2015 Şubat Anneleri

benim sol göbek kısmı şişti ve sertleşti elimle sıkamıyorum sanırım bacak yada kola geçme zamanı gelmiş tek başıma koluma yapamam bacağa yaparım ancak orası nasıl çok acır mı acaba

ben bir takım pijama bir takımda gecelik düşünüyorum
normal doğum istiyorum ama tabi Allah bilir
gecelikle her durumda rahat ederiz
pijamayla giyip çıkarmak zor olur bide sonda falan takılırsa zahmetli iş olur diye düşünüyorum
evde pijamayı giyerim duruma göre

Gecelik giyilir dmii kış ya üşiyecegimizi dşündüm

zaten ev ve hastane odası senin ve bebeğinn ihtiyacına göre ısıtılacak ben üşüyeceğimizi sanmıyorum özellikle hastanede gecelik daha rahat olur hepimizi için
ama evde dediğin gibi duruma göre pijamaya geçebiliriz

Hımm doğru

Amin herseyin bası saglik tabi. Ama insallah gonlunden gecenleri de yaparsin

İnşallah faydası olur,ben de 2-3 gündür geceleri aç aç uyuyorum ama değer, inşallah bebeğimizi kucağımıza alınca herşey bitecek...

Benim akşam yemeği saatim dokuzlara kaydığı için yatarken pek aç olmuyorum. Inşallah bebişler de biz de sağlıklı oluruz Allah'ım korusun inşallah.

Dr um bana kol demişti ama koluma vurabilmem için birinin tutması lazım. Bakalım eşime bir önereyim

ben weewellin temassiz ates olcerini aldim. deniyoruz arada bir yerin sicakligini kac olcerse bikac kez olctugunde de degismiyor gostergesi yani yanlis sonuc vermiyor. kulaktan olcturmuyormus bebekler ozellikle biraz buyudumu sorun oluyormus.

Bazı bebekler de dokundurmuyomuş kol altından da ölçülemez o zaman. Aslında kulak ve kol altı termometrelerini biraz daha bekleyip almak gerekli belki bebişin durumuna göre. Ama temazsız alıp birkenara koymakta fayda var anladığım kadarıyla.

ben de şu kokulu tasları begendim belki üstüne eylül de yazdırırım

bunu cok begendim ben hangi satıcı adres belliyse yazar misin canim.kizimin ismini ecem koymayi dusunuyoruz ismiyle de uyumlu olur tac falan hosmus

Instagramda alisvers satis yeelerine nsl bakıyoruz telefonda uygulaması var uyeligm de var ams cok bilmiyorum kullnmadim pek böyle butik calisan cok kisi varmış duyuyorum

Melikee cok gecmis olsun. Cok rahatladim ve sevindim. Kendine dikkat et zaten cogu gitti azi kaldi. Rabbim bidaha yasatmasin

Benim kiz da kipirdak huysuz biseydi ama sürekli ölce olce alisti kulaktan olcmeye. Cok sokmuyorsun icine alisiyor elin bi sure sonra

kullanıcı adı larmoise canım.. arama kısmına aramak istediğin seyi yaz mesela kokulu tas sabun kapı süsü falan bisürü uye çıkıyor ordan gözüne kestirdiğinle iletişime geçersin..ecemle çok uyumlu olur cidden :)

Dra oglumun atesini kulaktan olctugumuzu soyledik, o da o termometrelerin dogru sonuc vermedigini soyledi. Biz de klasik cubuk termometreye gectik.

geçen kış bu kadar soğuk değildi bu kış fena geçecek gibi dün balkonu yıkayım dedim balkon kapısını açmamla kapamam bir oldu dedim kalsın öyle napıyım ama yinede kaptım hastalıgı
Temmuz doktorun kim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…