- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
var canım temassiz ateş ölçeri braununBraun un temazsız ateş ölçeri var mıymış? Kuşaktan ölçmek için braun düşünüyorum ama temazsızını göremedim. Bir de Çin malı olmaması önemli:
canım çok geçmiş olsun bu top gibi olup sertleşme olayını varsa hisseder miyiz kesin..ben de yaşayıp da anlamazsam diye korkuyorum sürekli kendimi dinliyorum bu kez..inşallah vaktinde sağlıklı bi şekilde kucagimiza alırız bebişlerimizi :)Arkadasim geçmiş olsun bende dün hastaneye yatirildim karnim top gibi olup sertleşiyordu açilmam yok şükür ama nstde sancilar vardı senin tedavinin aynisindan uygulandi umarim bebeklerimiz en az 30 haftalik olurlar bende daha 25im
canım çok geçmiş olsun bu top gibi olup sertleşme olayını varsa hisseder miyiz kesin..ben de yaşayıp da anlamazsam diye korkuyorum sürekli kendimi dinliyorum bu kez..inşallah vaktinde sağlıklı bi şekilde kucagimiza alırız bebişlerimizi :)
aynen magnezyum ve demir ilaçı iç mide kazınıyor. ben gece yatarken alıyorum yoksa tüm gün midem kazınarak geziniyorum :)Galiba magnezyum kalsiyum ilacı :) Sırrım bu : p iştah açıcı olarakLitchi
Valla bilmiyorum ki canım yaşamadıgim bişi olduğu için acaba farkedemezsem diye sürekli kendimi dinleyince de bu sefer olmayan bişiyi varmış gibi hissediyorum ama sanki ciddi bişi olsa hissederiz heraldeevet aynen bende anlayamazsam diye çok korkuyorum acaba oluyorda ben mi bilmiyorum alan diye düşünmeden edemiyorum , hatta sancı ağrıyı bile ya farkedemezsem diyorum kendi kendime ama o kadar olmaz de mi of of
Ben sırt üstü yatarken göbek deliğimin oraya toparlaniyordu ve çok sert oluyordu ve çok sık oluyordu benim doktorum günde 10 kez olabilecegini söyledi ama benim çok fazlaydı çünkü normalde vücut doğuma hazirlandigi icin bu tür sertleşmeler normalmiş ama benim sayisi çok fazlaydı yinede doktoruna danisabilirsin o karnina dokunup anlayabilir zaten inşallah kimse böyle bisey yasamasin insallah benim kizimda zamaninda saglikla doğarcanım çok geçmiş olsun bu top gibi olup sertleşme olayını varsa hisseder miyiz kesin..ben de yaşayıp da anlamazsam diye korkuyorum sürekli kendimi dinliyorum bu kez..inşallah vaktinde sağlıklı bi şekilde kucagimiza alırız bebişlerimizi :)
Valla bilmiyorum ki canım yaşamadıgim bişi olduğu için acaba farkedemezsem diye sürekli kendimi dinleyince de bu sefer olmayan bişiyi varmış gibi hissediyorum ama sanki ciddi bişi olsa hissederiz heralde
Valla bilmiyorum ki canım yaşamadıgim bişi olduğu için acaba farkedemezsem diye sürekli kendimi dinleyince de bu sefer olmayan bişiyi varmış gibi hissediyorum ama sanki ciddi bişi olsa hissederiz heralde
Amin canim bi daha yasamazsin inşallah böyle bişi vaktinde kucağına alırsın inşallahBen sırt üstü yatarken göbek deliğimin oraya toparlaniyordu ve çok sert oluyordu ve çok sık oluyordu benim doktorum günde 10 kez olabilecegini söyledi ama benim çok fazlaydı çünkü normalde vücut doğuma hazirlandigi icin bu tür sertleşmeler normalmiş ama benim sayisi çok fazlaydı yinede doktoruna danisabilirsin o karnina dokunup anlayabilir zaten inşallah kimse böyle bisey yasamasin insallah benim kizimda zamaninda saglikla doğar
şu sertlik ve top gibi olma olayina takıldım ben bu araCiddi bişi olduğunda adet olucakmış gibi ağrılar olucakmış.
Canım gözün aydın çok merak ettik seni hamile birliği olarak dua ettik :) allahın izniyle zamanında gelir bebişin içini ferah tut dinlen bol bol kulan ilacınıda progestan işe yarar korkma rabbim zamanında versin hepimizin bebekleriniIyi aksamlar kizlar bugun ciktim evime geldim şükür bebisim yukarı cikti baya rahatlamis dedi doktor cok korktum geliodu bebisin dedi sali gunu kontrole gidecem sanirim artik haftalik kontrol edecek.. gobegim hep yumurta gibi ortada olurdu ama artik yayildi ve yumusadi semsertiprogestana geri döndüm fitil olarak kullanmami istedi gunde 4 defa o biraz sinir bozucu insalah tekrar bi sikinti cikmaz ve 37.haftama kadar bekler. Dualarıniz ve ii dilekleriniz icin cok teşekkür ederm Allah hepimizin bebisini vakti zamaninda sagligiyla kucagimiza almamizi nasip etsin benim su 2 gun ömrümde ömür gitti Allah kimseye yasatmasin o duyguyu insallahh:)
ben daha yaptırmadımgünaydın bayanlar şeker yüklemesini henüz yaptırmayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?