bgn trendyolda gördüm weewellin ateş ölçerini indirimliydi baya iyi mi ki
Bazı bebekler de dokundurmuyomuş kol altından da ölçülemez o zaman. Aslında kulak ve kol altı termometrelerini biraz daha bekleyip almak gerekli belki bebişin durumuna göre. Ama temazsız alıp birkenara koymakta fayda var anladığım kadarıyla.
Bende sivasliyim ama Muş ta yaşıyorum Gültekin bey çok iyi bir doktor nadir beyi bilmiyorumAnadolu hast. Nadir Bey...sende mi sivastasın
Akcigerlerinin daha hizli gelismesi icin igne yaptilar erken dogum olursa die sonra 2 tane serum yedim günlük onlar kasilmalari önlüyormus bebegin doğum kanalindan cikmasini sagladi 3 saat aralikla progestan ictim bide gece uyurken gelip bi surup verdilerde o neydi bilmiorum :) uyku sersemi sormadim :))Cok se
cok sevindin hadi gozun aydin. Allah seni ve bebisini korusun.nasil bi tedavi uyguladilar?
Eki Görüntüle 1294396 Arkadasimin kendi nisani icin yaptigi kokulu tas. Alcisini ve kalibini internetten siparis etti. Asetat kutusunu da hediyelik satan yerlerden aldi. İstanbulda olan arkadaslar eminonunden malzemeleri tedarik edip yapabilirsiniz. Bos vaktiniz varsa. Maliteyi baya ucuza geliyor. Yapmasi da hic zor degilmis. Bana da yapacak arkadasim melek figurlusunu. Bir fikir olur size de diye dusundum
ben de cok arastirip oyle aldim. yorumlar okudum vs. bebeklerde ates olcumu cok.zor.oluyormus uyanikken. benim aldigim weewell yarim saniyede olcum yapiyor mesela cok hizli.
ben weewellin iyonizerli hava nemlendiricisiyle biberon sterilizasyon makinasini da aldim. denedim de hatta hava nemlendiriciyi kendi yatak odamda kullaniorum. hepsinden memnunum. yorumlari okutsan internette daha kolay karar verebilirsin canim.
Bende sivasliyim ama Muş ta yaşıyorum Gültekin bey çok iyi bir doktor nadir beyi bilmiyorum
günaydın yine uyku tutmayan bir sabah :)
Arkadasim geçmiş olsun bende dün hastaneye yatirildim karnim top gibi olup sertleşiyordu açilmam yok şükür ama nstde sancilar vardı senin tedavinin aynisindan uygulandi umarim bebeklerimiz en az 30 haftalik olurlar bende daha 25imAkcigerlerinin daha hizli gelismesi icin igne yaptilar erken dogum olursa die sonra 2 tane serum yedim günlük onlar kasilmalari önlüyormus bebegin doğum kanalindan cikmasini sagladi 3 saat aralikla progestan ictim bide gece uyurken gelip bi surup verdilerde o neydi bilmiorum :) uyku sersemi sormadim :))
bu saatlerde pek yemem ben biraz saat geçsin öyle yaparım :)Günaydın canım. Şöyle güzel bir kahvaltı yapar güne güzel başlarız biz de
bu saatlerde pek yemem ben biraz saat geçsin öyle yaparım :)
Arkadasim geçmiş olsun bende dün hastaneye yatirildim karnim top gibi olup sertleşiyordu açilmam yok şükür ama nstde sancilar vardı senin tedavinin aynisindan uygulandi umarim bebeklerimiz en az 30 haftalik olurlar bende daha 25im
Akcigerlerinin daha hizli gelismesi icin igne yaptilar erken dogum olursa die sonra 2 tane serum yedim günlük onlar kasilmalari önlüyormus bebegin doğum kanalindan cikmasini sagladi 3 saat aralikla progestan ictim bide gece uyurken gelip bi surup verdilerde o neydi bilmiorum :) uyku sersemi sormadim :))
Bende sivasliyim ama Muş ta yaşıyorum Gültekin bey çok iyi bir doktor nadir beyi bilmiyorum
Gunaydin anneler. Niye uyumuyosunuz uyuyun firsat varken. Insanin beli bacagi agriyor ama uyku uykudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?