şişme falan yokta göbek büyüdükçe yapacak yerler azaldı bir de aşırı bir acıma olmaya başladı sanırım bacağa veya kola geçicem. yoksa dayanamıyorum acımasına hiç acımıyordu yeni başladı göbek büyüdükçe
Gecelik giyilir dmii kış ya üşiyecegimizi dşündümgecelik iyi oluyor diyorlar ama sen 1 gecelik 2 pijama ya da tam tersi ikisinden de al istersen canım ben öyle yapıcm
Aa çook tatlıı tabi bebek kız olunca çeşitler daha tatlıı.vallaha bizde yarın hastaneden sonra gitcez bi mobilyalar bbebek çantası bide benm gecelk pijama falan kalck işte.ya aklıma gelmişken ne alcz biz doğm için gecelik mi pijama mı aklımda deli sorulaar :))
Gecelik giyilir dmii kış ya üşiyecegimizi dşündüm
Hımm doğruben bir takım pijama bir takımda gecelik düşünüyorum
normal doğum istiyorum ama tabi Allah bilir
gecelikle her durumda rahat ederiz
pijamayla giyip çıkarmak zor olur bide sonda falan takılırsa zahmetli iş olur diye düşünüyorum
evde pijamayı giyerim duruma göre
sürekli gelip kanama kontrolu falan yapıyorlarmıs o yuzden gecelik iyi diyorlar.. kış olacak ama hastane sıcak olur nasılsa bi de ateş falan basıyormus üşümeyiz sanmıyorumGecelik giyilir dmii kış ya üşiyecegimizi dşündüm
Amin herseyin bası saglik tabi. Ama insallah gonlunden gecenleri de yaparsinDogum sonrası süstü ikramdi mevlüttü guzel hazrliklar incik cincik ugrasamam diyene hazir alternatif de var artik iyi oluyor. Kizimda hastaneye bebek formunda badem sekerleri almistik hastaneye en yakinlar gelir bizde esas hazrligi bebek mevludunde yapmistim ondan. Biblolu bebek çikolatasi ikram etmistik suslu lohusa bardaklariyla serbet bir de. Bu sefer buyuk kizimin doğumgünü ile yakin olcak diye ikili bi organizasyon yapayim istiyorum annemlrdeyken. Esas gelcek cevrem orda çünkü. Bebis icin lavanta keseleri ve yine süslü cikolata yaptirayim dedim. Kizimla bebisin ilk resmni buzdolabı magneti yaptririm eger yetsrse.ablamiz icin de bisey bulmam lazim henuz degisik bisey gelmedi aklima aslinda nakisli şirin havlular da guzel ama maliyetli oluyor sanirim. Hevesim cok da elim varmiyor babamın nakil durumu var her an hersey olablir nakil olursa ki insallah hayrlisiyla olsun tabiki de doguma denk gelirse butun planlar iptal olmak durumunda kalcak hatta cok uzun sure hastanede yaticagi icin dogumda yalniz kalablrm bile bu yuzden elim varmiyor simdiden hazrlmya. Kizimin mevludunde de yaptik yapicaz diye ikilemde kalmistik dedem hastanedeydi agirdi durumu tam yapalim artik dedik o gun de vefat etti dogum mevludunun nesesini cenaze kasveti aldi birden kotu tesaduf oldu.o yuzden simdi tedrginim hazrlik icin rabbim hem babama hem kuzuma saglik versin de gerisi bos tabi
İnşallah faydası olur,ben de 2-3 gündür geceleri aç aç uyuyorum ama değer, inşallah bebeğimizi kucağımıza alınca herşey bitecek...
şişme falan yokta göbek büyüdükçe yapacak yerler azaldı bir de aşırı bir acıma olmaya başladı sanırım bacağa veya kola geçicem. yoksa dayanamıyorum acımasına hiç acımıyordu yeni başladı göbek büyüdükçe
ben weewellin temassiz ates olcerini aldim. deniyoruz arada bir yerin sicakligini kac olcerse bikac kez olctugunde de degismiyor gostergesi yani yanlis sonuc vermiyor. kulaktan olcturmuyormus bebekler ozellikle biraz buyudumu sorun oluyormus.
ben de şu kokulu tasları begendim belki üstüne eylül de yazdırırım
bgn trendyolda gördüm weewellin ateş ölçerini indirimliydi baya iyi mi ki
kullanıcı adı larmoise canım.. arama kısmına aramak istediğin seyi yaz mesela kokulu tas sabun kapı süsü falan bisürü uye çıkıyor ordan gözüne kestirdiğinle iletişime geçersin..ecemle çok uyumlu olur cidden :)bunu cok begendim ben hangi satıcı adres belliyse yazar misin canim.kizimin ismini ecem koymayi dusunuyoruz ismiyle de uyumlu olur tac falan hosmus
Instagramda alisvers satis yeelerine nsl bakıyoruz telefonda uygulaması var uyeligm de var ams cok bilmiyorum kullnmadim pek böyle butik calisan cok kisi varmış duyuyorum
tam bir bilim kadınısın helal olsun sana :)Internet araştırmasında beurer ve medifine markalar iyi diye buldum ben şimdilik. Ayrıca cihazın FDA, MED, ASTM, RoHS, FC onaylı veya uyumlu olması gerekiyormuş. Araştırmalarım devam ediyor.
eşim de braun ve omron iyi diyorInternet araştırmasında beurer ve medifine markalar iyi diye buldum ben şimdilik. Ayrıca cihazın FDA, MED, ASTM, RoHS, FC onaylı veya uyumlu olması gerekiyormuş. Araştırmalarım devam ediyor.
Temmuz doktorun kim:)geçen kış bu kadar soğuk değildi bu kış fena geçecek gibi dün balkonu yıkayım dedim balkon kapısını açmamla kapamam bir oldu dedim kalsın öyle napıyım ama yinede kaptım hastalıgı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?