- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
şu sertlik ve top gibi olma olayina takıldım ben bu ara
kızlar günaydın,
akşam göbeğimden bizim kız çıkacak sandık benim gibi olan varmı içinizde bilmiyorum kızım hep sağ göğsümün altında kalan kaburga kemiğimin yanına vuruyor ve ben ordaki kemiğin ağrısını çekiyorum hep aynı nokta artık tekme vurmayıda geçtik ayaklarını sürtüyo dirseğini sürtüyo çok beli eşim topuğunu yakaladı resmen bunları hissetmek için erkenmiş gibi geliyor bana son 3 günden beri böle şuan size yazarken bile tekmeliyo fazlasıyla canım yanıyo dönüşü çok sert löp diye diğer tarafa atıyo kendini bunları yaşayan varmı ?
kp eşimi aradı sıkışmışlar 15 bin kadar kredi çekip vermesini istiyorlar 4-5 ay sonra toplu halde faiziyle ödeyecekmiş bizimm daha bitmeyen kredimiz var ee bebek için masraf yapıyoruz kendi ihtiyaçlarımız var acayip sinir oldum eşim de çekmem dedi bana ama bilmiyorum babasına çokta ısrarla hayır diyemez
zamanlamada harika dün akademisyene zam meclisten geçtiya nasılsa öderler
aynen canım karşımda oturan görüyor artık ben göstermesem de karnımı sallıyor çok kemiğimin yanına vurması acıtıyor aslında canımı haftaya kontrol bide çatlıcam meraktanbenim canımı acıtmıyor ama çok belli hareketleri dediğin gibi
sanki içimde meksika dalgası yapıyor
sürekli sağ tarafta
arada sola gidip geliyor ama benimkide hep sağda tırmalanıyor
artık kıyafetlerin bile üzerinden belli olmaya başladı
akşam oturuyorum arkadaş karnın kıpırdıyor dedi
evet bebek hareket ediyor dedim şok oldu ne kadar belli oluyor dedi
aynen canım karşımda oturan görüyor artık ben göstermesem de karnımı sallıyor çok kemiğimin yanına vurması acıtıyor aslında canımı haftaya kontrol bide çatlıcam meraktan
Siz zayıfsınız ya ondan olabilir. Bir de iç karnınız demek ki geniş değil. Benim hala göğüslerle karın aynı hizzada. Bol giyince şişman biri sanıyorlar
Boşver sen kafana takma bunları. Geçim sıkıntısını düşündükçe insan stres oluyor. Allah bebişlerimiZin rızkını verir inşallah. Seni mutlu eden şeyler yap. Stresten uzak kalıyoruz artık tamam mı?
banada herkes erkekmi diye soruyor hayır kız diyorum o zaman 3 aylık falan heralde diyorlar hayır 6 ay bitti diyorum inanmıyorlar herkes çok zayıf hamile kalmışsın o zaman diyor.
halbuki 6 kilo aldım ama bacaklarda kollarda bişey yok sadece göbek var
Ayy bende dün oldum ağrısından yatamadım soluma sağıma yattığımdada bizim bebiş böbreğime boks yaptı resmennAyy tetonoz olmaya gitceem. Y a sabah namazını kıldıktan sonra uykuya geçemiyorum arkadaşsaat 7-8e kadar dalmaya çalışıyorum, o saatten sonra uyuyuncada haliyle öğleni buluyo kalkmam. Minik kuzuda saolsun tekmeleriyle eşlik ediyo:)
çok sağol canım uzak kalmaya çalışsanda gelip seni buluyor rabbim bu günlerimizi aratmasın
aspirinide bir saat geç içtim unutmuşum onada canım sıkıldı
kız ben zayıf değilim ki :) 63 le hamile kaldım şimdi eminim 70 olmuşumdur e boy zaten çok uzun değil 168 ama vücutta kilo yok karnım çok büyük benden önce karnım dönüyoSiz zayıfsınız ya ondan olabilir. Bir de iç karnınız demek ki geniş değil. Benim hala göğüslerle karın aynı hizzada. Bol giyince şişman biri sanıyorlar
bu tip hamilelere bayılıyorum benimde şimdilik karnım çıktı ilerki haftalarda nasıl olur bilemiyorum
valla ben zayıf hamile kalmadım ama nedense vücut almadı sadece göbek aldı top gibi karnım bide göğüsler büyüdü 80 dim şimdi 95 aldım ama merak etme sütün göğüs büyümesiyle bence alakası yok benim arkadaşımında büyümedi kız 75 takardı doğuma 80 taktı maşallah sütü boldu yani 100 beden olan arkadaşım hiç emziremedişuan 52 kiloyum doğumdan sonrada bu kiloda kalmak istiyorum
geçen burada biri son 3 ay süt ve süt ürünlerini yumurtayı bol tüketirsek çocuğumuzun kilo alacağını söylemişti şimdi ona başladım birde
o da alsın bende alayım
işyerinde bir arkadaşın kızı 3 yaşında ama kız kilolu göbeği var hala
akşam bizi kıyaslıyorlar ona seninki basketbol topu cimcimeninki tenis topu diye
merkezdeyiz bir yıl oldu pek gelişmiş bir yer değil ama daha önceki yaşadıgımız yere bakarsak burası bize Paris gibi geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?