2015 Şubat Anneleri

aaa ne güzel aynı hastaneye gidiyoruz Gültekin Bey için iyi diyorlar hayırlısıyla kucağımıza alalım inş..
Aminnn insallah.benm nadir beye giden bi kac arkadasim var onlarda cok memnundu.insallah saglikla zamaninda kucagimiza alalim

Aminnn insallah.benm nadir beye giden bi kac arkadasim var onlarda cok memnundu.insallah saglikla zamaninda kucagimiza alalim

amin canım inş..
Bişey soracagım ben tıpta ayrıntılıya girdim şükür herşey yolunda nadir bey birde burda bakalım dedi anadolu hast. ki renkli ultrasyon mu? bilgin var mı?

amin canım inş..
Bişey soracagım ben tıpta ayrıntılıya girdim şükür herşey yolunda nadir bey birde burda bakalım dedi anadolu hast. ki renkli ultrasyon mu? bilgin var mı?
Ben girmedim ama arkadaslar anadoluda renkli ultrason var demisti

Cok se
cok sevindin hadi gozun aydin. Allah seni ve bebisini korusun.nasil bi tedavi uyguladilar?

Yarın oğlum için sepet süslicem. El isleri de cokbecerikli degilim ama heves ettim. Kızımada yapmistim ufak biseyler. Eminönunden magnet almistim birdecikolatayaptiricam sepetle ikram edilecek. Yarin bittiğinde paylasicam. Bak alim becerebilecekmiyim.

Alisverise aralikta cikicam diyordum ,fikir olsun diye girdiği her mağazadan yeni dogan takimlari aldim tam 7 takim yapmisim iclikler haric , başka kiyafet almicam benim de gecelik pijama sabahlik lar hazir, yarin da oyunparkimiz geliyor. Araba puset ablamin oğlundan kaldi hickullanilmadi yepyeni yenisine masrafa gerek yok ben
ce. Cok az eksigimiz kaldi.

Hepsine baktikca nasil heyecanlaniyorum gozlerimdoluyor bazen, kizim 9 yasinda koca kizoldu şimdi abla olacak inşallah. hepimizde bir heyecan.
Gece vakti yazdim da yazdim...

Cok gecmis olsun. Geride kaldi artik cok dikkat et kendine. Cok sevindim mesajini görünce

benim sol göbek kısmı şişti ve sertleşti elimle sıkamıyorum sanırım bacak yada kola geçme zamanı gelmiş tek başıma koluma yapamam bacağa yaparım ancak orası nasıl çok acır mı acaba

bir kere yaptım bir daha denemeyi düşünmüyorum bacağıma. resmen morardı ve kaç gün acıdı ki vurmayı biliyorum karnımı hiç morartmam mesela. koluma eşimi bekleyip öyle vurucam artık.

ben de şu kokulu tasları begendim belki üstüne eylül de yazdırırım
Bana da arkadasim kokulu tas yapiyo melek figurlu. Asetat bir kutuya koyup dagitacaz. Kendi nisani icin cok arastirdi arkadasim en sonunda kalibini alcisini aldi kendi nisan suslerini yapti:) eli degmisken benim bebegime de yapiyor simdi. Cok da guzel oldu. Fotografini paylasirim sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…