2015 Şubat Anneleri

Günaydın kızlarrrrr bol tepikler hepimize :) bugün işe geldim ama kafam yerinde deil herkese hayırlı sağlıklı günler.

canım çok geçmiş olsun bu top gibi olup sertleşme olayını varsa hisseder miyiz kesin..ben de yaşayıp da anlamazsam diye korkuyorum sürekli kendimi dinliyorum bu kez..inşallah vaktinde sağlıklı bi şekilde kucagimiza alırız bebişlerimizi :)

günaydın anneler ve anne adayları

@meLikeee canım çok mutlu oldum güzel haberlerini okuyunca , çok şükür atlattın, artık kendine dikkat et lütfen yorma hiç kendini , inşallah hiç birimiz yaşamayız böyle sıkıntılı dönemler geçmiş olsun tekrar

pkasss senden de güzel haberleri alırız inş. bi daha görünmedin , iyi haberlerle gel

evet aynen bende anlayamazsam diye çok korkuyorum acaba oluyorda ben mi bilmiyorum alan diye düşünmeden edemiyorum , hatta sancı ağrıyı bile ya farkedemezsem diyorum kendi kendime ama o kadar olmaz de mi of of

evet aynen bende anlayamazsam diye çok korkuyorum acaba oluyorda ben mi bilmiyorum alan diye düşünmeden edemiyorum , hatta sancı ağrıyı bile ya farkedemezsem diyorum kendi kendime ama o kadar olmaz de mi of of
Valla bilmiyorum ki canım yaşamadıgim bişi olduğu için acaba farkedemezsem diye sürekli kendimi dinleyince de bu sefer olmayan bişiyi varmış gibi hissediyorum ama sanki ciddi bişi olsa hissederiz heralde

Ben sırt üstü yatarken göbek deliğimin oraya toparlaniyordu ve çok sert oluyordu ve çok sık oluyordu benim doktorum günde 10 kez olabilecegini söyledi ama benim çok fazlaydı çünkü normalde vücut doğuma hazirlandigi icin bu tür sertleşmeler normalmiş ama benim sayisi çok fazlaydı yinede doktoruna danisabilirsin o karnina dokunup anlayabilir zaten inşallah kimse böyle bisey yasamasin insallah benim kizimda zamaninda saglikla doğar

Valla bilmiyorum ki canım yaşamadıgim bişi olduğu için acaba farkedemezsem diye sürekli kendimi dinleyince de bu sefer olmayan bişiyi varmış gibi hissediyorum ama sanki ciddi bişi olsa hissederiz heralde

kendimi dinleyince daha kötü , biraz rahat olmak lazım aslında ben rahat bi insanımdır ama erken doğum tehtidleri falan etkilendim galiba

Bende aşı oldum geldim. Kızımla bişeyler atıştırdık şimdi yatışşşşş Tekrar bana iyi geceler:)

Ciddi bişi olduğunda adet olucakmış gibi ağrılar olucakmış.

Amin canim bi daha yasamazsin inşallah böyle bişi vaktinde kucağına alırsın inşallah

kp eşimi aradı sıkışmışlar 15 bin kadar kredi çekip vermesini istiyorlar 4-5 ay sonra toplu halde faiziyle ödeyecekmiş bizimm daha bitmeyen kredimiz var ee bebek için masraf yapıyoruz kendi ihtiyaçlarımız var acayip sinir oldum eşim de çekmem dedi bana ama bilmiyorum babasına çokta ısrarla hayır diyemez
zamanlamada harika dün akademisyene zam meclisten geçtiya nasılsa öderler

Canım gözün aydın çok merak ettik seni hamile birliği olarak dua ettik :) allahın izniyle zamanında gelir bebişin içini ferah tut dinlen bol bol kulan ilacınıda progestan işe yarar korkma rabbim zamanında versin hepimizin bebeklerini

Günaydın anne adayları, bugün doktora gideceğim bakalım ne diyecek :) 28. haftamdayım kan uyuşmazlığımız var, sonuçlarını size yazarım gelince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…