2015 Şubat Anneleri

bgn trendyolda gördüm weewellin ateş ölçerini indirimliydi baya iyi mi ki

ben memnunum. hatali gostermior. hem.ortam hem su hem mama isisini da olcuyor. ben 119 a aldim yanlis hatirlamiosam. e-bebek de genelde en dusuk fiyat oluyor.yalniz weewell yazmayan bi urun vardi trendyolda ama ayni weewell gorunumundeydi aman ona dikkat etmek lazim.

Arkadasimin kendi nisani icin yaptigi kokulu tas. Alcisini ve kalibini internetten siparis etti. Asetat kutusunu da hediyelik satan yerlerden aldi. İstanbulda olan arkadaslar eminonunden malzemeleri tedarik edip yapabilirsiniz. Bos vaktiniz varsa. Maliteyi baya ucuza geliyor. Yapmasi da hic zor degilmis. Bana da yapacak arkadasim melek figurlusunu. Bir fikir olur size de diye dusundum

ben de cok arastirip oyle aldim. yorumlar okudum vs. bebeklerde ates olcumu cok.zor.oluyormus uyanikken. benim aldigim weewell yarim saniyede olcum yapiyor mesela cok hizli.
ben weewellin iyonizerli hava nemlendiricisiyle biberon sterilizasyon makinasini da aldim. denedim de hatta hava nemlendiriciyi kendi yatak odamda kullaniorum. hepsinden memnunum. yorumlari okutsan internette daha kolay karar verebilirsin canim.

Cok se
cok sevindin hadi gozun aydin. Allah seni ve bebisini korusun.nasil bi tedavi uyguladilar?
Akcigerlerinin daha hizli gelismesi icin igne yaptilar erken dogum olursa die sonra 2 tane serum yedim günlük onlar kasilmalari önlüyormus bebegin doğum kanalindan cikmasini sagladi 3 saat aralikla progestan ictim bide gece uyurken gelip bi surup verdilerde o neydi bilmiorum :) uyku sersemi sormadim :))

Çok güzelmiş. Alçı sabundan daha kolay olsa gerek. Kokulu olması için ne yapıyorlar acaba? Ayyy kendim yapabilsem ben de yapmayı isterim.

Weewell markayı da yazıyorum o zaman. Şimdilik ateş ölçeklerin markalarını ve hangileri iyi diye kıyaslıyorum. Indirime falan girerlerse diye de takip etmeyi düşünüyorum bakalım

Ayy tetonoz olmaya gitceem. Y a sabah namazını kıldıktan sonra uykuya geçemiyorum arkadaş saat 7-8e kadar dalmaya çalışıyorum, o saatten sonra uyuyuncada haliyle öğleni buluyo kalkmam. Minik kuzuda saolsun tekmeleriyle eşlik ediyo:)

Arkadasim geçmiş olsun bende dün hastaneye yatirildim karnim top gibi olup sertleşiyordu açilmam yok şükür ama nstde sancilar vardı senin tedavinin aynisindan uygulandi umarim bebeklerimiz en az 30 haftalik olurlar bende daha 25im

Canım sana da geçmiş olsun. Neden oluyormuş böyle Dr lar bişey söyledi mi? Bizim dikkat etmemiz gereken bişey var mı?

Gunaydin anneler. Niye uyumuyosunuz uyuyun firsat varken. Insanin beli bacagi agriyor ama uyku uykudur

Gecmis olsun insallah vaktinde aliriz yavru kuslari kucagimiza dikkat et yorma kendini

Bende sivasliyim ama Muş ta yaşıyorum Gültekin bey çok iyi bir doktor nadir beyi bilmiyorum

bizede 1 yıl oldu geleli 1 yıl öncesine kadar bizde doğu tarafındaydık muş u bilirim şükür sivas oralara göre daha iyi en azından doktorumdam memnunum bazen düşünüyorum hala orda olsaydık gerçekten sıkıntıydı doktor işi

Gunaydin anneler. Niye uyumuyosunuz uyuyun firsat varken. Insanin beli bacagi agriyor ama uyku uykudur

saat kurmuş gibi 8 de açıyorum gözümü açlıktan bayılacak gibi olmuşum normalde bu saatte bişey yiyemem ama baktım tepiklerde sıklaştı kalktım süt içtim birazdan da kahvaltı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…