2015 Şubat Anneleri

kızlar günaydın,
akşam göbeğimden bizim kız çıkacak sandık benim gibi olan varmı içinizde bilmiyorum kızım hep sağ göğsümün altında kalan kaburga kemiğimin yanına vuruyor ve ben ordaki kemiğin ağrısını çekiyorum hep aynı nokta artık tekme vurmayıda geçtik ayaklarını sürtüyo dirseğini sürtüyo çok beli eşim topuğunu yakaladı resmen bunları hissetmek için erkenmiş gibi geliyor bana son 3 günden beri böle şuan size yazarken bile tekmeliyo fazlasıyla canım yanıyo dönüşü çok sert löp diye diğer tarafa atıyo kendini bunları yaşayan varmı ?

şu sertlik ve top gibi olma olayina takıldım ben bu ara

Ben tam Dr daydım ultrasonla bakarken sertlik oldu. Bunlar yalancı kasıpmalar diye açıkladı Dr. Kasılmalarla birlikte adet olucakmış gibi ama daha çok olan bir ağrı olursa gel dedi. Ben Dr a giden arkadaşların da ağrıyı hissettiklerine inanıyorum. En azından melike ağrılarım da ondanmış demişti.

benim canımı acıtmıyor ama çok belli hareketleri dediğin gibi
sanki içimde meksika dalgası yapıyor
sürekli sağ tarafta
arada sola gidip geliyor ama benimkide hep sağda tırmalanıyor
artık kıyafetlerin bile üzerinden belli olmaya başladı
akşam oturuyorum arkadaş karnın kıpırdıyor dedi
evet bebek hareket ediyor dedim şok oldu ne kadar belli oluyor dedi

Boşver sen kafana takma bunları. Geçim sıkıntısını düşündükçe insan stres oluyor. Allah bebişlerimiZin rızkını verir inşallah. Seni mutlu eden şeyler yap. Stresten uzak kalıyoruz artık tamam mı?

aynen canım karşımda oturan görüyor artık ben göstermesem de karnımı sallıyor çok kemiğimin yanına vurması acıtıyor aslında canımı haftaya kontrol bide çatlıcam meraktan

aynen canım karşımda oturan görüyor artık ben göstermesem de karnımı sallıyor çok kemiğimin yanına vurması acıtıyor aslında canımı haftaya kontrol bide çatlıcam meraktan

Siz zayıfsınız ya ondan olabilir. Bir de iç karnınız demek ki geniş değil. Benim hala göğüslerle karın aynı hizzada. Bol giyince şişman biri sanıyorlar

Siz zayıfsınız ya ondan olabilir. Bir de iç karnınız demek ki geniş değil. Benim hala göğüslerle karın aynı hizzada. Bol giyince şişman biri sanıyorlar

banada herkes erkekmi diye soruyor hayır kız diyorum o zaman 3 aylık falan heralde diyorlar hayır 6 ay bitti diyorum inanmıyorlar herkes çok zayıf hamile kalmışsın o zaman diyor.
halbuki 6 kilo aldım ama bacaklarda kollarda bişey yok sadece göbek var

çok sağol canım uzak kalmaya çalışsanda gelip seni buluyor rabbim bu günlerimizi aratmasın
aspirinide bir saat geç içtim unutmuşum onada canım sıkıldı

birde kızlar benim göğüslerim hiç büyümedi yaaa
hala 75 beden tam destek takıyorum
nasıl emzireceğim ben bebeğimi
bazen çamaşırımı çıkarıyorum evdeyken dümdüz sanki yoklar

bu tip hamilelere bayılıyorum benimde şimdilik karnım çıktı ilerki haftalarda nasıl olur bilemiyorum

Ayy bende dün oldum ağrısından yatamadım soluma sağıma yattığımdada bizim bebiş böbreğime boks yaptı resmenn

çok sağol canım uzak kalmaya çalışsanda gelip seni buluyor rabbim bu günlerimizi aratmasın
aspirinide bir saat geç içtim unutmuşum onada canım sıkıldı

onlarında sizin geleceğinizi bile bile istemeleri abes olmuş ama sen takma eşin çekmem dediyse çekmez canım
arada sen hatırlat çekmeni istemiyorum falan diye
ben geçenlerde eşime kızdım bu konuda
konu biraz farklı ama tamda bebeğimiz olacakken savurganlık yapmasına kızdım
alışverişe gitti arkadaşıyla arkadaşı 1,500 liraya ayakkabı almış kendisine
giyecek bişey almamış
ertesi gün eşimi arıyor giyecek bişeyim yok bana seninkilerden ver diye
ayakkabının kutusunu görünce gözlerim yerinden fırladı zaten
bide onu duyunca kızdım
sen enayimisin kendi mallarını ona veriyosun hemde geri gelmeyeceğini bile bile
o neden kendine 1,500 lira verip ayakkabı alıyorda bi sweat alamıyor dedim
verir geri dedi eşim
çok beklersin 3 senedir aldığı neyi geri getirdi şimdiye kadar bişey demedim ama artık benim doğmamış çocuğumun rızkını engelliyor bu adam sen şimdi 2 ay sonra kıyafetim kalmadı deyip tekrar alacaksın dedim
ben razı değilim geri getirsin dedim
eşime dank etti çocuğumuzun rızkı razı değilim deyince

sende öyle duygusal yönden gir konuşmaya belki o zaman kesin karar verir çekmez

kız ben zayıf değilim ki :) 63 le hamile kaldım şimdi eminim 70 olmuşumdur e boy zaten çok uzun değil 168 ama vücutta kilo yok karnım çok büyük benden önce karnım dönüyo

bu tip hamilelere bayılıyorum benimde şimdilik karnım çıktı ilerki haftalarda nasıl olur bilemiyorum

şuan 52 kiloyum doğumdan sonrada bu kiloda kalmak istiyorum
geçen burada biri son 3 ay süt ve süt ürünlerini yumurtayı bol tüketirsek çocuğumuzun kilo alacağını söylemişti şimdi ona başladım birde
o da alsın bende alayım
işyerinde bir arkadaşın kızı 3 yaşında ama kız kilolu göbeği var hala
akşam bizi kıyaslıyorlar ona seninki basketbol topu cimcimeninki tenis topu diye

Ya kızlar felaket bi salgın var hbriniz olsun öğrermenler yada çocuğu okula gidenler dikkatli olun herkes hasta belkide benim rahatsızlığımda böyle bişeydi

valla ben zayıf hamile kalmadım ama nedense vücut almadı sadece göbek aldı top gibi karnım bide göğüsler büyüdü 80 dim şimdi 95 aldım ama merak etme sütün göğüs büyümesiyle bence alakası yok benim arkadaşımında büyümedi kız 75 takardı doğuma 80 taktı maşallah sütü boldu yani 100 beden olan arkadaşım hiç emziremedi

merkezdeyiz bir yıl oldu pek gelişmiş bir yer değil ama daha önceki yaşadıgımız yere bakarsak burası bize Paris gibi geliyor..

tabi istnbulla fln kıyaslarsak hiç bir gelişim yok ama ben eşimle evlenmeden öncede seviyordum sivası teyzeme gelip gittiğimizde avantajlı yönleri yok değil yazın çok kalabalık oluyor dışardaki sivaslılarda geliyor gurbetçilerde geliyor ve aşırı kalabalık oluyor başka doğu illerindense yine orada olmanız bence iyi bişi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…