Evet 4yil oldu benim de ben de gultekin beye gidiyorumAnadolu hats. Nadir Bey...sende mi sivastasın
Aminnn insallah.benm nadir beye giden bi kac arkadasim var onlarda cok memnundu.insallah saglikla zamaninda kucagimiza alalimaaa ne güzel aynı hastaneye gidiyoruz Gültekin Bey için iyi diyorlar hayırlısıyla kucağımıza alalım inş..
Aminnn insallah.benm nadir beye giden bi kac arkadasim var onlarda cok memnundu.insallah saglikla zamaninda kucagimiza alalim
Ben girmedim ama arkadaslar anadoluda renkli ultrason var demistiamin canım inş..
Bişey soracagım ben tıpta ayrıntılıya girdim şükür herşey yolunda nadir bey birde burda bakalım dedi anadolu hast. ki renkli ultrasyon mu? bilgin var mı?
Dogumu anadoluda mi yapcaksinamin canım inş..
Bişey soracagım ben tıpta ayrıntılıya girdim şükür herşey yolunda nadir bey birde burda bakalım dedi anadolu hast. ki renkli ultrasyon mu? bilgin var mı?
cok sevindin hadi gozun aydin. Allah seni ve bebisini korusun.nasil bi tedavi uyguladilar?Iyi aksamlar kizlar bugun ciktim evime geldim şükür bebisim yukarı cikti baya rahatlamis dedi doktor cok korktum geliodu bebisin dedi sali gunu kontrole gidecem sanirim artik haftalik kontrol edecek.. gobegim hep yumurta gibi ortada olurdu ama artik yayildi ve yumusadi semsertiprogestana geri döndüm fitil olarak kullanmami istedi gunde 4 defa o biraz sinir bozucu insalah tekrar bi sikinti cikmaz ve 37.haftama kadar bekler. Dualarıniz ve ii dilekleriniz icin cok teşekkür ederm Allah hepimizin bebisini vakti zamaninda sagligiyla kucagimiza almamizi nasip etsin benim su 2 gun ömrümde ömür gitti Allah kimseye yasatmasin o duyguyu insallahh:)
Insallahh her gittigimde bebek odalarinin kapisina gozum carpiyoevet ...hayırlısıyla
eşim de braun ve omron iyi diyor
Dra oglumun atesini kulaktan olctugumuzu soyledik, o da o termometrelerin dogru sonuc vermedigini soyledi. Biz de klasik cubuk termometreye gectik.
Cok dikkatlisin:) ugur böceği desenli 500 parça dün basladik esimle bu aksam bitti. Ben de kafam dagilsin diye aldim ama esim benden merakli oturup bitirdi:)Puzzle ne puzzlesi ? Kaç parça ? Çok hoş gözüküyo
Kesinlikle:)çok heyecanlı demi..zaman hızla geçsin istiyorum gördükçe
Cok gecmis olsun. Geride kaldi artik cok dikkat et kendine. Cok sevindim mesajini görünceIyi aksamlar kizlar bugun ciktim evime geldim şükür bebisim yukarı cikti baya rahatlamis dedi doktor cok korktum geliodu bebisin dedi sali gunu kontrole gidecem sanirim artik haftalik kontrol edecek.. gobegim hep yumurta gibi ortada olurdu ama artik yayildi ve yumusadi semsertiprogestana geri döndüm fitil olarak kullanmami istedi gunde 4 defa o biraz sinir bozucu insalah tekrar bi sikinti cikmaz ve 37.haftama kadar bekler. Dualarıniz ve ii dilekleriniz icin cok teşekkür ederm Allah hepimizin bebisini vakti zamaninda sagligiyla kucagimiza almamizi nasip etsin benim su 2 gun ömrümde ömür gitti Allah kimseye yasatmasin o duyguyu insallahh:)
benim sol göbek kısmı şişti ve sertleşti elimle sıkamıyorum sanırım bacak yada kola geçme zamanı gelmiş tek başıma koluma yapamam bacağa yaparım ancak orası nasıl çok acır mı acaba
Çok hoşmuş canım müsait olursan bitmiş resmini paylaşırmısın ? Elinize zekanıza sağlık :)Cok dikkatlisin:) ugur böceği desenli 500 parça dün basladik esimle bu aksam bitti. Ben de kafam dagilsin diye aldim ama esim benden merakli oturup bitirdi:)
Bana da arkadasim kokulu tas yapiyo melek figurlu. Asetat bir kutuya koyup dagitacaz. Kendi nisani icin cok arastirdi arkadasim en sonunda kalibini alcisini aldi kendi nisan suslerini yapti:) eli degmisken benim bebegime de yapiyor simdi. Cok da guzel oldu. Fotografini paylasirim sizinleben de şu kokulu tasları begendim belki üstüne eylül de yazdırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?