2015 Şubat Anneleri

şu altta yazanların bire birini yaşıyorum resmen :) bazen sorunumu yazıyorum altta aynısı yazıyor, gülüyorum sonra.

Gece kalkmak sorun değilse tamam da biryerde yazıyordu sanırım kalkmak ya da kalkmamak ikisinden birinde sıkıntı var diyordu. Herkes mi kalkıyor bu durumda?

Bende kalkıyorum gece 1 kere ,ama yatarken bel ağrımdan sağa dönüyorum olmuyor,sola dönüyorum olmuyor,yaklaşık 1 saatimi alıyor uyumak

Evet cnm ben hep evdeydim ama gelenim gidenim eksik olmuodu cayi kurabiyesi temizliği derken daha cok yoruldum en son esimin halasi babanesi falan geldiler ogunde cok yoruldum cok agrim oldu zaten bida tovbe sende aman dikkat et misafir insani cok yoruyor çünkü raporlari dinlenmek icin aliorz o yüzden bol bol dinlenelim bebisler dogunca gezeriz misafir aliriz azcik sıkılcaz ama sabretcez :)
Hadi geçmiş olsun canim sevindim herşeyin yolunda olmasina merak etmiştik seni gerçekten.
Cok tesekkur ederm ya dusunmeniz yeter :)
canım çok geçmiş olsun neler olmuş öyle
ben geçmişi okuyamıyorum son sayfadan giriyorum görmedim rahatsızlandığını tekrar geçmiş olsun
benim bebis cok korkuttu bizi doguyodu az kalsin kafayi yerlestirmis acilmam falanda vardi 1 hafta yatiracaz dedi doktor da serumlar igneler ii geldi 2 gece 3 gun kaldim ama bana sor bide nasi gecti o gunler cok tesekkur ederim
Ayy canim ya nasil sevindim mesajını görünce rahatladim resmen sukur rabbime bak bebisin
Uzmedi annesni dinledi bundan sonra full yatistasin sakin kendini yorma canim rabbim korusun
Ya valla evdeyim bol bol ayaklarimi uzatip yatacam esim yemek bile yapmicaksin ben hallederim dedi saolsun :) ama kv bizde kal die tutturuo kendi paso gezio ben evde yanliz kaldiktan sonra evde kalayim daha ii yaa.. annemi fisteklio ben diyemem sen de die garip annemde sanio ki kendinde kalmama musade edecekler 1 gun kalsam hemen bizede gel dicek hasta halimle hala neler pesinde yaa sinir oluyorum

Canım çok geçmiş olsun , Allah bi daha hiçbirimize böyle şeyler göstermesin inşallah Bir arkadaşımın da 4,5 aylıkken senin yaşadğın başına gelmiş,ama progestanla tedavi olup zamanında doğum yapmış, inşallah seninde öyle olur. :)

benim bebis cok korkuttu bizi doguyodu az kalsin kafayi yerlestirmis acilmam falanda vardi 1 hafta yatiracaz dedi doktor da serumlar igneler ii geldi 2 gece 3 gun kaldim ama bana sor bide nasi gecti o gunler cok tesekkur ederim

canım yaaa çok geçmiş olsun bidaha yaşamaman dileği ile

zaten kendine dikkat edersen bu tedaviyle bebegin 9 ayına kadar bekler dedi doktor oyle de olur ins :)
Aminnn adasim hepimiz bebisimizi sagligiyla kucagimiza aliriz insss

Bende bugun pazara gittim o agir posetleri tek basima tasidim Allahtan bisey olmadi...[/QUOTE]
Aman dikkat et boşver eşinle marketten yap alisverisi bende bisi olmuo bisi olmuo aman rahatim dedim ama bianda oluo hersey doktorum pisman olacagin seyler yapma gezmenden kiymetlimi bebeginin 2 ay kuvezde kalmasi bebegini kucagina alamaman yada herhangi bir organinin gelismemis olmasi dedi.. cook korktum cookkk

Neva tacmin hoş geldin evine :) çok sevindim çok şükür iyisiniz... sen nasıl rahat edeceksen öyle davran evinde kal annen yada kayınvaliden dönüşümlü gelsinler yada sana yemek hazırlayıp bıraksınlar haftada 1 de evi süpürsünler, sen onları değil onlar seni düşünmeli...

Litchi bir arkadaş daha şeker diyet listesini paylaşacaktı,kardeşim askere gittiğinden pek giremedim,paylaştıysa paylaşır mısın?

Neva tacmin canım çok geçmiş olsun dursun yerinde sıpa daha çıkmalarına var onların :) 18. haftaya kadar günde 3 defa vajinal progestan bende kullandım inan çok iyi geliyor hiç zor gelmesin dik bacaklarını yat 15 dakika :)

ben en çok gün içinde şu saatten nefret ediyorum iğne saatim geldi nasıl zor geliyor

BİZZZ GELDIKKK TEYZOSLARRR

2 haftalık aradan sonra yıne yenıden beraberiz ankara tatılı banada kızımada zannımca (tepıklerınden anladığım kadarıyla )oglusa da cok ıyı geldı..

sızlerde ne var ne yok ..herkesler ıyı mı?bebıkler yerlı yerlerınde duruyolarmı?...atraksiyona gerek yok lütfen zamanında doğurun okeyy

bır bakayım neler yapmışsınız...

Allaha Şükür çabucak atlattım.
Çok merak ettik

[QUOTEeee, post: 37640440, member: 65903"]zaten kendine dikkat edersen bu tedaviyle bebegin 9 ayına kadar bekler dedi doktor oyle de olur ins :)

Bende bugun pazara gittim o agir posetleri tek basima tasidim Allahtan bisey olmadi...[/QUOTE]
Aman dikkat et boşver eşinle marketten yap alisverisi bende bisi olmuo bisi olmuo aman rahatim dedim ama bianda oluo hersey doktorum pisman olacagin seyler yapma gezmenden kiymetlimi bebeginin 2 ay kuvezde kalmasi bebegini kucagina alamaman yada herhangi bir organinin gelismemis olmasi dedi.. cook korktum cookkk[/QUOTE]
Esim isinden dolayi evde pek olmuyomecburen herseye ben kosturuyorum

Canim cok gecmis olsun. Allah zamaninda saglikli bi sekilde kucagina almani saglar insallah..

Ayyyy iyi haberlere nasılsevindim anlatamam hep dua ettim arkadaşlarımıza Allahım hepimize sağlıklı bebişler zamanında doğum ve hayırlı haberler nasip etsin buradaki ve bütün annelerin ağzının tadı bozulmasın güzel hikayelerimizi paylaşalım burda inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…