evime geldim şükür bebisim yukarı cikti baya rahatlamis dedi doktor cok korktum geliodu bebisin dedi sali gunu kontrole gidecem sanirim artik haftalik kontrol edecek.. gobegim hep yumurta gibi ortada olurdu ama artik yayildi ve yumusadi semsertiprogestana geri döndüm fitil olarak kullanmami istedi gunde 4 defa o biraz sinir bozucu insalah tekrar bi sikinti cikmaz ve 37.haftama kadar bekler. Dualarıniz ve ii dilekleriniz icin cok teşekkür ederm Allah hepimizin bebisini vakti zamaninda sagligiyla kucagimiza almamizi nasip etsin benim su 2 gun ömrümde ömür gitti Allah kimseye yasatmasin o duyguyu insallahh:)
benim bebis cok korkuttu bizi doguyodu az kalsin kafayi yerlestirmisacilmam falanda vardi 1 hafta yatiracaz dedi doktor da serumlar igneler ii geldi 2 gece 3 gun kaldim ama bana sor bide nasi gecti o gunler cok tesekkur ederim
zaten kendine dikkat edersen bu tedaviyle bebegin 9 ayına kadar bekler dedi doktor oyle de olur ins :)Canım çok geçmiş olsun , Allah bi daha hiçbirimize böyle şeyler göstermesin inşallahBir arkadaşımın da 4,5 aylıkken senin yaşadğın başına gelmiş,ama progestanla tedavi olup zamanında doğum yapmış, inşallah seninde öyle olur. :)
Aminnn adasim hepimiz bebisimizi sagligiyla kucagimiza aliriz insss
Allaha Şükür çabucak atlattım.Iyi aksamlar kizlar bugun ciktim evime geldim şükür bebisim yukarı cikti baya rahatlamis dedi doktor cok korktum geliodu bebisin dedi sali gunu kontrole gidecem sanirim artik haftalik kontrol edecek.. gobegim hep yumurta gibi ortada olurdu ama artik yayildi ve yumusadi semsertiprogestana geri döndüm fitil olarak kullanmami istedi gunde 4 defa o biraz sinir bozucu insalah tekrar bi sikinti cikmaz ve 37.haftama kadar bekler. Dualarıniz ve ii dilekleriniz icin cok teşekkür ederm Allah hepimizin bebisini vakti zamaninda sagligiyla kucagimiza almamizi nasip etsin benim su 2 gun ömrümde ömür gitti Allah kimseye yasatmasin o duyguyu insallahh:)
Litchi bir arkadaş daha şeker diyet listesini paylaşacaktı,kardeşim askere gittiğinden pek giremedim,paylaştıysa paylaşır mısın?
Iyi aksamlar kizlar bugun ciktim evime geldim şükür bebisim yukarı cikti baya rahatlamis dedi doktor cok korktum geliodu bebisin dedi sali gunu kontrole gidecem sanirim artik haftalik kontrol edecek.. gobegim hep yumurta gibi ortada olurdu ama artik yayildi ve yumusadi semsertiprogestana geri döndüm fitil olarak kullanmami istedi gunde 4 defa o biraz sinir bozucu insalah tekrar bi sikinti cikmaz ve 37.haftama kadar bekler. Dualarıniz ve ii dilekleriniz icin cok teşekkür ederm Allah hepimizin bebisini vakti zamaninda sagligiyla kucagimiza almamizi nasip etsin benim su 2 gun ömrümde ömür gitti Allah kimseye yasatmasin o duyguyu insallahh:)
Şimdi oldu sanirim:))
Sfea canım Nazan.e dün saat 15:06da atmış listeyi o mesajın üzerine yazıyorum listeyi belki buradan görebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?